webdesign Mechelen

Hulp voor webdesign in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie webdesigners in de buurt van Mechelen

Webdesign in Mechelen (2800) - Inge
Inge
Mechelen
4.86/5 (7 reviews)
Ik zet je graag op weg bij het ontwerpen van een eenvoudige website voor je organisatie of je hobby. Ik doe dit ana de hand van programma's als Weebly, Wix of Google site. Ik maak het basisontwerp voor je aan en zorg ervoor dat je nadien zelf verder kan aanpassen en aanvullen.
Webdesign in Kapelle-op-den-bos (1880) - Lien
Lien
Kapelle-op-den-bos
5/5 (3 reviews)
Ik geef ook les in Seo gericht schrijven en website beheer. De 1-op-1 sessie is erop gericht dat je zelf met tips and tricks aan de slag kan zodat je niet telkens beroep moet doen op iemand anders
Webdesign in Mechelen (2800) - David
David
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben David. 22 jaar in het grafische gewerkt en zeer druktechnisch aangelegd. Mijn klanten waren o.a. Agfa, Total Fina, Joker, Proximus, Inbev, ... Thuis heb ik mijn Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop die ik goed ken. Iets laten ontwerpen en maken? Bel me dan gerust. Ook simpele websites.
Webdesign in Sint-katelijne-waver (2860) - Stefan
Stefan
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Je kan bij mij pakketten inkopen: 1: website laten renderen met 10 concrete tips. 4u x 40€ 2: eenvoudige website mbv WordPress en thema: 8u x 40€ ex domein+hosting en thema 3: WordPress site updaten, per uur 60€, minimum 2 uren af te nemen 4: Moodle installeren: 8u x 60€ ex hosting+domein en thema
Webdesign in Duffel (2570) - Geert
Geert
Duffel
Nieuw
Webapplicaties zijn mijn ding. Een onlineformulier om inschrijvingen bij te houden? Een programma om facturen te maken. Het omzetten van een complexe Excel rekenblad naar een webapplicatie? Of gewoon een simpele website om uw bedrijf te promoten? Gewoon een contactformulier of een flinke webshop nodig? Neem gerust contact op. Gratis offerte en eerste intakegesprek.
Webdesign in Heffen (2801) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heffen
Nieuw
Ik ben een enthousiast doorwinterde web developer die websites maakt in wordpress. Ik heb reeds vele projecten op mijn naam voor verschillende soorten klanten. Ik hou wel van een uitdaging en neem elk project even serieus en vol passie aan.
Webdesign in Mechelen (2800) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
Ik ben zelfstandig aan de slag, ben hands-on, flexibel en oplossingsgericht, met zo'n 10 jaar ervaring in: - copywriter en vertaler (FR/NL naar Nederlands) - redactie en eindredactie teksten voor print en web - maken en onderhouden van websites (vooral Wordpress) - opzetten van advertentie-campagnes - layout en design van affiches, brochures,...
Webdesign in Muizen (2812) - Manu
Manu Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Muizen
Nieuw
Hulp nodig bij het maken van een website? Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak regelen wij alles. We maken van uw eigen huisstijl, een professioneel grafisch ontwerp voor smartphone, tablet en computer. En bovendien zijn we gespecialiseerd in de vindbaarheid op Google, zodat uw bezoekers ook echt worden omgezet in nieuwe klanten. Zo betaalt de investering in een website zich altijd terug!
Webdesign in Mechelen (2800) - Frederik
Frederik
Mechelen
Nieuw
Bent u opzoek naar iemand dat een professionele, gebruiksvriendelijke en bovenal een goedkope website kan bouwen? Zowel het grafisch design als de technische kant zijn geen probleem voor mij. Uw website zal makkelijk te vinden zijn en zal duidelijk leesbaar zijn op alle mogelijke apparaten. We overleggen samen hoe u de website wilt opbouwen en op basis daarvan zal ik een deze ontwerpen.
Webdesign in Mechelen (2800) - Celien
Celien
Mechelen
Nieuw
In mijn opleiding heb ik zowel vanuit een wix website leren werken als zelf leren coderen. Ik werk zelf liever met wix, maar ga ook geen uitdaging in de weg om op een andere manier uw website te creëren.
Webdesign in Bonheiden (2820) - Pieter
Pieter
Bonheiden
Nieuw
Naast mijn kennis uit mijn opleiding als ingenieur in de computerwetenschappen waarmee ik websites kan bouwen "from scratch", kan ik ook het uitzicht of de functionaliteit van bestaande systemen aanpassen of uitbreiden. Verder zijn het bewerken van foto's of video's geen probleem.
Webdesign in Mechelen (2800) - Bryan
Bryan
Mechelen
Nieuw
Binnen mijn opleiding journalistiek spenderen we uren tijd aan video reportages maken als ook grafisch ontwerpen van onze eigen nieuwssite en fotograferen.
Webdesign in Mechelen (2800) - Henning
Henning
Mechelen
Nieuw
Bewezen vaardigheden in websitearchitectuur met programmeertalen HTML5, CSS3, JS en software als Blogger en WordPress. Ik geef ook advies over SEO-tools en geef tips om je onderneming steviger op de kaart te zetten. Ik bied ook hulp bij het integreren van sociale media.
Webdesign in Mechelen (2800) - Lode
Lode
Mechelen
Nieuw
Ervaring in ontwerpen van mooie grafische uitwerkijng van bv naamkaartjes, geboortekaartjes, flyers etc voor het promoten van hetgeen voor jou belangrijk is
Webdesign in Mechelen (2800) - Ilse
Ilse
Mechelen
Nieuw
Op 20 jaar tijd, ben ik geëvolueerd van louter logo-ontwerp naar het bedenken en uitwerken van een volledige huisstijl, opmaak geboortekaartjes, uitnodigingen,... Ik kan je ook helpen met het opstellen van een businessplan, schrijven van commerciële teksten, of uitwerken van een marketingstrategie. Graag een website via WordPress? Ook die maak ik graag voor jou!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel webdesigners in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Webdesign Mechelen: geëvalueerd met 4.95 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

website maken Mechelen, webdesigner gezocht Mechelen, website laten maken prijs Mechelen, goedkope webdesigner Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden