bijles biologie Aalst

Hulp voor bijles biologie in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars biologie in de buurt van Aalst

Ive is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles biologie in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.94/5 (101 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bijles biologie in Buggenhout (9255) - Kristof
Kristof
Buggenhout
5/5 (37 reviews)
Ik geef reeds bijles van in mijn studententijd, vooral aan familie en vrienden. Steeds aan een aangepast tempo en niveau, dat geeft het beste resultaat. Neem gerust contact op, dan werken we een persoonlijk schema uit en/of volgt er een eerste kennismaking (zonder verplichting natuurlijk). Ik beschik zelf over een wagen.
Bijles biologie in Schoonaarde (9200) - Chris
Chris
Schoonaarde
4.57/5 (7 reviews)
Als gemotiveerde leraar elektriciteit, wiskunde, fysica, chemie geef ik bijles aan leerlingen uit het secundair of aan studenten uit het hoger onderwijs. Als master industriële wetenschappen ken ik deze inhoud vanuit mijn eigen studies, en heb 10 jaar ervaring als leerkracht.
Bijles biologie in Dendermonde (9200) - Joris
Joris
Dendermonde
5/5 (5 reviews)
Ik ben een leerkracht met al 7 jaar ervaring. Als studies heb ik aardrijkskunde en geschiedenis gedaan. Maar tijdens mijn loopbaar heb ik verschillende andere vakken gegeven aan alle leeftijden. In volgende vakken heb ik ervaring: PAV en MAVO (1ste tot 3de graad BSO), Nederlands (1ste en 2de graad BSO), informatica (1ste en 2de graad ASO) en cultuur en gedragswetenschappen (hum wet ASO).
Bijles biologie in Lebbeke (9280) - Lien
Lien
Lebbeke
5/5 (4 reviews)
Mijn lessen zijn bedoeld voor leerlingen uit het lager en middelbaar onderwijs. Op basis van mijn huidige studies (geneeskunde) en mijn studies uit het middelbaar (wetenschappen met 8 uur wiskunde) geef ik bijles voor volgende vakken: biologie, wiskunde, chemie en natuurwetenschappen. Ook geef ik graag een beetje extra uitleg aan de leerlingen uit het lager onderwijs.
Bijles biologie in Lebbeke (9280) - Kuerten
Kuerten
Lebbeke
5/5 (2 reviews)
Ik heb reeds ervaring met bijlessen wiskunde & wetenschappen, voornamelijk in de eerste en tweede graad ASO. Ik werk graag goed voorbereid en de lessen verlopen vaak rustig, interactief en minstens een beetje creatief. Ik ben heel geduldig, dus geen stress! Ik studeer momenteel geneeskunde aan de UGent en zit in mijn vierde jaar. In het secundair heb ik wetenschappen-wiskunde (7 uur) gevolgd.
Bijles biologie in Berlare (9290) - Elien
Elien
Berlare
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht chemie en natuurwetenschappen, in de tweede en derde graad middelbaar. Heeft uw kind bijles nodig bij de leerstof (chemie, biologie, natuurwetenschappen)? Of zoekt u iemand om extra oefeningen mee te maken? Ik help u hier graag bij! Ook algemene huiswerkbegeleiding neem ik graag voor mijn rekening, zowel voor kinderen uit de lagere school, als het middelbaar.
Bijles biologie in Erembodegem (9320) - Lander
Lander
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Opgeleide bio ingenieur met 5 jaar bijleservaring. Ik heb zowel bijles wiskunde, chemie, biologie, fysica en statistiek gegeven van lagere school, tot middelbaar en hogere studies. Tevens ben ik bedreven in studieplanning en kan ik studenten goed motiveren om ervoor te gaan.
Bijles biologie in Bavegem (9520) - Joyce
Joyce
Bavegem
5/5 (1 reviews)
Je fit voelen is een kwestie van de juiste mindset, voeding en sport. Zelf ben ik al een aantal jaar bezig met op alle drie de domeinen mij bij te schaven... Ik help met plezier waar net dat extra duwtje in de rug nodig. Niet vanop de zijlijn maar samen erdoor en ervoor gaan. Yes we can 💪👊
Bijles biologie in Erembodegem (9320) - Jonathan
Jonathan
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben afgestudeerd in de bachelor biomedische wetenschappen aan de universiteit van Gent. Met deze kennis aan leerstof samen met de geschikte leermethode en motivatie/ingesteldheid kijk ik er met volle teugen naar uit studenten te begeleiden naar hun doel! Studeren kan ook plezant zijn, en op deze manier zal je het best in staat zijn de leerstof te verwerken. Hopelijk tot snel :)
Bijles biologie in Berlare (9290) - Louise
Louise
Berlare
5/5 (1 reviews)
Reeds in het middelbaar vond ik het leuk om leerstof aan mijn vriendinnen uit te leggen wanneer ze dit niet begrepen. Daarnaast doe ik graag wiskunde en wetenschappen en ben ik ook net afgestudeerd in deze richting. Ook behaalde ik goede punten in het middelbaar.
Bijles biologie in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Hallo Mijn naam is Anissa en ik studeer Rechten! Ik geef nu al drie jaar bijles, zowel aan studenten van basisschool als student van het middelbaar!
Bijles biologie in Appels (9200) - Leen
Leen
Appels
Nieuw
Ik heb licentiaat LO gestudeerd met aansluitend een lerarenopleiding. Ik heb 5 jaar les gegeven in de middelbare school (voornamelijk de wetenschappelijke vakken en wiskunde).
Bijles biologie in Merchtem (1785) - Ellen
Ellen
Merchtem
Nieuw
Als afgestudeerd bio-ingenieur heb ik een goede kennis van de wetenschappelijke vakken. Daarnaast ben ik ook graag met jongeren bezig en heb ik 8 jaar sportstages gegeven aan jongeren van 4 - 18 jaar. Ik geef reeds 4 jaar bijles (lagere school, middelbaar, universiteit, hoge school). Hulp nodig bij hoe studeren of bij vakken als chemie, biologie, fysica of wiskunde Laat het weten, ik help u graag!
Bijles biologie in Berlare (9290) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlare
Nieuw
Voor volgende vakken kan u bij mij terecht: Wiskunde, chemie en fysica (tot bepaald niveau), economie, biologie, plantkunde en dierkunde. Maar ook huiswerkbegeleiding of studie-opvolging. Steeds 's avonds beschikbaar en in het weekend ook overdag.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles biologie Aalst: geëvalueerd met 4.96 door 161 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus biologie Aalst, privéleraar biologie Aalst, leraar biologie gezocht Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden