kok aan huis Lier

Kok aan huis Lier: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Lier: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Borsbeek (2150) - Elke
Elke
Borsbeek
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben Elke, 45 jaar. Koken is al van jongs af mijn passie. Als ik een dipje heb en ik ga koken ben ik helemaal terug gelukkig. Ik geef kooklessen aan leerlingen van het derde- zesde middelbaar. Dus als je zelf geen zin hebt om te koken ben je bij mij aan het juiste adres.
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Frédéric
Frédéric
Mechelen
4.82/5 (11 reviews)
Hallo
Kok aan huis in Mortsel (2640) - Dima
Dima
Mortsel
5/5 (9 reviews)
Ik ben zelf geen professionele voor eten te maken ik heb nooit bij mijn ouders eieren gebakken maar veel gewerkt bij horeca om niet te koken tussen ons en daarna ik heb Libanees vriend de kook heel goed Libanees eten en ik van hem geleerd dat doet hij ik nog steeds graag als je wilt Libanese eten dan doe ik ik heb gewoon . lekker eten veel klanten . vinden lekker ik ook.
Kok aan huis in Putte (2580) - Xanne
Xanne
Putte
5/5 (7 reviews)
Veel ervaring met koken, grote of kleine parties. Dieet koken, allemaal geen probleem. Groenten klaarmaken voor viezer of liever een cake. Allemaal met veel plezier gemaakt
Kok aan huis in Lier (2500) - Maggy
Maggy
Lier
4.0/5 (1 reviews)
ik heb een studie van grootkeuken gevolgd en deze met succes afgerond. Ik kook dagelijks thuis. ik beschik momenteel niet over een auto. Ik kan me alleen verplaatsen met fiets of openbaar vervoer. Ik kook zeer graag.
Kok aan huis in Kontich (2550) - Sammy
Sammy
Kontich
5/5 (1 reviews)
Ik werk al 15 jaar in de horeca als kok en heb een aantal jaren events gedaan. Ik luister naar de mensen hun eisen en doe er alles aan om die te vervullen!
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Paris
Paris
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben Paris , ik ben 19 jaar . Ik hou van koken. Hoofdgerechten, desserten,.. ik zou jou graag willen helpen met het koken of voor jullie koken. Als jullie nog op zoek zijn naar een kookhulp kunne jullie me altijd contacteren.
Kok aan huis in Edegem (2650) - Sabine
Sabine
Edegem
5/5 (1 reviews)
Een basic dagelijkse maaltijd kan ik makkelijk voorzien als iemand daar nood aan heeft. Verse groenten, een mals stukje kip bv. en saus met kwalitatieve bouillon. Ook halal koken is geen probleem.
Kok aan huis in Lier (2500) - Nur
Nur
Lier
5/5 (1 reviews)
Al van kınds af aan ben geïnteresseerd in koken. Iedereen houdt van het eten dat ık kook. Sinds ik twee jonge kinderen heb, ken ık een gezonde variëteit aan eten. Ik heb ook een goede beheersing van de Turkse keuken.
Kok aan huis in Broechem (2520) - Eva
Eva
Broechem
5/5 (1 reviews)
Als ik andere kan helpen door een lekker potje te koken dan doe dit graag! Ik ben van vele soorten keukens thuis. Ik kan met verscheidenheid koken en met veel liefde.
Kok aan huis in Borsbeek (2150) - Erik
Erik
Borsbeek
Nieuw
Amateurkok met opleiding aan PIVA. Ik kook graag voor U op uw feestje of party. Lentefeest , Communie, Doop , Verjaardag, Tuinfeest. Ook snacks op fuiven of andere activiteiten. Tafels en servies kan ik voor u gaan huren.
Kok aan huis in Mechelen (2800) - Bianca
Bianca
Mechelen
Nieuw
Ik werk alsook bij mensen thuis , ik kook heel graag. Een huis netjes maken geeft me veel voldoening. Ik ben heel zelfstandig en doe alles grindig,heb oog voor detail. Het huishouden is een passie voor me.
Kok aan huis in Boechout (2530) - Liesanne
Liesanne
Boechout
Nieuw
Mijn passie is voornamelijk desserts maar hapjes vind ik ook heel leuk. Een mooie presentatie van hapjes en desserts vind ik belangrijk. Een hoofdmaaltijd moet vooral goed smaken en liefst ook veel groenten bevatten.
Kok aan huis in Wilrijk (2610) - Giulia
Giulia
Wilrijk
Nieuw
Hallo, Ik ben 23 jaar, op zoek naar een part time job. Ik kan redelijk goed koken, dus bied mijn services aan. Ik ben van Italiaanse afkomst, dus de Italiaanse gastronomie is voor mij geen probleem! Ik ben een respectvolle, vriendelijke en hardwerkende persoon, die in Wilrijk woont. Ik kan met de fiets of openbaar vervoer bij u komen, dus liefst in de buurt. Groetjes, Giulia
Kok aan huis in Borsbeek (2150) - Kimberley
Kimberley
Borsbeek
Nieuw
Ik heb kokschool gedaan . Tot mijn 4de middelbaar. Voor praktijk altijd goede punten. Ik kan koken . En bakken . Heb nog een tijdje in een bakkerij atelier gewerkt als vrijwilliger
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Lier: geëvalueerd met 4.88 door 53 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Lier, prijs kok aan huis Lier, chef aan huis Lier, privé kok aan huis Lier, kok aan huis prijs Lier, chef-kok Lier, kok inhuren Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Lier: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze thuis kok nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke gerechten voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een privé kok Lier precies in? U denkt misschien niet direct aan een kok in huis Lier aan te werven wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel weelderig. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Lier is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok aan huis. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De thuis kok in Lier zal dan voor u alle ingrediënten kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de maaltijden kunnen ook geleverd worden. Sommige privé koks in Lier hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte maaltijden tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Lier?

Een kok aan huis in Lier kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een kok aan huis in Lier in dienst nemen voor alledaagse gerechten. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een kok in huis in Lier helpen. Denk aan verrukkelijke huisgemaakte maaltijden zoals een eenvoudige groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de kok in huis in Lier af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een thuis kok in Lier. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei gerechten klaarmaken, gaande van simpele maaltijden tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Lier?

Een kok in huis in Lier inhuren kan zeer luxueus klinken, maar er is voor ieders wat wils! De vraagprijs hangt af van verscheidene factoren. Zo hangt de vraagprijs af van hoeveel maaltijden u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het vaker? Wilt u een kok aan huis in Lier voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Lier speelt een grote rol op de prijs van de kok aan huis in Lier.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de kok in huis in Lier zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk anders dan als het voor meerdere personen is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste factor die u in uw achterhoofd moet houden is het soort maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de kostprijs af van de ervaringsniveau van de privé kok in Lier. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de vraagprijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Lier vinden als een professionele chef. U kunt steeds bekijken welk ervaringsniveau de kok aan huis in Lier heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de meest gevraagde dienstaanvragen in kok aan huis in Lier op Ring Twice? En wilt u vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Lier kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Lier
Kok aan huis voor twee tot acht personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mij naar de winkel wil gaan€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok bij mij thuis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middagmaal€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor gerechten maandag tot zondag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsofferte? Dien dan een aanvraag in en krijg verscheidene prijsoffertes van onze koks aan huis in Lier!

Hoe een kok aan huis in Lier vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een thuis kok in Lier. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een privé kok te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide begrippen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een privé kok en een traiteur grotendeels hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een thuis kok kunt u inschakelen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een thuis kok kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het wilt. Een kok aan huis kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een verrukkelijke diner? Een kok in huis zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de privé kok bij uw thuis komt koken of enkel de gerechten aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden