strijkhulp Willebroek

Ontdek talentvolle strijkhulp in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Willebroek

Rita is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Strijkhulp in Willebroek (2830) - Rita
Rita
Willebroek
5/5 (6 reviews)
Ik strijk erg graag en zou u daar graag bij helpen om een centje bij te verdienen. Heb veel strijkervaring. U kan bij mij terecht voor alle soorten strijk. Uw hemden worden professioneel en perfect gestreken! Indien gewenst mag je hiervoor kapstokken meegeven. Richtprijs per uur en naargelang het soort strijkgoed of vaste prijs mogelijk na overleg.
Strijkhulp in Puurs (2870) - Elke
Elke
Puurs
5/5 (3 reviews)
Ik heb nog enkele uurtjes vrij in de week aangezien ik alle dagen werk van 6u tot 12u en wil u graag uit de nood helpen om voor u te strijken.Ik heb in het verleden als huishoudhulp gewerkt en daar kwam ook geregeld strijken bij
Strijkhulp in Boom (2850) - Anneke
Anneke
Boom
5/5 (2 reviews)
Ben altijd een zeer ordelijk, bijna van de perfectie af ! Ik strijk heel graag en doe het met veel plezier. Ben ook al bijna 2 jaar huishoudhulp en doe mijn job super graag
Strijkhulp in Willebroek (2830) - Magdalena
Magdalena
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Hello, I work us a cleaning lady and I really like to irion :) Let me take care about your clothes. If you need I can also clean a house from time to time.
Strijkhulp in Breendonk (2870) - Lotte
Lotte
Breendonk
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb heel wat uurtjes vrij om van thuis uit te strijken voor klanten. Ik zou graag iets bij verdienen en ik doe het ook graag. Het is in een rookvrije zone en zonder huisdieren. Hopelijk ontmoet ik u binnenkort.
Strijkhulp in Willebroek (2830) - Ann
Ann
Willebroek
Nieuw
Ik werk als huishoudhulp en strijk heel graag, strijk kan u brengen en halen. Ook hemden zijn geen enkel probleem. Ik woon in willebroek en kan Door de week s avonds uw strijk doen
Strijkhulp in Rumst (2840) - Marleen
Marleen
Rumst
Nieuw
Als 40 jarige met 2 kinderen heb ik al vele strijkuurtjes ervaring. Ik ben nauwkeurig in zowel het strijken als plooien. Mijn woning is netjes en rookvrij, zodat uw wasgoed even fris ruikt na het ophalen/terugbrengen, Binnen beperkte straal ophalen en terugbrengen mogelijk.
Strijkhulp in Willebroek (2830) - Fatima
Fatima
Willebroek
Nieuw
Alle was van kleding tot textiel wassen, strijken plooien, sorteren en eventueel kan ik ze komen ophalen en weer brengen. Ook kan ik dit bij jullie thuis doen terwijl ik andere taken kan overnemen als de wasmachine aanstaat.
Strijkhulp in Blaasveld (2830) - Anita
Anita
Blaasveld
Nieuw
Ik strijk graag ben perfectionist luister naar de mensen ben flexibel en veel geduld moet pico bello zijn en da geeft mij voldoening en sociaal contact ben nog van den oude stempel maar een helpende hand daar sta ik dan op de voorste rij
Strijkhulp in Boom (2850) - Divine
Divine
Boom
Nieuw
Ik heb ook ervaring in strijken door op school te leren en thuis mijn moeder werkte bij ISS dus ik heb alles van schoonmaak al gedaan en das de tweede keer dat ik werd aangenomen bij schoonmaak
Strijkhulp in Willebroek (2830) - Natalie
Natalie
Willebroek
Nieuw
Werk als thuishulp dus ben het gewoon om te strijken van kleren voor andere mensen. Ook hebben we op mijn Werk een strijkatelier waardoor ik het heel gewoon ben geworden om grote aantallen te moeten doen.
Strijkhulp in Willebroek (2830) - Killiana
Killiana
Willebroek
Nieuw
Iedereen welkom! De strijk mogen de mensen binnen brengen en is de dag zelf of een dag later al klaar! Je kan je mandje terug komen halen zonder zorgen! :)
Strijkhulp in Hombeek (2811) - Sabina
Sabina
Hombeek
Nieuw
Aangenaam, Ik mag mezelf de perfecte strijkster noemen. Ik werk van huis uit, kom de strijk afhalen en terugbrengen wanneer het hoeft. Aarzel niet om me te contacteren. Groetjes, Sabina
Strijkhulp in Willebroek (2830) - Leen
Leen
Willebroek
Nieuw
Hey mijn naam is Leen, ik ben 24 jaar. Sinds mijn 16 jaar help ik mijn mama in het huishouden, voornamelijk wassen en strijken. Ik heb nu zomervakantie en ik zou mijn tijd nuttig willen gebruiken door andere uit de nood te helpen. Hopelijk tot snel
Strijkhulp in Willebroek (2830) - Yolanda
Yolanda
Willebroek
Nieuw
Ik maak graag een praatje met de mensen, kan ADL tot opbouw zelfredzaamheid geven ,hou van gezelschap even en een babbeltje slaan, hen helpen in de noodzakelijke administratie. Ben een ervaren chauffeur en kan voor hen winkelen, doktersbezoeken doen ,etc. Kan ook lekker koken in wat ze zin hebben, haarverzorging. Ik heb veel geduld en ben flexibel. Hou van dieren en wil er graag voor zorgen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Willebroek, strijkhulp aan huis Willebroek, stijkster Willebroek, strijkdienst Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Willebroek vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Willebroek in dienst te nemen. Strijkhulpen in Willebroek helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de ideale strijkhulp in Willebroek?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Willebroek

Je hebt een strijkhulp in Willebroek gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Willebroek kan vragen, hang af van verscheidene elementen.

De prijs voor strijkhulp in Willebroek kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer duidelijk te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verscheidene prijsvoorstellen van verscheidene strijkhulpen in Willebroek. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de commentaren van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest frequente diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Willebroek
Wekelijkse strijk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 draagmanden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
T-shirts strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Willebroek, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsaanbieding te krijgen.

Strijkhulp in Willebroek: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Willebroek inschakelen is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je liever wilt in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Willebroek verscheidene klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem eenvoudiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Willebroek. Dit kan natuurlijk een impact hebben jouw selectie van strijkhulp in Willebroek. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen materiaal meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank te kopen. Vraag dan om hulp om de meest geschikte strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere diensten doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Willebroek strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Willebroek in dienst te nemen. Een strijkhulp in Willebroek klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp in dienst neemt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je precies wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een paar t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Willebroek? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug picco bello op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze strijkhulpen in Willebroek en krijg een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige taak en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsvoorstellen van strijkhulpen in Willebroek!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden