computerhulp Kapellen

Computerhulp aan huis in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Kapellen

Computerhulp in Hoevenen (2940) - Dominic
Dominic
Hoevenen
4.18/5 (11 reviews)
Als gediplomeerd kennis werker met 17jaar ervaring in de ICT sector, weet ik me uit de slag te slaan bij kleine en grote problemen. Uw thuisnetwerk, PC, phone of tablet hebben geen geheimen voor mij, en los de grote en kleine problemen in een wip op.
Computerhulp in Kapellen (2950) - Michiel
Michiel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (2 reviews)
Iemand nodig die op uw tempo de dingen wil uitleggen? Ik heb 10 jaar ervaring in allerlei IT gebieden en leg het je graag uit. Ik ben gelduldig en duidelijk. Spreek vlot nederlands en engels.
Computerhulp in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik ben snel weg met elektronica. Indien je iemand zoekt die je even verder helpt met het installeren van je nieuwe decoder voor je tv, je meer uitleg geeft over die nieuwe telefoon, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Computerhulp in Brasschaat (2930) - Yannick
Yannick
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Wilt u zelf software leren ontwikkelen? Zoekt u begeleiding om een programmeertaal zoals, Python, C#, Java of C++ onder de knie te krijgen? Als informaticus ondersteun ik u hier graag bij.
Computerhulp in Ekeren (2180) - Talisa
Talisa
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Leerkracht secundair onderwijs van opleiding Specialisatie in aardrujkskunde, geschiedenis en leren leren. Creatieve oplossingen en studeer middelen Veel ervaring met office en computers
Computerhulp in Kapellen (2950) - Brent
Brent
Kapellen
Nieuw
Ik ben niet alleen opgegroeid met technologie en computers, ik ging er actief naar op zoek! Na een jeugd met allerlei technische snufjes heb ik een opleiding electronica-ICT gevolgd en ben ik in de IT sector terecht gekomen. Daar maak ik op maat gemaakte programma's. Ik krijg alle problemen opgelost , klein en groot, zei het met programma's op apparaten of de apparaten zelf.
Computerhulp in Ekeren (2180) - Wim
Wim
Ekeren
Nieuw
Werk al jaren als als lesgever en hersteller. Ben gespecialiseerd in pc en tablet op te kuisen en terug sneller te maken. Maak altijd eerst een back-up zodat U niets kwijt geraakt. Ik kan video en dia's digitaliseren en eventueel monteren tot een geheel .
Computerhulp in Ekeren (2180) - Marc
Marc
Ekeren
Nieuw
Ik kan héél goed met een PC overweg en kan voor u verschillende programma's installeren die nuttig zijn voor u of zoals u zelf wenst, ik kan voor u ook een beperkt thuis of een bescheiden kantoor- LAN-netwerk aanleggen. Hier heb ik het gereedschap voor. Printers enz. hebben geen geheimen voor mij. Ik kan kabels trekken als het moet. Een kleine server kan ik ook opzetten als het écht moet.
Computerhulp in Stabroek (2940) - Agnes
Agnes Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stabroek
Nieuw
Door mijn jarenlange ervaring in het gebruik ervan help ik je graag verder bij problemen met Excel,SAP,word,PowerPoint, etc. Installeren nieuw programma,etc.
Computerhulp in Ekeren (2180) - Khaled
Khaled
Ekeren
Nieuw
Ik heb een brede kennis van computers, smartphones, tablets en dit zowel voor Mac, iOS als Windows en Android toestellen. Heb je een trage pc? Wil je je pc upgraden met geheugen, grafische kaart,...? Of heb je hulp of advies nodig? Ik heb ervaring met veel verschillende programma's en programmeertalen en kan u ook bijstaan bij Office producten (Word, Excel, PowerPoint, Access).
Computerhulp in Ekeren (2180) - Wilton joão
Wilton joão
Ekeren
Nieuw
Ik kan er maar spijtig genoeg maar 5 aanduiden maar heb meer in mars dan dit natuurlijk... ik sta voor alles open en kan zo goed als alles en als ik het niet kan dan zoek ik het op en vind ik het wel ben geen opgever....
Computerhulp in Stabroek (2940) - Lucas
Lucas
Stabroek
Nieuw
Ik ben geen IT van opleiding maar kan geduldig een uitleg geven, ik kan goed overweg met de PC en bijhorende programma's zoals excel, word powerpoint, maar ook adobe photoshop.
Computerhulp in Kapellen (2950) - Kamil
Kamil
Kapellen
Nieuw
Do you need some help with your computer or smartphone. Just tell me and I do everything to do my Best. I can help you Install programs, repairs some small things and teach you how to use some programs.
Computerhulp in Kapellen (2950) - David
David Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
Nieuw
Computer of smartphone problemen? We kunnen het samen bekijken. Ik heb meer dan 10j ervaring met alle smartphones en computers. Je toestel instellen, mail, raad, opleidingen,… je vraagt het maar.
Computerhulp in Ekeren (2180) - Jack
Jack
Ekeren
Nieuw
Door mijn ervaring als ICT analist werk ik vlot met PC, GSM en tablet. Ik heb een doorgedreven kennis van het Microsoft Office pakket: Word, Excel en Google suite.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Kapellen: geëvalueerd met 4.84 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Kapellen, computerproblemen oplossen aan huis Kapellen, computer problemen Kapellen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden