hondenoppas Rekkem

Hondenoppas Rekkem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Rekkem: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Menen (8930) - Thalia
Thalia
Menen
5/5 (9 reviews)
Ikzelf ben baasje van katten en honden. Super grote dierenvriend , en al heel mn leven opgegroeid tussen honden en katten. Wil je er eens tussenuit of kan je even niet voor je viervoeter zorgen , geen zorgen , ik kan elke dag komen voor eten geven , dagelijks zorge, uitlaten , wandelen, spelen... Kortom alles wat jouw viervoeter nodig heeft.
Hondenoppas in Marke (8510) - Noa
Noa
Marke
5/5 (7 reviews)
ik ben altijd al een enorme dierenvriend geweest , ik weet hoe je moet omgaan met honden en vindt het heerlijk om hun aandacht en liefde te geven, als ik bij u oppas kunt u er zeker op vertrouwen dat ik mijn job goed uitvoer en je hond(je) veel aandacht en liefde zal geven en de nodige zorg .
Hondenoppas in Kortrijk (8500) - Niko
Niko
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Het liefste pas ik op de dieren bij de eigenaar thuis. Hierdoor kan het dier in zijn vertrouwde omgeving blijven en gespaard blijven van extra stress als het baasje weg is. Hier komt natuurlijk vertrouwen bij kijken, want niemand stelt graag zijn huis open -althans in het begin-voor onbekenden... Maar u zal snel merken dat ik uw vertrouwen waard ben. Dan kunnen mijn huidige klanten alvast beamen!
Hondenoppas in Kortrijk (8500) - Dylan
Dylan
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Ik kom met plezier eens langs om voor uw huisdier te zorgen, te voederen en te wandelen. Ik ben afgestudeert als hondentrimmer dus dieren maken me alvast niet bang. Telefonisch contact voordien is zeker mogelijk. 🙂
Hondenoppas in Bissegem (8501) - Marthe
Marthe
Bissegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben zeker bereid om even op je beestjes te letten bij een avondje uit etc. Met heel veel liefde zal ik dit doen. Ik ben een grote dierenvriend en je kan me alle beestjes geven dat je maar hebt
Hondenoppas in Bissegem (8501) - Tomas
Tomas
Bissegem
5/5 (2 reviews)
Avondje uit met familie, vrienden, ...? Ik ben bereid om je hond & kat op te vangen & van eten en drank te voorzien :) Ikzelf heb geen hond vanwege mijn huisgenoot. Maar mis wel het plezier van zo'n lieve viervoeter.
Hondenoppas in Kortrijk (8500) - Vanessa
Vanessa
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Alle dieren verdienen liefde en aandacht. Je kunt mij vertrouwen voor de zorgen van elk gezelschapdier. Voor grotere exemplaren is het ook geen probleem. Bijv geiten,paarden, alpaca's, enz... Groetjes Vanessa
Hondenoppas in Kortrijk (8500) - Ann
Ann
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Van jongs af aan ben ik gek op honden, wij hebben thuis ook altijd een hond gehad. Ik pas ook regelmatig op honden van vrienden en familie. Wij hebben een grote afgesloten tuin.
Hondenoppas in Dadizele (8890) - Suzy
Suzy
Dadizele
5/5 (1 reviews)
hallo, Ik ben Suzy en heb de afgelopen 2 jaar zelf hondenoppas gedaan via Pawshake ik heb vele dieren over de vloer gekregen en sommige komen nog steeds terug aangezien ik nu op een appartement woon kan ik ze zelf niet meer opvangen maar heb ik er geen probleem mee om thuis te komen oppassen in de vertrouwde omgeving
Hondenoppas in Bissegem (8501) - Roibin
Roibin
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel ervaring met dieren. Ikzelf heb twee katten (britse kortharen) en een hond (weimaraner). Ik ben een echte dierenvriend en wil met veel plezier passen op huisdieren.
Hondenoppas in Lauwe (8930) - Charlotte
Charlotte
Lauwe
1.0/5 (1 reviews)
Heb zelf dieren thuis, en ben een grote dierenliefhebber.. en zou graag mensen helpen voor hun diertje te zorgen indien zij dit niet kunnen door opname, op reis gaan.. zodat als ze terug komen hun trouwe vriendje terug hebben en ze in goeie warme lieve handen hebben gezeten.
Hondenoppas in Bissegem (8501) - Jasha
Jasha
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Bij het oppassen aan huis zal ik altijd vragen aan de eigenaar wat hij/zij van mij wenst en verwacht. Dit zal ik dan ook zeker doen! Dit is ook weer iets dat ik zeer tof vind om te doen.
Hondenoppas in Lauwe (8930) - Patrick
Patrick
Lauwe
5/5 (1 reviews)
Ikzelf heb 2 honden heb ook lang een kat gehad jammer genoeg is deze overleden van ouderdom ik zou jouw graag helpen met het uitlaten eten geven zelf spelen vind ik leuk. Samen ga ik met jouw dieren graag een leuke tijd tegemoed maar wij gehoorzamen ook wel het baasje 😉
Hondenoppas in Menen (8930) - Imen
Imen
Menen
5/5 (1 reviews)
Ik kan altijd oppassen bij kinderen ik deed dat sinds mijn 12de ik kan eten geven poetsen koken knutselen en helpen met hun huiswerk ook in de bad kamer
Hondenoppas in Wevelgem (8560) - Odessa
Odessa
Wevelgem
5/5 (1 reviews)
Wegens ik mijn diploma heb in dierenzorg heb ik zeer veel geleerd over dieren! Dit waren vooral honden en katten maar ook zeer veel verschillende soorten dieren! Zelf heb in thuis ook 2 honden en 1 kat! Hierbij ga ik ook met ze wandelen en geef ik deze eten en speel ik ook met ze! Zelf zie ik doodgraag dieren dus liefde zullen ze zeker niet te kort krijgen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Rekkem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Rekkem: geëvalueerd met 4.78 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Rekkem, hondenoppas aan huis Rekkem, hondenoppas gezocht Rekkem, dogsitter Rekkem, dogsitting Rekkem, hondenopvang Rekkem, hondenhotel Rekkem, hondenpension Rekkem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Rekkem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden