herstelling huishoudtoestellen Mechelen

Herstelling huishoudtoestellen in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Mechelen

Frédéric is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudelektro reparateur in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.91/5 (58 reviews)
Hallo ik ben Frédéric. Ik kan elektrische en mechanische problemen detecteren. Ik doe aan herstelling van huishoudtoestellen zoals wasmachine herstellen, herstelling vaatwasser etc. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Huishoudelektro reparateur in Hofstade-Zemst (1981) - Bart
Bart
Hofstade-Zemst
4.94/5 (18 reviews)
Ik ben ingenieur elektro-mechanica en heb ervaring in alle huis-, tuin- en keukenklussen : als Uw toestel herstelbaar is, vind ik meestal wel een creatieve en betaalbare oplossing, soms zelfs beter dan het origineel.
Huishoudelektro reparateur in Mechelen (2800) - Abdel
Abdel
Mechelen
4.94/5 (17 reviews)
Hallo, bij deze klus heb ik kennis via mijn studie mechanica en avondschool residentieel elektriciteit. Hopelijk kan ik met deze wat mensen uit de nood helpen. Mvg
Huishoudelektro reparateur in Mechelen (2800) - Abdelilah
Abdelilah
Mechelen
5/5 (6 reviews)
Ik heb 3 jaar ervaring opgedaan in een witgoedbedrijf. Ik heb daar ook mogen genieten van een zeer uitgebreide opleiding van specialisten met veel expertise. Ik kan zeer snel een diagnose stellen waardoor ik uw probleem dus zeer efficient kan oplossen.
Huishoudelektro reparateur in Blaasveld (2830) - Joachim
Joachim
Blaasveld
4.0/5 (4 reviews)
Ik ben heel handig en heb al heel veel ervaring met kluswerken van allerlei soorten. Ik ben heel flexibel en heel nauwkeurig in mijn werk. Ik help heel graag mensen.
Huishoudelektro reparateur in Boom (2850) - Levi
Levi
Boom
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben enorm handig, en 9/10 werkjes kan ik weer opknappen! Ik doe totaalrenovaties en heb vroeger technische richtingen gestudeerd van daar haal ik mijn kennis.
Huishoudelektro reparateur in Mechelen (2800) - Olivier
Olivier
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Bij problemen met huishoudtoestellen ben ik in familiale en vriendenkring altijd het eerste aanspreekpunt voor een diagnose en eventueel een oplossing met meestal een positief resultaat
Huishoudelektro reparateur in Boom (2850) - Milan
Milan
Boom
5/5 (1 reviews)
Huishoud apparaturen kan ik mijn plan me trekken bijna altijd vind ik de storing van de apparaturen en los ik dit mooi op zonder meer kosten voor de klant te zorgen, Ik kan ook u apparatuur me Nemen en rustig in mijn magazijn repareren
Huishoudelektro reparateur in Nieuwenrode (1880) - Bruce
Bruce
Nieuwenrode
Nieuw
Met mijn middelbare studies in de elektrische installatie technieken en een bachelor in elektro-mechanica sta ik graag mensen bij die een probleem hebben met hun huishoudelektro. Van microgolfovens tot wasmachine, u laat maar weten. Ik heb alle nodige gereedschap om elektrische werken uit te voeren.
Huishoudelektro reparateur in Bonheiden (2820) - Ash
Ash
Bonheiden
Nieuw
We gaan met alle reparaties en renovaties van huizen en appartementen. Wij repareren daken / volledige verandering in het dak, dakbedekking en dakconstructies / platte daken en bloedingen. Onderhoud en reparatie van kleden voert alle segmenten ; van A tot Z. Bel en maak een afspraak.
Huishoudelektro reparateur in Tisselt (2830) - Pascal
Pascal Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Tisselt
Nieuw
Hallo, Mijn naam is Pascal, expert in IT en aanverwanten. Ik kan me inzetten voor allerlei technologische uitdagingen tot en met electriciteitswerken en consulting. Met onze meer dan 20 jaar ervaring zijn we er zeker van u de beste dienstverlening te kunnen aanbieden.
Huishoudelektro reparateur in Boom (2850) - Michaël
Michaël Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Boom
Nieuw
Gooi je defect toestel niet onmiddellijk weg. Meestal is een reparatie voordeliger dan de aankoop van een nieuw toestel. Laat een bestek opmaken. Laat je de herstelling uitvoeren? Dan worden de bestekkosten in mindering gebracht.
Huishoudelektro reparateur in Hofstade-Zemst (1981) - Peter
Peter
Hofstade-Zemst
Nieuw
Heb jaren ervaring bij het herstellen van huishoudelijke apperatuur. Probeer er steeds weer wat van te maken voor het echt weg.moet worden gegooid al veel van schroothoop gered hierdoor
Huishoudelektro reparateur in Duffel (2570) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
Elektrohersteller met 20 jaar ervaring , ik herstel alle elektrische apparaten eender waar gekocht. Wasmachine, droogkast, oven, kookplaat ik herstel het allemaal. Ik geef ook graag advies over vervanging van al deze toestellen!
Huishoudelektro reparateur in Kontich (2550) - Jonathan
Jonathan
Kontich
Nieuw
Als voormalige electro-ingenieur, heb ik veel ervaring in verschillende electro toestellen. Ik mis die job ook, en wil daarom graag hiermee voortzetten buiten mijn normale werkuren.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel reparatie elektrische toestellen in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ gemakkelijk in gebruik. je moet niet een halve dag zitten rondbellen om iemand te vinden ! ”
Abdelilah
“ Goed geholpen aangezien er meerdere personen reageerden. En er dus met hen gecommuniceerd kon worden vooraleer in te gaan op een dienst. ”
Olivier
“ De eerste keer dat ik ring twice gebruik en is een positieve ervaring gebleken. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Mechelen: geëvalueerd met 4.79 door 108 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Mechelen, klein elektro laten herstellen Mechelen, wasmachine reparatie Mechelen, herstelling huishoudtoestellen Mechelen, herstelling wasmachine Mechelen, koelkast reparatie aan huis Mechelen, technieker wasmachine Mechelen, reparatie elektrische toestellen Mechelen, koelkast herstellen Mechelen, reparatie vaatwasser Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan herstelling huishoudtoestellen in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden