informaticus Ramsdonk

Ontdek talentvolle pc specialisten in Ramsdonk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Ramsdonk

Informaticus in Zemst (1980) - Guido
Guido Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zemst
5/5 (10 reviews)
Als professioneel IT deskundige heb ik heel wat practische en theoretische kennis in de informatica wereld. Ik breng graag deze kennis over naar studenten.
Informaticus in Mechelen (2800) - Inge
Inge
Mechelen
4.86/5 (7 reviews)
Ik zet je graag op weg bij het ontwerpen van een eenvoudige website voor je organisatie of je hobby. Ik doe dit ana de hand van programma's als Weebly, Wix of Google site. Ik maak het basisontwerp voor je aan en zorg ervoor dat je nadien zelf verder kan aanpassen en aanvullen.
Informaticus in Hombeek (2811) - Sydney
Sydney
Hombeek
5/5 (7 reviews)
Ik opgegroeid met een computer en stak mijn computers zelf in elkaar op mijn 12 jaar. Ik doe dit nog steeds. Bij een nieuw toestel ga ik ook telkens kijken naar elke instelling waar ik aan kan om erachter te komen wat het toestel écht kan.
Informaticus in Blaasveld (2830) - Jelle
Jelle
Blaasveld
5/5 (4 reviews)
Algemeen goede computer/GSM/tablet kennis. Zelf wel wat bezig geweest met een thuisnetwerk en problemen oplossen van vrienden en familie. Voornamelijk printer, tv, internet problemen. Ik heb gewerkt in het netwerkbeheer. Zelf heb ik ook een NAS gehad. Mijn kennis ligt voornamelijk bij hardware. Softwarematig ga ik mij beperken tot de thuis installaties.
Informaticus in Grimbergen (1850) - Joffrey
Joffrey
Grimbergen
5/5 (4 reviews)
Mijn 13 jaar lange carrière in de sales was altijd in de sector elektronica/multimedia. Hierdoor heb ik hierover veel kennis verworven.
Informaticus in Breendonk (2870) - Wouter
Wouter
Breendonk
5/5 (3 reviews)
Als webdesigner kan ik je helpen bij het maken van een professionele website op maat, met speciale aandacht voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ik kan je helpen bij het maken van een website die past bij je behoeften en die gemakkelijk vindbaar is voor potentiële klanten op Google en andere zoekmachines.
Informaticus in Asse (1730) - Vik
Vik
Asse
5/5 (3 reviews)
Als bachelor in de multimedia en communicatie technologie, en ondertussen al enkele jaren ervaring, zijn grafisch programma's niets nieuw voor mij. Mijn forte ligt wel in het ontwikkelen van 3D tekeningen en het realiseren van deze tekeningen door ze te creëren met behulp van nieuwe 3D printers.
Informaticus in Kapelle-op-den-bos (1880) - Lien
Lien
Kapelle-op-den-bos
5/5 (3 reviews)
Ik geef ook les in Seo gericht schrijven en website beheer. De 1-op-1 sessie is erop gericht dat je zelf met tips and tricks aan de slag kan zodat je niet telkens beroep moet doen op iemand anders
Informaticus in Mechelen (2800) - Robbert
Robbert
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik heb een opleiding industrieel ontwerper en meubelontwerper. Ik kan je toekomstig project 3D visualiseren in Sketchup en meedenken over de uitvoering er van.
Informaticus in Mechelen (2800) - Olivier
Olivier
Mechelen
5/5 (1 reviews)
IT-er met reeds 6 jaar ervaring in Industriële IT-omgevingen. Problemen met je computer of randapparatuur? Stel je probleem voor en ik schiet je te hulp! Van Hardware tot Software, van Router tot Switch, van Tablet tot Smartphone!
Informaticus in Puurs (2870) - Jelle
Jelle
Puurs
5/5 (1 reviews)
Computer hulp nodig? Advies nodig voor een nieuwe laptop? Een smartphone of tablet die niet meer start? Of pakweg een printer instellen? Al 10 jaar heb ik veel kennis opgedaan in al wat te maken heeft met computers en multimedia. Mijn specialiteit is Windows en Microsoft Office.
Informaticus in Lippelo (2890) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lippelo
5/5 (1 reviews)
Ik heb 20 jaar ervaring in de IT. Voor elk probleem bestaat er wel een oplossing! Neem gerust contact op om uw oplossing op maat te bekijken: zowel voor Windows als Mac.
Informaticus in Mechelen (2800) - Armand
Armand
Mechelen
Nieuw
Heb al meer dan 20 jaar ervaring in computers. Als full-time computer expert heb ik een degelijke kennis. Ben afgestudeerd als graduaat-informatica. Heb zelf getwijfeld om mijn kennis te gebruiken om full-time les te geven omdat ik dit graag doe. Je mag me steeds contacteren als je vragen hebt.
Informaticus in Grimbergen (1850) - Fabio
Fabio Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grimbergen
Nieuw
Geef me gerust een seintje indien uw computer niet meer naar behoren werkt of wanneer u twijfelt om te upgraden. Mijn specialisaties zijn Windows-computers, printers en andere randapparatuur. Ik verplaats me in de buurt van Groot-Grimbergen en Meise.
Informaticus in Beigem (1852) - Erik
Erik
Beigem
Nieuw
Ik heb sinds kind een passie voor IT. Ik heb enkele jaren een IT zaak in bij-beroep gehad, maar ben moeten stoppen wegens professionele drukte. Ik van plan dit stapsgewijs terug op te nemen en kom u graag ondersteunen bij al uw problemen en vragen rond diverse informaticatoestellen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Ramsdonk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Ramsdonk: geëvalueerd met 4.99 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Ramsdonk, pc hersteller Ramsdonk, reparatie computer Ramsdonk, computertechnicus Ramsdonk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden