computerhulp Wilrijk

Computerhulp aan huis in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Wilrijk

Michel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Antwerpen (2018) - Michel
Michel
Antwerpen
4.97/5 (331 reviews)
Ik ben een gepensioneerde beroeps ICT-er en leerkracht informatica (zij-instromer). Ik heb het getuigschrift 'Estafette' Digitale ConsulAnt (antwerpen.be-centrum, Digipolis, web.punt) voor het bijstaan van senioren. Ook ex-lesgever District A'pen (tablet café's) en Cursuswerking De Notedop vzw. Lesgever S-Plus Solidaris (swipe café's). Ik respecteer UW tempo. Ik gebruik begrijpelijke taal. Mvg, M.
Computerhulp in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (37 reviews)
Ik kan heel goed Excel, Word en PowerPoint. Ik kan je les geven of zelf berekeningen doen in Excel als dat nodig zou zijn. Ik kan snel blind typen. Ik kan Nederlands, Engels en Pools. Zal ik uw Personal Assistant worden? Ik kan voor u administratie doen. Tot uw dienst! Jacek K.
Computerhulp in Hoboken (2660) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.83/5 (23 reviews)
problemen met je PC? Netwerk doet niet wat je verwacht? 15 jaar ervaring in een professionele dienst voor PC helpdesk en ICT planning, lesgever Elektriciteit, Elektronica en Office 365 zorgt voor een ongeëvenaarde kennis.
Computerhulp in Hove (2540) - Dirk
Dirk
Hove
4.79/5 (19 reviews)
Ik ben met PC bezig sinds 1984. Heb heel wat besturingssystemen zien komen en gaan. Ook op het gebied van programma's veel ervaring opgedaan. Ik kan helpen bij het langzaam opbouwen van kennis met een aantal courante programma's. Ik kan goed overweg met Scratch en heb wat ervaring met Arduino.
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Khallil
Khallil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (17 reviews)
Heeft u nood aan een technieker om u bij te staan bij het bouwen van een website, aankoop van een computer, betaalterminal, alarm systeem, cloud en andere digitale oplossingen. Wij beiden ook privé lessen aan huis a. Herstel geeft ook cursussen om iedereen basis digitale vaardigheden bij te brengen. We zorgen er altijd voor dat je ook met persoonlijke vragen terecht kan, over je eigen toestellen.
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Osman
Osman Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (17 reviews)
Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in verschillende IT diensten. Heb zelfs opleiding in ICT gevolgd. Mij hoofdberoep is mensen helpen met hun smart apparaturen, heb reeds ook een eigen computerhulp bedrijf.
Computerhulp in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (8 reviews)
Lukt het niet om de juiste acties uit te voeren op je pc, tablet, smartphone of gewoon in excel? Ik leg je graag met veel geduld uit hoe je het zelf kan doen en onthouden voor de toekomst. Wil je liever dat ik je excel verder voorbereid, dat kan ook natuurlijk...zoals jij het wil.
Computerhulp in Antwerpen (2018) - Chris
Chris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Algemeen opleiding gebruik pc, smartphone & tablet, Illustrator, Photoshop, Indesign, Acrobat, Applescript, Xojo, PHP, HTML, CSS, ... Apple Product Professional
Computerhulp in Zwijndrecht (2070) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwijndrecht
5/5 (6 reviews)
Als IT professional en hobbyist ga ik geen enkele IT uitdaging uit de weg: problemen oplossen is me op het lijf geschreven! Ook opleiding geven doe ik met veel plezier: dit kan gaan van een klein woordje uitleg tot een uitgebreide cursus die ik zelf heb opgesteld. Ten slotte biedt ik ook met veel passie mijn hulp en advies aan bij alle automatisaties die u in of rond het huis zou willen doorvoeren
Computerhulp in Hoboken (2660) - Johan
Johan
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Sta je graag bij in het verder uitpluizen van uw excel kennis, opmaken van rapporten, autmatisering van uw formulieren met Macro's of het schrijven van VBA... Van beginners tot gevorderden
Computerhulp in Edegem (2650) - Jonas
Jonas
Edegem
5/5 (2 reviews)
Ik werk al meer dan 6 jaar in de informatica en elektronica sector. Ik kan u helpen bij het herstellen en installeren van computers, Android smartphones en tablets configureren, kleine (WIFI-)netwerken opzetten,en camerabewaking installeren. Ik kan de werken uitvoeren en/of u (aankoop) advies geven!
Computerhulp in Borgerhout (2140) - Abelone
Abelone Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Zoekt je een creatieve copywriter? Buiten het ontwerpen is schrijven mijn grote passie. Moet je je website of webshop updaten en heb je daarvoor nieuwe frisse teksten nodig? Geef mijn een seintje en dan bekijken we het samen!
Computerhulp in Hemiksem (2620) - Kevin
Kevin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hemiksem
5/5 (2 reviews)
Zelf ben ik een sociaal persoon dat mensen graag te hulp schiet indien nodig. Dit uit zich zeker in het feit dat ik indien nodig ook graag mijn kennis meedeel.
Computerhulp in Edegem (2650) - Sam
Sam
Edegem
5/5 (2 reviews)
Computer problemen? Ik heb jaren ervaring met het opzetten en configureren van computers. Ik zal je met alle waarschijnlijkheid in no time verder kunnen helpen.
Computerhulp in Borgerhout (2140) - Mirec
Mirec
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik kan zeer goed om met computers. Of het nu bouwen is of problemen met Software. Ik heb al meerdere computers zelf gebouwd en het is ook een passie van mij. Ik ben ook bedreven in adobe photoshop, adobe premiere en alle microsoft programas.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Wilrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Je hebt de keuze tussen meerdere dienstverleners en het is moeilijk te kiezen want ze zijn allemaal van goed niveau - Bepaalde criteria en evaluaties bij Ring Twice helpen je alsnog bij je keuze. ”
Michel
“ Persoonlijke begeleiding , geen auto vereist voor wie geen rijbewijs heeft . ”
Erwin
“ Vond alles duidelijk en soepel lopen. Ben blij dat ik een vakkundige helper trof. ”
Walter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Wilrijk: geëvalueerd met 4.98 door 486 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Wilrijk, computerproblemen oplossen aan huis Wilrijk, computer problemen Wilrijk,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden