klusser Ternat

Ontdek talentvolle klussers in Ternat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Ternat

Klussen in Asse (1730) - Esteban
Esteban Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
4.95/5 (43 reviews)
Hallo,ik ben iemand met veel ervaring in verbouwingswerken. Ik doe ook veel kleine klussen,en ook heel grote klussen. Ik doe graag mijn werk met veel professionaliteit,en ook met de nodige afwerking. Wij gaan voor de tevredenheid van onze klant,dat de klant ons nog klussen geeft in een toekomst. Geen enkel vraag is te veel,laat maar altijd van u weten.
Klussen in Ternat (1740) - Asif umair
Asif umair Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ternat
4.81/5 (21 reviews)
Hy, ik ben Asif, een jonge zelfstandiger uit ternat. Ik ben 26 jaar oud. Ik ben al 5 jaar bezig met elektriciteitswerken uit te voeren. Ik heb veel ervaringen gedaan bij groot bedrijven zo als Fabricom, Imtech enz. En nu ben ik een zelfstandige man geworden.
Klussen in Liedekerke (1770) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Liedekerke
4.9/5 (21 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Kevin en zelfstandig elektricien in hoofdberoep. Ik voer alle residentiële elektriciteitswerken (nieuwbouw, renovatie, zonnepanelen, laadpalen,…). Ben je zelf een handige Harry, maar weet je niet zoveel van elektriciteit? Dan help ik jou op de juiste weg!
Klussen in Roosdaal (1760) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roosdaal
4.89/5 (9 reviews)
Hallo, mijn naam is Koen ik ben 38 jaar bied hier graag mijn diensten aan, ik ben thuis in allerlei klussen in en rond huis en ben niet bang voor het zwaardere werk, ben technisch onderlegt door jaren ervaring uit verschillende sectoren en run mijn eigen klusbedrijf, ik beschik over eigen vervoer en materiaal, ook voor kleine klusjes kan je bij mij terecht hopelijk tot binnenkort
Klussen in Onze-lieve-vrouw-lombeek (1760) - Jasper
Jasper
Onze-lieve-vrouw-lombeek
5/5 (9 reviews)
Beste Alle tuin werken bv: - tuinonderhoud (onderhoud, verwijderen bomen/ struiken, aanplanten,...) - tuin constructies (tuin huizen, omheiningen,..) - Renovatiewerken (gyprocwerken, maatwerk kasten, keukens, badkamers, elektrische aansluitingen, water aansluitingen,...) -...
Klussen in Alle (5550) - Ive
Ive Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Alle
5/5 (6 reviews)
Beste, ik voer vooral schilder en kleine renovatiewerken uit, binnen en buiten. Dit in goed overleg met de klant zowel over materialen als kostprijs van het project. Ook voor het onderhoud van uw terras en/of oprit zit u bij de juiste persoon,tot het leegmaken van woningen. Hopelijk tot binnenkort
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan klussen

Klussen in Gaasbeek (1750) - Johan
Johan
Gaasbeek
5/5 (5 reviews)
Hallo ik ben 22 jaar en een echte klusser ik werk heel graag met mijn handen en ben niet bang om mijn handen vuil te maken laat gerust een berichtje achter als je een vraag hebt of natuurlijk een job ik ben steeds bereid voor in het weekend te werken of na mijn uren in de week van 3 uur tot 6 uur
Klussen in Roosdaal (1760) - Jens
Jens Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Roosdaal
5/5 (5 reviews)
Hallo! Ik ben Jens, een dertiger vanuit Roosdaal. Als zijnde zelfstandige in bijberoep heb ik mij gevestigd als aannemer-installateur centrale verwarming en sanitair. In het bezit van professioneel materiaal en een bedrijfsvoertuig kan ik alle klussen aan van cv/ sanitair tot droogpleisterwerken, isolatie, plaatsen van laminaat, kleine elektriciteitswerken, slijpen van geinen, maaien van gazons..
Klussen in Affligem (1790) - Wim
Wim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Affligem
5/5 (3 reviews)
Mijn naam is Wim en ben woonachtig te Affligem. Vanaf 1 Januari start ik met een nieuwe uitdaging. Het schilderen van woningen wordt mijn nieuw beroep,dus ben ik nog op zoek naar extra nieuwe klanten.
Klussen in Dilbeek (1700) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dilbeek
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben een zefstandig klusser, ik heb 30 jaar lang allerlei film- en televisie decors verzorgd. Tussendoor heb ik ook heel wat ervaring opgedaan bij verschillende bouwprojecten. Houtbewerking, metaalbewerking, kleine plaasterwerken, tegelen, vloeren, tuin. ik beschik voor nagenoeg elk denkbaar klus de nodige tools. Ladders, stellingen
Klussen in Gaasbeek (1750) - Wouter
Wouter
Gaasbeek
5/5 (2 reviews)
Electro mechanicus met een hart voor buitenwerk. Ik ben kundig wat betreft: metaal- en houtconstructies; laswerken, elektriciteitswerken/uitbreiding, trappenbouw, auto-onderhoud en reparaties; tuinwerken allerlei(onderhoud, aanleg, opkuis). Defecte huishoudtoestellen, etc. Garantie op mooi en vakkundig werk.
Klussen in Affligem (1790) - Kristof
Kristof
Affligem
3.0/5 (2 reviews)
Hallo. Ik ben Kristof, 42 jaar en woonachtig in Affligem. Ik ben een 10-tal jaar zelfstandig geweest als elektrieker. Ik heb nu een nogal rustige full time job en zou graag iets bijverdienen. Vooral op zaterdag maar dit kan sporadisch ook tijdens weekdagen. Mijn interesse gaat vooral uit naar elektrische werken en kleine transport opdrachten.
Klussen in Liedekerke (1770) - Jimmy
Jimmy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Liedekerke
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Jimmy en ben 38j. Ik heb onlangs een klusjesdienst en kleine renovatie's opgestart in bijberoep. Ik werk ook nog deeltijds voor een bedrijf in de bouwsector. Het zou leuk zijn om nog wat extra werkjes te vinden voor mijn zaak zodat ik deze kan uitbouwen tot een voltijdse zaak. Mvg
Klussen in Roosdaal (1760) - Steven
Steven
Roosdaal
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Steven ben 34 jaar en werk enige tijd als klusjesman en zit al 15 jaar in de bouw, ik heb ervaring in allerlei klusjes en heb nog wat vrije tijd en zou die graag benutten met wat bij te klussen.
Klussen in Asse (1730) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen! Ik ben Kris, zelfstandig freelancer in de evenement en promowereld. Ik ben handig in verschillende zaken zoals informatica (computers, printers, software,...) kan kleine opknapwerken in de tuin verrichten en transporten uitvoeren. Aarzel niet om me te contacteren en te zien of ik iets voor u kan betekenen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Ternat

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
“ Makkelijk om iemand te vinden voor een klus. De beoordelingen en chats helpen om iemand te kiezen. ”
Wesly
“ Fast response, professional staff, the fact you can see ranking of the people you hire ”
Mohammad
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Ternat: geëvalueerd met 4.84 door 136 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Ternat, klussen in huis Ternat, klusjes gezocht Ternat, karweien Ternat,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden