babysitter Merelbeke

Ontdek talentvolle babysitters in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Merelbeke

Babysitter in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (12 reviews)
Hallo als jonge oma,begrijp ik dat je er als mama & papa soms eens op het onverwachts op uit wil.Dat het niet altijd even gemakkelijk is om iemand te vinden die bij jullie schattebout kan sitten.Een telefoontje volstaat inslapen kan.
Babysitter in Zwijnaarde (9052) - Puran
Puran
Zwijnaarde
5/5 (6 reviews)
Als kleinste dochter van mijn family, heb ik alle kinderen van mijn broers en zussen verzorgd, 10 in totaal. Naast mijn werk heb ik mijn twee kinderen groot gebracht. En nu help ik mijn dochter bij haar kinderen. Vrienden weten op mij of mijn kinderen als betrouwbare oppas kunnen rekenen. Ik zie kinderen heel graag en vind ik heel belangrijk om zij een veilig en rustige omgeving te bieden.
Babysitter in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben heel flexibel en werk heel graag met kinderen. Ik ben afgestudeerd als lerares in Oekraine voor 1-5de leerjaar. Kinderen hebben me ook graag ;)
Babysitter in Zwijnaarde (9052) - Figyan
Figyan
Zwijnaarde
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal İk ben zelf een moeder. İk heb een kindje van 3 jaar, tot nu toe heb ik beseft dat moeder zijn en zorgen voor een kleine kindje is leuk maar ook soms moeilijk. Soms moet u ergens naartoe waar je u kindje zou mee nemen en niet kan, of soms een avondje een paar uurkes rusten iets gaan eten? Ja! Dat begrijp ik heel goed! Daarom wil ik graag jullie daarbij helpen.
Babysitter in Gent (9000) - Dassi ashanti
Dassi ashanti
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf de oudste van 5 Ik 17 mijn broer 15 mijn zussen 10,8en2 Ik heb ook 2 jaar ervaring in de jeugdwerk en heb dus ook een animator brevet en binnenkort een hoofdanimator brevet.
Babysitter in Merelbeke (9820) - Jolien
Jolien
Merelbeke
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb als opleiding kinderverzorging gedaan 6 jaar en doe dit dan ook enorm graag! Ik heb zelf een kindje van bijna 2 jaar en zal dan ook ervoor zorgen dat ze zich niet vervelen
Babysitter in Melle (9090) - Jovina
Jovina
Melle
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Jovina en ben 20 jaar. Ik werk voor 4/5 in de zeeman en op mijn vrije wil ik me nuttig bezig, ik zit namelijk niet graag stil. Ik heb jeugd-en gehandicapten zorg gestudeerd en heb ervaring in het verzorgen van kindjes. Ik zou heel graag jullie een handje helpen. Hopelijk tot snel!
Babysitter in Gent (9000) - Maaike
Maaike
Gent
Nieuw
Hallo! Ik ben Maaike, laatstejaarsstudente kinesitherapie. Ik heb ervaring met babysitten op alle leeftijden. Ik vind het altijd fijn om leuke spelletjes met hen te spelen. In de week regio Gent. Aarzel niet om mij te contacteren.
Babysitter in Oosterzele (9860) - Jane
Jane
Oosterzele
Nieuw
Ik ben Jane en ben 26 jaar. Sinds mijn 16de ga ik babysitten. Ik heb ervaring met zowel baby's als oudere kinderen. Ik heb 6 jaar ervaring als speelpleinmoni, gaf 4 jaar leiding in de Chiro en ben ook leerkracht in het lager onderwijs. Ondertussen huiswerk of studiebegeleiding geven is dus ook mogelijk. Bedankt!
Babysitter in Oosterzele (9860) - Emma
Emma
Oosterzele
Nieuw
Ik ben Emma en geef training in een sportclub. Hierbij ga ik om met kinderen van alle leeftijden. Ik heb veel ervaring in het oppassen op kinderen. Indien u iemand zoekt om op te passen, contacteer mij gerust!
Babysitter in Melle (9090) - Anne-li
Anne-li
Melle
Nieuw
Hallo! Ik ben een 19-jarige Gentse studente. Ik vind het altijd heel fijn om een oppas te zijn van kinderen omdat ik dan zonder excuus nog eens mag ravotten in de tuin, mag knutselen, en kijken naar K3. Ik heb een auto dus vervoer is geen probleem. Ik heb al redelijk wat ervaring met babysitten en een extraatje in het studentenleven altijd welkom is; geef me een seintje!
Babysitter in Gent (9000) - Glenda
Glenda
Gent
Nieuw
Hallo iedereen, mijn naam is Glenda en ik ben 20 jaar. Ik babysit al sinds ik 15 jaar ben, dus aan ervaring geen tekort! Deze ervaring heeft betrekking op kinderen vanaf 4 maanden en loopt tot kinderen van 12 jaar, dus ik kan mij zeker aanpassen naargelang de leeftijd. Ik babysit vaak in het weekend regio Laarne en in de week kan ik babysitten in Gent.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben 24 jarige student diergeneeskunde, en heb ervaring met kindjes van alle leeftijden. Ik pas al op kindjes sinds ik 16 ben. Kindjes met zorgnood is ook geen probleem voor mij.
Babysitter in De pinte (9840) - June
June
De pinte
Nieuw
Hoi! Ik ben June, 18 jaar oud. Ik ga graag om met kindjes: van spelen tot koken tot in hun bedje steken. Deze zomer heb ik er dan ook voor gekozen om au pair te zijn in het buitenland.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben Guillaume, 20 jaar. Ik ben zeer graag bezig met kinderen, heb vroeger altijd op mijn neefjes moeten oppassen en ben ook vaak animator op kinderevents. Ik heb ook een sportopleiding gevolgd op school waar we ook vaak les moesten geven aan kleuters/kinderenen evenementen voor hun moesten begeleiden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Merelbeke: geëvalueerd met 4.83 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Merelbeke, babysit Merelbeke, tarief baby sitter Merelbeke, betrouwbare baby-sitter Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden