kinderoppas Elewijt

Kinderoppas Elewijt: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Elewijt

Kinderoppas in Weerde (1982) - Vera
Vera
Weerde
5/5 (15 reviews)
Dag Mijn naam is Vera V Ik pas regelmatig op mijn kleinkind van 8 jaar en dit reeds sinds zijn geboorte. Ik ben absoluut kindvriendelijk en tijdens mijn job als bejaardenzorg bij familiehulp hebben wij ook oppas ziek kind moeten doen dus sowieso voldoende ervaring op dit gebied.
Kinderoppas in Peutie (1800) - Sofie
Sofie
Peutie
5/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben sofie en ben 19 jaar. Ik ben dol op kinderen en ben graag met hun bezig. Ik heb nog niet zoveel ervaring met babysit maar heb zelf al vaak genoeg op mijn nichtje van 5 gelet. Ik heb zelf geen rijbewijs maar de bus zou een mogelijkheid zijn voor mij. Verder leer ik heel snel bij en ben erg gemotiveerd
Kinderoppas in Hofstade-Zemst (1981) - Els
Els
Hofstade-Zemst
5/5 (4 reviews)
Ik ben sociaal , warm en empathisch van persoon. Duidelijke afspraken en professionaliteit typeren me. Ik kom met plezier langs , jullie kunnen op mijn discretie rekenen. Vertrouwen en privacy worden uiteraard gerespecteerd.
Kinderoppas in Hever (3191) - Laura-anne
Laura-anne
Hever
5/5 (3 reviews)
Ik ben een enorme taal liefhebber en heb deze passie verder gezet in mijn studies. Ik heb ervaring met het schrijven van opstellen en het vertalen van teksten.
Kinderoppas in Elewijt (1982) - Anouk
Anouk
Elewijt
5/5 (2 reviews)
Hallo, Ik ben net afgestudeerd als Kinderbegeleider. Ik ben daarom ook zeer geïnteresseerd om te babysitten. Ik ben 26 jaar en ik speel graag gezelschapsspelletjes, lees graag een verhaaltje voor, Ook buitenspelen is geen probleem, help met huiswerk indien nodig, kijk mee films en zo veel meer om jouw kind(je) een leuke tijd te geven.
Kinderoppas in Elewijt (1982) - Sarina
Sarina
Elewijt
5/5 (2 reviews)
Ik ga al babysitten van mijn 16 en heb ervaring met kindjes van alle leeftijden!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Elewijt (1982) - Veroniek
Veroniek
Elewijt
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht lager onderwijs ben ik het gewend van met kinderen te werken. Ik geef les in het derde leerjaar en dit met heel veel passie. Samen lezen, huiswerk maken, tekenen of spelen doe ik heel graag. Ben je op zoek naar een oppas? Geef gerust een seintje! Ik kijk er alvast naar uit.
Kinderoppas in Elewijt (1982) - Leen
Leen
Elewijt
3.0/5 (1 reviews)
Hoi, ben ruim 10 jaren onthaalouder geweest en heb de laatste jaren naschoolse opvang gedaan van zowel klein als groot. Ik heb ervaring met kindjes met een beperking (o.a. ASS, ADHD, DCD,...)Vermits ik een auto bezit, kan ik hen van school halen en naar hun hobby's vervoeren. Hopelijk hoor ik vlug van jullie? Groetjes, Leen
Kinderoppas in Elewijt (1982) - Thibeaux
Thibeaux
Elewijt
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een kleine broer (7 jaar) en een kleine zus (3 jaar) waarmee ik mij geregeld bezig houd. Ik zit er zeker niet mee in om tot laat in de avond bij je kinderen te blijven wanneer de ouders eens uit zijn of iets anders zijn gaan doen. Ik ben zelf niet echt een persoon die voor schermen is, dus ik ga uw kind zeker niet voor een televisie zetten zodat hij/zij stil is.
Kinderoppas in Eppegem (1980) - Jolien
Jolien
Eppegem
Nieuw
Hallo, Ik ben Jolien Ik ben 17 jaar en ben dol op kinderen. Ik heb dan ook al wat ervaring met het oppassen op kinderen. Ik heb deze zomer gewerkt als monitor bij Yes-sportkampen. Ik studeer wetenschappen-wiskunde in het laatste jaar. Ik sta ook open voor huishoudelijke klusjes en bijles. Ik heb ook al ervaring met bijles geven. Ik kijk er erg naar uit!
Kinderoppas in Zemst (1980) - Tine
Tine
Zemst
Nieuw
Ik heb al redelijk wat ervaring als babysitter en een gezin meer is geen probleem. Ik ga graag om met kinderen en verveel me geen seconde hierbij. Ik kan omgaan met elke leeftijd
Kinderoppas in Zemst (1980) - Ann
Ann
Zemst
Nieuw
Hallo ik ben ann 38j en alleenstaande mama van 2dochters van 10 en 12j, heb je opvang nodig voor je kindjes, ik doe dit bij mij thuis in een rookvrije woning, 1x of regelmatig dit kan steeds ben beschikbaar vanaf 14u-tot 21u ,in het weekend kan dit ook. Van smorgens.is altijd bespreekbaar
Kinderoppas in Steenokkerzeel (1820) - Nele
Nele
Steenokkerzeel
Nieuw
Hallo allemaal, ik ben Nele, 20 jaar en studente aan de VUB. Ik zie heel graag kinderen en ben dan ook al een aantal jaar monitor bij taalkampen voor kinderen.
Kinderoppas in Vilvoorde (1800) - Maja
Maja
Vilvoorde
Nieuw
Ik ben een BA2 studente aan de VUB die Toegepaste Taalkunde studeert. Mijn moedertaal is Pools, maar ik spreek ook vlot Nederlands, Frans en Engels aangezien ik met deze talen in contact kwam sinds mijn jeugd. Verder studeer ik ook Duits en kan in deze taal communiceren. Voor vertalingen, bijlessen of opstellen en recensies ben ik de juiste persoon! Ik beloof u dat ik u niet zal teleurstellen.
Kinderoppas in Hofstade-Zemst (1981) - Jelle
Jelle
Hofstade-Zemst
Nieuw
Ik heb 10 neefjes en nichtjes waar ik vaak op moet oppassen en ik ben dan ook heel graag met kinderen bezig! Ik vind het echter wel belangrijk dat er goede afspraken worden gemaakt!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Elewijt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Elewijt: geëvalueerd met 4.78 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Elewijt, kinderoppasdienst Elewijt, oppas ziek kind Elewijt, kinderoppas aan huis gezocht Elewijt, tarief kinderoppas Elewijt, oppas aan huis Elewijt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden