computerhulp Wilrijk

Computerhulp aan huis in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Wilrijk

Peter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Hoboken (2660) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.82/5 (22 reviews)
problemen met je PC? Netwerk doet niet wat je verwacht? 15 jaar ervaring in een professionele dienst voor PC helpdesk en ICT planning, lesgever Elektriciteit, Elektronica en Office 365 zorgt voor een ongeëvenaarde kennis.
Computerhulp in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (8 reviews)
Lukt het niet om de juiste acties uit te voeren op je pc, tablet, smartphone of gewoon in excel? Ik leg je graag met veel geduld uit hoe je het zelf kan doen en onthouden voor de toekomst. Wil je liever dat ik je excel verder voorbereid, dat kan ook natuurlijk...zoals jij het wil.
Computerhulp in Hoboken (2660) - Johan
Johan
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Sta je graag bij in het verder uitpluizen van uw excel kennis, opmaken van rapporten, autmatisering van uw formulieren met Macro's of het schrijven van VBA... Van beginners tot gevorderden
Computerhulp in Edegem (2650) - Jonas
Jonas
Edegem
5/5 (2 reviews)
Ik werk al meer dan 6 jaar in de informatica en elektronica sector. Ik kan u helpen bij het herstellen en installeren van computers, Android smartphones en tablets configureren, kleine (WIFI-)netwerken opzetten,en camerabewaking installeren. Ik kan de werken uitvoeren en/of u (aankoop) advies geven!
Computerhulp in Hoboken (2660) - Mohamed
Mohamed
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Als professionele IT'er met jarenlange ervaring kan ik u bijstaan met allerlei vragen of opleidingen. Het kan gaan van all-around vragen tot in detail info. Alsook kan ik via een speciale portaal u bijles geven en/of verder helpen met je vragen en problemen vanop afstand. Indien je vragen hebt aarzel niet ol mij te contacteren.
Computerhulp in Berchem (2600) - Eric
Eric
Berchem
5/5 (1 reviews)
Hulp, advies of begeleiding nodig met uw computer / smartphone ? Ik bied je graag mijn kennis en ervaring aan. Ben 15j steeds het aanspreekpunt geweest van mijn afdeling voor alles wat met IT te maken had.. hierdoor meerdere collega's het digitale tijdperk ingeleid, ongeacht hun kennis of opleiding.
Computerhulp in Berchem (2600) - Ludo
Ludo
Berchem
5/5 (1 reviews)
Mijn ervaring. Inmiddels 30 jr dat ik in het wereldje als werknemer & zelfstandige actief was (ben onlangs op pensioen). Opleidingstaken spreken mij aan, geen ex cathedra gedoe: ik leg uit, jij (wij) voert uit (vooral bij Pc problemen). Kan perfect vanop afstand, ik zie wat jij doet en begeleid je via audio (video) software. Cursus ivm belangrijkste zaken (weetjes) Win10 ter beschikking.
Computerhulp in Wilrijk (2610) - Eddy
Eddy
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
heb vanaf de eerste personal computer , altijd al met programma's en pc / laptop gewerkt, later ook in mijn job als leidinggevende , zoals office , SAP , enz.
Computerhulp in Edegem (2650) - Sam
Sam
Edegem
5/5 (1 reviews)
Computer problemen? Ik heb jaren ervaring met het opzetten en configureren van computers. Ik zal je met alle waarschijnlijkheid in no time verder kunnen helpen.
Computerhulp in Berchem (2600) - Werner
Werner
Berchem
Nieuw
Hoi iedereen. Ik zit al meer dan 30 jaar in het vak. Heb ervaring met reparatie op elk soort vlak zowel hardware als software. Cloud oplossingen. Backups (zeer belangrijk in deze tijd) zowel cloud als lokaal. office 365 installatie.Eerlijke uitleg en info voor ik aan de reparatie begin. Lukt ze niet betaal je ook niets. U kan bij mij terecht voor elke soort reparatie,informatie,begeleiding.
Computerhulp in Wilrijk (2610) - Jannick
Jannick
Wilrijk
Nieuw
Door mijn opleiding Toegepaste Informatica en mijn interesse in Technologie heb ik de laatste jaren heel wat vaardigheden ontwikkelen om mijn medemensen te helpen met hun technologische problemen. Dit kan gaan van instellingen op de computer uitleggen en aanpassen tot het installeren van hardware en recoveren van verloren bestanden op een harde schijf.
Computerhulp in Wilrijk (2610) - Marnik
Marnik
Wilrijk
Nieuw
Ik werk al sinds het prille begin met een Windows PC en heb er heel wat ervaring mee. Mijn eigen toestel is op en top in orde en kan je dan ook op weg helpen met jou informaticaproblemen. Regio Antwerpen.
Computerhulp in Hoboken (2660) - Sam
Sam
Hoboken
Nieuw
Sinds 2008 ben ik werkzaam in ICT wereld en ik heb ondertussen dus een brede kennis van deze wereld. Er wordt me vaak gezegd dat ik ICT zaken op een begrijpbare manier kan uitleggen en mensen een duwtje in de rug kan geven. Ik ben sinds kort zelfs in het bezit van een leerkrachtendiploma, dus dit kan ook een meerwaarde zijn.
Computerhulp in Wilrijk (2610) - Floris
Floris
Wilrijk
Nieuw
Voor al uw Mac problemen met 10 jaar ervaring: - Overzetten data naar nieuwe Mac / Iphone / Ipad - Problemen na updates OSX / macOS - Malware en popups opsporen en verwijderen - Iphone - Ipad - Ipod - Mac met elkaar laten samenwerken - Netwerk / Wifi storingen oplossen - Printer instellen in Mac / IOS omgeving - Sonos /Bose In netwerk configureren - Icloud configureren - Hardware issues opsporen
Computerhulp in Wilrijk (2610) - Ruben
Ruben
Wilrijk
Nieuw
Ik heb een bachelor in de informatica en maakte daarna mijn master in de handeslwetenschappen af. Ik geef graag opleiding en verdiep me graag in vaak of minder vaak voorkomende computer problemen. De standaard office pakketen hebben weinig geheimen voor mij dus ook hierbij help ik graag.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Wilrijk: geëvalueerd met 4.98 door 40 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Wilrijk, computerproblemen oplossen aan huis Wilrijk, computer problemen Wilrijk,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie computerhulp in Wilrijk

Resetten - Hulp met gsm - Osman C. nog hulp nodig met Ubiquiti/Unifi? - KEYCHAIN DEACTIVEREN + MAC2015 UPDATEN - Informatica - Hulp en opleiding : Netwerkinstellingen - Informatica - Hulp en opleiding : PC-Windows - IT, programmeur - LG Soundbar koppelen aan oude Philips tv - cursus computer beginner - mijn imac is traag, - Het spelletje kan niet opstarten - verwijdering email account vanwege dubbele emails - Ons helpen om met ipad om te gaan - Overzetten van data en administrator toegang - popcorn time - Informatica - Hulp en opleiding : Smartphones en Tablets - Hoe scan ik oude foto en op usb stick zetten om nadien foto s af te drukken. - x86 assembly - Recovery deleted file
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden