informaticus Boom

Ontdek talentvolle pc specialisten in Boom

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Boom

Informaticus in Niel (2845) - Clyde
Clyde
Niel
5/5 (10 reviews)
Jaren ervaring in IT (hoofdberoep). Ik heb herstellingen uitgevoerd van a tot z, bvb. Smartphone tot servers. Zowel hardware als software. Geen enkel uitdaging is te veel en ik heb hopen geduld. Dat is alles wat een echte probleemoplosser nodig heeft.
Informaticus in Schelle (2627) - Michael
Michael
Schelle
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben grafische vormgever van opleiding en beoefen dit beroep. Ik heb reeds 17 jaar ervaring in deze sector. Ik ben kreatief en zeer precies. Ervaring in ontwerp van logo's, folder, geboortekaartjes, uitnodigingen, illustraties...
Informaticus in Niel (2845) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (6 reviews)
Waarom kiezen voor mijn zaak? Als particulier of bedrijf ben je bij ons welkom. Herstellingen worden vakkundig en volgens de richtlijnen van de fabrikant uitgevoerd, omdat steeds de nodige opleidingen en certificaten behaald zijn. 20 jaar ervaring, regelmatige bijscholing. zowel professioneel als in bijberoep actief in de IT-wereld. VERKOOP - REPARATIE - ONDERHOUD - INSTALLATIE - SUPPORT - WEBDESIGN & HOSTING
Informaticus in Rumst (2840) - Jan
Jan
Rumst
4.75/5 (4 reviews)
Ik hou er van om mensen te helpen en op te leiden over hun toestellen. Ik beschik over de nodige communicatievaardigheden en leg graag dingen uit op een manier die voor iedereen begrijpelijk is. Onze sessies zullen op een comfortable manier gegeven worden.
Informaticus in Blaasveld (2830) - Jelle
Jelle
Blaasveld
5/5 (4 reviews)
Algemeen goede computer/GSM/tablet kennis. Zelf wel wat bezig geweest met een thuisnetwerk en problemen oplossen van vrienden en familie. Voornamelijk printer, tv, internet problemen. Ik heb gewerkt in het netwerkbeheer. Zelf heb ik ook een NAS gehad. Mijn kennis ligt voornamelijk bij hardware. Softwarematig ga ik mij beperken tot de thuis installaties.
Informaticus in Rumst (2840) - Damien
Damien
Rumst
5/5 (2 reviews)
Al zeer vaak mensen uit mijn omgeving kunnen helpen met hun computer problemen. Stuur mij zeker en bericht om uw vraag te stellen en we bekijken samen hoe we dit goed kunnen aanpakken (opleiding/les of hulp op afstand is mogelijk).
Informaticus in Niel (2845) - David
David
Niel
5/5 (1 reviews)
Als hobby maak ik websites voor mezelf en voor vrienden, vooral wordpress . Van Joomla heb ik ook wat basis kennis , maar de voorkeur gaat toch naar wordpress. Ik heb dit alles door de jaren heen mezelf aangeleerd , heb wel vroeger via VDAB nog wat online lessen gevolgd van html en css , maar dit is vooral basis . Dus als ik u voor een kleine prijs kan helpen met uw website , hoor ik het graag .
Informaticus in Niel-bij-as (3668) - Sébastien
Sébastien
Niel-bij-as
Nieuw
Ik kan het een en het ander van informatica. Depaneren van pc's, mac's, telefoons... Maar ik kan ook simpele websites schrijven in HTML, PHP met een tintje css erbij. Installatie van besturingssystemen enzovoort. Moest je iets nodig hebben die hier niet tussen staat, mag je het me altijd vragen
Informaticus in Rumst (2840) - Danny
Danny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
Nieuw
Heb je hulp nodig aan je Apple, Linux of Windows machine? We zijn er voor zowel professionele als particuliere klanten. Zowel op afstand als op verplaatsing. Laat U ons weten hoe we ook U kunnen helpen?
Informaticus in Blaasveld (2830) - Eugène
Eugène
Blaasveld
Nieuw
Ik heb door zelf uitzoeken en her en der wat bij te leren, wat ervaring met informatika en kan mezelf goed behelpen hiermee. Ik bezit zelf een netwerk van drie computers met automatisch backup bijvoorbeeld.
Informaticus in Boom (2850) - Michaël
Michaël Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Boom
Nieuw
Ik heb toegang tot een grote voorraad wisselstukken voor klein en groot elektro. Laptops, tablets, smartphones en veel andere toestellen kunnen zo nog een tweede kans krijgen en herstellen is vaak veel voordeliger dan een nieuw toestel aankopen. Ik heb een uitgebreide technische kennis en vind voor elk defect de gepaste oplossing.
Informaticus in Boom (2850) - Niels
Niels
Boom
Nieuw
Beste, Ik heb een bachelor in electronica-ICT, en erg veel ervaring met herstelling van PC's, voor elk probleem bestaat er een geschikte oplossing. Mvg Niels
Informaticus in Boom (2850) - Nicky
Nicky
Boom
Nieuw
Reeds 10 tal ervaring op vlak van installatie en en instellen van verschillende software en hardware componenten. Vervangen van smartphone schermen mogelijk mits eerst visueel nazicht
Informaticus in Boom (2850) - Karim
Karim
Boom
Nieuw
ik heb ervaring met multimedia apparaten . werkt je pc niet zoals het moet of moet de tv opnieuw ingesteld worden. configureren,afstellen en installeren van TV's, laptop,pc - iptv , satelite. je kan mij boeken tegen een voordelige prijs
Informaticus in Boom (2850) - Mitch
Mitch
Boom
Nieuw
Hulp nodig met uw computer/smartphone? Ik heb al heel mijn leven een passie voor IT. Ik ben werkzaam in de sector en ik kan overweg met alles. U kan bij mij terecht voor al uw problemen met uw laptop/computer (Windows/Mac), smartphones (iOS/Android) en andere computerproblemen. Ik ben bereikbaar in de regio Boom en omstreken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Boom

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Boom: geëvalueerd met 4.94 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Boom, pc hersteller Boom, reparatie computer Boom, computertechnicus Boom,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden