hondenoppas Hulste

Hondenoppas Hulste: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Hulste: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Harelbeke (8530) - Veerle
Veerle
Harelbeke
5/5 (10 reviews)
Ik heb steeds zelf poezen gehad, gedurende meer dan 20 jaar, nu nog. Ik denk dat ik van hun soort ben... Ik voel hen goed aan, vind ze grappig en uniek en zij zijn vaak mijn beste gezelschap, als ik me wat alleen voel. Ik hou algemeen van dieren, en met een hond kan je ook wandelen, iets wat ik zélf ook graag doe !
Hondenoppas in Deerlijk (8540) - Lovely
Lovely
Deerlijk
5/5 (7 reviews)
Ik heb geen problemen om bij de eigenaar het huis zelf langs te gaan om de kat(ten) of hond(en) eten, water en andere noden te bieden. Het is nog eens een plus dat er dagelijks beweging is in het huis ook! Andere mogelijkheden, planten water geven, brievenbus legen, vuilnisbuiten zetten...
Hondenoppas in Oostrozebeke (8780) - Femke
Femke
Oostrozebeke
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf ervaring met honden, ook de iets moeilijkere karakters, katten, vogels en knaagdieren (hamster, ratjes, cavia´s, konijnen,...). Ik ben rustig en geduldig in de omgang met dieren.
Hondenoppas in Harelbeke (8530) - Lena
Lena
Harelbeke
5/5 (5 reviews)
Beste baasjes, ik ben zelf heel bekend met honden omwille ik een vzw gehad heb voor straathonden. Zelf heb ik het liefst dat de hond indien jullie op vakantie zijn bij ons op logement verblijft zodat deze genoeg aandacht krijgt. Zelf hebben wij ook een hond van 2j die wij perfect onderhouden. Er is een tuin maar er wordt ook gewandeld met de hond. Voor katten gaan wij het liefst ter plaatse.
Hondenoppas in Kortrijk (8500) - Niko
Niko
Kortrijk
5/5 (3 reviews)
Het liefste pas ik op de dieren bij de eigenaar thuis. Hierdoor kan het dier in zijn vertrouwde omgeving blijven en gespaard blijven van extra stress als het baasje weg is. Hier komt natuurlijk vertrouwen bij kijken, want niemand stelt graag zijn huis open -althans in het begin-voor onbekenden... Maar u zal snel merken dat ik uw vertrouwen waard ben. Dan kunnen mijn huidige klanten alvast beamen!
Hondenoppas in Deerlijk (8540) - Arne
Arne
Deerlijk
4.33/5 (3 reviews)
Bij mijn papa hadden we vroeger 7 duitse herders. En elke keer als we een nestje puppies hadden, was ik van de partij om ze eten te geven, te verzorgen en ze te entertainen! Nu als trotse poezenpapa, is dat beestje met haar harig kattensterretje in de boter gevallen! Ik ben een van die personen die zichzelf of door andere moet tegenhouden om een diertje niet te strelen!
Hondenoppas in Deerlijk (8540) - Cristiana
Cristiana
Deerlijk
5/5 (2 reviews)
Een avondje uit met vrienden of trouwfeest… Ik ben bereid om jou hond of kat op te vangen in ons huis of van eten en drinken en vooral liefde!.❤️ Ik heb zelf een hond Golden Retriever van 1jaar.🥰
Hondenoppas in Deerlijk (8540) - Nikki
Nikki
Deerlijk
5/5 (2 reviews)
Ik kom met plezier voor jouw huis/dier zorgen. Dieren eten/ drinken geven, uitlaten, verzorgen,.. & aandacht geven krijgen ze er natuurlijk inclusief bij! Ik ben zeer goed met honden en katten maar ik schik ook niet af van andere huisdieren. Ook ben ik bereid om huishoudelijke taken te doen zoals planten water geven, vuilzakken buiten zetten, etc.. 🏡
Hondenoppas in Kuurne (8520) - Luna
Luna
Kuurne
5/5 (2 reviews)
Wij hebben een kat en een hond, dus met deze twee huisdieren heb ik al ervaring. Ook een van mijn vaste babysit gezinnen heeft een grote hond waar ik ook geregeld op let in combinatie met de kinderen.
Hondenoppas in Harelbeke (8530) - Sarah
Sarah
Harelbeke
5/5 (2 reviews)
Heb zelf 3 kleine hondjes (dwergkeesjes) en werk 4/5. Met bouwverlof gaan we zelf niet op reis, maar zijn we thuis en kunnen we max. 2 kleine hondjes opvangen.
Hondenoppas in Kortrijk (8500) - Bram
Bram
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Ben je even weg van huis en heb je graag een update over je huisdier? Ik hou je graag op de hoogte en maak een snelle tussenstop. Vers eten, misschien een kooitje dat ververst moet worden of gewoon een geruststellende knuffel voor jouw huisdier. Mijn hond Cooper is altijd met me mee onderweg en helpt me er dagelijks aan herinneren dat huisdieren de aandacht krijgen die ze verdienen ;)
Hondenoppas in Bissegem (8501) - Tomas
Tomas
Bissegem
5/5 (2 reviews)
Avondje uit met familie, vrienden, ...? Ik ben bereid om je hond & kat op te vangen & van eten en drank te voorzien :) Ikzelf heb geen hond vanwege mijn huisgenoot. Maar mis wel het plezier van zo'n lieve viervoeter.
Hondenoppas in Harelbeke (8530) - Bentley
Bentley
Harelbeke
5/5 (2 reviews)
Ik heb een mooie lange tuin waar de viervoeters vollop kunnen rondcrossen. Ik pas dus op de honden bij mij thuis en kom ze zelf ophalen en brengen. alsook ga ik er uiteraard mee gaan wandelen, zonder extra kosten ;).
Hondenoppas in Kortrijk (8500) - Vanessa
Vanessa
Kortrijk
5/5 (2 reviews)
Alle dieren verdienen liefde en aandacht. Je kunt mij vertrouwen voor de zorgen van elk gezelschapdier. Voor grotere exemplaren is het ook geen probleem. Bijv geiten,paarden, alpaca's, enz... Groetjes Vanessa
Hondenoppas in Harelbeke (8530) - Marie
Marie
Harelbeke
5/5 (1 reviews)
Dieren altijd welkom in me huisje heb zelf dieren en er zijn er altijd welkom en krijgen even veel liefde Alle diertjes welkom
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Hulste

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Hulste: geëvalueerd met 4.93 door 57 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Hulste, hondenoppas aan huis Hulste, hondenoppas gezocht Hulste, dogsitter Hulste, dogsitting Hulste, hondenopvang Hulste, hondenhotel Hulste, hondenpension Hulste,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Hulste

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden