huishoudhulp Stokrooie

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Stokrooie

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Stokrooie

Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (114 reviews)
Van de jaarlijkse " grote schoonmaak " Tot de wekelijkse kuisdag. Materiaal en producten kunnen indien gewenst zelf meegebracht worden. Ik hoor het graag
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Amelia
Amelia
Hasselt
5/5 (15 reviews)
Hello! I'm Amelia. Back in my home, my family always hate to iron clothes. Since no one wants to do that, I always take care of it. As time passed by, I personally preferred to iron clothes more than do the laundry. I'd like to work as your ironing assistant, preferably in a non-smoking place. Or we can discuss more about it, feel free to message me! :)
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Camila
Camila
Hasselt
5/5 (7 reviews)
Hey! Ik ben Camila. Ik ben van Brazilie en leef al 2 jaar in Belgie. eerst in Brussel en nu een klein jaar in Hasselt samen met mijn vriend. Ik kan nog geen Nederlands maar ik kan wel perfect Engels en ik zou graag wat bij klussen. Ik heb een heel verzorgd voorkomen en ben een heel vriendelijk meisje en ik weet van aanpakken. Ik hoor het graag als ik jullie kan helpen
Huishoudhulp in Kuringen (3511) - Annick
Annick
Kuringen
5/5 (6 reviews)
Je strijkt graag of je haat strijken. Je hebt tijd om te strijken of niet. Ik strijk graag, ik vind het rustgevend en ik heb tijd. Ideale match dus want ik ben ook nog eens flexibel…..Mijn strijkijzer is een professioneel Laurastar S4. Rookvrij en ik hanteer een prijs per uur.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Jurgen
Jurgen
Hasselt
5/5 (5 reviews)
Ik heb ooit een vakantiejob gedaan als poetshulp. Op deze manier heb ik verschillende fijne mensen ontmoet. Bij mijn eigen thuis poets ik ook elke week.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Robert
Robert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
2.0/5 (4 reviews)
Naast onze ruime ervaring in de bouw, zijn we ook actief in het schoonmaken. Met meer dan 15 jaar ervaring, komen we heel graag uw woning een frissend geur en blink geven. Ook schoonmaak na bouw zijn we specialisten in Contacteer ons snel voor een vrijblijven offerte
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (3 reviews)
Ik vind strijken heel fijn om te doen. En licht huishoudelijk werk is ook geen probleem. Liefst in de omgeving van Hasselt u vraagt en ik sta klaar
Huishoudhulp in Kuringen (3511) - Laura
Laura
Kuringen
5/5 (2 reviews)
Ik heb bij deze zelf ook een appartement die zelf moet poesten elke dag en graag heb dat alles netjes is+ ik heb werkervaring in de schoonmaak dus altijd een pluspunt
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Giselle
Giselle
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb veel ervaring met koken en gezonde voeding. Ik kom bij u veganistische maaltijden bereiden! Ik stel ook week-maaltijdplannen op zowel vegetarisch als veganistisch. Deze zijn gevarieerd en getest door mezelf en mijn vriend. Ik kan ook bij u komen koken op kleine feesten etc,.. stuur gerust een bericht als ik jou kan helpen met een vraag!
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Vasilica crina
Vasilica crina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ben Crina ik heb meer dan 14 jaar als poetsvrouw gewerkt halftime om dat te kunnen combineren met mijn gezien, nu zijn mijn kinderen wat zelfstandiger zijn tijd om wat bij te verdienen voor hun toekomst en daarbij u te kunnen verder helpen. Groetjes Crina
Huishoudhulp in Kermt (3510) - Hylke
Hylke
Kermt
3.0/5 (1 reviews)
Strijken doe ik graag net zoals schoonmaken zowel bij jou thuis als bij mij thuis. Ik kan de strijk bij jou doen of ik neem hem mee en bezorg je hem netjes terug.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Jan
Jan
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Een proper huis, een propere wagen. Zoveel fijner om in te wonen of rijden. Mensen te ontvangen en te vervoeren. Graag help ik jullie om jullie kostbare goed weer aangenaam, toonbaar en lekker geurend te krijgen.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Putri
Putri
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hi, before I continue my study I used to work in an office. Dressing up in tidy clothes will make you look more professional and somewhat boost confidence for those who wear it. If you need help for this, you can contact me.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Dior
Dior
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik heb in bepaalde jaaren in de weekends gewerkt als rammen wasser en heb ik wel wat ervaring. Ik ben alltijd iemand die de ramen proper graag ziet en denk dat ook belangrijk is.
Huishoudhulp in Hasselt (3500) - Ervis
Ervis
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Als hobbykok met ruim 9 jaar horeca ervaring kan ik verschillende gerechten klaarmaken in verschillende cuisine stijlen. Ook mealpreppen maakt deel uit van mijn dagelijkse routine.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Stokrooie

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Stokrooie: geëvalueerd met 4.7 door 165 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Stokrooie, hulp in huis Stokrooie, huishoudpersoneel Stokrooie, goedkope huishoudhulp Stokrooie,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden