huishoudhulp Temse

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Temse

Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Dit is een van mijn grootste hobby´s. Ik kan perfect een potje koken voor u. Als het maar bakken of koken is. Koken met verse producten is het allerbeste, beter dan klaar gemaakte gerechten. Groeten
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Nancy
Nancy
Nieuwkerken-waas
5/5 (4 reviews)
Ik werk in een woon en zorgcentrum voor mensen met een fysieke en mentale beperking. Ik doe deze job met hart en ziel. Ik heb daar ook enige ervaring opgedaan in onze interne wasserij die jammer genoeg gestopt is . Ik strijk heel graag, verzorgd en nauwkeurig.
Huishoudhulp in Sint-niklaas (9100) - Anwar
Anwar
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik heb al 5jaar ervaring in de horeca, ik heb het gevolgd op school , heb al in verschillende restaurants gewerkt, koken is men passie, hygiëne is heel belangrijk voor mij, ik kan ontbijten verzorgen, lunch, en avond eten mvg
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Qudsia
Qudsia
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
mijn evaring is het strijken van mijn familiekleding nog niet.
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Aangezien ik de Tunesische keuken heb meegekregen doordat ik half Tunesisch ben, kook ik graag met verrassende ingrediënten en combinaties! Daarnaast kook ik ook graag met fruitsoorten verwerkt in frisse salades met vis of vlees.
Huishoudhulp in Elversele (9140) - Malika
Malika
Elversele
5/5 (1 reviews)
ik heb kleding verkoop gevolgd op school echt kledij stikken doe ik niet meer maar hou mij wel veel bezig met retouches kledij herstikken kleiner maken enz
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Montegnée (4420) - Brett
Brett
Montegnée
5/5 (1 reviews)
Ik neem mijn tijd om alles te strijken zodat de was mooi glad is. Hebt u een wasmand met strijk? Deze doe ik voor u! Bij voorkeur bij u thuis, daar ik op dat moment voor uw huishouden zorg.
Huishoudhulp in Sint-niklaas (9100) - Ania
Ania
Sint-niklaas
Nieuw
Dag ik ben positief ingesteld. Ik zou met veel plezier voor u willen werken, voor u willen schoonmaken en of strijken. Ik heb een eigen wagen voor me zelf te kunnen verplaatsen. keuken, kamers, gangen,..
Huishoudhulp in Temse (9140) - Tess
Tess
Temse
Nieuw
Hallo ik ben tess werk al een tijdje bij men klantjes en doe dit met veel plezier ik zoek nog wat mensen die ik kan helpen en wat mee kan bijverdienen. Altijd goed gezind Tot binnenkort 😊
Huishoudhulp in Temse (9140) - Serpil
Serpil
Temse
Nieuw
Dag allemaal, Ik ben reeds 3 jaar poetshulp dus heb al heel wat ervaring met poetsen van huizen en appartementen, koken en boodschappen doen. Ik verzorg je huis of appartement met veel plezier tot in de puntjes. Ik heb voornamelijk vaste klanten waar ik dus al heel die periode ga. Ik zoek nog extra klanten om mijn vrije momentjes op te vullen. Ik kan werken in de omgeving Temse/Waasland.
Huishoudhulp in Temse (9140) - Eveline
Eveline
Temse
Nieuw
Hallo, ik ben een studente die al 2 jaar een centje bijverdiend met schoonmaken. Ik ben dan ook niet bang om mijn handen vuil te maken. En vind dit ook een goeie , leerrijke ervaring voor later.
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Shairshah
Shairshah
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Dag. Ik heb ervaring als schoonmaakster en zou ik graag te werken. Ik werk snel en degelijk, zo wat overal in sint-Niklaas of Antwerpen of in buurt. Ik gebruik het openbaar vervoer. Ik kan zelf voor onderhoudsmiddelen zorgen. Positief ingesteld. Zou met veel voor u willen werken!
Huishoudhulp in Bornem (2880) - Ria
Ria
Bornem
Nieuw
Hallo, ik kan goed poetsen en breng eigen gerief mee. Geef een takenlijst en dan werk ik die zo goed en snel mogelijk voor je af. Ruiten kuisen is wat ik graag doe, maar ook schoenen poetsen mag erbij zijn
Huishoudhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Jill
Jill
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Huishoudhulp in Elversele (9140) - Tessa
Tessa
Elversele
Nieuw
Beste, ik kook heel graag, en in deze moeilijke tijden wil ik u graag heel helpen!! Neem gerust contact op bij interesse. Ik sta voor u klaar! U kiest het bedrag
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Temse: geëvalueerd met 4.94 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Temse, hulp in huis Temse, huishoudpersoneel Temse, goedkope huishoudhulp Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Temse in?

Onder huishoudhulp Temse vallen er heel wat diensten. Een huishoudhulp in Temse kan jou met allerlei diensten bijstaan, zoals met het poetsen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Temse kan trouwens meer dan alleen poetsen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Temse kunnen zelfs bijstaan met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Temse heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Temse een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke diensten en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Temse doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Temse heel wat diensten doen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Temse allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende diensten inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Temse zo bijzonder maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Temse kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou bijstaan bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Temse inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je op een huishoudhulp in Temse beroep doet, hangt af van wat je wenst. Schakel je elke week een huishoudhulp in Temse in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien frequenter iemand aannemen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Temse. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Temse. Zij weten precies hoe ze jou kunnen bijstaan met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Temse?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Temse kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Temse is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Temse juist kost, hangt af van verschillende factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je verschillende prijsvoorstellen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Temse kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Temse
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn rok inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ruiten wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Temse inschakelen kan in prijs variëren naargelang de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Temse kunnen ook variëren naargelang de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt verschillende huishoudhulpen in Temse aan verschillende tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag iemand inschakelen om jouw woning te kuisen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Temse. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en maaltijden klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden