computerhulp Brecht

Computerhulp aan huis in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Brecht

Computerhulp in Hoogstraten (2320) - Olaf
Olaf
Hoogstraten
4.89/5 (9 reviews)
Hulp nodig? Uitleg nodig? Ik leg u alles uit met betrekking tot PC’s, Mac, iPhone & iPad. Ook voor Android toestellen bent u bij mij aan het juiste adres.
Computerhulp in Schilde (2970) - Andy
Andy
Schilde
4.33/5 (3 reviews)
* Pc (her)installeren * Hulp bij computergebruik in verstaanbare klare taal * Aankoopadvies voor nieuwe zaken die voldoen aan uw noden. Koop wat je nodig hebt. * PC-problemen (Crashes, virussen, wifi-bereik, vastlopen van programma's) * Begeleiding bij het in gebruik nemen van je randapparatuur (Printers, Scanners, NAS, ...)
Computerhulp in Schoten (2900) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
5/5 (2 reviews)
Computer problemen? Ik help je graag verder! Zolang ik me kan herinneren ben ik met computer bezig geweest. Met het nodige geduld leg ik graag jou alles uit.
Computerhulp in Schoten (2900) - Dirk
Dirk
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik heb in de loop van de jaren veel ervaring opgebouwd bij het gebruik van computers en software, alsook van smartphones en tablets. Ik had graag wat bijverdiend door mensen bij te leren over het gebruik van hun eigen toestellen in het dagelijks leven, daar waar ze niet echt goed mee overweg kunnen. Zoals Windows, Office, databases, Android en iOS op smartphones.
Computerhulp in Schilde (2970) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schilde
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig voor uw computer? Een smartphone of tablet leren gebruiken? Ik heb een master in informatica en werk al 8 jaar in de sector. Ik kan uw computer/gsm/tablet herformateren, opleidingen geven, advies verstrekken. Ik verplaats me overal in Antwerpen en omgeving.
Computerhulp in Schoten (2900) - Sander
Sander
Schoten
5/5 (1 reviews)
Als student Systeem- en Netwerkbeheer leren we altijd bij over de nieuwste hardware en software en krijgen we ook regelmatig gastcolleges over deze tools. Ook leren we zowel in de theorie als in de praktijk hoe al deze tools werken. Ik zou dan ook blij zijn als ik mijn lessen in de praktijk zou kunnen brengen en daar ook meteen iemand mee zou kunnen helpen.
Computerhulp in Brasschaat (2930) - Yannick
Yannick
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Wilt u zelf software leren ontwikkelen? Zoekt u begeleiding om een programmeertaal zoals, Python, C#, Java of C++ onder de knie te krijgen? Als informaticus ondersteun ik u hier graag bij.
Computerhulp in Wuustwezel (2990) - Daphne
Daphne
Wuustwezel
Nieuw
Zit u met de handen in het haar bij het instellen van uw nieuwe laptop of gsm. Een vastgelopen scherm? Of weigert uw toestel hardnekkig dienst? Contacteer me even, geef me een omschrijving van het probleem en samen zoeken we oplossing..
Computerhulp in Zoersel (2980) - Jonas
Jonas
Zoersel
Nieuw
Indien u hulp nodig heeft met software problemen bij computers, laptops, smartphones, tablets,.. ben ik u met alle plezier van dienst! Ik heb al een brede kennis door mijn gebruikservaring, en kan de meeste problemen oplossen. Ook geef ik graag wat meer uitleg! :-)
Computerhulp in Schoten (2900) - Tom
Tom
Schoten
Nieuw
Net dat beetje meer uitleg nodig ivm pc's of toch op zoek achter iemand voor een thuisnetwerk aan te leggen of de wifi te evalueren. Met meerdere jaren ervaring achter me hoop ik hierin tekunnen helpen in Schoten en omgeving.
Computerhulp in Halle (2980) - Andrew
Andrew
Halle
Nieuw
Kan me zeker terugvinden in de informatica waardoor het aanpakken van problemen met PC me niet ontgaat. Contacteer me voor u probleem en we bekijken of ik het kan herstellen. Mvg Andrew
Computerhulp in Wuustwezel (2990) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
Nieuw
Al 20 jaar in IT-sector met gebruik van windows en mac apparatuur. Netwerken aanleggen, printers en wifi's AP installeren zijn geen onbekende voor mij.
Computerhulp in Malle (2390) - Kristof
Kristof
Malle
Nieuw
Windows heeft voor mij geen geheimen. Heeft u een OS probleem of ander software probleem of onduidelijkheid, dan help ik u graag voort. De installatie van een pc, opzetten thuisnetwerk, etc...
Computerhulp in Malle (2390) - Wessel
Wessel
Malle
Nieuw
Hulp nodig met een macbook, computer of eender wat. Bij mij kan je terecht! Als enthousiaste jongeman is geen enkel probleem te groot om onder de loep te nemen. Je kan met elke vraag bij mij terecht, indien ik het kan oplossen help ik je graag. Indien niet, laat ik je zeker niet in de koude staan maar verwijs ik je graag door of zoeken we samen naar een geschikte oplossing!
Computerhulp in Malle (2390) - Nico
Nico
Malle
Nieuw
Ik werk al 25 jaar met computers. Ik kan je helpen met Windows installeren, Windows, Googleproducten (Gmail, G-drive), office (365) toepassen, tekenprogramma, werken 'in the cloud', virus-en malwarebeveiliging.... Als ik het niet kan, zoek ik het wel op voor je... opm: geen computers maken met onderdelen. Wel advies over hardware
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Brecht: geëvalueerd met 4.89 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Brecht, computerproblemen oplossen aan huis Brecht, computer problemen Brecht,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie computerhulp in Brecht

instellingen mail - vermoedelijk poging tot hacking - dringend - Installeren - installeren van activeX op mijn pc
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden