vertaler frans Willebroek

Ontdek talentvolle vertalers Frans in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Frans in de buurt van Willebroek

Vertaler frans in Niel (2845) - Romana
Romana
Niel
5/5 (4 reviews)
Ik vind schrijven fijn zowel in het Nederlands als in het Frans en vertaal dan ook in beide richtingen. Maar niet alleen vertalingen, ook columns zijn mijn ding.
Vertaler frans in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik ben 3-talig opgevoed. schrijven van teksten in Frans, Nederlands en Engels kan ik goed. Ook vertalen van de ene naar de andere zijn zeker sterke punten. Ook het nalezen van opstellen, eindejaarswerken, naslagwerken op taal- en schrijffouten zijn sterke punten van me.
Vertaler frans in Mechelen (2800) - Ann
Ann
Mechelen
Nieuw
Zonder vertaler te zijn, heb ik een grondige kennis van het Frans en Engels. In combinatie met mijn juridische opleiding, kan ik u helpen bij het voeren van een zakelijke communicatie en dit met de nodige discretie.
Vertaler frans in Hemiksem (2620) - Arthur
Arthur
Hemiksem
Nieuw
Ik ben student Handelsingenieur aan de UA. Ik spreek thuis Frans en schrijf ook prima Frans. Ik ben afgestudeerd met 75% voor het vak Frans in de richting moderne talen - wetenschappen aan het OLVC. Ik kan ook bijles Frans geven.
Vertaler frans in Kontich (2550) - Linda
Linda
Kontich
Nieuw
Mijn specialiteit is ondersteuning bieden bij het schrijven van papers en masterproef voor zowel hogeschool als universiteitsstudenten. Ik bespreek, in nauwe samenwerking, op een constructieve wijze de onderzoeksvraag, het theoretisch kader en de opbouw van de tekst naar de onderzoeksvraag toe. Ik gebruik een creatieve methodiek, bij het schrijven van een wetenschappelijke 'parel'!
Vertaler frans in Lippelo (2890) - Jessica
Jessica
Lippelo
Nieuw
In mijn professioneel leven gebruik in deze talen continue. Ik ben ook getrouwd met een Franstalige man en we praten thuis een mengelmoes van NL en FR🤷‍♀️😁
Vertaler frans in Duffel (2570) - Anne-sophie
Anne-sophie
Duffel
Nieuw
Student, 5de jaar wiskunde wetenschappen. Op talen scoor ik altijd goed. Moet je een opstel binnendoen maar heb je geen tijd of weet je niet hoe je het moet aanpakken? Contacteer me gerust! Dit gaat wel enkel via de computer. U krijgt u opstel zeer snel vertaald terug! Ook voor voorbereiding van mondelinge dialogen etc. kan u bij mij terecht.
Vertaler frans in Grimbergen (1850) - Gauthier
Gauthier
Grimbergen
Nieuw
Ik ben tweetalig (Frans - Nederlands) opgevoed en ik heb een zeer goede kennis van het Engels. Aan de VUB hebben we namelijk verschillende Engelstalige vakken gehad (waarvoor we verschillende papers hebben moeten schrijven). Daarnaast heb ik op professioneel vlak vaak (juridische) teksten moeten vertalen.
Vertaler frans in Sint-katelijne-waver (2860) - Stefanie
Stefanie
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Hulp nodig bij het opstellen van een goede motivatiebrief in het Frans of heb je extra geruststelling nodig bij het indienen van je -hopelijk grammaticaal correcte- thesis? Geef me een seintje en ik kijk wat ik voor je kan betekenen.
Vertaler frans in Mechelen (2800) - Sam
Sam
Mechelen
Nieuw
Alle vertalingen van en naar het Nederlands/Frans/Engels op hoog niveau. Feel free et n’hésitez surtout pas à me contacter if you need more information.
Vertaler frans in Mechelen (2800) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
- Redactie en eindredactie van artikels en interviews voor web (SEO) en print (magazines, brochures,...) - Vertalingen van het Frans en Engels naar Nederlands.
Vertaler frans in Bornem (2880) - Christiana
Christiana
Bornem
Nieuw
Ik ben drietalige secretaresse geweest. Ik bied mijn diensten aan als vertaler frans/nederlands - nederlands/frans , duits/nederlands en nederlands/duits Chris
Vertaler frans in Opdorp (9255) - Chris
Chris
Opdorp
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal en ik ben native speaker voor de Franse taal heb een eerste opleiding docent Frans gevolgd en kan dus perfect vertalen van Frans naar Nederlands en omgekeerd.
Vertaler frans in Willebroek (2830) - Elena
Elena
Willebroek
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal en Frans zit in de familie. Binnen enkele weken ga ik van start met een opleiding Frans om zo later ook als zelfstandige aan de slag te kunnen.
Vertaler frans in Mechelen (2800) - Henning
Henning
Mechelen
Nieuw
Ik ben van opleiding bedrijfsvertaler-tolk en doceer zelf een moderne taal aan het Nederlandse volwassenenonderwijs. Ik haal de fouten uit uw tekst, verklaar u waarom ze fout zijn en geef u een suggestie. Ik ben ook in te schakelen als ghostwriter als u het zelf niet echt ziet zitten om te schrijven. Er komt namelijk heel wat bij te pas! Ik heb grondige kennis van het nl, fr, en, du, no.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Frans Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Frans Willebroek, prijs vertaling Frans Willebroek, vertaler Frans Nederlands Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Frans in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden