Vind de beste kok aan huis van Lier

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kok aan huis in Lier (2500) - Elke
Elke
5/5 · 20 reviews
2500 Lier
Hey, ik ben Elke, 45 jaar. Koken is al van jongs af mijn passie. Als ik een dipje heb en ik ga koken ben ik helemaal terug gelukkig. Ik geef kooklessen aan leerlingen van het derde- zesde middelbaar. Dus als je zelf geen zin hebt om te koken ben je bij mij aan het juiste adres.
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
4.71/5 · 7 reviews
2800 Mechelen
Hallo
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Emine
Emine
5/5 · 4 reviews
2800 Mechelen
Hello, ik ben 29 jaar en ik heb als een chef in Turkeji voor 3 jaar gewerkt. Ik kan alle vis, vlees, groenten eten en dessert koken. Ik wet bijna alle soort eten. Ik kan voor maximaal 50-60 mensen koken. Ik kan ook brood en banketproducten bakken.
Kok aan huis in Boechout (2530) - Sara
Sara
5/5 · 2 reviews
2530 Boechout
Ik kook al sinds kleins af aan en ik vind dit enorm leuk! Daarom zou ik graag iemand komen helpen die dit zelf niet meer kan doen. Ik heb een aantal jaar hotelschool gevolgd en heb hier veel ervaring mee opgedaan. Of u nu iemand zoekt om gerechten klaar te maken voor 1 persoon of voor 10 personen , ik help je heel graag!😀
Kok aan huis in Lier (2500) - Maggy
Maggy
4.0/5 · 1 reviews
2500 Lier
ik heb een studie van grootkeuken gevolgd en deze met succes afgerond. Ik kook dagelijks thuis. ik beschik momenteel niet over een auto. Ik kan me alleen verplaatsen met fiets of openbaar vervoer. Ik kook zeer graag.
Kok aan huis in Kontich (2550) - Sammy
Sammy
5/5 · 1 reviews
2550 Kontich
Ik werk al 15 jaar in de horeca als kok en heb een aantal jaren events gedaan. Ik luister naar de mensen hun eisen en doe er alles aan om die te vervullen!
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Paris
Paris
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Beste, Ik ben Paris , ik ben 18 jaar . Ik hou van koken. Hoofdgerechten, desserten,.. ik zou jou graag willen helpen met het koken of voor jullie koken. Als jullie nog op zoek zijn naar een kookhulp kunne jullie me altijd contacteren.
Kok aan huis in Borsbeek (2150) - Erik
Erik
Nieuw
2150 Borsbeek
Amateurkok met opleiding aan PIVA. Ik kook graag voor U op uw feestje of party. Lentefeest , Communie, Doop , Verjaardag, Tuinfeest. Ook snacks op fuiven of andere activiteiten. Tafels en servies kan ik voor u gaan huren.
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Bianca
Bianca
Nieuw
2800 Mechelen
Ik werk alsook bij mensen thuis , ik kook heel graag. Een huis netjes maken geeft me veel voldoening. Ik ben heel zelfstandig en doe alles grindig,heb oog voor detail. Het huishouden is een passie voor me.
Kok aan huis in Boechout (2530) - Liesanne
Liesanne
Nieuw
2530 Boechout
Mijn passie is voornamelijk desserts maar hapjes vind ik ook heel leuk. Een mooie presentatie van hapjes en desserts vind ik belangrijk. Een hoofdmaaltijd moet vooral goed smaken en liefst ook veel groenten bevatten.
Kok aan huis in Wilrijk (2610) - Giulia
Giulia
Nieuw
2610 Wilrijk
Hallo, Ik ben 22 jaar, op zoek naar een part time job. Ik kan redelijk goed koken, dus bied mijn services aan. Ik ben van Italiaanse afkomst, dus de Italiaanse gastronomie is voor mij geen probleem! Ik ben een respectvolle, vriendelijke en hardwerkende persoon, die in Wilrijk woont. Ik kan met de fiets of openbaar vervoer bij u komen, dus liefst in de buurt. Groetjes, Giulia
Kok aan huis in Borsbeek (2150) - Kimberley
Kimberley
Nieuw
2150 Borsbeek
Ik heb kokschool gedaan . Tot mijn 4de middelbaar. Voor praktijk altijd goede punten. Ik kan koken . En bakken . Heb nog een tijdje in een bakkerij atelier gewerkt als vrijwilliger
Kok aan huis in Bonheiden (2820) - Francine
Francine
Nieuw
2820 Bonheiden
Als diëtiste op rust is mijn hobby koken. Graag geef ik kookles. ook wil ik graag smakelijke gerechten op tafel toveren of je wegwijs maken in gezonde voeding. Beschik over veel geduld en een goede kookervaring.
Kok aan huis in Edegem (2650) - Shirzad
Shirzad
Nieuw
2650 Edegem
Hallo allemaal ik ben een vrouw van43jaar. Ik kom uit Afghanistan. Ik was tolk maar nu ik heb dingen werk nodig. Ik heb ervaring van koken. Met vriendelijke groeten beheshta.
Kok aan huis in Mortsel (2640) - Kimberley
Kimberley
Nieuw
2640 Mortsel
Hoi Ik ben kim ik ben 23 jaar ik kook enorm graag en help graag mensen dus heb je geen tijd voor zelf je eten te maken mag je my altijd contacteren groetjes kim

Kok Lier: geëvalueerd met 4.82 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen: kok Lier, prijs kok aan huis Lier, chef aan huis Lier, chef-kok Lier…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
sporadisch kuisen
Thomas raadt Naha aan Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Frans raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Lisa raadt Saliha aan Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Lier: wat houdt dat in?

Je hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of je wil eens topgastronomie aan huis? Onze kok aan huis nemen het graag van jou over. Zij maken heerlijke maaltijden voor je klaar, wanneer je dat wil. Maar wat houdt een kok aan huis Lier net in? Je denkt misschien niet direct aan een kok aan huis Lier op te bellen wanneer je geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer je eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel duur. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Lier is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok aan huis. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten. De kok aan huis in Lier zal dan voor jou alle benodigdheden kopen en voor jou koken. Je kan natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij jou thuis of de maaltijden kunnen ook geleverd worden. Sommige koks in huis in Lier hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. Je beslist zelf wat je graag zou willen eten of je kan jou laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Lier?

Een kok aan huis in Lier kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van jouw budget en jouw verwachtingen. Je kan een kok aan huis in Lier aanwerven voor alledaagse maaltijden. Als je het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor jezelf en jouw gezin, dan kan een kok aan huis in Lier helpen. Denk aan gastronomisch huisgemaakte maaltijden zoals een eenvoudige groetelasa of ovenschotel. Je hoeft enkel samen met de kok aan huis in Lier af te spreken hoeveel keer per week je op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat je wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! Je moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel je juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of jouw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij jouw thuis te organiseren! Hiervoor kan je ook beroep doen op een kok aan huis in Lier. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

Je hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar je vraagt je af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei maaltijden klaarmaken, gaande van simpele maaltijden tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Lier?

Een kok aan huis in Lier inhuren kan zeer duur klinken, maar er is voor ieders wat wils! De kostprijs hangt af van verscheidene factoren. Zo hangt de kostprijs af van hoeveel maaltijden je per week wil laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het regelmatiger? Wil je een kok aan huis in Lier voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke je beroep wil doen op een kok aan huis in Lier heeft een grote impact op de kostprijs van de kok aan huis in Lier.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok aan huis in Lier zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk anders dan als het voor meerdere genodigden is. Hiermee moet je dus rekening houden. Een laatste zaak waarmee je rekening moet houden is het type maaltijd dat je wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de kostprijs af van de deskundigheid van de kok aan huis in Lier. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de kostprijs is ook afhankelijk van of je te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kan je zowel een particuliere kok aan huis in Lier vinden als een profesionnele chef. Je kan steeds nagaan welk ervaringsniveau de kok aan huis in Lier heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wil je een idee hebben van de meeste gevraagde dienstaanvragen in kok aan huis in Lier op Ring Twice? En wil je vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Lier kost? Bekijk onderstaande tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Lier
Kok aan huis voor twee tot acht personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor maaltijden maandag tot woensdag€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Wil je een op maat gemaakte prijsvoorstel? Dien dan een aanvraag in en krijg verscheidene prijsaanbiedingen van onze koks in huis in Lier!

Hoe een kok aan huis in Lier vinden?

Je hebt geen zin om te koken? Je hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? Je hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan jouw genodigden voorstellen? Je bent dus op zoek naar een kok aan huis in Lier. Maar hoe vind je iemand die zowel lekker kan koken, als binnen jouw budget past? En waar je vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een kok aan huis te vinden die lekker voor jou zal kunnen koken en jou van jouw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!
Je wil graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij jouw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Heb je een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige maaltijden voor je klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in jouw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide namen worden dikwijls door elkaar gehaald. Hoewel een kok aan huis en een traiteur in het algemeen hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok aan huis kan je in dienst nemen als je door de week geen tijd hebt om te koken. Je hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een kok aan huis kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe jij het wilt. Een kok aan huis kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. Je hebt vrienden uitgenodigd, maar je bent geen kei in het koken? Of je wil ze verrassen met een gastronomisch diner? Een kok aan huis zal je kunnen helpen. Je kan dan zelf kiezen of de kok aan huis bij jou thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel je meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kok aan huis in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden