computerhulp Merksem

Computerhulp aan huis in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Merksem

Ruben is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Schoten (2900) - Ruben
Ruben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.83/5 (12 reviews)
Zit je vast in een project, of heb je toch net even wat hulp nodig om iets uit te voeren, wil ik je daar zeker bij helpen! Samen bekijken we je probleem, en hoe dit vlotjes opgelost kan worden. Ook zorg ik ervoor dat je zelf alles zeker ook goed begrijpt, zodat je zelf ook je kennis hier in kan verrijken, en in de toekomst hier zelf ook meer rond kan.
Senne is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Merksem (2170) - Senne
Senne
Merksem
4.91/5 (11 reviews)
Ik los alle problemen op met PC's, laptops, tablets en smartphone. Met of zonder uitleg zodat je vlot verder kan werken en dit in het vervol wilt voorkomen. Aangezien ik professioneel reeds meer dan 6 jaar bezig ben in de IT, ben ik zeer goed op de hoogte van de laatste nieuwe zaken. Extra hulp of uitleg is altijd iets waar ik je mee kan helpen.
Computerhulp in Schoten (2900) - Patrick
Patrick
Schoten
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik ben Patrick en ik help je graag met computer problemen allerhande. Netwerkproblemen, printerinstellingen, begeleiden meeste office pakketten, ondersteuning voor video software, enz...
Kevin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Deurne (2100) - Kevin
Kevin
Deurne
5/5 (11 reviews)
Van jongs af aan een grote technische affiniteit en vervolgens ook mijn studies verdergezet in elektronica-ict. Problemen oplossen is altijd een kwestie van zoeken of instellingen optimaliseren is altijd een combinatie van opzoekwerk en uitproberen, iets wat ik met plezier doe.
Computerhulp in Schoten (2900) - Jonas
Jonas
Schoten
5/5 (8 reviews)
Had u graag uitleg gekregen over een bepaald programma of gewoon algemeen uitleg over jouw computer / laptop of het internet? Misschien wil je wel leren hoe zelf een computer kan bouwen (niet moeilijk)? Ik help je hier graag mee verder. Ik ben een IT projectleider en ik heb veel ervaring met het geven van uitleg, coaching. Ik doe dit gewoon graag! Jonas
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Joris
Joris
Antwerpen
4.75/5 (4 reviews)
Als hoofdberoep ben ik momenteel software developer. Werken met software is mijn hoofdbezigheid. Het instellen van een router en creeëren van een thuisnetwerk is voor mij ook geen geheim.
Computerhulp in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik kan u helpen met basis Windows, Android en iOS problemen. Dit gaande van printer, netwerk, instellingsproblemen tot apps op Android installeren. Eveneens kan ik u helpen aan onderdelen van smartphones.
Computerhulp in Borgerhout (2140) - Antoine
Antoine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Leer hoe je een foto professioneel bewerkt met Adobe Photoshop. O.a : een foto rechtzetten, contrast/helderheid, kleuren helder maken, huid retoucheren, ongewenst element uit foto halen etc etc. Makkelijk als je zelf al het programma hebt aangeschaft via bijvoorbeeld een abonnement op Adobe Creative Cloud.
Computerhulp in Deurne (2100) - Julie
Julie
Deurne
5/5 (1 reviews)
Als twintiger ben ik opgegroeid met PC & IT. Ik kan je dus verder helpen met alledaagse dingen zoals Outlook, MS Office, netwerk instellingen, smartphones, etc. Ik ben marketing verantwoordelijke van beroep dus ik kan je ook verder helpen met social media, adwords campagnes, website, content teksten.
Computerhulp in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik werk reeds 12 jaar als data-analist, computers en de meest courante software pakketten kennen geen geheimen meer voor mij. Extra hulp nodig bij Excel, Word of PowerPoint? Documenten opmaken of nakijken, ik help je graag verder.
Computerhulp in Antwerpen (2060) - Furkan
Furkan
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb al een eigen website en we moeten veel veel PowerPoint presentaties enz voorbereiden voor onze school waardoor ik het goed onder controle heb. Ik kan u helpen met wat er maar ook is bij uw gsm computer Als er iets van binnen kapot is zal ik ook proberen te repareren dan hoeft u ook niet zover te gaan voor een korte reparatie die veel geld zal kosten. Voor elke moeilijkhijd kunt u mij bellen
Computerhulp in Ekeren (2180) - Talisa
Talisa
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Leerkracht secundair onderwijs van opleiding Specialisatie in aardrujkskunde, geschiedenis en leren leren. Creatieve oplossingen en studeer middelen Veel ervaring met office en computers
Computerhulp in Deurne (2100) - Hassan
Hassan
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik werk momenteel als engeneer bij Dell en HP voor laptops pc en printer te repareren , ik geef altijd de just parts nodig voor u toestel ook altijd kan ik u helpen met u besteling
Computerhulp in Antwerpen (2060) - Eric
Eric
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Wil je een opleiding of opfrissing over hoe windows werkt, waar je alles terugvind, hoe je iets moet opslaan om later gemakkelijk terug te vinden, hoe kan ik best mailen, surfen, heo sluit ik mijn randapparatuur aan ? wat doe ik met deze foutmelding ? teveel verschillende probleem situaties om op te noemen. Ik bekijk het wel even.
Computerhulp in Antwerpen (2060) - Khalid
Khalid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als een technologie fanatiek is werken met computer en elektronica en plezier ik focus om alles simple en gemakkelijk uit te leggen door een patroon te volgen dat de consument het gemakkelijkste vindt
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Merksem: geëvalueerd met 4.97 door 69 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Merksem, computerproblemen oplossen aan huis Merksem, computer problemen Merksem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden