computerhulp Edegem

Computerhulp aan huis in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Edegem

Computerhulp in Hove (2540) - Dirk
Dirk
Hove
4.79/5 (19 reviews)
Ik ben met PC bezig sinds 1984. Heb heel wat besturingssystemen zien komen en gaan. Ook op het gebied van programma's veel ervaring opgedaan. Ik kan helpen bij het langzaam opbouwen van kennis met een aantal courante programma's. Ik kan goed overweg met Scratch en heb wat ervaring met Arduino.
Computerhulp in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (8 reviews)
Lukt het niet om de juiste acties uit te voeren op je pc, tablet, smartphone of gewoon in excel? Ik leg je graag met veel geduld uit hoe je het zelf kan doen en onthouden voor de toekomst. Wil je liever dat ik je excel verder voorbereid, dat kan ook natuurlijk...zoals jij het wil.
Computerhulp in Edegem (2650) - Jonas
Jonas
Edegem
5/5 (2 reviews)
Ik werk al meer dan 6 jaar in de informatica en elektronica sector. Ik kan u helpen bij het herstellen en installeren van computers, Android smartphones en tablets configureren, kleine (WIFI-)netwerken opzetten,en camerabewaking installeren. Ik kan de werken uitvoeren en/of u (aankoop) advies geven!
Computerhulp in Berchem (2600) - Ludo
Ludo
Berchem
5/5 (1 reviews)
Mijn ervaring. Inmiddels 30 jr dat ik in het wereldje als werknemer & zelfstandige actief was (ben onlangs op pensioen). Opleidingstaken spreken mij aan, geen ex cathedra gedoe: ik leg uit, jij (wij) voert uit (vooral bij Pc problemen). Kan perfect vanop afstand, ik zie wat jij doet en begeleid je via audio (video) software. Cursus ivm belangrijkste zaken (weetjes) Win10 ter beschikking.
Computerhulp in Wilrijk (2610) - Eddy
Eddy
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
heb vanaf de eerste personal computer , altijd al met programma's en pc / laptop gewerkt, later ook in mijn job als leidinggevende , zoals office , SAP , enz.
Computerhulp in Edegem (2650) - Sam
Sam
Edegem
5/5 (1 reviews)
Computer problemen? Ik heb jaren ervaring met het opzetten en configureren van computers. Ik zal je met alle waarschijnlijkheid in no time verder kunnen helpen.
Computerhulp in Berchem (2600) - Michiel
Michiel
Berchem
Nieuw
Begonnen met IT als een hobby tijdens mijn tienerjaren, later opleiding leerkracht Informatica gevolgd. Dus op vlak van uitleg en geduld zit dat wel goed :). Momenteel een 9 jaar aan het werk in de IT en een job als system engineer.
Computerhulp in Mortsel (2640) - Ezra
Ezra
Mortsel
Nieuw
Kan u ergens niet aan uit waarbij je de computer gebruikt? Heb je een virus waar je niet van af geraakt? Is je computer traag geworden? Moet je Windows opnieuw installeren of je computer formateren? Ik heb webdesign gestudeerd en zit in mijn 2e bachelor jaar Toegepaste Informatica. Ik ben betrouwbaar en niet duur. Tot horens, Ezra.
Computerhulp in Wilrijk (2610) - Jannick
Jannick
Wilrijk
Nieuw
Door mijn opleiding Toegepaste Informatica en mijn interesse in Technologie heb ik de laatste jaren heel wat vaardigheden ontwikkelen om mijn medemensen te helpen met hun technologische problemen. Dit kan gaan van instellingen op de computer uitleggen en aanpassen tot het installeren van hardware en recoveren van verloren bestanden op een harde schijf.
Computerhulp in Hove (2540) - Rufus
Rufus
Hove
Nieuw
heb informatica gestudeerd. Heb tijd en geduld om alles uit te leggen. werken te antwerpse laat me eerst even weten waar het over gaat aub. groeten
Computerhulp in Wilrijk (2610) - Marnik
Marnik
Wilrijk
Nieuw
Ik werk al sinds het prille begin met een Windows PC en heb er heel wat ervaring mee. Mijn eigen toestel is op en top in orde en kan je dan ook op weg helpen met jou informaticaproblemen. Regio Antwerpen.
Computerhulp in Wilrijk (2610) - Floris
Floris
Wilrijk
Nieuw
Voor al uw Mac problemen met 10 jaar ervaring: - Overzetten data naar nieuwe Mac / Iphone / Ipad - Problemen na updates OSX / macOS - Malware en popups opsporen en verwijderen - Iphone - Ipad - Ipod - Mac met elkaar laten samenwerken - Netwerk / Wifi storingen oplossen - Printer instellen in Mac / IOS omgeving - Sonos /Bose In netwerk configureren - Icloud configureren - Hardware issues opsporen
Computerhulp in Wilrijk (2610) - Ruben
Ruben
Wilrijk
Nieuw
Ik heb een bachelor in de informatica en maakte daarna mijn master in de handeslwetenschappen af. Ik geef graag opleiding en verdiep me graag in vaak of minder vaak voorkomende computer problemen. De standaard office pakketen hebben weinig geheimen voor mij dus ook hierbij help ik graag.
Computerhulp in Mortsel (2640) - Yannick
Yannick
Mortsel
Nieuw
Ik heb al een paar van mijn eigen PC's in elkaar gestoken en ingesteld. Ik ben ook dagelijks met de computer bezig en zou van pas kunnen komen bij kleinere problemen.
Computerhulp in Mortsel (2640) - Bram
Bram
Mortsel
Nieuw
Heb je een probleem met je computer, je printer of je internet? Dan kom ik je graag helpen. Ik ben geen IT'er, maar krijg vaak de vraag om even te komen helpen wanneer iemand een probleem heeft met pc, netwerk of printer. Vaak zijn die snel opgelost. In het middelbaar heb ik nog informatica gestudeerd. Lang geleden ;-)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Edegem: geëvalueerd met 4.96 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Edegem, computerproblemen oplossen aan huis Edegem, computer problemen Edegem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie computerhulp in Edegem

Apple gebruik optimaliseren - Hulp bij beveiliging en opruimen van bestanden - Computer revisie - Bitcoin wallet op smartphone - Installatie en opstart nieuwe laptop - Kunnen geen mails ontvangen kan u ons bellen voor afspraak - Ik ben 70 jaar en ik ken het hoogst nodige. Ik zou graag hulp hebben voor het nodige te installeren zoals anti viru - Dia digitaliseren - hulp bij windows 365 voor mac
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden