schrijnwerker Berchem

Schrijnwerker Berchem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Berchem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Kalil is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schrijnwerker in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (204 reviews)
Beste dienstaanvrager. Ik ben al jaren onderhoudsmedewerker. Een belangrijke vak dat in mijn mogelijkheden valt is het schrijnwerkerij. Keukens, badkamers, deuren, ramen enz. Ik bied de beste kwaliteit die mogelijk is afhankelijk van de budget.
Schrijnwerker in Antwerpen (2018) - Ilyass
Ilyass
Antwerpen
5/5 (21 reviews)
Ik maak zelf veel kasten op maat in plaatmateriaal tot afgewerkt geschilderd en zo. Ik kan ook meubels repareren restoreren en veel meer Ik heb diploma schrijnwerkerij en mijn vaste job is 60% schrijnwerkerij.
Schrijnwerker in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
4.91/5 (11 reviews)
In samenwerking met een andere schrijnwerker kunnen we u voorzien van alle mogelijk maatwerk (kasten, keuken, badkamers, enz).
Schrijnwerker in Berchem (2600) - Bram
Bram Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (7 reviews)
Productontwikkelaar/ontwerper met ervaring in houtbewerking o.m. buitenconstructies, yurts, interieurs (keukens, dressings, boekenkasten, meubels, etc.). Ik denk mee over uw project, geef advies en vindt kwaliteit en duurzaamheid van de afwerking belangrijk.
Schrijnwerker in Borgerhout (2140) - Wim
Wim
Borgerhout
5/5 (6 reviews)
Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector. Deze is tot de dag van mijn pensioenaanvraag nog steeds mijn werk en hobby bezigheid. Die ik nog met veel aandacht blijf volgen en begrip koester.
Schrijnwerker in Berchem (2600) - Bert
Bert
Berchem
5/5 (5 reviews)
Dit doe ik het liefst: werken met hout. Ik maakte al tal van zaken in huis: zo bijv. een mooie binnendeur met glas, bijhorend een deurlijst. Vorig jaar maakte ik een stoere werkbank (oerdegelijk!) Ik heb enkele machines ter beschikking om precisiewerk af te leveren. Ik heb oog voor smaak, detail en esthetiek, en heb een grote liefde voor hout. Ik ontwerp ook: zo tekende ik de trapleuning in huis.
Schrijnwerker in Deurne (2100) - Mateusz
Mateusz
Deurne
5/5 (5 reviews)
Ik ben afgestuuder als het schrijnwerkerij en ik heb een ervaring in dat job . Ik doe all jaren montage van ramen , deuren en schuifdeuren in hout alu of pvc . Ik kan ook gyprocwanden panelen plaatsen. Montage van meubels als in het keuken slapkamer enz..
Schrijnwerker in Antwerpen (2018) - Gabriel
Gabriel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
Schrijnwerker van beroep en in veel markten thuis. Klusjes zoals kleine loodgieterij en elektriciteit zijn ook geen probleem. Heb professioneel materiaal en kennis voor een perfecte afwerking.
Schrijnwerker in Antwerpen (2000) - Joseph
Joseph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
ik ben nu al bijna 10 jaar actief in de timmerwereld. Deuren plaatsen, ramen plaatsen of carports of Poolhouse maken zijn geen probleem. Maar hoodzakelijk het vervaardigen en herstellen van traditionele timmerwerken. Oude schuren en dakgebinten. laat gerust weten wat er moet gebeuren en we spreken verder af hoe en wat ;) mvg Joseph David
Schrijnwerker in Antwerpen (2018) - Saber
Saber Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
3.4/5 (4 reviews)
Hey iedereen meten is weten ik lever goeie werk af zeer proper en oog voor detail ik werk alles profissioneel af aarzel niet en contacteer me nu !!!!!
Schrijnwerker in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Ik leg met even veel plezier en goesting laminaat als kurk, plaats plinten, een gyproc wand of plafond, deuren of een kastje op maat. Ook laswerk of een kleine verbouwing zit me in de genen.
Schrijnwerker in Deurne (2100) - Kurijn
Kurijn
Deurne
5/5 (4 reviews)
Voornamelijk voor eenvoudige constructies, hoewel ik niet afschrik van complexere uitdagingen, bv. het bouwen van een compleet meubel. Het functionele en betrouwbare primeert in de ervaringen die ik tot hiertoe op deed, maar ik heb ook een erg goed oog voor esthetiek.
Schrijnwerker in Mortsel (2640) - Ferdinand
Ferdinand
Mortsel
5/5 (3 reviews)
In het schrijnwerk en houtbewerking ik ben autodidact. Geleerd door lezen, proberen en “met mijn ogen te pikken”: diverse houtverbindingen maken, met plaatmateriaal of planken werken, schroeven, schaven, beitelen, restauraties en herstellingen, … diverse afwerkingstechnieken. Van bedden tot tafels, kasten en stoelen, … Ik volg nu wel opleiding “houtsnijden"” om m’n vaardigheden te vervolmaken.
Schrijnwerker in Deurne (2100) - Gunter
Gunter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben een gepassioneerd vakman die zich graag inzet voor alle interieurwerken van particulieren. Bij Günter kan je bouwen op meer dan 15 jaar ervaring in de interieursector in de regio Deurne en Lommel. Van uw interieur maken we graag een pareltje.
Schrijnwerker in Antwerpen (2018) - Emanuel
Emanuel
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Heb een opleiding schrijnwerkerij gevolgden in avondschool en een aantal interieur opdrachten uitgevoerd zoals keuken kasten, deuren, ramen, antieke kasten en zetels afwerken en een nieuwe look geven.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel fijn dat ik last minute het pakket nog kon aanpassen van standaard naar maandelijks. ”
Frank
“ Toegang tot ruim panel van providers die geëvalueerd en duidelijk geïdentificeerd zijn. Snelle reactie van de provider in mijn geval en goede service (terwijl traditionele firma’s nog niet eens hadden geantwoord op m... ”
Gregory
“ Prachtig werk. Echt vakmanschap. Bedankt Chris. De volgende opdracht is weer voor jou !!! ”
Chris
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Berchem: geëvalueerd met 4.84 door 297 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Berchem, timmerman Berchem, kasten op maat Berchem, schrijnwerkerij Berchem, maatkasten Berchem, buitenschrijnwerk Berchem, binnenschrijnwerk Berchem, schrijnwerkers Berchem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schrijnwerker in Berchem

Plaatsing nieuwe spoelbak in bestaand keukenblad - Iemand die een kiepraam kan herstellen - verplaatsing rug en voorzijde kast - Plaatsen van binnendeuren + kadermenten + dorpel - Inkorten krukjes metalen poten - Uitbreken van 3 stalen deurkaders - Houten trap vernieuwen - Opzoek naar een schrijnwerker - Afwerking keuken - OP ZOEK NAAR EEN HEEL GOED SCHRIJNWERKER - OP ZOEK NAAR EEN HEEL GOED SCHRIJNWERKER - OP ZOEK NAAR EEN HEEL GOED SCHRIJNWERKER - Houten binnendeur vervanging 198x73cm - garagepoort - houten garagedeuren - Dakje maken buiten - Creatieve ingebouwde kast + lavabo onder trap - Klussen - Schrijnwerker - Inbouwkast op terras in mijn appartement. - Stalen binnendeur plaatsen - Dakgoot vernieuwen - Op te knappen tuinhuis - Installeren van een geluidsdichte schuifdeur - Dak en kastjes op dakterras - Inbouwapparatuur Keuken plaatsen - plaatsen dubbele binnendeur in gyproc wand - Deur vervangen - Duer herstellen - Herstelling kastdeur en binnendeur - Afwerking Velux raam - Bangkirai leggen op terrasje - Bankirai terras - MDF/multiplex plaat snijden & plaatsen op wc - Schrijnwerker - Vaatwas front ikea keuken losgekomen - binnen deur plaatsen - Keukenkastjes ikea in elkaar zetten en plaatsen - Kleine aanpassingen - Plaatsen vals plafond&wanden in gyproc - Plaatsen nieuw keukenwerkblad en spoeltafel/kraan - Zwevende vaste bank aan de muur gemonteerd - Erkerbank met tv meubel en boekenkast - Keukenberging en omkasting leidingen bouwen - Op zoek naar schrijnwerker - Herstellen beschadigde deur - Kubus in hout - Bank voor buiten op maat gemaakt. - Aanleg houten terras stadstuin - Afbraak en vervanging keldertrap - Op maat maken van wastafelblad voor badkamer
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden