computerhulp Stabroek

Computerhulp aan huis in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Stabroek

Computerhulp in Ekeren (2180) - Dominic
Dominic
Ekeren
4.18/5 (11 reviews)
Als gediplomeerd kennis werker met 17jaar ervaring in de ICT sector, weet ik me uit de slag te slaan bij kleine en grote problemen. Uw thuisnetwerk, PC, phone of tablet hebben geen geheimen voor mij, en los de grote en kleine problemen in een wip op.
Computerhulp in Merksem (2170) - Senne
Senne
Merksem
4.9/5 (10 reviews)
Ik los alle problemen op met PC's, laptops, tablets en smartphone. Met of zonder uitleg zodat je vlot verder kan werken en dit in het vervol wilt voorkomen. Aangezien ik professioneel reeds meer dan 6 jaar bezig ben in de IT, ben ik zeer goed op de hoogte van de laatste nieuwe zaken. Extra hulp of uitleg is altijd iets waar ik je mee kan helpen.
Dominique is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Antwerpen (2040) - Dominique
Dominique
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Ik heb ervaring in: -> opzet & advies voor nieuwe pc -> IT problemen -> office365 -> maken van back-ups -> installeren nieuwe router -> opzetten thuis/werk netwerk
Ruben is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Schoten (2900) - Ruben
Ruben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.71/5 (7 reviews)
Zit je vast in een project, of heb je toch net even wat hulp nodig om iets uit te voeren, wil ik je daar zeker bij helpen! Samen bekijken we je probleem, en hoe dit vlotjes opgelost kan worden. Ook zorg ik ervoor dat je zelf alles zeker ook goed begrijpt, zodat je zelf ook je kennis hier in kan verrijken, en in de toekomst hier zelf ook meer rond kan.
Computerhulp in Doel (9130) - Gregory
Gregory
Doel
4.4/5 (5 reviews)
Ikzelf heb altijd graag met de computer gewerkt maar niet zoals de IT mensen waardoor ik dit minder technisch kan vertellen en ik weet dat ik ook zeer veel geduld heb. Al moet ik het 10 of 15 keer uitleggen, iedereen heeft het recht dit te leren kennen!
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Joris
Joris
Antwerpen
4.75/5 (4 reviews)
Als hoofdberoep ben ik momenteel software developer. Werken met software is mijn hoofdbezigheid. Het instellen van een router en creeëren van een thuisnetwerk is voor mij ook geen geheim.
Computerhulp in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik kan u helpen met basis Windows, Android en iOS problemen. Dit gaande van printer, netwerk, instellingsproblemen tot apps op Android installeren. Eveneens kan ik u helpen aan onderdelen van smartphones.
Computerhulp in Kapellen (2950) - Michiel
Michiel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (2 reviews)
Iemand nodig die op uw tempo de dingen wil uitleggen? Ik heb 10 jaar ervaring in allerlei IT gebieden en leg het je graag uit. Ik ben gelduldig en duidelijk. Spreek vlot nederlands en engels.
Computerhulp in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik ben snel weg met elektronica. Indien je iemand zoekt die je even verder helpt met het installeren van je nieuwe decoder voor je tv, je meer uitleg geeft over die nieuwe telefoon, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Computerhulp in Brasschaat (2930) - Yannick
Yannick
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Wilt u zelf software leren ontwikkelen? Zoekt u begeleiding om een programmeertaal zoals, Python, C#, Java of C++ onder de knie te krijgen? Als informaticus ondersteun ik u hier graag bij.
Computerhulp in Antwerpen (2060) - Furkan
Furkan
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb al een eigen website en we moeten veel veel PowerPoint presentaties enz voorbereiden voor onze school waardoor ik het goed onder controle heb. Ik kan u helpen met wat er maar ook is bij uw gsm computer Als er iets van binnen kapot is zal ik ook proberen te repareren dan hoeft u ook niet zover te gaan voor een korte reparatie die veel geld zal kosten. Voor elke moeilijkhijd kunt u mij bellen
Computerhulp in Ekeren (2180) - Talisa
Talisa
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Leerkracht secundair onderwijs van opleiding Specialisatie in aardrujkskunde, geschiedenis en leren leren. Creatieve oplossingen en studeer middelen Veel ervaring met office en computers
Computerhulp in Antwerpen (2060) - Eric
Eric
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Wil je een opleiding of opfrissing over hoe windows werkt, waar je alles terugvind, hoe je iets moet opslaan om later gemakkelijk terug te vinden, hoe kan ik best mailen, surfen, heo sluit ik mijn randapparatuur aan ? wat doe ik met deze foutmelding ? teveel verschillende probleem situaties om op te noemen. Ik bekijk het wel even.
Computerhulp in Kapellen (2950) - Brent
Brent
Kapellen
Nieuw
Ik ben niet alleen opgegroeid met technologie en computers, ik ging er actief naar op zoek! Na een jeugd met allerlei technische snufjes heb ik een opleiding electronica-ICT gevolgd en ben ik in de IT sector terecht gekomen. Daar maak ik op maat gemaakte programma's. Ik krijg alle problemen opgelost , klein en groot, zei het met programma's op apparaten of de apparaten zelf.
Computerhulp in Kalmthout (2920) - Jonathan
Jonathan
Kalmthout
Nieuw
hulp nodig om een pc te gebruiken? al veel mensen gevraagd iets uit te leggen maar nog steeds niet helemaal mee? vraag het aan iemand die het graag wil uitleggen! na al enkele (ook oudere) vrienden de basis uit te leggen zijn ze zelf op weg gegaan! maar zonder basis lukt dit vaak niet vlot!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Stabroek: geëvalueerd met 4.83 door 53 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Stabroek, computerproblemen oplossen aan huis Stabroek, computer problemen Stabroek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden