informaticus Lier

Ontdek talentvolle pc specialisten in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Lier

Informaticus in Berlaar (2590) - Nick
Nick
Berlaar
4.93/5 (15 reviews)
Ik werk zelf in de it sector als software developer en ken bijna elk toestel en besturingsprogramma(windows, mac, android, ios). Geen vraag is mij te moeilijk en moest ik het niet weten dan zoek ik graag met u mee.
Edwin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Lier (2500) - Edwin
Edwin
Lier
5/5 (14 reviews)
Jouw computerproblemen zijn zo van de baan. Hardwareherstellingen, foutmeldingen, installaties, onderdelen, upgrades. Je bent aan het juiste adres. Twaalf jaar ervaring in het herstellen van consumentenelektronica. Sinds twee jaar ben ik professioneel actief op een ICT-helpdesk.
Informaticus in Kessel (2560) - Nils
Nils Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kessel
4.7/5 (10 reviews)
Dankzij mijn diploma webdesign (CVA) kan ik voor u een eenvoudige maar zeer mooie en overzcihtelijke website opmaken. Enkele websites als voorbeeld: Quiztegenkanker.com Pedicureannemie.be dehoffelijkehovenier.be muggenberghofcentrum.be Ik maak ook gebruik van grafische programma's voor het tekenen en ontwerpen.
Informaticus in Berlaar (2590) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
4.8/5 (5 reviews)
Ik heb 2 jaar in een computer en smartphone repaircenter gewerkt en ken dus het een en het ander over de werking van iPhones, Android smartphones, Windows pc's en laptops, Macbooks en iMacs.
Informaticus in Lier (2500) - Julian
Julian
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik ken door zelf al veel uitgeprobeert te hebben al wel wat af van pc's en sta steeds open om meer bij te leren. Als je pc traag is, vastloopt, rare errors geeft wil ik gerust eens kijken of ik hier iets aan kan doen.
Informaticus in Lint (2547) - Jeroen
Jeroen
Lint
5/5 (2 reviews)
Windows probleem? graag help ik u verder. Of het nu window vista, 7,8.1 of 10 is maakt niet uit. Ik heb ook ervaring met office en sharepoint . Kan uw outlook instellen of als u enkel advies zoekt dan geef ik dat graag.
Informaticus in Lier (2500) - Nicolae
Nicolae
Lier
5/5 (2 reviews)
Ik help u graag met herstellen van PC's, laptop, upgraden van computers, installatie van Windows en herinstallatie van Windows zonder verlies van gegevens.
Informaticus in Lier (2500) - Timothy
Timothy
Lier
5/5 (1 reviews)
Problemen met Excel? Geef me een seintje dan bekijken we het samen : ) Formules, oplossingen, raad, gerichte opleiding of basis opleiding. Ken ook redelijk wat van pc's in het algemeen. Ben 20j geleden begonnen met studentejobs pc's fixen bij een computerbedrijf.
Informaticus in Lier (2500) - Michel
Michel
Lier
5/5 (1 reviews)
Industrieel ingenieur bouwkunde en lasingenieur met beroepservaring. Hierdoor kan ik voor u een bouwkundig plan uittekenen (autocad computertekenen) met oog voor detail en architectuur. Onze eigen woning is hier een knap voorbeeld van!
Informaticus in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Door mijn fotografie opleiding ben ik erg creatief ingesteld en heb ik ook kennis van vele creatieve programma’s zoals InDesign en Illustrator. Ontwerpen van trouwuitnodigingen, geboortekaartjes, ... hoe creatiever hoe liever!
Informaticus in Bevel (2560) - Raf
Raf
Bevel
5/5 (1 reviews)
Indien u hulp nodig hebt voor uw PC in het gebruik, onderhoud (geweldig traag, volle harde schijf,...) kan ik u zeker op de goede weg helpen. Vanuit mijn beroep kom ik dergelijke problemen bijna dagelijks tegen. Ook kan ik u bijstaan in de opbouw van uw netwerk of wifi , draadloze printer connectie, kortom de IT problemen waartegen iedereen al wel eens botst.
Informaticus in Lier (2500) - Jeroen
Jeroen
Lier
5/5 (1 reviews)
Ben je op zoek naar een goedkope website die je zelf kan beheren? Ik kan voor jou een betaalbare WordPress website maken die er hedendaags uitziet, geschikt is voor elk scherm en die je bovendien -zonder dat je veel pc kennis nodig hebt- zelf kan beheren. Ook kan ik de url (de domeinaam of webadres) en webhosting verzorgen. (Webhosting is de plek op het web waar de website staat).
Informaticus in Lier (2500) - Marc
Marc
Lier
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig om de info of bestanden op je Mac-computer duidelijk te rangschikken? Of kan je hulp gebruiken bij een administratieve kwestie die online moet gebeuren bijvoorbeeld?
Informaticus in Lint (2547) - Paul
Paul
Lint
Nieuw
Hulp nodig voor uw mailbox, Homebank, word en excel? Daar kan ik je mee helpen en op weg zetten naar 'het zelf uitvoeren' zodat je minder afhankelijk bent van anderen. Ik leg je op een gebruiksvriendelijke manier uit zonder moeilijke woorden.
Informaticus in Lier (2500) - Donald
Donald
Lier
Nieuw
Hulp nodig met je computer, laptop, tablet of telefoon? Ik ben ondertussen 14 jaar werkzaam als software ontwikkelaar, dus ik kan je er waarschijnlijk wel mee helpen. Geef me maar een seintje als ik je van dienst kan zijn.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Lier: geëvalueerd met 4.96 door 57 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Lier, pc hersteller Lier, reparatie computer Lier, computertechnicus Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden