Ring Twice

Computerhulp aan huis in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Deurne

Computerhulp in Antwerpen (2018) - Michel
Michel
4.96/5 · 285 reviews
2018 Antwerpen
Ik ben een ervaren lesgever computer, tablet/iPad en smartphone/iPhone: Digitale ConsulAnt (Digipolis >A<), cursuswerking De Notedop in >A<, tabletcafés Seniorenantenne District >A< e.a. Dus u kan beroep op mij doen voor hulp, begeleiding en privé-les, in mensentaal. Ik heb specifieke ervaring met senioren. Rustig, en op uw tempo. Ook 9 jaar ervaring als professioneel ICT'er. En ik ben up to date.
Computerhulp in Borsbeek (2150) - Morad
Morad
4.87/5 · 31 reviews
2150 Borsbeek
Hulp of opleiding nodig voor Windows/MacOS/Linux (PC), smartphone of tablet? Dit kan ik voor jou met plezier doen! Ik heb ervaring en passie in IT programmeren en engineering. Ik werk in een engineering bedrijf waar ze complexere programma's ontwerpen of personaliseren voor de industrie. Ik kan u ook hulp of advies geven en kan me verplaatsen in Antwerpen en omgeving. Meer info, vraag aan Morad!
Computerhulp in Antwerpen (2060) - Stijn
Stijn
4.78/5 · 18 reviews
2060 Antwerpen
Hoe zet ik mijn foto's over? Mijn harde schijf gewist kan ik mijn foto's nog terug krijgen? Hoe link ik mijn smartphone met mijn PC? Op alle vragen geef ik u het beste antwoord. Ik geef les, tips en virusvrije toestellen. Groetjes, Stijn
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Osman
Osman Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 15 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in verschillende IT diensten. Heb zelfs opleiding in ICT gevolgd. Mij hoofdberoep is mensen helpen met hun smart apparaturen, heb reeds ook een eigen computerhulp bedrijf.
Computerhulp in Schoten (2900) - Jonas
Jonas
5/5 · 8 reviews
2900 Schoten
Had u graag uitleg gekregen over een bepaald programma of gewoon algemeen uitleg over jouw computer / laptop of het internet? Misschien wil je wel leren hoe zelf een computer kan bouwen (niet moeilijk)? Ik help je hier graag mee verder. Ik ben een IT projectleider en ik heb veel ervaring met het geven van uitleg, coaching. Ik doe dit gewoon graag! Jonas
Computerhulp in Antwerpen (2018) - Chris
Chris Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 6 reviews
2018 Antwerpen
Algemeen opleiding gebruik pc, smartphone & tablet, Illustrator, Photoshop, Indesign, Acrobat, Applescript, Xojo, PHP, HTML, CSS, ... Apple Product Professional
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Joris
Joris
4.75/5 · 4 reviews
2000 Antwerpen
Als hoofdberoep ben ik momenteel software developer. Werken met software is mijn hoofdbezigheid. Het instellen van een router en creeëren van een thuisnetwerk is voor mij ook geen geheim.
Computerhulp in Schoten (2900) - Patrick
Patrick
5/5 · 4 reviews
2900 Schoten
Hallo, ik ben Patrick en ik help je graag met computer problemen allerhande. Netwerkproblemen, printerinstellingen, begeleiden meeste office pakketten, ondersteuning voor video software, enz...
Computerhulp in Merksem (2170) - Younes
Younes
5/5 · 3 reviews
2170 Merksem
Ik kan u helpen met basis Windows, Android en iOS problemen. Dit gaande van printer, netwerk, instellingsproblemen tot apps op Android installeren. Eveneens kan ik u helpen aan onderdelen van smartphones.
Computerhulp in Borgerhout (2140) - Abelone
Abelone Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2140 Borgerhout
Zoekt je een creatieve copywriter? Buiten het ontwerpen is schrijven mijn grote passie. Moet je je website of webshop updaten en heb je daarvoor nieuwe frisse teksten nodig? Of wil je graag help kregen bij het schrijven van een tekst of een sollicitatiebrief? Geef mijn een seintje en dan bekijken we het samen!
Computerhulp in Borgerhout (2140) - Mirec
Mirec
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Ik kan zeer goed om met computers. Of het nu bouwen is of problemen met Software. Ik heb al meerdere computers zelf gebouwd en het is ook een passie van mij. Ik ben ook bedreven in adobe photoshop, adobe premiere en alle microsoft programas.
Computerhulp in Deurne (2100) - Julie
Julie
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Als twintiger ben ik opgegroeid met PC & IT. Ik kan je dus verder helpen met alledaagse dingen zoals Outlook, MS Office, netwerk instellingen, smartphones, etc. Ik ben marketing verantwoordelijke van beroep dus ik kan je ook verder helpen met social media, adwords campagnes, website, content teksten.
Computerhulp in Wijnegem (2110) - Nico
Nico
5/5 · 1 reviews
2110 Wijnegem
Een handige harry mét inzicht en geduld om iedereen wegwijs te maken bij eerstelijnsproblemen. Vanuit persoonlijke interesse maar met evenveel professionele ervaring sta ik je graag bij. Je kan me alles vragen en waar mogelijk help ik je graag verder.
Computerhulp in Borgerhout (2140) - Antoine
Antoine Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Leer hoe je een foto professioneel bewerkt met Adobe Photoshop. O.a : een foto rechtzetten, contrast/helderheid, kleuren helder maken, huid retoucheren, ongewenst element uit foto halen etc etc. Makkelijk als je zelf al het programma hebt aangeschaft via bijvoorbeeld een abonnement op Adobe Creative Cloud.
Computerhulp in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Ik werk reeds 12 jaar als data-analist, computers en de meest courante software pakketten kennen geen geheimen meer voor mij. Extra hulp nodig bij Excel, Word of PowerPoint? Documenten opmaken of nakijken, ik help je graag verder.

Computerhulp aan huis Deurne: geëvalueerd met 4.96 door 382 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Deurne, computerproblemen oplossen aan huis Deurne, computer problemen Deurne,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Thomas raadt Michel aan Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Veranderen van emailadres
Frans raadt Johan aan Johan
“ Michel communiceert zeer goed en is heel behulpzaam. Hij is absoluut niet duur. Perfecte service. ”
Cloud installatie
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden