schrijnwerker Ekeren

Schrijnwerker Ekeren gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Ekeren: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Raymond is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schrijnwerker in Antwerpen (2060) - Raymond
Raymond Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.78/5 (98 reviews)
Klusjesman met ervaring in schrijnwerkerij en klusjes , ik doe dit al 30 jaar . Ik doe alleen kleine klussen want ik werk meestal alleen . Zoals herstellingen van kasten en laminaat . Ik lever goed en proper werk af .
Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schrijnwerker in Schoten (2900) - Marc
Marc
Schoten
4.98/5 (48 reviews)
Ervaring schrijnwerkerij via mijn zelfstandig beroep als keuken plaatser
Schrijnwerker in Schoten (2900) - Murat
Murat Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
5/5 (24 reviews)
Ik heb de nodige ervaring om laminaat te leggen.Alsook plinten,deuren plaatsen, betegelen, kasten en andere meubelstukken monteren,houten trap behandelen ,...
Schrijnwerker in Kapellen (2950) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (9 reviews)
beste , ik heb 34 jaar ervaring in allerlei schrijnwerkerij van plinten plaatsen tot de nokbalk en alles wat er tussen zit .deuren ,plafonds kasten , ikea keuken , slaapkamerkasten , meubelkasten monteren en plaatsen ,trapleuningen , trappen maken & plaatsen
Schrijnwerker in Merksem (2170) - Andre
Andre
Merksem
5/5 (5 reviews)
Hallo,Ik heb ervaring in bezetten(geen volledig huis natuurlijk) kleine metselwerken ,dakwerken(reparaties) vloer en tegelwerken ,loodgieterij en schilderen.
Schrijnwerker in Kapellen (2950) - Kevin
Kevin
Kapellen
5/5 (4 reviews)
Ik ben heel handig met hout, kan met weinig problemen iets maken van niets onder andere tafels, zitbanken, kasten, enz.. Ook kleine herstellingen aan rolluiken, luifels, carports, enz.. zijn geen probleem.
Schrijnwerker in Schoten (2900) - Christiana
Christiana
Schoten
5/5 (3 reviews)
Ben gespecialiseerd in schrijnwerk, Doe graag geen al te grote werkzaamheden. Doe mijn werk op een proffestionele wijze en zo perfect mogelijk. Ben niet bang van een uitdaging. Geef een juiste aanvaarbare prijs en ben stipt in het maken van afspraken. Als je met deze voorwaarde eens ben dan kom je tot mij . Tot wederhoren groetjes Christina.
Schrijnwerker in Merksem (2170) - Beyhan
Beyhan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
5/5 (1 reviews)
Voor uw klein tot grote schrijnwerken kunt u zeker rekenen op mij, ik heb jaren lang ervaring en heb verschillende gereedschappen om uw werk perfect af te werken. Ik doe zowel binnen- als buitenschrijnwerken. Aarzel zeker niet om contact te nemen met mij!
Schrijnwerker in Merksem (2170) - Adoration
Adoration
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik en mijn vriend hebben heel veel Lange jaren in het ramen en deuren gewerkt hij heeft een extra want heeft in total 4lange jaren ervaring, ramen deuren elke soorten vloeren en alles wat er heeft te maken met hout kunnen wij het voor u doen.,
Schrijnwerker in Antwerpen (2060) - Karel
Karel
Antwerpen
Nieuw
heb ervaring in schrijnwerken dakbouw roofing pannen loodgieterij isolatie ramen deurenzolders inrichten met alles erbij en heb eigen gereedschap om dit allemaal te doen.
Schrijnwerker in Schoten (2900) - Florent
Florent
Schoten
Nieuw
Ben wel een stielman. Doe voor u alle kleine en middel grote klusjes. Ben al meer dan 40 jaar in de stiel als schrijnwerker, doe dan ook niets ander dan deze. Heb je een vraag richt ze gewoon en wij zullen samen naar een juiste oplossing zoeken, met een betaalbare prijs komen we er wel uit. Als dit voor u een uitdaging is doe dan een beroep op mij. Dank u voor de belangstelling. Flor
Schrijnwerker in Stabroek (2940) - Youri
Youri
Stabroek
Nieuw
Kennis van dakwerken. Platte en hellende daken. Kennis van meubilair. Basis elektriciteit en loodgieterij. Oog voor detail en perfectionisme zijn mijn troeven.
Schrijnwerker in Merksem (2170) - Abdel
Abdel
Merksem
Nieuw
Ook voor allerhande soorten schrijnwerkerij kan u ons zeker en vast contacteren. Grote of kleine klus! We zullen paraat staan om u een uitstekende service en kwaliteit aan te bieden! Prijs per vierkante meter of per project is allemaal bespreekbaar.
Schrijnwerker in Kapellen (2950) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
Nieuw
Ervaring ,plaatsen van houten terrassen,carports, tuinhuizen,kaleien,gevelrenovaties,algemene schilderwerken,meubel herstellingen plus kleurlingen,kleine laswerken. Inrichten van horecazaken en winkels. Exclusieve Kinderkamers muurschilderingen,reclameborden,outdoor keukens etc.
Schrijnwerker in Kapellen (2950) - Leon
Leon
Kapellen
Nieuw
Ik ben vooral thuis in kleine schrijnwerk opdrachten. Maar ook in het maken van interieur of mobilair zoals onder andere eettafels, salontafels,... en ook in combinatie met staal !
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Toegang tot ruim panel van providers die geëvalueerd en duidelijk geïdentificeerd zijn. Snelle reactie van de provider in mijn geval en goede service (terwijl traditionele firma’s nog niet eens hadden geantwoord op m... ”
Gregory
“ Prachtig werk. Echt vakmanschap. Bedankt Chris. De volgende opdracht is weer voor jou !!! ”
Chris
“ Een correcte bemiddeling tussen vraag en aanbod. Ik was niet bekend met Ring Twice, maar ben heel blij dat ik ze ontdekt heb. Bedankt. Ga zo door. ”
Marc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Ekeren: geëvalueerd met 4.97 door 192 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Ekeren, timmerman Ekeren, kasten op maat Ekeren, schrijnwerkerij Ekeren, maatkasten Ekeren, buitenschrijnwerk Ekeren, binnenschrijnwerk Ekeren, schrijnwerkers Ekeren,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schrijnwerker in Ekeren

Kast op maat - Plaatsen keukenblok ikea. Drie boven-en onderkasten en dampkap. 180 cm - Vensterbank herstelling - inwerken van electriciteitmeters in een kast vorm - Binnendeuren inkorten - Afscheiding/kast onder trap - Bezetten 10² (binnen en buitenkant) Ekeren - deur keukenkast herstellen - Zoldertrap - fronten voor kasten - isoleren en renovatie rolluikkasten - Installatie dampkap - plaatsen radiatorkasten en herstelwerken - Een kluisjes man of timmerman - Zoldertrap - Werkblad keuken met spoeleiland - Herstelling keukenmeubilair en laminaatvloer - Herstelling vliegenramen - Tuinpanelen herstelling en ecopaneel op tuinhuis installeren - renovatie kroonlijst - Plaatsen deur - plaatsen van plinten - Fietsenstalling in hout - Deurtje van kast losgeraakt. Krijg het niet in orde - Buitendeur renovatie - klinken binnendeuren - ophangen van een 4m20 lange houten wandkast - Ronde tafel opentrekken - reparatie hout in deurpost bij slot - Ingemaakte kast - Badkamer meubel / ingemaakte kasten - Klussen - Schrijnwerker in Ekeren (2180)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden