Ring Twice

Computerhulp aan huis in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Lier

Computerhulp in Borsbeek (2150) - Morad
Morad
4.87/5 · 31 reviews
2150 Borsbeek
Hulp of opleiding nodig voor Windows/MacOS/Linux (PC), smartphone of tablet? Dit kan ik voor jou met plezier doen! Ik heb ervaring en passie in IT programmeren en engineering. Ik werk in een engineering bedrijf waar ze complexere programma's ontwerpen of personaliseren voor de industrie. Ik kan u ook hulp of advies geven en kan me verplaatsen in Antwerpen en omgeving. Meer info, vraag aan Morad!
Computerhulp in Mechelen (2800) - Steven
Steven
4.72/5 · 29 reviews
2800 Mechelen
Ik ben mijn IT carrière gestart als IT trainer, en ben van daaruit doorgegroeid, maar gebruik deze opgedane ervaring nog dagelijks. Mijn sterke punten hierin zijn technische uitleg vertalen naar menselijke en begrijpelijke taal.
Computerhulp in Hove (2540) - Dirk
Dirk
4.78/5 · 18 reviews
2540 Hove
Ik ben met PC bezig sinds 1984. Heb heel wat besturingssystemen zien komen en gaan. Ook op het gebied van programma's veel ervaring opgedaan. Ik kan helpen bij het langzaam opbouwen van kennis met een aantal courante programma's. Ik kan goed overweg met Scratch en heb wat ervaring met Arduino.
Computerhulp in Ranst (2520) - Gijs
Gijs
5/5 · 10 reviews
2520 Ranst
Computerhulp in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
2650 Edegem
Lukt het niet om de juiste acties uit te voeren op je pc, tablet, smartphone of gewoon in excel? Ik leg je graag met veel geduld uit hoe je het zelf kan doen en onthouden voor de toekomst. Wil je liever dat ik je excel verder voorbereid, dat kan ook natuurlijk...zoals jij het wil.
Computerhulp in Putte (2580) - Sven
Sven
5/5 · 8 reviews
2580 Putte
Wenst u graag wat meer uitleg over het Microsoft office pakket (word, Excel,ppt,.) Of wenst u andere hulp met uw computer. Dan kan u steeds bij mij terecht voor hulp.
Computerhulp in Boechout (2530) - Stein
Stein
4.86/5 · 7 reviews
2530 Boechout
Computerhulp in Boechout (2530) - Leo
Leo
5/5 · 7 reviews
2530 Boechout
Hallo, ik ben Leo, gepensionneerd, en wil helpen met je Windows computer of met je Android smartphone/tablet perikelen. Zowel met netwerk en computer instellingen, als hulp bij surfen/e-mailen en foto beheer. Assistentie bij het gebruik van Android app's is ook mogelijk. Ik heb jaren computer les gegeven aan senioren en kan je dus met veel geduld en op uw eigen tempo je verder helpen.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Alexander
Alexander
5/5 · 6 reviews
2800 Mechelen
Met meer dan 30 jaar ervaring, en nog steeds werkzaam in de IT, kunnen mijn diensten je zeker van nut zijn wanneer je het eventjes niet meer ziet zitten. Zowel hardware- als software problemen zijn voor mij het neusje van de zalm. De ervaring als lesgever aan Syntra en het CVO maakt dat het je aanleren van, schijnbaar, iets moeilijks niets onoverkomelijks is.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Eric
Eric
5/5 · 4 reviews
2800 Mechelen
In zowel mijn vrije tijd als op het werk schrijf ik software-gidsen. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een computer (of de aparte onderdelen) aan de beste prijs-kwaliteit verhouding? Dan adviseer ik u met plezier. Ook het gebruik van verscheidene programma's en tools kan ik u uitleggen als u dat wenst.
Computerhulp in Bevel (2560) - Jan
Jan
5/5 · 3 reviews
2560 Bevel
Hulp nodig bij het programmeren, uitwerken van een businessidee, testen van (vastgelopen /nieuwe) code... Webdisgn, Excel, Datamining en queryReporting... HTML, CSS, SQL, PHP, C#, VBA zijn geen gekke ziektes en maken al meer dan 15 jaar deel uit van mijn leefwereld die ik zoveel mogelijk tracht te automatiseren. Nijlen - Lier mais par contre je me déplace en bicyclette vers n'importe ou...
Computerhulp in Berchem (2600) - Milan
Milan
5/5 · 3 reviews
2600 Berchem
Ik ben begaan met Ableton en podcast/audio post-productie. Ik kan u de technieken omtrent gespreksmontage haarfijn uitleggen alsook een goede podcast setup op maat aanbieden.
Computerhulp in Lint (2547) - Jeroen
Jeroen
5/5 · 2 reviews
2547 Lint
Hallo , Ik ben Jeroen en 35j oud. Ik opgegroeid met computers en heb ervaring met het zowel zelf kiezen van onderdelen, assembleren van pc's als het installeren van windows , office en andere software pakketten. Ook oplossen van allerhande software problemen doe ik graag. In excel ben ik ook bedreven en kan u ook daarbij van dienst zijn met zowel uitleg als maken van files naar wens.
Computerhulp in Edegem (2650) - Jonas
Jonas
5/5 · 2 reviews
2650 Edegem
Ik werk al meer dan 6 jaar in de informatica en elektronica sector. Ik kan u helpen bij het herstellen en installeren van computers, Android smartphones en tablets configureren, kleine (WIFI-)netwerken opzetten,en camerabewaking installeren. Ik kan de werken uitvoeren en/of u (aankoop) advies geven!
Computerhulp in Mortsel (2640) - Tim
Tim Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Opgegroeid in het Windowstijdperk zorgt ervoor dat je voor zowel basis- als gevorderde toepassingen bij mij terecht kan. Ik verplaats me ook binnen bedrijven of particulieren om vaardigheden op een fijne en interessante manier aan te leren.

Computerhulp aan huis Lier: geëvalueerd met 4.97 door 148 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Lier, computerproblemen oplossen aan huis Lier, computer problemen Lier,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Thomas raadt Michel aan Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Veranderen van emailadres
Frans raadt Johan aan Johan
“ Michel communiceert zeer goed en is heel behulpzaam. Hij is absoluut niet duur. Perfecte service. ”
Cloud installatie
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden