Vind de beste pc specialisten van Brecht

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Informaticus in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
4.72/5 · 36 reviews
2930 Brasschaat
Vragen over hoe gebruik je een computer, tablet, smartphone, tv alles van elektronica wil ik je alle kennis meedelen. Software zoals office, autocad / plant 3D
Informaticus in Halle (2980) - Sam
Sam
4.33/5 · 6 reviews
2980 Halle
Beste, ik heb jarenlange ervaring met pc's. Sinds mijn jeugd ben ik hier al mee bezig. Laat mij gerust weten hoe ik u kan helpen. Zodoende kunnen we samen naar een juiste oplossing zoeken.
Informaticus in Hoogstraten (2320) - Olaf
Olaf Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.8/5 · 5 reviews
2320 Hoogstraten
Ik heb ruime ervaring met Drupal, Wordpress, Joomla, Bootstrap en uiteraard met HTML & CSS. Ook hosting & mail behoort tot de dienstverlening. Ik help u graag verder.
Informaticus in Zoersel (2980) - Wouter
Wouter Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.75/5 · 4 reviews
2980 Zoersel
Hoi! Ik ben Wouter! Sinds mijn studententijd help ik mensen met hun dagelijkse computerproblemen. Nu wil ik dat project verderzetten want digitalisering gaat heel snel, voor heel wat mensen té snel. Intussen moeten we allen digitaal bankieren en verschuiven heel wat van onze dagelijkse activiteiten naar digitale toepassingen. Ik help je dus graag!
Informaticus in Schilde (2970) - Andy
Andy
4.33/5 · 3 reviews
2970 Schilde
* Pc (her)installeren * Hulp bij computergebruik in verstaanbare klare taal * Aankoopadvies voor nieuwe zaken die voldoen aan uw noden. Koop wat je nodig hebt. * PC-problemen (Crashes, virussen, wifi-bereik, vastlopen van programma's) * Begeleiding bij het in gebruik nemen van je randapparatuur (Printers, Scanners, NAS, ...)
Informaticus in Schoten (2900) - Yannick
Yannick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2900 Schoten
Wanneer ik met een probleem confronteert wordt, laat ik niet meer los. Geen oplossing? Geen problemen. Mijn focus van herstelling ligt voornamelijk op software.
Informaticus in Sint-job-in-'t-goor (2960) - Monika
Monika
5/5 · 1 reviews
2960 Sint-job-in-'t-goor
Hallo, ik heet Monika en ik bied u graag mijn diensten aan. Ik maak nieuwe websites en kan tevens bestaande websites updaten. Ik heb veel ervaring met WordPress, SEO & Google ads. Momenteel heb ik nog plaats voor een extra project!
Informaticus in Schoten (2900) - Dirk
Dirk
Nieuw
2900 Schoten
Ik heb in de loop van de jaren veel ervaring opgebouwd bij het gebruik van computers en software, alsook van smartphones en tablets. Ik had graag wat bijverdiend door mensen bij te leren over het gebruik van hun eigen toestellen in het dagelijks leven, daar waar ze niet echt goed mee overweg kunnen. Zoals Windows, Office, databases, Android en iOS op smartphones.
Informaticus in Schilde (2970) - Jeroen
Jeroen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2970 Schilde
Hulp nodig voor uw computer? Een smartphone of tablet leren gebruiken? Ik heb een master in informatica en werk al 8 jaar in de sector. Ik kan uw computer/gsm/tablet herformateren, opleidingen geven, advies verstrekken. Ik verplaats me overal in Antwerpen en omgeving.
Informaticus in Schoten (2900) - Sander
Sander
5/5 · 1 reviews
2900 Schoten
Als student Systeem- en Netwerkbeheer leren we altijd bij over de nieuwste hardware en software en krijgen we ook regelmatig gastcolleges over deze tools. Ook leren we zowel in de theorie als in de praktijk hoe al deze tools werken. Ik zou dan ook blij zijn als ik mijn lessen in de praktijk zou kunnen brengen en daar ook meteen iemand mee zou kunnen helpen.
Informaticus in Brecht (2960) - Maarten
Maarten
5/5 · 1 reviews
2960 Brecht
Ik heb in de hogeschool Narafi in Brussel van de studie beeld geluid montage genoten. En i beschik over best wel wat materiaal en hou me vooral bezig met filmpjes die bestemt zijn voor sociale media of websites.
Informaticus in Brasschaat (2930) - Yannick
Yannick
5/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Wilt u zelf software leren ontwikkelen? Zoekt u begeleiding om een programmeertaal zoals, Python, C#, Java of C++ onder de knie te krijgen? Als informaticus ondersteun ik u hier graag bij.
Informaticus in Brecht (2960) - Herwig
Herwig Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2960 Brecht
Hulp nodig bij het ontwerpen van een nieuwe website? Ik ontwerp websites in Wordpress die goed vindbaar zijn in Google en zich aanpassen aan elk mobiel toestel. Stuur me gerust een berichtje voor meer info.
Informaticus in Brecht (2960) - Axel
Axel
Nieuw
2960 Brecht
Computers herstellen of bouwen, thuisnetwerkje instellen, scherm vervangen van een smartphone, ... Ik doe het al van toen ik nog van de papfles kreeg en doe het nog altijd zeer graag. Het is niet mijn beroep, maar eerder een heel uitgebreide hobby
Informaticus in Zoersel (2980) - Jonas
Jonas
Nieuw
2980 Zoersel
Als uw computer, smartphone niet meer naar behoren werkt ga ik proberen dit probleem op te lossen. Of als uw een nieuwe smartphone of computer hebt gekocht en hulp nodig hebt bij het instellen ervan ben ik ook altijd bereid om te helpen. Ik heb een bachelor in de ICT en ben pas afgestuurd.

Pc specialist Brecht: geëvalueerd met 4.81 door 62 klanten

Populaire dienstaanvragen: informaticus Brecht, pc hersteller Brecht, reparatie computer Brecht, computertechnicus Brecht,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed systeem om herstellers te vinden. Hier wordt in de winkels veel te weinig aandacht besteed. We gooien alles maar onmiddelijk weg. Sommige dingen kunnen echt wel hersteld worden, je moet alleen de juiste mensen ... ”
HP Laptop intel core i7 laten vallen
Thomas raadt Tim aan Tim
“ Ik had geen weet van wat ListMinut allemaal aanbiedt. Ik ben in alle geval heel tevreden van de dienstverlening van ListMinut ”
Opsart problemen laptop Windows 10
Frans raadt Bjorn aan Bjorn
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie informaticus in Brecht

Ik ben gehackt en krijg geen mails meer aan en kan niks versturen - PC formateren - dringende hulp gevraag nav email- hack of poging tot - instellingen mail - vermoedelijk poging tot hacking - dringend - Installeren - installeren van activeX op mijn pc
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden