bijles biologie Geel

Hulp voor bijles biologie in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars biologie in de buurt van Geel

Bijles biologie in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een master in de rechten. Verder heb ik op school altijd wetenschappelijke vakken gevolgd. Ik vind bijles geven enorm leuk en doe dit al van kleins af aan. Contacteer mij gerust.
Bijles biologie in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik studeerde een jaar Leerkracht Lager Onderwijs. Hierdoor beschik ik over de kennis en vaardigheden om de leerstof in het lager onderwijs aan kinderen aan te leren. Daarnaast is mijn wiskundige en economische kennis ook opgefrist in mijn huidige studie van Office Management. Voor vakken als biologie, geschiedenis, chemie ... heb ik altijd een interesse gehad.
Bijles biologie in Kasterlee (2460) - Christopher
Christopher
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur van opleiding en ben aan de slag als opto-mechanisch ingenieur. Ik gaf tijdens mijn studies bijles als bijverdienste en dit beviel me enorm. Ik vind het leuk om mensen aan het denken te zetten en hun op weg te helpen om zelf tot oplossingen te komen. Dat is de enige manier om dingen echt door te laten dringen. Studiebegeleiding van wiskunde tot chemie! Ik help graag.
Bijles biologie in Laakdal (2430) - Annabel
Annabel
Laakdal
5/5 (2 reviews)
Huiswerkbegeleiding en bijles voor kinderen van de lagere school. Ook leren leren en huiswerk plannen kan opgenomen worden. Ik heb ruime ervaring met kinderen met ASS en leerproblemen.
Bijles biologie in Mol (2400) - Frederik
Frederik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mol
5/5 (1 reviews)
Ik ben Frederik en ik heb al enkele jaren ervaring met bijles geven in wiskunde en wetenschappen zowel in het middelbaar als het hoger onderwijs. Ondertussen heb ik al meer dan 30 leerlingen succesvol geholpen met hun examens, studiemethode of het ingangsexamen geneeskunde.
Bijles biologie in Meerhout (2450) - Margot
Margot
Meerhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als bio-ingenieur in de milieutechnologie en werk nu als ingenieur in chemisch onderzoek. Voor bijles chemie ben je bij mij dus aan het juiste adres maar ik kan je ook verder helpen met biologie, wiskunde of andere wetenschappen. Ik ben een geduldig iemand en wil je met heel veel plezier verder helpen.
Bijles biologie in Kasterlee (2460) - Laura
Laura
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Door de richting Wetenschappen-Wiskunde die ik volg heb ik een veel kennis van wetenschapsvakken en wiskunde. Ik geef ook atletiektraining aan kinderen, jongeren waardoor ik vlot ben in de omgang met hen. Bovendien ben ik een geduldig type en houd ik ervan om dingen uit te leggen aan iemand. Het maakt me blij als iemand iets beter begrijpt door mijn uitleg! Hopelijk kan ik jou ook helpen!
Bijles biologie in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Westerlo
Nieuw
Enkele jaren ervaring als leerkracht. Verschillende vakken, verschillende richtingen, verschillende jaren. Zowel lager onderwijs als secundair onderwijs.
Bijles biologie in Mol (2400) - Jesús
Jesús
Mol
Nieuw
Ik ben een ingenieur, dus ik bied ook aan om wiskunde, natuurkunde en scheikunde, biologie en tekenen te onderwijzen. 20 jaar hoogleraar in openbare centra voor voortgezet onderwijs in Spanje. Mijn grootste ervaring is met studenten van 12 tot 18 jaar oud.
Bijles biologie in Laakdal (2430) - Kate
Kate
Laakdal
Nieuw
Ik ben net afgestudeerd als master in de Biochemie en biotechnologie waardoor alles nog vers in mijn geheugen zit. Bovendien heb ik tijdens mijn studies ook bijles gegeven aan vrienden en familie.
Bijles biologie in Geel (2440) - Ken
Ken Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Als leerkracht lager onderwijs heb ik een aantal jaren in het buitengewoon onderwijs gewerkt met kinderen die leermoeilijkheden hadden. Ik kan jouw kind zowel bijstaan bij alle lessen uit de lagere school alsook vaardigheden die het leren leren betreffen. Ook de vakken uit de eerste graad van de middelbare school vormen geen enkel probleem!
Bijles biologie in Kasterlee (2460) - Marie
Marie
Kasterlee
Nieuw
Ik ben een student in het 6de middelbaar en studeer Latijn-Wiskunde (seminarie wetenschappen). Ik krijg leerstoffen erg snel onder de knie waardoor ik erg vlot kan leren. Mijn broer (5de middelbaar) geef ik soms bijles en ik merk dat hij daar erg veel aan heeft. Daardoor zou ik ook graag andere mensen willen helpen.
Bijles biologie in Herentals (2200) - Axel
Axel
Herentals
Nieuw
Ik heb zelf wetenschappen wiskunde gestudeerd en rond nu mijn bachelor ingenieurswetenschappen af. Door al deze ervaring kan ik op een meer inzichtelijke manier hulp bieden aan uw kind waarbij ik ook zal helpen werken aan een efficiëntere studiemethode.
Bijles biologie in Olen (2250) - Tina
Tina
Olen
Nieuw
Ik heb naast praktijkervaring ook kennis rond pedagogie en didactiek. Daarnaast heb ik een masterproef rond AD(H)D geschreven, waardoor ik extra inzichten heb gekregen in de grootste struikelblokken van studenten.
Bijles biologie in Geel (2440) - Marco
Marco
Geel
Nieuw
Zelf ben ik een gemotiveerde student Accountancy-Fiscaliteit. Samen met jouw bekijken we waar het moeilijk loopt en stellen we doelen op waar we vervolgens naar zullen werken op een manier die op jouw is afgestemd. Ik sta open voor veel en ben zeer flexibel! Aarzel daarom niet om mij te contacteren!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles biologie Geel: geëvalueerd met 5.0 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus biologie Geel, privéleraar biologie Geel, leraar biologie gezocht Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden