bijles biologie Leuven

Hulp voor bijles biologie in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars biologie in de buurt van Leuven

Bijles biologie in Leuven (3000) - Charlotte
Charlotte
Leuven
5/5 (6 reviews)
Ik kan mezelf omschrijven als zeer gemotiveerd, en klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik was reeds 'tutor' voor een 1e bach vak (geneeskunde) aan de KUL en heb zo de nodige sociale en didactische vaardigheden geleerd. Ik ben een zeer rustig persoon, met veel geduld en een overvloed aan enthousiasme. Ik kan bijles geven voor verschillende vakken in het lager en middelbaar onderwijs.
Bijles biologie in Leuven (3000) - Jochen
Jochen
Leuven
5/5 (5 reviews)
Mijn vrienden vertellen me vaak dat ik bijles zou moeten geven. Nu ik eindelijk een deel ervaring aan de universiteit heb opgebouwd zie ik mezelf in staat de kennis die ik verworven heb goed en onderbouwd door te geven aan anderen.
Bijles biologie in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
Ik heb ervaring met bijles geven. Ik pas me goed aan aan de individuele noden van de student. Ik ben bioloog van opleiding (KUL) en geef drie jaar les in 2de en 3de graad aso (fys, chem, bio, toep wetenschappen, seminarie).
Bijles biologie in Leuven (3000) - Yolan
Yolan
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik ben iemand die heel graag iemand helpt, en ben graag bezig met het aanleren van iets. Ik heb veel achtergrondkennis in exacte wetenschappen, en in hoe je complexe informatie interessant kan voorstellen. Dat komt goed tot uiting in het lesgeven. Liefst in exacte wetenschappen.
Bijles biologie in Leuven (3000) - Jef
Jef
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik heb een universitaire master in geografie, en heb nadien enkele jaren les gegeven als doctoraatsstudent. Zeer goede achtergrond in algemene wetenschappen zoals wiskunde, fysica, chemie en statistiek. Ik help je hier graag mee verder!
Bijles biologie in Leuven (3000) - Febe
Febe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben student Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, een wetenschappelijke opleiding aan de KU Leuven. In het secundair behaalde ik een diploma voor Wetenschappen-Wiskunde (8u). Ben je een student secundair onderwijs? En heb je problemen voor wetenschappen? Dan help ik je graag!
Bijles biologie in Leuven (3000) - Randy
Randy
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik geef al jaren bijles, zelfstandig alsook via een bekend bureau. In deze tijd heb ik enkele honderden studenten geholpen hun doelen (bv. het toelatingsexamen arts) te bereiken. Mijn specialiteit is chemie, maar ik kan je ook met andere wetenschappelijke vakken helpen. Mijn methode bestaat erin je eerst inzicht te geven in de materie, en je van daaaruit je eigen gezond vestand te laten gebruiken.
Bijles biologie in Leuven (3000) - Maud
Maud
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben in het secundair onderwijs afgestudeerd in de richting Latijn Wiskunde Wetenschappen. Momenteel studeer ik in Leuven burgerlijk ingenieur. Hierdoor ben ik nog dagelijks bezig met wiskunde en wetenschappen en dus geschikt om hierin bijles te geven.
Bijles biologie in Leuven (3000) - Douwe
Douwe
Leuven
5/5 (1 reviews)
In het 5de en 6de middelbaar deed ik Wetenschappen Wiskunde met 8 uur wiskunde. Momenteel studeer ik Handelsingenieur met ook een heleboel wiskunde. Dus heb je hulp nodig met een van deze vakken, twijfel niet om mij te contacteren!
Bijles biologie in Leuven (3000) - Maja
Maja
Leuven
Nieuw
Ik ga binnenkort beginnen aan mijn 5de jaar middelbaar in de studierichting Wiskunde-Wetenschappen LEF. De vorige 4 jaar heb ik Latijn gestudeerd, waarvoor ik een goed inzicht had. De wetenschapsvakken zijn mijn persoonlijke favorieten en daardoor heb ze ook goed onder de knie. Ik heb altijd minstens 5 uur wiskunde gestudeerd met goede resultaten.
Bijles biologie in Leuven (3000) - Heike
Heike
Leuven
Nieuw
Door mijn opleiding wetenschappen wiskunde in het middelbaar en geneeskunde aan de universiteit van Leuven, heb ik een goede achtergrond hiervoor.
Bijles biologie in Leuven (3000) - Liesl
Liesl
Leuven
Nieuw
Als student in wetenschappen ben ik aardig met bijles geven in alle wetenschapsvakken en ben ik ook vloeiend in het Nederlands en Engels. In het middelbaar deed ik al de richting wiskunde wetenschappen en had ik 9uur wiskunde per week. Ik studeer Geografie en wetenschap is dan ook mijn passie. Ik bewaar al mijn boeken en heb nog honderden notities liggen waarmee ik u kan helpen en bijstaan.
Bijles biologie in Leuven (3000) - Amelie
Amelie
Leuven
Nieuw
Ik heb wetenschappen wiskunde gestudeerd in het secundair onderwijs en zit momenteel in het 4e jaar handelsingenieur aan de KUleuven. Ik ben sterk in wetenschappelijke vakken en kan ook bijles geven in Frans, Nederlands en Engels. Ik kan bijles geven aan kinderen in de lagere school en in het middelbaar. Verder kan ik ook bijles geven aan jongeren die verder studeren, dit voor bepaalde vakken.
Bijles biologie in Leuven (3000) - Lili
Lili
Leuven
Nieuw
Ik ben eerste master studente bio-ingenieur aan de KU Leuven en volg deze studierichting met de grootste gedrevenheid. Met deze academische achtergrond acht ik mezelf dus in staat om u zowel bij wiskundige als wetenschapsvakken te ondersteunen. Ik hoop via deze weg mijn passie voor studeren te kunnen delen!
Bijles biologie in Leuven (3000) - Rune
Rune
Leuven
Nieuw
Ik denk dat ik de geknipte bijlesgever voor u, uw zoon of uw dochter ben omdat ik de leerstof op een laagdrempelige manier kan overbrengen. Ik ben heel enthousiast en ik hoop dat mijn enthousiasme iedereen aansteekt om interesse te hebben in deze vakken. Deze vakken worden ooit als moeilijk en daarmee minder leuk beschouwd. Daar wil ik verandering in brengen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles biologie Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus biologie Leuven, privéleraar biologie Leuven, leraar biologie gezocht Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden