informaticus Brecht

Ontdek talentvolle pc specialisten in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Brecht

Youssef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.74/5 (38 reviews)
Vragen over hoe gebruik je een computer, tablet, smartphone, tv alles van elektronica wil ik je alle kennis meedelen. Software zoals office, autocad / plant 3D
Informaticus in Hoogstraten (2320) - Olaf
Olaf
Hoogstraten
4.88/5 (8 reviews)
Ik heb ruime ervaring met Drupal, Wordpress, Joomla, Bootstrap en uiteraard met HTML & CSS. Ook hosting & mail behoort tot de dienstverlening. Ik help u graag verder.
Informaticus in Halle (2980) - Sam
Sam
Halle
4.33/5 (6 reviews)
Beste, ik heb jarenlange ervaring met pc's. Sinds mijn jeugd ben ik hier al mee bezig. Laat mij gerust weten hoe ik u kan helpen. Zodoende kunnen we samen naar een juiste oplossing zoeken.
Informaticus in Halle (2980) - Seppe
Seppe
Halle
5/5 (5 reviews)
Momenteel ben ik 21 jaar, maar ben al sinds mijn 16 bezig met het repareren van elektronische toestellen. Zo ben ik op mijn 16 jaar een reparatie start-up begonnen die is uitgebloeid tot een ferme onderneming (Verkocht wegens te grote vraag in combinatie met studies). Sindsdien blijf ik recreatief herstellen aan voordelige prijs met uitstekende service. De gemiddelde smartphonereparatie is 1u.
Informaticus in Zoersel (2980) - Wouter
Wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zoersel
4.75/5 (4 reviews)
Hoi! Ik ben Wouter! Sinds mijn studententijd help ik mensen met hun dagelijkse computerproblemen. Nu wil ik dat project verderzetten want digitalisering gaat heel snel, voor heel wat mensen té snel. Intussen moeten we allen digitaal bankieren en verschuiven heel wat van onze dagelijkse activiteiten naar digitale toepassingen. Ik help je dus graag!
Informaticus in Schilde (2970) - Andy
Andy
Schilde
4.33/5 (3 reviews)
* Pc (her)installeren * Hulp bij computergebruik in verstaanbare klare taal * Aankoopadvies voor nieuwe zaken die voldoen aan uw noden. Koop wat je nodig hebt. * PC-problemen (Crashes, virussen, wifi-bereik, vastlopen van programma's) * Begeleiding bij het in gebruik nemen van je randapparatuur (Printers, Scanners, NAS, ...)
Informaticus in Brecht (2960) - Maarten
Maarten
Brecht
5/5 (2 reviews)
Ik heb in de hogeschool Narafi in Brussel van de studie beeld geluid montage genoten. En i beschik over best wel wat materiaal en hou me vooral bezig met filmpjes die bestemt zijn voor sociale media of websites.
Informaticus in Schoten (2900) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
5/5 (2 reviews)
Wanneer ik met een probleem confronteert wordt, laat ik niet meer los. Geen oplossing? Geen problemen. Mijn focus van herstelling ligt voornamelijk op software.
Informaticus in Sint-job-in-'t-goor (2960) - Monika
Monika
Sint-job-in-'t-goor
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heet Monika en ik bied u graag mijn diensten aan. Ik maak nieuwe websites en kan tevens bestaande websites updaten. Ik heb veel ervaring met WordPress, SEO & Google ads. Momenteel heb ik nog plaats voor een extra project!
Informaticus in Schoten (2900) - Dirk
Dirk
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik heb in de loop van de jaren veel ervaring opgebouwd bij het gebruik van computers en software, alsook van smartphones en tablets. Ik had graag wat bijverdiend door mensen bij te leren over het gebruik van hun eigen toestellen in het dagelijks leven, daar waar ze niet echt goed mee overweg kunnen. Zoals Windows, Office, databases, Android en iOS op smartphones.
Informaticus in Schilde (2970) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schilde
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig voor uw computer? Een smartphone of tablet leren gebruiken? Ik heb een master in informatica en werk al 8 jaar in de sector. Ik kan uw computer/gsm/tablet herformateren, opleidingen geven, advies verstrekken. Ik verplaats me overal in Antwerpen en omgeving.
Informaticus in Schoten (2900) - Sander
Sander
Schoten
5/5 (1 reviews)
Als student Systeem- en Netwerkbeheer leren we altijd bij over de nieuwste hardware en software en krijgen we ook regelmatig gastcolleges over deze tools. Ook leren we zowel in de theorie als in de praktijk hoe al deze tools werken. Ik zou dan ook blij zijn als ik mijn lessen in de praktijk zou kunnen brengen en daar ook meteen iemand mee zou kunnen helpen.
Informaticus in Brasschaat (2930) - Yannick
Yannick
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Wilt u zelf software leren ontwikkelen? Zoekt u begeleiding om een programmeertaal zoals, Python, C#, Java of C++ onder de knie te krijgen? Als informaticus ondersteun ik u hier graag bij.
Informaticus in Wuustwezel (2990) - Steven
Steven
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Klanten begeleiden in hun social media met visuals aangepast aan hun context. Opmaken van een content-strategie en een jaarplanning die het verhaal van een bedrijf of vereniging ondersteunen.
Informaticus in Brecht (2960) - Herwig
Herwig Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
Nieuw
Hulp nodig bij het ontwerpen van een nieuwe website? Ik ontwerp websites in Wordpress die goed vindbaar zijn in Google en zich aanpassen aan elk mobiel toestel. Stuur me gerust een berichtje voor meer info.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
“ gemakkelijk om een goede vakspecialist te contacteren in klare en duidelijke taal, het was een heel positieve ervaring ”
Roger
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Brecht: geëvalueerd met 4.86 door 74 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Brecht, pc hersteller Brecht, reparatie computer Brecht, computertechnicus Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie informaticus in Brecht

Iphone 11 scherm en led herstellen - Ik ben gehackt en krijg geen mails meer aan en kan niks versturen - PC formateren - dringende hulp gevraag nav email- hack of poging tot - instellingen mail - vermoedelijk poging tot hacking - dringend - Installeren - installeren van activeX op mijn pc
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden