118 jobs om bijles Duits te geven

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles Duits geven

 • bijles voor mijn zoon
  Ik zoek voor mijn zoon die het 5de jaar handel overdoet bijles Fran Duits. Hij zit op internaat dus het zou daar ter plaatsen gegeven moeten word...
 • bijles duits
  Beste, ik heb binnen enkele weken een mondeling en schriftelijk examen van Duits, hier is het de bedoeling om niveau A2 te behalen. Zelf heb ik...
 • Bijles Duits _ 6de middelbaar aso
  Bijles aan jongen - 6 de middelbaar aso - econ. Moderne talen.
 • bijles duits nodig
  ik ben met mijn laatste jaar in het secondair onderwijs bezig maar ik heb een hekel aan duits. datief,genitief, zinsbouwing bijna alles is een ram...
 • Bijles Duits
  Bijles Duits 6de leerjaar secundair onderwijs economisch richting
 • lesgever duits
  We zijn op zoek naar een lesgever duits voor senioren 60+ op vrijdag in de voormiddag en namiddag in het LDC De Regenboog Dit voor 2 groepen van...
 • Bijles
  Ik doe momenteel examencomissie voor het 3de graad in economie moderne talen. Ik zou graag bijles willen voor taal vakken.
 • BIJLES DUITS
  Dochter Roxane zit nu in het vijfde middelbaar. Zij komt van een andere school en heeft daardoor het eerste jaar Duits (in het vierde) gemist.
 • Bijles Frans Duits leten
  Mijn dochter van 15 jaar zit in 3 de jaar b stroom, haalt 88% op jaarbasis en verveelt zich op school. Zij zou haar Frans willen bijschaven en Dui...
 • Dringend op zoek naar bijles Duits!
  Mijn dochter van 16j is dit jaar gestart in de richting secretariaat-talen. Ze heeft geen enkele kennis van het Duits en staat zodoende twee jaar ...
 • Bijles Duits , 5 de middelb, graag aan huis
  Graag bijles Duits voor meisje uit 5 de Middelbaar .
 • Nieuw aanleren Duits 3e graad middelbaar
  Ik zoek iemand die Duits kan aanleren niveau 3e graad middelbaar aan 16 jarige. Dit om examen te kunnen doen voor de examencommissie. Kan zowel ...
 • Bijles duits 6e middelbaar dringend (online)
  Herexamens zijn 23&24 augustus, dus bijles voor 19,20 & indien nodig 21 augustus. Thema’s: Duitse grammatica (Konjunktionen, Genus...).
 • bijles Frans en Duits gezocht (apart of beide)
  Ik ben Merel P., 16 jaar en ik zit in het 5e middelbaar. (binnenkort hopelijk 6e) Ik zoek bijles Duits en Frans aangezien ik 2 herexamens heb.
 • Bijles DUITS
  Beste, Mijn zoon, Senne (bijna 16 jaar), zal in september van richting veranderen. Hij gaat normaal gezien starten in het 5de middelbaar (TSO On...
 • Duits cursus zakelijk
  Beste, Ik zou graag privéles Duits willen volgen, eventueel bij ons thuis oftewel bij de lesgever (graag omgeving Turnhout). Liefst 1 of 2mal...
 • Bijles Duits
  Bijles Duits voor een leerling van het 4de middelbaar ASO. Stapt over naar een richting met Duits en moet dus op korte tijd 1 jaar inhalen.
 • bijles Duits en Frans
  Liefst 1 persoon die bijles Duits en Frans kan geven aan mijn dochter van 16j. Door de online lessen toch wat achterstand , voor beide vakken een ...
 • bijles Duits en Frans
  liefst bij ons thuis, herhaling leerstof 4de middelbaar of basis Duits/ herhaling leerstof 4de middelbaar Frans (richting OMC)
 • Lessen & hulp - Taalles : Bijles Frans, Bijles Nederlands, Bijles Duits
  Ik hebben 3 jongen, 12, 14 , 17 alle 3 bij les voor Nederland en Frans noddig
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als bijlesgever Duits? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers duits zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.94/5 door 2.162 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles Duits geven

Bijles Duits geven, Job als bijlesgever Duits, Bijverdienen door taalles Duits te geven, Bijbaan als bijlesgever Duits, Taalles Duits geven als bijverdienste, Werkaanbiedingen bijles Duits geven, Jobaanbiedingen bijles Duits geven, Job vacatures bijles Duits geven,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature bijles Duits geven

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!