bijles biologie Antwerpen

Hulp voor bijles biologie in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars biologie in de buurt van Antwerpen

Bijles biologie in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Ik ben student economische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen met een gemiddeld resultaat van 80%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Bijles biologie in Antwerpen (2000) - Léon
Léon
Antwerpen
3.5/5 (2 reviews)
Ik zit in mijn 3de bachelor Chemie aan de Universiteit Antwerpen. Doorheen de jaren heb ik al vaak vrienden bijles gegeven in wetenschappelijke vakken en geholpen met het statistische aspect van hun Bachelorproef. Door mijn wetenschapsknobbel heb ik goed inzicht in de leerstof, maar kan dit ook op een simpele manier uitleggen aan anderen. Ik pas mij aan de leerling aan en aan zijn/haar tempo.
Bijles biologie in Antwerpen (2018) - Louis
Louis
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben 24 en net beginnen werken. Als ingenieur heb ik een brede, grondige kennis van de exacte wetenschappen en wiskunde. Ik heb een passie voor biologie, fysica en chemie. In het middelbaar heb ik wetenschappen wiskunde gestudeerd. Ik ben behulpzaam en geduldig, hopelijk kan ik u ook helpen!
Bijles biologie in Antwerpen (2018) - Heleen
Heleen
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Met een passie voor wetenschappen en een diploma in de bio-ingenieurswetenschappen op zak, sta ik klaar om je te ondersteunen deze vakgebieden (wiskunde, chemie, fysica, biologie). Studenten in het basisonderwijs en het middelbaar kunnen bij mij terecht voor bijlessen op maat. Met een persoonlijke aanpak, een goede dosis motivatie en een portie geduld wil ik graag mijn kennis doorgeven!
Bijles biologie in Antwerpen (2000) - Fien
Fien
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als student geneeskunde, met een jongere broer en zus, heb ik al wel vaker vakken mogen en kunnen uitleggen thuis. Ik bied hulp aan voor alle vakken van het middelbaar en eveneens voor het ingangsexamen. Tot snel!
Bijles biologie in Antwerpen (2000) - Charlotte
Charlotte
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met wetenschappen bijles voor de middelbare school en met ingangsexamen geneeskunde (specifiek voor gedeelte fysica). Mijn methode is geduld maar met het ontwikkelen van het zelfvertrouwen en redeneervermogen van de student. Ik kouw niet alles voor maar probeer stapje per stapje de student de touwtjes in handen te laten nemen en te durven antwoorden.
Bijles biologie in Antwerpen (2000) - Michiel
Michiel
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diploma master industrieel ingenieur: chemie. In het middelbaar heb ik wiskunde-wetenschappen gevolgd. Chemie is mijn sterkste kant dus, maar andere wetenschappen zijn mij zeker niet vreemd! Tijdens mijn opleiding aan de Universiteit Antwerpen had ik mij reeds ingezet als tutor. Ik zoek naar verschillende manieren om leerstof over te brengen. Vooral inzicht en begrijpen zijn belangrijk
Bijles biologie in Antwerpen (2018) - Jessie
Jessie
Antwerpen
Nieuw
Als onderzoeker aan de universiteit begeleid ik vaak studenten. Ik beheers alle wetenschappelijke vakken op middelbaar niveau (6de ASO), maar Fysica en wiskunde eerder de basis. Ook op Hogeschool of Universitair niveau kan ik je begeleiden met specifieke vakken, je 'leren studeren' of je begeleiden in het verwerken van veel leerstof. +: constructief, motiverend, flexibel, liefde voor lesgeven
Bijles biologie in Antwerpen (2000) - Lize
Lize
Antwerpen
Nieuw
Ik ben een leerkracht lager en buitengewoon onderwijs. Als U dus op zoek bent naar iemand die uw kind in een vak uit het lager onderwijs kan helpen, mag U mij steeds contacteren. Ik ben iemand die creativiteit en spelend leren erg belangrijk vind, dit probeer ik ook toe te passen tijdens mijn bijlessen. Leren kan leuk zijn!
Bijles biologie in Antwerpen (2000) - Alex
Alex
Antwerpen
Nieuw
Afgestudeerd binnen de richtingen wetenschappen-wiskunde en economie. Uitgebreide kennis van deze vakken met een efficiente leermethode. Ook voor studiecoaching, mentoring en planning.
Bijles biologie in Antwerpen (2018) - Lore
Lore
Antwerpen
Nieuw
Hoi, Ik ben Lore en behaalde 4 jaar terug een master in de kinesitherapie. Tijdens het middelbaar volgde ik wetenschappen wiskunde (8 uur). Hierdoor heb ik een uitgebreide kennis van zowel wetenschappen, als wiskunde tot en met de 2e graad (3e graad is bespreekbaar). Groetjes en tot dan!
Bijles biologie in Antwerpen (2018) - Wouter
Wouter
Antwerpen
Nieuw
Ik heb mijn 2e graad afgemaakt in wetenschappen. Ik ben een leergierige student (vooral wetenschapsrichtingen). Ik kan jongere helpen met hun huiswerk en/of studie.
Bijles biologie in Antwerpen (2000) - Nele
Nele
Antwerpen
Nieuw
Ik ben leerkracht wetenschappen en geef al 16 jaren les. Ik ben zelf industrieel ingenieur biochemie en heb dus een brede basiskennis van wiskunde, chemie, fysica, elektriciteit, biologie, ... Kan uw zoon of dochter wat extra hulp gebruiken, dan kan u bij mij terecht. Ik kan hen bijstaan bij het verwerken van moeilijke leerstof, het herhalen van basisbeginselen en hen voorbereiden op toetsen!
Bijles biologie in Antwerpen (2000) - Jonas
Jonas
Antwerpen
Nieuw
Doorheen de jaren heb ik vaak bijles gegeven aan vrienden, kennissen, neefjes of nichtjes. Ik heb een ruime kennis van wetenschappen, wiskunde, economie,... maar vooral veel geduld en zin om iets duidelijk over te brengen.
Bijles biologie in Antwerpen (2000) - Lore
Lore
Antwerpen
Nieuw
Ik ben student leerkracht lager onderwijs. Ik ben gedreven en hou ervan om voor een klas te staan en kinderen les te geven. Ik heb zelf wetenschappen wiskunde gestudeerd in het middelbaar onderwijs. Ik zal met plezier bijles geven aan uw kind(eren).
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles biologie Antwerpen: geëvalueerd met 4.79 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus biologie Antwerpen, privéleraar biologie Antwerpen, leraar biologie gezocht Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden