bijles biologie Hasselt

Hulp voor bijles biologie in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars biologie in de buurt van Hasselt

Bijles biologie in Hasselt (3500) - Jurgen
Jurgen
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ik geef zelf voltijds les in het secundair onderwijs. De vakken die ik geef zijn wiskunde, geschiedenis, biologie, fysica en natuurwetenschappen. Ik heb zelf al 11 jaar ervaring.
Bijles biologie in Hasselt (3500) - Leyla
Leyla
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Master student Biomedische Wetenschappen. Hierdoor geef ik graag bijles in fysica, biologie en chemie. Indien u ondersteuning nodig heeft voor deze vakken in het secundair, help ik u graag.
Bijles biologie in Hasselt (3500) - Arne
Arne
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik studeer bio-ingenieurswetenschappen en heb dus sterke achtergrond in wetenschappen en wiskunde. Ik kan bijles geven voor wiskunde, fysica, chemie, biologie en statistiek. Doorheen de week zit ik op kot in Leuven, in het weekend ben ik beschikbaar in regio Hasselt.
Bijles biologie in Stevoort (3512) - Katrien
Katrien
Stevoort
5/5 (1 reviews)
30 jaar ervaring in middelbare school Sint-Paulusinstituut. Leerkracht bio en natuurwetenschappen en vrije ruimte Biochemie op dit moment. Het is een passie.
Bijles biologie in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik heb een een uitgebreide medische, administratieve en wetenschappelijke kennis. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend. Ik heb ervaring als lesgever bij Sagio.
Bijles biologie in Kuringen (3511) - Stephanie
Stephanie
Kuringen
Nieuw
In het middelbaar heb ik wetenschappen moderne talen gestudeerd, hierna biomedisch laboratoriumtechnologie en ten laatste master als ingenieur biochemie. Wetenschappelijke vakken en Engels zijn absoluut mijn ding!
Bijles biologie in Kuringen (3511) - Eve
Eve
Kuringen
Nieuw
Beste ouder, heeft uw kind in de lager school problemen bij het verwerken van de leerstof? Of hebt u zelf niet altijd de tijd of de energie om het schoolwerk van je kind te begeleiden? Dan kan ik misschien wel zorgen voor die extra boost. Ik ben zelf plusmama van twee jongens en mijn doelstelling is leren terug leuk te maken.... en het beste in je kind naar boven te halen.
Bijles biologie in Diepenbeek (3590) - Femke
Femke
Diepenbeek
Nieuw
Ik ben bachelor in het secundair onderwijs, Nederlands - biologie. Ik kan dus bijles geven in de wetenschapsvakken, maar ook voor taal kan je bij mij terecht.
Bijles biologie in Lummen (3560) - Maarten
Maarten
Lummen
Nieuw
Ik heb les gegeven in 4 scholen. Bijles en studiebegeleiding gegeven aan tal van jongeren. Met mijn diploma van Master in de biomedische wetenschappen en ervaring in de privé heb ik voldoende achtergrond om zaken te kaderen binnen een groter geheel.
Bijles biologie in Kuringen (3511) - Ina
Ina
Kuringen
Nieuw
Ik heb een wetenschappelijke achtergrond als student diergeneeskunde, zowel op secundair als universitair niveau. Dit houdt in: chemie, fysica, biologie. Ik vind het vooral dat, wel niveau je ook hebt, je altijd in staat moet zijn om uit te leggen hoe de stof in elkaar zit.
Bijles biologie in Genk (3600) - Silke
Silke
Genk
Nieuw
Ik geef al 7 jaar bijlessen aan lager, middelbaar en hoger onderwijs via verschillende bijlesbureaus. Ik ben een jaar leerkracht geweest in verschillende scholen (vervangopdrachten). Hierbij heb ik lesgegeven aan alle middelbaren in alle mogelijke richtingen (ASO, TSO, BSO). Ik heb wiskunde, chemie, fysica, natuurwetenschappen en biologie gegeven.
Bijles biologie in Hasselt (3500) - Stiene
Stiene
Hasselt
Nieuw
In mijn wetenschappelijke studies heb ik me verdiept in voornamelijk plantkunde en dierkunde, maar ook de chemische samenstelling van onder andere meststoffen, pesticiden en voedselwaren kwamen vaak aan bod. Aardrijkskunde was ook een belangrijk deel van mijn studies.
Bijles biologie in Zonhoven (3520) - Giel
Giel
Zonhoven
Nieuw
Ik ben stagiair leerkracht in het lager onderwijs. Hier doe ik veel ervaring op en leer ik elke dag bij. Heeft uw kind bijles nodig bij leerstof van de lagere school, dan ken ik je hierbij helpen. Zelf heb ik Latijn-Wiskunde gestudeerd dus hierbij kan ik je ook helpen als studiecoach!
Bijles biologie in Zonhoven (3520) - Jonas
Jonas
Zonhoven
Nieuw
Middelbare studies: wetenschappen wiskunde Universiteit: Chemie (1jaar) Hogeschool: voeding- en dieetkunde (laatste jaar momenteel) -rustige persoonlijkheid -motiverende gespreksvoering -gestructureerd te werk gaan -aandacht voor begrijpen ipv van buiten leren
Bijles biologie in Hasselt (3500) - Noa
Noa
Hasselt
Nieuw
Tijdens de bijles vertrek ik altijd van uit jou wat jij al kent / nog niet. Samen gaan we kijken wat je nog niet snapt en hier samen aan werken. Ik leg de leerstof op verschillende manieren uit zodat het ook echt blijft hangen. Ik geef je praktische tips om de leerstof na de bijles te verwerken zodat je hier mee aan de slag kunt gaan.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles biologie Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus biologie Hasselt, privéleraar biologie Hasselt, leraar biologie gezocht Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden