informaticus Lier

Ontdek talentvolle pc specialisten in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Lier

Informaticus in Lier (2500) - Julian
Julian
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik ken door zelf al veel uitgeprobeert te hebben al wel wat af van pc's en sta steeds open om meer bij te leren. Als je pc traag is, vastloopt, rare errors geeft wil ik gerust eens kijken of ik hier iets aan kan doen.
Nicolae is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Lier (2500) - Nicolae
Nicolae
Lier
5/5 (2 reviews)
Ik help u graag met herstellen van PC's, laptop, upgraden van computers, installatie van Windows en herinstallatie van Windows zonder verlies van gegevens.
Informaticus in Lier (2500) - Timothy
Timothy
Lier
5/5 (1 reviews)
Problemen met Excel? Geef me een seintje dan bekijken we het samen : ) Formules, oplossingen, raad, gerichte opleiding of basis opleiding. Ken ook redelijk wat van pc's in het algemeen. Ben 20j geleden begonnen met studentejobs pc's fixen bij een computerbedrijf.
Informaticus in Lier (2500) - Michel
Michel
Lier
5/5 (1 reviews)
Industrieel ingenieur bouwkunde en lasingenieur met beroepservaring. Hierdoor kan ik voor u een bouwkundig plan uittekenen (autocad computertekenen) met oog voor detail en architectuur. Onze eigen woning is hier een knap voorbeeld van!
Informaticus in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Door mijn fotografie opleiding ben ik erg creatief ingesteld en heb ik ook kennis van vele creatieve programma’s zoals InDesign en Illustrator. Ontwerpen van trouwuitnodigingen, geboortekaartjes, ... hoe creatiever hoe liever!
Informaticus in Lier (2500) - Jeroen
Jeroen
Lier
5/5 (1 reviews)
Ben je op zoek naar een goedkope website die je zelf kan beheren? Ik kan voor jou een betaalbare WordPress website maken die er hedendaags uitziet, geschikt is voor elk scherm en die je bovendien -zonder dat je veel pc kennis nodig hebt- zelf kan beheren. Ook kan ik de url (de domeinaam of webadres) en webhosting verzorgen. (Webhosting is de plek op het web waar de website staat).
Informaticus in Lier (2500) - Marc
Marc
Lier
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig om de info of bestanden op je Mac-computer duidelijk te rangschikken? Of kan je hulp gebruiken bij een administratieve kwestie die online moet gebeuren bijvoorbeeld?
Informaticus in Lier (2500) - Donald
Donald
Lier
Nieuw
Hulp nodig met je computer, laptop, tablet of telefoon? Ik ben ondertussen 14 jaar werkzaam als software ontwikkelaar, dus ik kan je er waarschijnlijk wel mee helpen. Geef me maar een seintje als ik je van dienst kan zijn.
Informaticus in Lier (2500) - Ilyas
Ilyas
Lier
Nieuw
Ik heb al 18 jaar ervaring in reparatie, onderhoud, advies, software en hardware installatie en configuratie van computers en rand apparatdur en ook draadloos of bedraad netwerk/internet.
Informaticus in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Lier
Nieuw
Ik ben software ingenieur van opleiding en kan dus wel aardig met computers overweg. Ik kan dingen doen zoals aansluiten van toestellen, (her)installeren van programma's/besturingssystemen,...
Informaticus in Lier (2500) - Sanne
Sanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Door middel van mijn werkzaamheden in bedrijven heb ik mijzelf ontpopt tot heuse Excel, Access en PowerPoint kenner. Ik heb ervaring met het gebruiken van deze tools in échte bedrijfssituaties en kan u aan de hand van duidelijke voorbeelden bepaalde vaardigheden aanleren, of u raad geven m.b.t. een specifieke database, Excel sheet etc. Ik kan ook gewoon een tool voor u maken indien gewenst! Alleen voor particulieren. Ook voor leerlingen secundair onderwijs.
Informaticus in Lier (2500) - Evelyne
Evelyne
Lier
Nieuw
Ik ben 3D artist en animator van opleiding en werk momenteel ook in dit veld. Ik werk o.a. met Maya, Zbrush, Photoshop en Adobe Premiere Pro. Andere software kan ik echter ook snel oppikken, indien nodig.
Informaticus in Lier (2500) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ik heb een zeer diepgaande kennis rond alles wat met computers te maken heeft. Zowel networking als operating systems en het opzetten van systemen. Die kennis heb ik zowel uit praktische ervaring alsook uit verscheidene cursusen.
Informaticus in Lier (2500) - Vanessa
Vanessa
Lier
Nieuw
Opzoek naar het probleem of is het stuk? Ik kan dit voor jou oplossen. Ik kan het komen ophalen en terug brengen en een snel service bezorgen. Bij hulp geeft me een seintje
Informaticus in Lier (2500) - Altun
Altun
Lier
Nieuw
Heeft u problemen met de techniek? U hoeft niet naar een ander adres te gaan, ik ben de juiste persooon. Ik ben een expert in IT. Ik kan dingen doen als gegevensherstel, upgrade van de computerversie, programma-installatie
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snelle reactie vanwege Ring Twice op eventuele opdracht ! Perfecte medewerker gestuurd ! ”
Maarten
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Lier: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Lier, pc hersteller Lier, reparatie computer Lier, computertechnicus Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden