strijkhulp Sint-amandsberg

Ontdek talentvolle strijkhulp in Sint-amandsberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Sint-amandsberg

Strijkhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
Gent
5/5 (76 reviews)
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Chantal
Chantal
Gentbrugge
4.77/5 (13 reviews)
Ik zou niet weten waarom ik beter ben dan iemand anders. Voor strijken heb ik geen speciale ervaring ik doe juist mijn eigen strijk. Maar ik zou graag dringend iets willen vinden als bijverdienste.
Strijkhulp in Sint-amandsberg (9040) - Katinka
Katinka
Sint-amandsberg
4.58/5 (12 reviews)
ik werk als strijkster bij Helan ik heb dinsdag woensdag en vrijdag namiddag een vrij momentje ik strijk met een puntensysteem 60 punten is 1 uur strijk.
Strijkhulp in Gent (9000) - Ivanova
Ivanova
Gent
5/5 (5 reviews)
Hallo! Kies mijn! Ik ben Ivanova! Angenam! ik heb 3 jaar ervaring in deze werk! Ik hou van mijn werk! Wat bied ik aan? Ik kan op het adres werkenof de kleding ophalen en wanneer ze klaar zijn om ze terug te sturen! Ik spreke ok Engels, Duts! Ik ben op elk moment van de week vrij!
Annick is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Strijkhulp in Sint-amandsberg (9040) - Annick
Annick
Sint-amandsberg
5/5 (2 reviews)
De enige ervaring die ik heb met strijken is voor mijn gezin die er altijd piekfijn bij loopt. In een straal van 5 km wil ik de strijk wel ophalen en terugbrengen.
Strijkhulp in Destelbergen (9070) - Zornitsa
Zornitsa
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik werk voltijds als huishoudhulp maar ik heb wel paar uurtjes de week vrij om van thuis uit te strijken voor klanten of van bij jullie. Rookvrij en zonder huisdieren word u was gestreken. Aarzel niet om mij te contacteren.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Thuis doe ik zelf mijn was en strijk mijn kleren ook. Ik verkoop vaak kleren maar die moeten ook proper zijn dus deze moeten uiteraard ook gestreken worden.
Strijkhulp in Gent (9000) - Birgyul
Birgyul
Gent
1.0/5 (1 reviews)
Strijken is wat kan ik best doen en liever doet,kan mensen de strijk bij mij thuis laten en komen halen.
Strijkhulp in Sint-amandsberg (9040) - Kelly
Kelly
Sint-amandsberg
1.0/5 (1 reviews)
Ik strijken enorm graag ik heb heel veel ervaring en werk heel nauwkeurig en stipt ik doe je strijk in no time mijn moto is klant is koning dus laat me maar weten
Strijkhulp in Gent (9000) - Lou
Lou
Gent
5/5 (1 reviews)
Dienst Huishoudhulp -2 jaar ervaring als professionele poetshulp - Zeer nauwkeurig - Behulpzaam - Gedreven -Vriendelijk -Kennis van schoonmaakproducten
Strijkhulp in Gent (9000) - Channah
Channah
Gent
5/5 (1 reviews)
Mijn ervaring heb ik opgedaan via school en tevens thuis bij mijn ouders. Ik vind het leuk om te strijken en kan me daar dan ook de hele mee bezig houden. Ik ben dan ook veelzijdig als het om verschillende stoffen gaat. Zo kan ik o.a. beddengoed, handdoeken, hemden, schorten, zakdoeken, etc. Met een redelijke snelheid strijken.
Strijkhulp in Oostakker (9041) - Gabriella
Gabriella
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Bij mijn klanten thuis moest ik soms strijken en het was meestal t-shirts, broeken, hemden,babykleding en linnen. En heel soms jurken en kostuums met een speciale stof.
Strijkhulp in Gent (9000) - Sandy
Sandy
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik strijk voor u, uw kleine of grote of super grote wasmand (en). Ik strijkbij mij thuis maar kan eventueel op dinsdagnamiddag ook aan huis strijken. Ik strijk netjes en ben gorganiseerd..
Strijkhulp in Gent (9000) - Linde
Linde
Gent
Nieuw
He daar! Ik ben Linde, 25 jaar en woon sinds 5 jaar in Gent. Ik werk in het onderwijs en dat kan nogal hectisch zijn. Om tot rust te komen na mijn uren strijk en poets ik regelmatig. Daarom dacht ik, misschien kan ik iemand blij maken met een strijkdienst en kan ik ondertussen ook de rust terug vinden na een hectische dag. Ik beschik over een ruime wagen dus kan de strijk eventueel zelf komen halen en brengen. Tot snel!
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Gentbrugge
Nieuw
Ik strijk voor meerdere mensen maar zoek nog meer werk. Ik zorg ervoor dat je kleren zeer netjes gestreken zijn en geplooid. Je kan het komen bezorgen en ik stuur een bericht wanneer de kleren klaar zijn.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.33 door 116 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Sint-amandsberg, strijkhulp aan huis Sint-amandsberg, stijkster Sint-amandsberg, strijkdienst Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Sint-amandsberg vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Sint-amandsberg aan te werven. Strijkhulpen in Sint-amandsberg helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de ideale strijkhulp in Sint-amandsberg?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Sint-amandsberg

U hebt een strijkhulp in Sint-amandsberg gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Sint-amandsberg kan vragen, hang af van verschillende factoren.

De prijs voor strijkhulp in Sint-amandsberg kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Sint-amandsberg

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden