webdesign Mechelen

Hulp voor webdesign in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie webdesigners in de buurt van Mechelen

Webdesign in Kontich (2550) - Helena
Helena Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
5/5 (1 reviews)
Webdesign in Mechelen (2800) - David
David
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben David. 22 jaar in het grafische gewerkt en zeer druktechnisch aangelegd. Mijn klanten waren o.a. Agfa, Total Fina, Joker, Proximus, Inbev, ... Thuis heb ik mijn Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop die ik goed ken. Iets laten ontwerpen en maken? Bel me dan gerust. Ook simpele websites.
Webdesign in Sint-katelijne-waver (2860) - Stefan
Stefan
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Je kan bij mij pakketten inkopen: 1: website laten renderen met 10 concrete tips. 4u x 40€ 2: eenvoudige website mbv WordPress en thema: 8u x 40€ ex domein+hosting en thema 3: WordPress site updaten, per uur 60€, minimum 2 uren af te nemen 4: Moodle installeren: 8u x 60€ ex hosting+domein en thema
Webdesign in Niel (2845) - Eddy
Eddy
Niel
Nieuw
Hulp nodig voor uw computer? Ik kan u assisteren bij het maken van een back-up, formateren, installeren van Windows en andere programma's, uitleg geven over het gebruik van Windows en andere toepassingen.
Webdesign in Kontich (2550) - Katrin
Katrin
Kontich
Nieuw
Hallo! Al jaren ben ik gepassioneerd door de adobe-software. Na mijn graduaat 'grafische bedrijven' heb ik 15 jaar in de grafische sector gewerkt als lay-outer voor allerlei drukwerk. Sinds een paar jaar geef ik les in het volwassenenonderwijs. Heeft u allerlei drukwerk of een kleine website nodig, dan kan ik u met veel plezier helpen!
Webdesign in Duffel (2570) - Geert
Geert
Duffel
Nieuw
Webapplicaties zijn mijn ding. Een onlineformulier om inschrijvingen bij te houden? Een programma om facturen te maken. Het omzetten van een complexe Excel rekenblad naar een webapplicatie? Of gewoon een simpele website om uw bedrijf te promoten? Gewoon een contactformulier of een flinke webshop nodig? Neem gerust contact op. Gratis offerte en eerste intakegesprek.
Webdesign in Heffen (2801) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heffen
Nieuw
Ik ben een enthousiast doorwinterde web developer die websites maakt in wordpress. Ik heb reeds vele projecten op mijn naam voor verschillende soorten klanten. Ik hou wel van een uitdaging en neem elk project even serieus en vol passie aan.
Webdesign in Mechelen (2800) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Ik ben zelfstandig aan de slag, ben hands-on, flexibel en oplossingsgericht, met zo'n 10 jaar ervaring in: - copywriter en vertaler (FR/NL naar Nederlands) - redactie en eindredactie teksten voor print en web - maken en onderhouden van websites (vooral Wordpress) - opzetten van advertentie-campagnes - layout en design van affiches, brochures,...
Webdesign in Muizen (2812) - Manu
Manu Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Muizen
Nieuw
Hulp nodig bij het maken van een website? Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak regelen wij alles. We maken van uw eigen huisstijl, een professioneel grafisch ontwerp voor smartphone, tablet en computer. En bovendien zijn we gespecialiseerd in de vindbaarheid op Google, zodat uw bezoekers ook echt worden omgezet in nieuwe klanten. Zo betaalt de investering in een website zich altijd terug!
Webdesign in Mechelen (2800) - Frederik
Frederik
Mechelen
Nieuw
Bent u opzoek naar iemand dat een professionele, gebruiksvriendelijke en bovenal een goedkope website kan bouwen? Zowel het grafisch design als de technische kant zijn geen probleem voor mij. Uw website zal makkelijk te vinden zijn en zal duidelijk leesbaar zijn op alle mogelijke apparaten. We overleggen samen hoe u de website wilt opbouwen en op basis daarvan zal ik een deze ontwerpen.
Webdesign in Londerzeel (1840) - Yolan
Yolan
Londerzeel
Nieuw
Ik hou me vanaf mijn 16 jaar bezig met grafische media. Hierbij ben ik ook een opleiding multimedia en communicatie technologie gaan volgen waarop ik mezelf regelmatig bezig hou met het ontwerpen van applicaties, websites, banners, logo's,..
Webdesign in Mechelen (2800) - Celien
Celien
Mechelen
Nieuw
In mijn opleiding heb ik zowel vanuit een wix website leren werken als zelf leren coderen. Ik werk zelf liever met wix, maar ga ook geen uitdaging in de weg om op een andere manier uw website te creëren.
Webdesign in Bonheiden (2820) - Pieter
Pieter
Bonheiden
Nieuw
Naast mijn kennis uit mijn opleiding als ingenieur in de computerwetenschappen waarmee ik websites kan bouwen "from scratch", kan ik ook het uitzicht of de functionaliteit van bestaande systemen aanpassen of uitbreiden. Verder zijn het bewerken van foto's of video's geen probleem.
Webdesign in Niel (2845) - Kenneth
Kenneth Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
Nieuw
Door te werken met WordPress en Elementor bouwen we een gepersonaliseerde website voor een scherpe prijs. Een website -gelinkt met social media- dat zowel meer winst opbrengt als digitale prestige uitstraalt, daar staan we voor. Ook helpen we u graag voorts met het grafische aspect: logo maken, flyers maken, bedrukken van voertuigen en kledij.
Webdesign in Mechelen (2800) - Bryan
Bryan
Mechelen
Nieuw
Binnen mijn opleiding journalistiek spenderen we uren tijd aan video reportages maken als ook grafisch ontwerpen van onze eigen nieuwssite en fotograferen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Webdesign Mechelen: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

website maken Mechelen, webdesigner gezocht Mechelen, website laten maken prijs Mechelen, goedkope webdesigner Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden