Vind de beste pc specialisten van Lier

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Informaticus in Lier (2500) - Julian
Julian
5/5 · 3 reviews
2500 Lier
Ik ken door zelf al veel uitgeprobeert te hebben al wel wat af van pc's en sta steeds open om meer bij te leren. Als je pc traag is, vastloopt, rare errors geeft wil ik gerust eens kijken of ik hier iets aan kan doen.
Informaticus in Lier (2500) - Timothy
Timothy
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Problemen met Excel? Geef me een seintje dan bekijken we het samen : ) Formules, oplossingen, raad, gerichte opleiding of basis opleiding. Ken ook redelijk wat van pc's in het algemeen. Ben 20j geleden begonnen met studentejobs pc's fixen bij een computerbedrijf.
Informaticus in Lier (2500) - Michel
Michel
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Industrieel ingenieur bouwkunde en lasingenieur met beroepservaring. Hierdoor kan ik voor u een bouwkundig plan uittekenen (autocad computertekenen) met oog voor detail en architectuur. Onze eigen woning is hier een knap voorbeeld van!
Informaticus in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Door mijn fotografie opleiding ben ik erg creatief ingesteld en heb ik ook kennis van vele creatieve programma’s zoals InDesign en Illustrator. Ontwerpen van trouwuitnodigingen, geboortekaartjes, ... hoe creatiever hoe liever!
Informaticus in Lier (2500) - Nicolae
Nicolae
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Ik help u graag met herstellen van PC's, laptop, upgraden van computers, installatie van Windows en herinstallatie van Windows zonder verlies van gegevens.
Informaticus in Lier (2500) - Jeroen
Jeroen
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Ben je op zoek naar een goedkope website die je zelf kan beheren? Ik kan voor jou een betaalbare WordPress website maken die er hedendaags uitziet, geschikt is voor elk scherm en die je bovendien -zonder dat je veel pc kennis nodig hebt- zelf kan beheren. Ook kan ik de url (de domeinaam of webadres) en webhosting verzorgen. (Webhosting is de plek op het web waar de website staat).
Informaticus in Lier (2500) - Donald
Donald
Nieuw
2500 Lier
Hulp nodig met je computer, laptop, tablet of telefoon? Ik ben ondertussen 14 jaar werkzaam als software ontwikkelaar, dus ik kan je er waarschijnlijk wel mee helpen. Geef me maar een seintje als ik je van dienst kan zijn.
Informaticus in Lier (2500) - Ilyas
Ilyas
Nieuw
2500 Lier
Ik heb al 18 jaar ervaring in reparatie, onderhoud, advies, software en hardware installatie en configuratie van computers en rand apparatdur en ook draadloos of bedraad netwerk/internet.
Informaticus in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Nieuw
2500 Lier
Ik ben software ingenieur van opleiding en kan dus wel aardig met computers overweg. Ik kan dingen doen zoals aansluiten van toestellen, (her)installeren van programma's/besturingssystemen,...
Informaticus in Lier (2500) - Sanne
Sanne Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2500 Lier
Door middel van mijn werkzaamheden in bedrijven heb ik mijzelf ontpopt tot heuse Excel, Access en PowerPoint kenner. Ik heb ervaring met het gebruiken van deze tools in échte bedrijfssituaties en kan u aan de hand van duidelijke voorbeelden bepaalde vaardigheden aanleren, of u raad geven m.b.t. een specifieke database, Excel sheet etc. Ik kan ook gewoon een tool voor u maken indien gewenst! Alleen voor particulieren. Ook voor leerlingen secundair onderwijs.
Informaticus in Lier (2500) - Evelyne
Evelyne
Nieuw
2500 Lier
Ik ben 3D artist en animator van opleiding en werk momenteel ook in dit veld. Ik werk o.a. met Maya, Zbrush, Photoshop en Adobe Premiere Pro. Andere software kan ik echter ook snel oppikken, indien nodig.
Informaticus in Lier (2500) - Filip
Filip Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2500 Lier
Ik heb een zeer diepgaande kennis rond alles wat met computers te maken heeft. Zowel networking als operating systems en het opzetten van systemen. Die kennis heb ik zowel uit praktische ervaring alsook uit verscheidene cursusen.
Informaticus in Lier (2500) - Vanessa
Vanessa
Nieuw
2500 Lier
Opzoek naar het probleem of is het stuk? Ik kan dit voor jou oplossen. Ik kan het komen ophalen en terug brengen en een snel service bezorgen. Bij hulp geeft me een seintje
Informaticus in Lier (2500) - Altun
Altun
Nieuw
2500 Lier
Heeft u problemen met de techniek? U hoeft niet naar een ander adres te gaan, ik ben de juiste persooon. Ik ben een expert in IT. Ik kan dingen doen als gegevensherstel, upgrade van de computerversie, programma-installatie
Informaticus in Lier (2500) - Lucas-adriano
Lucas-adriano
Nieuw
2500 Lier
Weet u niet goed hoe u dingen in het oog moet brengen? Of wilt u een aantrekkelijke site maken die duidelijke instructies heeft voor potentiële klanten? Aarzel niet om contact op te nemen met mij! Ik heb namelijk veel ervaring met de software programma's photoshop , illustrator, premiere pro, adobe web view en nog andere web applicaties zoals WIX en wordpress.

Pc specialist Lier: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen: informaticus Lier, pc hersteller Lier, reparatie computer Lier, computertechnicus Lier,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
HP Laptop intel core i7 laten vallen
Thomas raadt Tim aan Tim
“ Ik had geen weet van wat ListMinut allemaal aanbiedt. Ik ben in alle geval heel tevreden van de dienstverlening van ListMinut ”
Opsart problemen laptop Windows 10
Frans raadt Bjorn aan Bjorn
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden