herstelling huishoudtoestellen Sint-niklaas

Herstelling huishoudtoestellen in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Sint-niklaas

Huishoudelektro reparateur in Sint-niklaas (9100) - Dirk
Dirk
Sint-niklaas
4.89/5 (9 reviews)
ik probeer steeds mijn best te doen om elektro te herstellen zonder al te grote kosten. Niet alles is herstelbaar maar je kan het op z'n minst bekijken alvorens het weg te smijten!
Huishoudelektro reparateur in Hamme (9220) - Jasper
Jasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
4.71/5 (7 reviews)
Ik ben een vakman die van meerdere markten thuis is. Elektriciteit is mijn specialiteit, voornamelijk huishoudelijke installaties. Ook het plaatsen van parket, laminaat, isolatie en Gyproc kent voor mij geen geheimen. Verder plaats ik ook draad omheiningen en beklinker ik opritten. U kan bij mij terecht voor vragen en advies. Netheid en nauwkeurigheid zijn voor mij twee belangrijke zaken.
Huishoudelektro reparateur in Kemzeke (9190) - Thomas
Thomas
Kemzeke
4.75/5 (4 reviews)
Voor mijzelf persoonlijk al wel wat elektro hersteld. Ik beschik over het nodige technische inzicht, geduld en nauwkeurigheid om meestal het probleem wel op te sporen. Niet alles is herstelbaar maar het is vaak zonde om te zien wat we allemaal weggooien en wel nog gemaakt kan worden!
Huishoudelektro reparateur in Daknam (9160) - Vincent
Vincent
Daknam
5/5 (2 reviews)
ik ben een elektricien van beroep ik kan stopcontacten plaatsen verlichten plaatsen en aansluiten en kan ook fouten zoeken in installaties. Ik heb ook leren werken met domotica voor het automatiseren van huisinstalaties
Huishoudelektro reparateur in De klinge (9170) - Kris
Kris
De klinge
3.0/5 (1 reviews)
Herstellen van toestellen met eenvoudige elektrische problemen, geen elektronica noch informatica. Met een maand garantie op herstelling wanneer probleem niet opgelost blijkt te zijn.
Huishoudelektro reparateur in Beveren-Leie (8791) - Laurens
Laurens
Beveren-Leie
Nieuw
Na de renovatie van mijn woning kan ik behoorlijk veel. Voor elk probleem is er wel een oplossing. Zowel sanitair als elektrisch kan ik al behoorlijk wat repareren. Alles op een propere en zorgvuldige manier
Huishoudelektro reparateur in Nieuwkerken-waas (9100) - Jonas
Jonas
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Al van kinds af aan ben ik graag bezig met het herstellen van multi-media. Ik help graag mensen en zorg dat de prijs betaalbaar is, ook zorg ik voor garantie op elk toestel na het herstellen en gebruik alleen originele onderdelen. Ik heb alle nodige tools en u kan bij mij terecht voor allerlei reparaties met een goede service.
Huishoudelektro reparateur in Nieuwkerken-waas (9100) - Mo
Mo
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Electro die niet werkt kom ik graag ophalen dit aan een goede prijsje. Herstellen kan ik bij ons in de werkplaats. U laat weten en ik kom het ophalen.
Huishoudelektro reparateur in Lokeren (9160) - Isa
Isa
Lokeren
Nieuw
Mijn eigen huishoudelijke apparatuur en ook dat van mijn werk; kan ik op mijn alleen onderhouden en herstellen met een kwalitatieve resultaat. Bij deze heb ik een ervaring van 11 jaar die me steunt om me te laten bewijzen.
Huishoudelektro reparateur in Sinaai-waas (9112) - Stijn
Stijn
Sinaai-waas
Nieuw
In mijn vrije tijd repareer ik soms al eens een toestel. Ik probeer liever eerst iets te herstellen dan het onmiddelijk weg te smijten. Ik ben ook instaat om zelf onderdelen te ontwerpen en printen
Huishoudelektro reparateur in Hamme (9220) - Kristof
Kristof
Hamme
Nieuw
Ik ben koeltechnieker van opleiding dus ijskasten of diepvriezers enkel geen probleem. Maar kan ook andere huishoudelectro maar daar heb ik minder ervaring in.
Huishoudelektro reparateur in Hamme (9220) - Danny
Danny
Hamme
Nieuw
ik heb toch wel wat ervaring voor elektrische gereedschappen en kleine huishoudtoestellen ook grasmaaiers en andere tuinmachines ook waterpompen weet ik wel wat van
Huishoudelektro reparateur in Montegnée (4420) - Julio
Julio
Montegnée
Nieuw
Ik heb ervaring op dit gebied, heb een aantal jaren in een hotel gewerkt in onder andere elektrisch onderhoud en ben zelfstandig punctueel en dynamisch
Huishoudelektro reparateur in Waasmunster (9250) - Barho
Barho
Waasmunster
Nieuw
Er worden soms gigantische prijzen gevraagd voor kleine herstellingen en ook veel toestellen die op de afvalberg belanden omdat de herstellers van bedrijven liever een nieuw toestel verkopen dan het te herstellen.
Huishoudelektro reparateur in Nieuwkerken-waas (9100) - Jered
Jered
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Mechanische werken zijn mijn sterke punten. Elektrische problemen kan ik oplossen. Zowel grote als kleine jobs schrikken me niet af ! Ik kijk er naar uit om van uw zorg een glimlach te maken !
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De eerste keer dat ik ring twice gebruik en is een positieve ervaring gebleken. ”
Dirk
“ Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van de site. Een eenvoudige, snelle weg om te vinden wat je nodig hebt. Goede service. Goed bereikbaar en behulpzaam. Top! ”
Dirk
“ Makkelijke manier om hulp te krijgen indien je niemand kent die daartoe bekwaam is. ”
Hormoz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.47 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Sint-niklaas, klein elektro laten herstellen Sint-niklaas, wasmachine reparatie Sint-niklaas, herstelling huishoudtoestellen Sint-niklaas, herstelling wasmachine Sint-niklaas, koelkast reparatie aan huis Sint-niklaas, technieker wasmachine Sint-niklaas, reparatie elektrische toestellen Sint-niklaas, koelkast herstellen Sint-niklaas, reparatie vaatwasser Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie huishoudelektro reparateur in Sint-niklaas

aanleg regenwaterkraan garage/tuin - allerlei kleine klusjes - Een dakgoot uit een binnen muur halen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden