babysitter Merelbeke

Ontdek talentvolle babysitters in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Merelbeke

Babysitter in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (9 reviews)
Hallo als jonge oma,begrijp ik dat je er als mama & papa soms eens op het onverwachts op uit wil.Dat het niet altijd even gemakkelijk is om iemand te vinden die bij jullie schattebout kan sitten.Een telefoontje volstaat inslapen kan.
Babysitter in Zwijnaarde (9052) - Puran
Puran
Zwijnaarde
5/5 (6 reviews)
Zoals ik het al vermeld heb, hou ik van kinderen. Ik heb alle kinderen van mijn broers en zussen verzorgd, als kleinste dochter van familie. 10 in totaal. Mijn eigen kinderen en als een kennis ergens naartoe wilt, brengt haar kind of kinderen bij mij.
Babysitter in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben heel flexibel en werk heel graag met kinderen. Ik ben afgestudeerd als lerares in Oekraine voor 1-5de leerjaar. Kinderen hebben me ook graag ;)
Babysitter in Merelbeke (9820) - Lieselotte
Lieselotte Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merelbeke
5/5 (1 reviews)
Dag, ik ben Lieselotte en hou ervan met kinderen om te gaan. Ik heb al veel ervaring met babysitten op kleuters, peuters en baby's van alle leeftijden. Ik volgde reeds een cursus didactiek dus weet hoe ik met kinderen kan omgaan. Ik geef ook zwemles dus kom wekelijks in contact met kinderen.
Babysitter in Zwijnaarde (9052) - Figyan
Figyan
Zwijnaarde
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal İk ben zelf een moeder. İk heb een kindje van 3 jaar, tot nu toe heb ik beseft dat moeder zijn en zorgen voor een kleine kindje is leuk maar ook soms moeilijk. Soms moet u ergens naartoe waar je u kindje zou mee nemen en niet kan, of soms een avondje een paar uurkes rusten iets gaan eten? Ja! Dat begrijp ik heel goed! Daarom wil ik graag jullie daarbij helpen.
Babysitter in Merelbeke (9820) - Jolien
Jolien
Merelbeke
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb als opleiding kinderverzorging gedaan 6 jaar en doe dit dan ook enorm graag! Ik heb zelf een kindje van bijna 2 jaar en zal dan ook ervoor zorgen dat ze zich niet vervelen
Babysitter in Gent (9000) - Maaike
Maaike
Gent
Nieuw
Hallo! Ik ben Maaike, laatstejaarsstudente kinesitherapie. Ik heb ervaring met babysitten op alle leeftijden. Ik vind het altijd fijn om leuke spelletjes met hen te spelen. In de week regio Gent. Aarzel niet om mij te contacteren.
Babysitter in Oosterzele (9860) - Jane
Jane
Oosterzele
Nieuw
Ik ben Jane en ben 26 jaar. Sinds mijn 16de ga ik babysitten. Ik heb ervaring met zowel baby's als oudere kinderen. Ik heb 6 jaar ervaring als speelpleinmoni, gaf 4 jaar leiding in de Chiro en ben ook leerkracht in het lager onderwijs. Ondertussen huiswerk of studiebegeleiding geven is dus ook mogelijk. Bedankt!
Babysitter in Melle (9090) - Anne-li
Anne-li
Melle
Nieuw
Hallo! Ik ben een 19-jarige Gentse studente. Ik vind het altijd heel fijn om een oppas te zijn van kinderen omdat ik dan zonder excuus nog eens mag ravotten in de tuin, mag knutselen, en kijken naar K3. Ik heb een auto dus vervoer is geen probleem. Ik heb al redelijk wat ervaring met babysitten en een extraatje in het studentenleven altijd welkom is; geef me een seintje!
Babysitter in Gent (9000) - Glenda
Glenda
Gent
Nieuw
Hallo iedereen, mijn naam is Glenda en ik ben 20 jaar. Ik babysit al sinds ik 15 jaar ben, dus aan ervaring geen tekort! Deze ervaring heeft betrekking op kinderen vanaf 4 maanden en loopt tot kinderen van 12 jaar, dus ik kan mij zeker aanpassen naargelang de leeftijd. Ik babysit vaak in het weekend regio Laarne en in de week kan ik babysitten in Gent.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben 24 jarige student diergeneeskunde, en heb ervaring met kindjes van alle leeftijden. Ik pas al op kindjes sinds ik 16 ben. Kindjes met zorgnood is ook geen probleem voor mij.
Babysitter in De pinte (9840) - June
June
De pinte
Nieuw
Hoi! Ik ben June, 18 jaar oud. Ik ga graag om met kindjes: van spelen tot koken tot in hun bedje steken. Deze zomer heb ik er dan ook voor gekozen om au pair te zijn in het buitenland.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben Guillaume, 20 jaar. Ik ben zeer graag bezig met kinderen, heb vroeger altijd op mijn neefjes moeten oppassen en ben ook vaak animator op kinderevents. Ik heb ook een sportopleiding gevolgd op school waar we ook vaak les moesten geven aan kleuters/kinderenen evenementen voor hun moesten begeleiden.
Babysitter in Oosterzele (9860) - Paulien
Paulien
Oosterzele
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als bachelor orthopedagogie en heb 6 jaar gewerkt als kinderbegeleider bij kinderen van 0 tot 3 jaar. Ik heb meerdere vaste babysitplaatsen waar ik maandelijks ga babysitten. Uw kindjes zijn bij mij in goede handen!
Babysitter in Merelbeke (9820) - Iris
Iris
Merelbeke
Nieuw
Ik ben Iris en ik ben 17 jaar. Ik ben zelfstandig en kan goe met kinerenoverweg. Ik ben zorgzaam en speels maar ik kan streng zijn als het nodig is. Ik heb al ervaring met kinderen in mijn familie en kinderen van buren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Merelbeke: geëvalueerd met 4.81 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Merelbeke, babysit Merelbeke, tarief baby sitter Merelbeke, betrouwbare baby-sitter Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden