Snel geld verdienen?

Wil je graag wat extra geld verdienen in jouw vrije tijd door het uitvoeren van kleine klusjes op een flexibele manier? Ontdek duizenden beschikbare jobs!

Geld verdienen: vind jobs om geld te verdienen die jou schikken!

Wil je graag geld verdienen door het uitvoeren van kleine klussen om op het einde van de maand makkelijker de eindjes aan elkaar te kunnen knopen? Het is niet altijd even eenvoudig om een passende bijverdienste te vinden om snel geld te verdienen. Niet alleen de vooropgestelde vereiste vaardigheden maar ook wat betreft de werkuren is het niet altijd even gemakkelijk om alles in te plannen. Daarnaast stel je je waarschijnlijk ook vragen bij het legale aspect van extra geld te verdienen. Hoe moeten deze inkomsten aangegeven worden? Is het legaal om extra geld te verdienen? Hoeveel geld mag ik verdienen?

Verschillende vragen waarop Ring Twice het antwoord biedt. Ons platform brengt mensen die een dienst nodig hebben in contact met personen zoals jij, particulieren of zelfstandigen. Elke dag worden er nieuwe diensten aangevraagd. Er is een erg gevarieerd aanbod aan jobs beschikbaar die verschillende vaardigheden vereisen. We brengen jou in contact met personen uit jouw omgeving die jouw hulp nodig hebben. Registreer je in enkele klikken, maak jouw profiel als dienstverlener aan en begin met het uitvoeren van klussen om langs de ene kant jouw buren te helpen en tegelijkertijd geld te verdienen.

Hoe geld verdienen?

Dat bepaal je helemaal zelf naargelang jouw wensen en vaardigheden. Er zijn verschillende kleine diensten waarmee je geld kan verdienen. Ben je een handige harry, eerder technisch aangelegd of een creatieve duizendpoot? Je zal zeker en vast jobs vinden die geschikt zijn voor jouw profiel en jou volledig schikken.

Op Ring Twice zijn de diensten erg gevarieerd en vind je zeker en vast verschillende jobs die op jouw lichaam geschreven zijn en waarmee je wat extra geld kan verdienen. Je kan solliciteren binnen 10 verschillende categorieën, gaande van klussen tot zorg & welzijn. Je hoeft absoluut niet te beschikken over buitengewone talenten om via Ring Twice te verdienen!

Heb je al vaak opgepast op jouw broer of zus? Waarom zou je dan niet solliciteren als babysitter? Weet je hoe Ikea meubels in elkaar gestoken moeten worden? Dan kan je solliciteren als klusser binnen de categorie klussen!

Is het legaal om geld te verdienen met het uitvoeren van kleine klussen?

Absoluut, zolang de inkomsten altijd en juist worden aangegeven is geld bijverdienen volledig legaal. De inkomsten moeten worden aangegeven om zo zwartwerk te vermijden. Overeenkomstig met de wet van 10 juli 2016 heeft iedere particulier het recht om via een goedgekeurd deeleconomieplatform geld te verdienen met het uitvoeren van kleine diensten. Zo verloopt eveneens alles op een legale en transparante manier. Het geld dat je verdient, moet steeds via het platform gaan en worden aangegeven bij het FOD Financiën. Het is dus verplicht om de inkomsten die je verdient voor het uitvoeren van kleine klussen aan te geven! Je hoeft zich hierover echter absoluut geen zorgen te maken. Wij zorgen hier namelijk voor. We geven jouw inkomsten aan voor jou en bezorgen jou een vooraf ingevulde fiscale fiche, specifiek voor het geld dat je verdiend hebt binnen de wet van de deeleconomie via het platform.

Moet ik een speciaal statuut aanvragen voor geld bijverdienen naast mijn loon?

Dit is niet nodig aangezien de wet van de deeleconomie stelt dat iedere particulier op een legale manier tot €7 170,- per jaar mag bijverdienen. Er hoeven dus geen specifieke stappen ondernomen te worden om een bepaald statuut aan te vragen. Het simpele feit dat je via een erkend platform werkt, biedt jou het noodzakelijke wettelijke kader.

Geld verdienen via Ring Twice kan dus voor iedereen, zowel voor particulieren als voor zelfstandigen. Zelfstandigen genieten niet van dezelfde fiscale voordelen als particulieren, maar het stelt hen wel in staat om extra werkjes te vinden en mogelijke gaatjes in de agenda verder op te vullen. Daarnaast is het zo dat particulieren zich moeten houden aan de maximum limiet op jaarbasis. Als deze limiet overschreden wordt, moeten er stappen ondernomen worden om een zelfstandig statuut aan te vragen. Je zal zien, op Ring Twice is er voor ieder wat wils!

Hoeveel geld mag ik verdienen met het uitvoeren van kleine klussen?

De vergoeding varieert van klus tot klus en wordt meestal voor aanvang van de klus vastgelegd. Als je als particulier binnen de wet van de deeleconomie werkt, is er een maximum limiet van €7 170,- per jaar. Je kan genieten van een fiscaal voordelig kader wanneer je via Ring Twice diensten uitvoert. Geld verdienen via het platform wordt niet beschouwd als beroepsinkomen zolang je onder bovenstaande limiet blijft. Er wordt op het geld dat jij als particulier verdient via Ring Twice dan ook geen belastingen geheven.

Daarnaast bepaal jij de prijs die je vraagt voor de jobs die je uitvoert via het platform helemaal zelf. Je bent volledig vrij in het voorstellen van het tarief dat je wenst te verdienen en dat je correct lijkt, naargelang jouw vaardigheden en de inhoud van de klus.

Hoe verloopt de uitbetaling van het geld dat ik verdien?

In het algemeen wanneer er een werk wordt uitgevoerd, zal de betaling hiervoor na uitvoering doorgevoerd worden en op jouw bankrekening worden gestort op een legale manier.

Bij Ring Twice verloopt dit proces niet anders. Wanneer een klus is afgerond, moet je via de website of applicatie de dienst afsluiten. Vervolgens ontvangt de klant een bericht en wordt de betaling gevalideerd. Van zodra wij de betaling hebben ontvangen, storten wij deze door naar jouw bankrekeningnummer.

Om 100% legaal in orde te zijn, moet de gehele transactie steeds via het platform verlopen.

Wanneer moet ik beschikbaar zijn? Hoeveel uur per week?

Dit is afhankelijk van de klussen waarvoor je solliciteert. Voor sommige jobs wordt er gevraagd naar een vaste beschikbaarheid van een aantal uren per week, andere jobs bestaan slechts uit een eenmalige service en nog andere jobs kunnen terugkerende zijn zonder een vaste frequentie op weekbasis. Het voordeel van Ring Twice is dat jij helemaal zelf bepaalt welke opdrachten je wenst uit te voeren en dus zelf in de hand heeft wanneer je wel of niet solliciteert.

Heb je dit weekend niets te doen? Komt dat even goed uit! Een van jouw buren kan namelijk wel wat extra hulp gebruiken bij het verhuizen. Profiteer hiervan en stel joou kandidaat! Je bent helemaal vrij om zelf te bepalen wanneer je solliciteert en wanneer niet, als jouw planning het bijvoorbeeld niet toelaat. Geld verdienen via Ring Twice is erg flexibel en aangepast aan jouw mogelijkheden.

Hoe vind ik de jobs waarmee ik geld kan verdienen?

Er zijn verschillende websites waarmee het mogelijk is om geld te verdienen door het uitvoeren van kleine klussen. De werking van deze verschillende websites kan variëren maar meestal zal je in eerste instantie een profiel moeten aanmaken.

Om via Ring Twice te kunnen werken, moet je eveneens eerst een profiel aanmaken op het platform. Vul zorgvuldig jouw profiel als dienstverlener in. Er zal gevraagd worden een korte beschrijving van uzelf te geven en de categorieën waarbinnen je jobs wenst uit te voeren te selecteren.

Je ontvangt van ons een melding van zodra er een geschikte job bij jou in de buurt beschikbaar is. Het is vervolgens aan jou om te beslissen of je al dan niet solliciteert voor deze voorgestelde jobs. Als jouw kandidatuur gekozen wordt, zal je in contact gebracht worden met de aanvrager om verdere praktische afspraken te maken wat betreft de uitvoering van de klus.

Ben ik verzekerd wanneer ik geld verdien?

In het algemeen wanneer je kleine klussen uitvoert om geld te verdienen, is het jouw eigen verantwoordelijkheid om te zorgen dat je een verzekering hebt zodat je gedekt bent in het geval van een probleem.

Bij Ring Twice zijn alle particuliere dienstverleners gedekt door onze verzekering vanaf het moment dat je geselecteerd bent door de klant als uitvoerder van de klus. In het geval van een probleem, nemen de dienstverleners contact op met ons en begeleiden wij hen verder in de verzekeringsprocedure. Om meer informatie over de verzekering terug te vinden, kan je op volgende pagina raadplegen.
Super eenvoudig!

De diensten die je zouden kunnen interesseren worden jou toegestuurd. Je kiest de jobs uit die je interessant vindt en jouw vergoeding. Eenmaal de dienst is uitgevoerd, ontvang je het geld rechtstreeks op jouw bankrekening.

Schrijf je in
Testimonial: Ring Twice, geld verdienen op een gemakkelijke manier
« Toen ik Ring Twice tegenkwam, wist ik dat ik de perfecte oplossing gevonden had! »
Tim V.
Tim V.
 • Klusjesman
 • Tuinman
 • Verhuizer
 • Huishoudhulp
Evaluaties (70)
Statistieken
99,2 %
Tevredenheid
96
Uitgevoerde jobs
 • Wie ben je?

  Ik ben Tim, 34 jaar en ik woon in Hasselt. Ik ben nu sinds 14 maanden dienstverlener bij Ring Twice. Toen ik me inschreef, was dat vooral als ontspanning. Ik wou wat leuke jobs doen in mijn vrije tijd. En het was natuurlijk ook mooi meegenomen dat je er iets mee kon bijverdienen.

 • Hoe ben je bij Ring Twice terecht gekomen?

  Ik deed vaak klussen in mijn eigen huis. En ook bij familie hielp ik hier en daar wanneer er een handige harry nodig was. Toen ook buren en kennissen mijn hulp vroegen en daarvoor wilden betalen, wou ik daar niet op ingaan omdat ik zulke taken officieel wil doen. Met de nodige verzekering. Maar zelfstandige in bijberoep worden, vond ik dan weer een te grote stap. Daar kwam iets te veel administratie bij kijken. Toen ik dan plots Ring Twice tegenkwam in een Hubo-folder, wist ik dat ik de perfecte oplossing gevonden had!

 • Waarom hou je ervan om via Ring Twice te werken?

  Ring Twice is echt een goed platform om snel jobs te vinden. Alles is officieel en veilig. Dat zorgt voor een gerust gemoed. Net zoals de verzekering: zowel voor mij als de klanten, is dat echt een meerwaarde. Je moet bovendien zelf geen administratie doen. Ring Twice zorgt ervoor! Ik voel me ook ondersteund door de contactpersonen bij Ring Twice. Ik krijg er steeds snel, vriendelijk en eerlijk advies.
  Wat ik ook leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is ook echt heel leuk.
  Nu vind ik heel makkelijk klanten via Ring Twice én vind ik het zo fijn werken…dat ik er toch aan denk om misschien zelfstandige in bijberoep te worden! We zullen zien.

Snel geld verdienen kan over heel België

 • Geld verdienen Antwerpen
 • Geld verdienen Gent
 • Geld verdienen Walem
 • Geld verdienen Deurne
 • Geld verdienen Berchem
 • Geld verdienen Leuven
 • Geld verdienen Ledeberg
 • Geld verdienen Stene
 • Geld verdienen Wilrijk
 • Geld verdienen Nieuwkerken-waas
 • Geld verdienen Sint-lambrechts-herk
 • Geld verdienen Brasschaat
 • Geld verdienen Koningshooikt
 • Geld verdienen Schoten
 • Geld verdienen Kessel lo
 • Geld verdienen Borgerhout
 • Geld verdienen Kapellen
 • Geld verdienen Koolkerke
 • Geld verdienen Kortrijk
 • Geld verdienen Schilde

Type beschikbare jobs: snel geld verdienen

 • Geld verdienen in de avond, snel geld verdienen met flexibel uurrooster, geld bijverdienen in het weekend, extra geld verdienen met job twee uur per week, op een flexibele manier geld verdienen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan