strijkhulp Sint-amandsberg

Ontdek talentvolle strijkhulp in Sint-amandsberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Sint-amandsberg

Strijkhulp in Gent (9000) - Viviane
Viviane
Gent
5/5 (70 reviews)
Dag. Ik strijk gewoon graag. Ik heb een gezin gehad met 2 kinderen. Nu ik gepensioneerd ben, strijk ik wel eens voor mijn kinderen die het allemaal druk hebben met hun gezin. Ik strijk liefst bij mij thuis. Ik wil de strijk natuurlijk ophalen en terug brengen.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Chantal
Chantal
Gentbrugge
4.77/5 (13 reviews)
Ik zou niet weten waarom ik beter ben dan iemand anders. Voor strijken heb ik geen speciale ervaring ik doe juist mijn eigen strijk. Maar ik zou graag dringend iets willen vinden als bijverdienste.
Strijkhulp in Sint-amandsberg (9040) - Katinka
Katinka
Sint-amandsberg
4.86/5 (7 reviews)
ik werk als strijkster bij Helan ik heb dinsdag woensdag en vrijdag namiddag een vrij momentje ik strijk met een puntensysteem 60 punten is 1 uur strijk.
Strijkhulp in Gent (9000) - Ivanova
Ivanova
Gent
5/5 (5 reviews)
Hallo! Kies mijn! Ik ben Ivanova! Angenam! ik heb 3 jaar ervaring in deze werk! Ik hou van mijn werk! Wat bied ik aan? Ik kan op het adres werkenof de kleding ophalen en wanneer ze klaar zijn om ze terug te sturen! Ik spreke ok Engels, Duts! Ik ben op elk moment van de week vrij!
Strijkhulp in Destelbergen (9070) - Zornitsa
Zornitsa
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik werk voltijds als huishoudhulp maar ik heb wel paar uurtjes de week vrij om van thuis uit te strijken voor klanten of van bij jullie. Rookvrij en zonder huisdieren word u was gestreken. Aarzel niet om mij te contacteren.
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Thuis doe ik zelf mijn was en strijk mijn kleren ook. Ik verkoop vaak kleren maar die moeten ook proper zijn dus deze moeten uiteraard ook gestreken worden.
Strijkhulp in Sint-amandsberg (9040) - Kelly
Kelly
Sint-amandsberg
1.0/5 (1 reviews)
Ik strijken enorm graag ik heb heel veel ervaring en werk heel nauwkeurig en stipt ik doe je strijk in no time mijn moto is klant is koning dus laat me maar weten
Strijkhulp in Gent (9000) - Lou
Lou
Gent
5/5 (1 reviews)
Dienst Huishoudhulp -2 jaar ervaring als professionele poetshulp - Zeer nauwkeurig - Behulpzaam - Gedreven -Vriendelijk -Kennis van schoonmaakproducten
Strijkhulp in Gent (9000) - Linde
Linde
Gent
Nieuw
He daar! Ik ben Linde, 25 jaar en woon sinds 5 jaar in Gent. Ik werk in het onderwijs en dat kan nogal hectisch zijn. Om tot rust te komen na mijn uren strijk en poets ik regelmatig. Daarom dacht ik, misschien kan ik iemand blij maken met een strijkdienst en kan ik ondertussen ook de rust terug vinden na een hectische dag. Ik beschik over een ruime wagen dus kan de strijk eventueel zelf komen halen en brengen. Tot snel!
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Gentbrugge
Nieuw
Ik strijk voor meerdere mensen maar zoek nog meer werk. Ik zorg ervoor dat je kleren zeer netjes gestreken zijn en geplooid. Je kan het komen bezorgen en ik stuur een bericht wanneer de kleren klaar zijn.
Strijkhulp in Gent (9000) - Gaelle
Gaelle
Gent
Nieuw
Ik heb ervaring in strijken omdat ik dat graag doe, ik werk snel en als huishoudhulp geweest zou dat een leuke aanvulling zijn die ik vanuit mijn eigen huis kan beoefenen. Ik ben beschikbaar om uw strijk te doen: woensdag en in het weekend.
Strijkhulp in Sint-amandsberg (9040) - Marieke
Marieke
Sint-amandsberg
Nieuw
Hallo, hebt u niet altijd de tijd om uw strijk te doen? Bent u niet meer in staat om de strijk te doen? Dan kan u bij mij terecht! Zelf studeer ik verpleegkunde maar ik heb al logistieke vakantiejobs gedaan waarbij ik veel moest strijken. Dus daar heb ik zeker ervaring mee!
Strijkhulp in Gent (9000) - Flore
Flore
Gent
Nieuw
Hallo! Ik ben nog student maar zoek een leuke bijverdienste, ik kom met plezier u gezin helpen in het huishouden. Ik heb niet veel les, dus ben zeer flexibel!
Strijkhulp in Gentbrugge (9050) - Sandra
Sandra
Gentbrugge
Nieuw
Hallo, zoals zo velen heb ik 'levenservaring' in het strijken. Omdat ik weet dat mensen vaak tijd te kort hebben of op zien tegen de strijk én ik dat wel graag doe, stel ik me kandidaat om dit klusje van je over te nemen!
Strijkhulp in Gent (9000) - Jonalyn
Jonalyn
Gent
Nieuw
Hallo, ik heb alles samengeteld 2 jaar ervaring als poetsvrouw en doe ook zelf mijn huishouden. Ik werk efficiënt en de mensen waar ik bij poetste waren meestal tevreden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.45 door 99 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Sint-amandsberg, strijkhulp aan huis Sint-amandsberg, stijkster Sint-amandsberg, strijkdienst Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Sint-amandsberg vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Sint-amandsberg aan te werven. Strijkhulpen in Sint-amandsberg helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de perfecte strijkhulp in Sint-amandsberg?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Sint-amandsberg

Je hebt een strijkhulp in Sint-amandsberg gevonden. Dit is natuurlijk niet gratis. De prijs die een strijkhulp in Sint-amandsberg kan vragen, hang af van verscheidene factoren.

De prijs voor strijkhulp in Sint-amandsberg kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens gedetailleerd te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verscheidene prijsoffertes van verscheidene strijkhulpen in Sint-amandsberg. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de commentaren van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Sint-amandsberg
Wekelijkse strijk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 manden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Broeken strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijkwerk€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Sint-amandsberg, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsofferte te krijgen.

Strijkhulp in Sint-amandsberg: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Sint-amandsberg aanwerven is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je wenst in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Sint-amandsberg verscheidene klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem handiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Sint-amandsberg. Dit kan natuurlijk een effect hebben jouw selectie van strijkhulp in Sint-amandsberg. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen spullen meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank te kopen. Vraag dan om hulp om de beste strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere klusjes doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Sint-amandsberg strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Sint-amandsberg in dienst te nemen. Een strijkhulp in Sint-amandsberg klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp inschakelt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een stapel t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Sint-amandsberg? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug picco bello op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze strijkhulpen in Sint-amandsberg en ontvang een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige taak en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsoffertes van strijkhulpen in Sint-amandsberg!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Sint-amandsberg

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp in Sint-amandsberg

strijken - Strijkhulp - Nederlands - Need for ironing - Strijken. - Strijk ophalen & terugbrengen? - Strijkhulp - Strijkhulp regio rozebroeken sint amandsberg. Wegens vertrek op reis. - Strijk - Strijkhulp gevraagd - Rookvrije hulp voor een strijkmand gezocht a.u.b. - Strijkhulp ophalen+ terugbrengen - Strijk - Strijken en kleine schoonmaak opdrachten - Eenmalig strijk wegens gebroken pols - Gezin zoekt hulp bij het strijken :-) - Strijkster - wij zoeken iemand om mand hemden te strijken asap - Strijkhulp - Strijkhulp gezocht
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden