Geld verdienen op een flexibele manier?

Ring Twice, het nummer 1 platform om extra geld te verdienen!
Ontdek meer dan 4.000 jobs per week en verdien zo wat bij in je vrije tijd!

Maak een profiel als dienstverlener aan en vind nu nog een job in jouw buurt!

geld verdienen
Nieuwe job
Job uitbetaald!
€ 150
Verdiend op Ring Twice
€ 6.245
Pieter
4.89/5

Hoe geld verdienen?

Dat bepaal je helemaal zelf naargelang jouw wensen en vaardigheden. Er zijn verschillende kleine diensten waarmee je geld kan verdienen. Ben je een handige harry, eerder technisch aangelegd of een creatieve duizendpoot? Je zal zeker en vast jobs vinden die geschikt zijn voor jouw profiel en jou volledig schikken.

Op Ring Twice zijn de diensten erg gevarieerd! Je vindt zeker en vast verschillende jobs die op jouw lichaam geschreven zijn en waarmee je wat extra geld kan verdienen. Je kan solliciteren binnen 10 verschillende categorieën, gaande van klussen tot zorg & welzijn. Je hoeft absoluut niet te beschikken over buitengewone talenten om via Ring Twice te verdienen!

Heb je al vaak opgepast op jouw broer of zus? Waarom zou je dan niet solliciteren als babysitter? Weet je hoe Ikea meubels in elkaar gestoken moeten worden? Dan kan je solliciteren als klusser binnen de categorie klussen!

hoe geld verdienen

Geld verdienen met jobs die jou schikken

Wil je snel extra geld verdienen door kleine klussen uit te voeren? Het vinden van een passende bijverdienste kan lastig zijn, zowel qua vereiste vaardigheden als het plannen van werkuren. Ook het legale aspect roept vragen op: hoe moeten inkomsten worden aangegeven, en wat zijn de limieten? Ring Twice biedt de oplossing. Ons platform verbindt mensen die hulp nodig hebben met dienstverleners zoals jij, of je nu particulier bent of zelfstandige. Dagelijks komen nieuwe serviceaanvragen binnen, met een gevarieerd aanbod aan klussen. Registreer je snel, maak je profiel aan als dienstverlener en begin met het helpen van buurtgenoten en het verdienen van geld.

snel geld verdienen
Het verhaal van Tim
geld verdienen Tim
Tim
70 reviews
Tim, 34 jaar uit Hasselt, is al maanden dienstverlener bij Ring Twice. Zijn inschrijving was oorspronkelijk voor ontspanning en leuke klussen in zijn vrije tijd, met het voordeel van bijverdienen. Zijn ontdekking van Ring Twice in een Hubo-folder bood de perfecte oplossing om officieel klussen aan te nemen zonder de complexiteit van zelfstandige in bijberoep te worden.
« Toen ik Ring Twice tegenkwam, wist ik dat ik de perfecte oplossing gevonden had!  »
Tim waardeert Ring Twice als een veilig en officieel platform, met geruststellende verzekeringen voor zowel hem als klanten. Het gemak van geen eigen administratie en de ondersteuning van Ring Twice contactpersonen zijn pluspunten. Hij geniet van het delen van zijn kennis met klanten en overweegt zelfs om zelfstandige in bijberoep te worden vanwege de positieve ervaring met Ring Twice.

Veelgestelde vragen

Absoluut, zolang de inkomsten altijd en juist worden aangegeven is geld bijverdienen volledig legaal. De inkomsten moeten worden aangegeven om zo zwartwerk te vermijden. Overeenkomstig met de wet van 10 juli 2016 heeft iedere particulier het recht om via een goedgekeurd deeleconomie platform geld te verdienen met het uitvoeren van kleine diensten. Zo verloopt eveneens alles op een legale en transparante manier. Het geld dat je verdient, moet steeds via het platform gaan en worden aangegeven bij het FOD Financiën. Het is dus verplicht om de inkomsten die je verdient voor het uitvoeren van kleine klussen aan te geven! Je hoeft je hierover echter absoluut geen zorgen te maken. Wij zorgen hier namelijk voor. We geven jouw inkomsten aan voor jou en bezorgen jou een vooraf ingevulde fiscale fiche, specifiek voor het geld dat je verdiend hebt binnen de wet van de deeleconomie via het platform.

Dit is niet nodig aangezien de wet van de deeleconomie stelt dat iedere particulier op een legale manier tot €7.460,- per jaar mag bijverdienen. Er hoeven dus geen specifieke stappen ondernomen te worden om een bepaald statuut aan te vragen. Het simpele feit dat je via een erkend platform werkt, biedt jou het noodzakelijke wettelijke kader.

Geld verdienen via Ring Twice kan dus voor iedereen, zowel voor particulieren als voor zelfstandigen. Zelfstandigen genieten niet van dezelfde fiscale voordelen als particulieren, maar het stelt hen wel in staat om extra werkjes te vinden en mogelijke gaatjes in de agenda verder op te vullen. Daarnaast is het zo dat particulieren zich moeten houden aan de maximum limiet op jaarbasis. Als deze limiet overschreden wordt, moeten er stappen ondernomen worden om een zelfstandig statuut aan te vragen. Je zal zien, op Ring Twice is er voor ieder wat wils!

De vergoeding varieert van klus tot klus en wordt meestal voor aanvang van de klus vastgelegd. Als je als particulier binnen de wet van de deeleconomie werkt, is er een maximum limiet van €7.460– per jaar. Je kan genieten van een fiscaal voordelig kader wanneer je via Ring Twice diensten uitvoert. Geld verdienen via het platform wordt niet beschouwd als beroepsinkomen zolang je onder bovenstaande limiet blijft. Er wordt op het geld dat jij als particulier verdient via Ring Twice dan ook geen belastingen geheven.

Daarnaast bepaal jij de prijs die je vraagt voor de jobs die je uitvoert via het platform helemaal zelf. Je bent volledig vrij in het voorstellen van het tarief dat je wenst te verdienen en dat je correct lijkt, naargelang jouw vaardigheden en de inhoud van de klus.

In het algemeen, wanneer er een werk wordt uitgevoerd, zal de betaling hiervoor na uitvoering doorgevoerd worden en op jouw bankrekening worden gestort op een legale manier.

Bij Ring Twice verloopt dit proces niet anders. Wanneer een klus is afgerond, moet je via de website of applicatie de dienst afsluiten. Vervolgens ontvangt de klant een bericht en wordt de betaling gevalideerd. Van zodra wij de betaling hebben ontvangen, storten wij deze door naar jouw bankrekeningnummer.

Om 100% legaal in orde te zijn, moet de gehele transactie steeds via het platform verlopen.

Dit is afhankelijk van de klussen waarvoor je solliciteert. Voor sommige jobs wordt er gevraagd naar een vaste beschikbaarheid van een aantal uren per week, andere jobs bestaan slechts uit een eenmalige service en nog andere jobs kunnen terugkerende zijn zonder een vaste frequentie op weekbasis. Het voordeel van Ring Twice is dat jij helemaal zelf bepaalt welke opdrachten je wenst uit te voeren en dus zelf in de hand heeft wanneer je wel of niet solliciteert.

Heb je dit weekend niets te doen? Komt dat even goed uit! Een van jouw buren kan namelijk wel wat extra hulp gebruiken bij het verhuizen. Profiteer hiervan en stel joou kandidaat! Je bent helemaal vrij om zelf te bepalen wanneer je solliciteert en wanneer niet, als jouw planning het bijvoorbeeld niet toelaat. Geld verdienen via Ring Twice is erg flexibel en aangepast aan jouw mogelijkheden.

Er zijn verschillende websites waarmee het mogelijk is om geld te verdienen door het uitvoeren van kleine klussen. De werking van deze verschillende websites kan variëren maar meestal zal je in eerste instantie een profiel moeten aanmaken.

Om via Ring Twice te kunnen werken, moet je eveneens eerst een profiel aanmaken op het platform. Vul zorgvuldig jouw profiel als dienstverlener in. Er zal gevraagd worden een korte beschrijving van uzelf te geven en de categorieën waarbinnen je jobs wenst uit te voeren te selecteren.

Je ontvangt van ons een melding van zodra er een geschikte job bij jou in de buurt beschikbaar is. Het is vervolgens aan jou om te beslissen of je al dan niet solliciteert voor deze voorgestelde jobs. Als jouw kandidatuur gekozen wordt, zal je in contact gebracht worden met de aanvrager om verdere praktische afspraken te maken wat betreft de uitvoering van de klus.

In het algemeen wanneer je kleine klussen uitvoert om geld te verdienen, is het jouw eigen verantwoordelijkheid om te zorgen dat je een verzekering hebt zodat je gedekt bent in het geval van een probleem.

Bij Ring Twice zijn alle particuliere dienstverleners gedekt door onze verzekering vanaf het moment dat je geselecteerd bent door de klant als uitvoerder van de klus. In het geval van een probleem, nemen de dienstverleners contact op met ons en begeleiden wij hen verder in de verzekeringsprocedure. Om meer informatie over de verzekering terug te vinden, kan je op volgende pagina raadplegen.

Vind jij het antwoord op jouw vraag niet terug?