bijles biologie Sint-niklaas

Hulp voor bijles biologie in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars biologie in de buurt van Sint-niklaas

Bijles biologie in Elversele (9140) - Jana
Jana
Elversele
5/5 (2 reviews)
Ik ben een gedreven leerkracht wetenschappen en wiskunde die ernaar streeft om iedereen het beste uit zichzelf te laten halen. In de klas wordt een lat gelegd, ik probeer er alles aan te doen om jou over deze kat te krijgen! Zelf geef ik les in de tweede graad secundair onderwijs. Voor bijlessen voor leerlingen uit de eerste en tweede graad sta ik zeker klaar!
Bijles biologie in Hamme (9220) - Rani
Rani
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik kan bijles geven op meerdere vlakken. Uit mijn job als ondersteuner heb ik veel geleerd over algemene studiebegeleiding. Maar ook specifieke vakken zoals Nederlands, Frans, Wiskunde, Wereld oriëntatie,... zijn mogelijk. Alles hangt volledig af van de vraag.
Bijles biologie in Sinaai-waas (9112) - Anne-sofie
Anne-sofie
Sinaai-waas
5/5 (1 reviews)
Met mijn studie heb ik een sterke wetenschappelijke achtergrond. Ik heb een sterke basis van wiskunde, biologie, chemie en fysica. Graag zou ik leerlingen helpen bij hun werkpunten. Ook heb ik al bijles gegeven mbt algemene studiebegeleiding.
Bijles biologie in Sint-niklaas (9100) - Martine
Martine
Sint-niklaas
Nieuw
u kan bij mij terecht voor algemene studiebegeleiding, aanleren van methode om te studeren, aanleren van studiehouding, faalangst aanpakken, specialisatie VSLD en NLD problematiek Ik werk vanuit gezinswetenschappelijk standpunt en betrek hierbij graag het ganse gezin begeleiding gebeurt bij mij thuis (kleine praktijk)
Bijles biologie in Beveren-waas (9120) - Evy
Evy
Beveren-waas
Nieuw
Ik ben student lager onderwijs. Ik help uw kind graag met de leerstof die hij moet kennen in het lager onderwijs (bijles taal, spelling, wiskunde,...)
Bijles biologie in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathan
Nathan
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb al wiskunde les gegeven in het middelbaar en heb ook bijles gegeven aan middelbare school studenten. Ik heb een enorm brede wetenschappelijke en wiskunde achtergrond en geniet er van om mensen wetenschap bij te leren en nieuwe inzichten te verwerven.
Bijles biologie in Nieuwkerken-waas (9100) - Marvin
Marvin
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn eerste master chemie. Mijn grootste troef als bijlesleraar ligt in het feit dat ik heel goed weet waar de struikelblokken liggen bij het studeren van bepaalde concepten. Ik geef graag een duidelijke en visueel sterke uitleg. Ik help u graag!
Bijles biologie in Nieuwkerken-waas (9100) - Salma
Salma
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben zelf een studente en begrijp zeker en vast hoe moeilijk soms de drempel is naar de leerkrachten toe of je hebt het net nodig dat bepaalde zaken op een andere manier worden uitgelegd.
Bijles biologie in Waasmunster (9250) - Jasper
Jasper
Waasmunster
Nieuw
Ik ben in 2018 afgestudeerd als master handelsingenieur en heb tijdens mijn middelbare en universitaire carriere vrijwillige bijles gegeven aan leerlingen uit het middelbare onderwijs. Ik ben een geduldig iemand met een sterke basiskennis die zal trachten de soms moeilijk te begrijpen theorie in meer begrijpbare tekst te gieten. Ik zie graag de vooruitgang bij de leerling.
Bijles biologie in Temse (9140) - Laura
Laura
Temse
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs wiskunde - natuurwetenschappen. Heb je bijles nodig bij de leerstof wiskunde, natuurwetenschappen, fysica, chemie of biologie? Nood aan hulp bij het maken van een planning/studiebegeleiding? Aarzel dan niet om mij te contacteren!
Bijles biologie in Zele (9240) - Handan
Handan
Zele
Nieuw
Ik heb tal van kinderen uit mijn omgeving lesgegeven en vooruitgeholpen op vlak van wetenschap en techniek. Ik heb zelf wetenschappen-wiskunde gestudeerd in het middelbaar. Daarna heb ik twee masters met succes behaald in industriële wetenschappen en burgerlijk ingenieur (optie chemie). Ik geef met passie alle wetenschapsvakken aangevuld met voorbeelden uit mijn professioneel werkomgeving.
Bijles biologie in Temse (9140) - Aze
Aze
Temse
Nieuw
Ik heb in het verleden reeds bijlessen chemie en biologie gegeven aan een personen uit het vierde en vijfde middelbaar. Daarnaast heb ik ook reeds bijlessen gegeven aan lagere school kinderen uit de Okan klas. Zelf zit ik momenteel in mijn tweede master geneeskunde. Voor meer uitleg mag je me altijd sturen!
Bijles biologie in Nieuwkerken-waas (9100) - Leila
Leila
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Van beroep ben ik leerkracht wetenschappen. Biologie, chemie, PAV, Mavo.... Zorgleerkracht.... ik speel graag in op de noden van mijn leerlingen. Op leerijke creatieve manier herhalen we de geziene leerstof.
Bijles biologie in Nieuwkerken-waas (9100) - Helena
Helena
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb al enkele malen vrijwilligerswerk gedaan waarbij ik kinderen hielp met hun huiswerk. Daarnaast heb ik ook aan enkele vrienden van mij al verschillende keren bijles gegeven. Ik ben een enthousiast persoon met veel geduld en geef met veel passie huiswerkbegeleiding
Bijles biologie in Nieuwkerken-waas (9100) - Eline
Eline
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Graag wil ik hier vermelden dat ik reeds ervaring heb ik het geven van privéles aan jongeren. Hierbij gaf ik reeds duiding voor zowel natuurwetenschappen, wiskunde, Frans als het algemene vak Nederlands. Als leerkracht sta ik vaak voor grote klasgroepen, het is dan ook fijn en verrijkend om leerlingen ook individueel te kunnen bijstaan bij het studeren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles biologie Sint-niklaas: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus biologie Sint-niklaas, privéleraar biologie Sint-niklaas, leraar biologie gezocht Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden