naaister Lier

Naaister Lier: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Lier: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Boechout (2530) - Jacqueline
Jacqueline
Boechout
5/5 (17 reviews)
Ik heb vroeger 3jaar snit en naad gedaan, en ook kleren gemaakt voor mijn kinderen en mij toen ook kan ik nog altijd met naaimachine overweg,doe dit graag, momenteel even geen naaimachine hopelijk half volgend jaar weer, ik doe dan ook verstel werkjes
Naaister in Kontich (2550) - Kris
Kris
Kontich
5/5 (8 reviews)
Jarenlang naaicursussen gevolgd (en afgerond) om ook jarenlang kleding voor te kinderen (4) te maken - momenteel vooral herstellingen én opnieuw aan de slag achter de machine voor creaties voor het eerste kleinkind… Ook voor breiwerk kan u bij mij terecht trouwens!
Naaister in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Sinds 8 jaar volg ik in avondschool opleidingen om mijn kennis te verbreden en verdiepen. Ik naai ook voor een naaimagazine, Fibre Mood, waar ik ook aan de basis van het idee meegewerkt heb. Verder word ik vaak gevraagd om patronen te testen. Ik ben patroonontwerper en lingerieontwerper, en nu bezig met een opleiding leerbewerking.
Naaister in Nijlen (2560) - Anouska
Anouska
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Voor alle retouches mag je naar mij komen. Breien of haken van een tof iets sta ik ook altijd te springen. Ontwerpen of vanaf een patroon. Kom maar af
Naaister in Boechout (2530) - Ahmad
Ahmad
Boechout
Nieuw
Dag allemaal Ik ben kleermaker ..... Ik ben het juiste adres voor alle uw retouches...... Verkorten , verlengen , versmallen herstellen , nieuwe risten Gordijnen op maat, verkorten Ik ben ook specialist in herstellen van breigoed
Naaister in Edegem (2650) - Chloe
Chloe
Edegem
Nieuw
Ik heb enkele naaiateliers gevolgd en kan met trots zeggen dat ik veel kledingstukken in mijn kast zelf heb gemaakt. Ik kan een goede basistechniek met naald en draad.
Naaister in Duffel (2570) - Rita
Rita Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
Hallo , Geen naaiwerk is me teveel en hou van mijn job. Ik doe dit alles in mijn atelier en vind het niet erg om even lans te komen om iets op te meten of dergelijke Tot hoors Rita
Naaister in Koningshooikt (2500) - Nance
Nance
Koningshooikt
Nieuw
Heb een opleiding genoten va. 3 jaar .kleine herstellingen , u kan me vragen, ik laat u weten wat er kan gebeuren , ik kan dit thuis doen , ophalen en leveren is mogelijk !
Naaister in Lier (2500) - Mona
Mona
Lier
Nieuw
ik ben naaister en ik kan verstelwerk doen. en heb ik een paar jaar als naaisters gewerkt. voor retouches,kleding herstellen vrijmaken en enzovoort help ik je graag.
Naaister in Broechem (2520) - Lydia
Lydia
Broechem
Nieuw
Ik heb ook ervaring in poesten al van mij 17j grt Lydia. Ben nu met dienstenscheuqes aan werk maar ik zoek nog wat werk bij. Graag help ik de mensen en ben beleefd en vriendelijk lydia
Naaister in Lint (2547) - Martha samelia
Martha samelia
Lint
Nieuw
I am a seamstress and love making clothes and other things. I used pattern and free hand cutting as well. I am creative with needle, thread and scissor.
Naaister in Lier (2500) - Eman
Eman
Lier
Nieuw
Ik heb in mijn middelbaar mode gestudeerd, maar ben al van 8 jarig kind aan het naaien. Het is een hobby maar ook een passie. Ik kan herstellingen doen, maar ook inkortingen of versmallingen. Ik bezit van een goed naaimachine en overlokmachine.
Naaister in Lier (2500) - Emillia
Emillia
Lier
Nieuw
Ik heb ervaring in naaien kan met stikmachine werken kan inleggen kan ritsen vervangen verkorten knopen ik heb geen ervaring op profesioneel vak maar wel ervaring thuisgebied
Naaister in Bevel (2560) - Beatriz
Beatriz
Bevel
Nieuw
Hallo, ik heb een kleine atelier van naaien. ik zoek nog nieuw klanten . ik heb veel ervaring in herstelling kleding en/of versmallen, zomen van broek/roken/jurken en knopen aan zetten. Mij grote passie zijn patchwork en creatieve naaien ik heb een vast werk maar ik zoek extra verdint met mijn vrije tijdje . Tot binnenkorte.
Naaister in Kessel (2560) - Ecaterina
Ecaterina
Kessel
Nieuw
Ikben naaister met 22 jaar ervaring gewerkt in grote fabrik ,kan verstewerk doen verkorten ,versmaal dat is geen problem voor mij ik ben kreatif in mijn Werk kan altid is vinden
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters in Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handige app om mensen in je buurt in contact te komen voor klusjes. Mijn eerste ervaring met Ring Twice is positief. ”
Hilde
“ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ”
Anita
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Lier: geëvalueerd met 5.0 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Lier, goedkope naaister gezocht Lier, kleding herstellen in Lier, retouches Lier, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan naaister in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden