verhuizer Gijzegem

Ontdek talentvolle verhuizers in Gijzegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Gijzegem

Verhuizer in Aalst (9300) - Walido
Walido
Aalst
4.94/5 (36 reviews)
Hallo, ik ben een jongeman van 31 jaar en voel me fit en sterk genoeg om u te helpen met u verhuizing, transport en dergelijke klussen. Ik heb ruime ervaring in dit branche en de nodige kennis. Ik beschik over een ruime station wagen en indien nodig kan ik ook een camionette of een aanhangwagen regelen. Laat me gerust weten wat u wilt, dan bespreken we het samen. Tot snel !
Verhuizer in Aalst (9300) - Niels
Niels
Aalst
4.96/5 (23 reviews)
Professioneel verhuizer die dagdagelijks particuliere mensen/bedrijven verhuist met ervaring. Eigen auto met aanhangwagen. Kiezen voor mij is kiezen voor kwaliteit
Verhuizer in Baardegem (9310) - Andre
Andre
Baardegem
5/5 (8 reviews)
Auto renault espace + open aanhangwagen 3.5m x 1.8m (1500kg laadvermogen). Daar doe je al wat mee. Tijdens mijn loopbaan reed ik 30 jr +- 50.000 km/jr.
Verhuizer in Berlare (9290) - David
David
Berlare
5/5 (6 reviews)
Ik heb een aanhangwagen ter beschikking, waarmee ik u kan helpen goederen te vervoeren en verhuizen, zoals wasmachine, meubels, etc. Daarnaast beschik ik ook over twee handen om te helpen tillen en verplaatsen. Indien ik u van dienst kan zijn, hoor ik het graag!
Verhuizer in Appels (9200) - Necati
Necati
Appels
4.8/5 (5 reviews)
Ik kan jullie helpen met Levering van bouwmateriaal , aankoop meubels enz. , verhuizing , montage van meubels kasten enz. , naar de conatainerpark rijden , vraag maar hoe ik u kan helpen
Verhuizer in Aalst (9300) - Ahmed
Ahmed
Aalst
5/5 (3 reviews)
Ik kan u perfect helpen wanneer u mankracht nodig heeft. Ik heb al meerdere verhuizen meegeholpen bij vrienden en kennissen. Ik gebruik mijn eigen auto om gerief/ spullen/ afval,… te verplaatsen.
Verhuizer in Aalst (9300) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
5/5 (2 reviews)
Ik heb een grote camionet ter beschikking waar zeer veel materiaal/ meubels in kunnen. Neem contact voor info via de gekende lijnen. Ik help u graag.
Verhuizer in Appels (9200) - Mike
Mike
Appels
2.5/5 (2 reviews)
Ervaring in verhuizen van huis tot garagebox. Niets is mij te vreemd. Alleen of met meerdere mensen mogelijk, monteren demonteren van je meubels alsook.
Verhuizer in Lede (9340) - Thijs
Thijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lede
5/5 (2 reviews)
Ik ben eigenlijk allround handig, ik doe alleen de dingen waar ik perfectie kan leveren, waarom voor mij kiezen?? Heel eenvoudig! Ik werk zeer proper en correct. Ik kom steeds mijn afspraken na en laat de klant nooit in de steek. 100% betrouwbaar. Want klanten tevredenheid staat als eerste hoog in het vandaal. Mvg TEAM DM
Verhuizer in Moorsel (9310) - Jens
Jens
Moorsel
Nieuw
ik heb een Nissan Qaishqai waar als ik de achterste zetels plat leg een zeer grote kofferruimte mee heb. dit is handig voor het verhuizen van goederen of voorwerpen naar het containerpark brengen.
Verhuizer in Aalst (9300) - Brice
Brice
Aalst
Nieuw
Dag, Ben jij op zoek naar iemand die fit, sterk en goed gezelschap is? Laat dan iets horen en ik help u graag. Let op: alleen mankracht, ik beschik niet over een camionette
Verhuizer in Gijzegem (9308) - Djonathan
Djonathan
Gijzegem
Nieuw
Goedendag, ik heb zelf geen auto maar kan altijd de auto van mijn vader lenen. Ik ben zelf vaak verhuisd en heb dus veel moeten dragen. Ik help altijd graag bij het verhuizen indien u mankracht nodig hebt.
Verhuizer in Denderbelle (9280) - Qais
Qais
Denderbelle
Nieuw
ik ben klusjesman. en ik heb tuin ervaring ik kan alle basis bouwwerken Ik kan plamuren schilderen ik kan tegelen ik kan ook basis hout werk doen en........
Verhuizer in Appels (9200) - Benny
Benny
Appels
Nieuw
Lieve mensen geen klus is te groot of te klein ik doe het met een glimlach.afwerking en tevredenheid staan voorop. Dus niet aarzelen ik duf jouw werkje aan.
Verhuizer in Appels (9200) - Mohamed
Mohamed Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Appels
Nieuw
verhuizen is zeker niet de leukste taak om te doen voor vele mensen, voor mij is dit echter geen probleem! Ik ben niet bang om vieze handen te krijgen en zwaar werk ga ik niet uit de weg.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Gijzegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ regelen betaling; snelle respons van aanbieders bij aanvragen van een dienst! ”
Robby
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Gijzegem: geëvalueerd met 4.69 door 87 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Gijzegem, verhuizingen Gijzegem, verhuizers gezocht Gijzegem, verhuisfirma Gijzegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Gijzegem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden