herstelling huishoudtoestellen Mechelen

Herstelling huishoudtoestellen in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Mechelen

Huishoudelektro reparateur in Vilvoorde (1800) - Hormoz
Hormoz
Vilvoorde
4.94/5 (78 reviews)
Ik ben Hormoz, een klusjesman met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al 30 jaar als reparateur voor herstelling huishoudtoestellen zoals herstelling vaatwasser, herstelling wasmachine etc. U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekening met uw specifieke wensen. Aarzel niet om een beroep te doen op mij!
Frédéric is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudelektro reparateur in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.89/5 (35 reviews)
Hallo ik ben Frédéric. Ik kan elektrische en mechanische problemen detecteren. Ik doe aan herstelling van huishoudtoestellen zoals wasmachine herstellen, herstelling vaatwasser etc. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Huishoudelektro reparateur in Putte (2580) - Kristof
Kristof Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Putte
4.91/5 (11 reviews)
Ik tracht mensen verder te helpen met mijn skills m.b.t. herstellen van huishoudelektro, zodoende we samen de afvalberg kunnen doen minderen door niet mee te doen aan de huidige wegwerpmaatschappij.
Huishoudelektro reparateur in Mechelen (2800) - Abdel
Abdel
Mechelen
5/5 (9 reviews)
Hallo, bij deze klus heb ik kennis via mijn studie mechanica en avondschool residentieel elektriciteit. Hopelijk kan ik met deze wat mensen uit de nood helpen. Mvg
Huishoudelektro reparateur in Hofstade-Zemst (1981) - Bart
Bart
Hofstade-Zemst
4.89/5 (9 reviews)
Ik ben ingenieur elektro-mechanica en heb ervaring in alle huis-, tuin- en keukenklussen : als Uw toestel herstelbaar is, vind ik meestal wel een creatieve en betaalbare oplossing, soms zelfs beter dan het origineel.
Huishoudelektro reparateur in Puurs (2870) - George
George
Puurs
5/5 (8 reviews)
Indien het toestel de nodige herstelkosten nog waard is ,proberen we steeds de nodige herstellingen uit te voeren.
Huishoudelektro reparateur in Puurs (2870) - Leroy
Leroy
Puurs
5/5 (5 reviews)
Ik help graag mensen die in de problemen zitten. Lukt het mij niet zoeken we samen naar een oplossing. Altijd positief blijven ondanks het tegen gaat.
Huishoudelektro reparateur in Hombeek (2811) - Joachim
Joachim
Hombeek
4.0/5 (4 reviews)
Ik ben heel handig en heb al heel veel ervaring met kluswerken van allerlei soorten. Ik ben heel flexibel en heel nauwkeurig in mijn werk. Ik help heel graag mensen.
Huishoudelektro reparateur in Vilvoorde (1800) - Mohammed
Mohammed
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik heb al heel wat ervaring in klussen en elektriciteit teken ook plannen uit met autocad Ik wil graag mensen helpen met herstellingen
Huishoudelektro reparateur in Nieuwenrode (1880) - Bruce
Bruce
Nieuwenrode
Nieuw
Met mijn middelbare studies in de elektrische installatie technieken en een bachelor in elektro-mechanica sta ik graag mensen bij die een probleem hebben met hun huishoudelektro. Van microgolfovens tot wasmachine, u laat maar weten. Ik heb alle nodige gereedschap om elektrische werken uit te voeren.
Huishoudelektro reparateur in Bonheiden (2820) - Ash
Ash
Bonheiden
Nieuw
We gaan met alle reparaties en renovaties van huizen en appartementen. Wij repareren daken / volledige verandering in het dak, dakbedekking en dakconstructies / platte daken en bloedingen. Onderhoud en reparatie van kleden voert alle segmenten ; van A tot Z. Bel en maak een afspraak.
Huishoudelektro reparateur in Puurs (2870) - Tibor
Tibor
Puurs
Nieuw
Kapotte verlichting? Kapotte schakelaars? Kapotte stopcontacten? Alles dat kapot is kan hersteld/vervangen worden, met de nodige kennis. Materiaal is geen probleem.
Huishoudelektro reparateur in Tisselt (2830) - Pascal
Pascal Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Tisselt
Nieuw
Hallo, Mijn naam is Pascal, expert in IT en aanverwanten. Ik kan me inzetten voor allerlei technologische uitdagingen tot en met electriciteitswerken en consulting. Met onze meer dan 20 jaar ervaring zijn we er zeker van u de beste dienstverlening te kunnen aanbieden.
Huishoudelektro reparateur in Boom (2850) - Michaël
Michaël Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Boom
Nieuw
Gooi je defect toestel niet onmiddellijk weg. Meestal is een reparatie voordeliger dan de aankoop van een nieuw toestel. Laat een bestek opmaken. Laat je de herstelling uitvoeren? Dan worden de bestekkosten in mindering gebracht.
Huishoudelektro reparateur in Boom (2850) - Nicky
Nicky
Boom
Nieuw
Voor herstellingen van Huishoudapparaten kan u reeds bij mij terecht voor advies en eventuele herstellingen. Hier is altijd een visuele of perfecte omschrijving nodig om te weten of iets nog herstelt kan worden. Dit om geen nodige kosten te doen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Platform dat mensen met mekaar in verbinding brengt om dagelijkse problemen op te lossen die men zelf niet kan uitvoeren. ”
Hormoz
“ Ik ben blij dat ik Ring Twice gevonden heb voor de kleinere klussen waarvan ik nooit wist aan wie ik ze moest vragen. ”
Patrick
“ Ik ben een nieuwe gebruiker dus nog niet zoveel ervaring. Heel gebruiksvriendelijk, duidelijk, ... ”
Sven
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Mechelen: geëvalueerd met 4.85 door 160 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Mechelen, klein elektro laten herstellen Mechelen, wasmachine reparatie Mechelen, herstelling huishoudtoestellen Mechelen, herstelling wasmachine Mechelen, koelkast reparatie aan huis Mechelen, technieker wasmachine Mechelen, reparatie elektrische toestellen Mechelen, koelkast herstellen Mechelen, reparatie vaatwasser Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen herstelling huishoudtoestellen in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie huishoudelektro reparateur in Mechelen

Koffiemachine - Afwasmachine - Wasmachine nakijken - Herstellen Smeg Vaatwasser - Herstellen oven - Wasmachine lekt - Stoomijzer Philips - Herstel oude platenspeler - Samsung TV - Huishoudelektro reparateur in Mechelen (2800) - rolluik - betegelen van keuken muur - kleine herstellingen - Loodgieter
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden