poetsvrouw Nijlen

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Nijlen

Poetsvrouw in Beerzel (2580) - Gaëlle
Gaëlle
Beerzel
4.85/5 (20 reviews)
Ik ben een zeer ordelijk persoon en soms kan het zijn dat het allemaal wat veel wordt op drukke periodes. Ik laat elk huis achter alsof ik er zelf in zou leven. Proper en opgeruimd staat netjes! Minder chaos in het huis is namelijk minder chaos in het hoofd 😉
Poetsvrouw in Ranst (2520) - Femke
Femke
Ranst
4.86/5 (7 reviews)
Ik maak thuis ook schoon, en heb gewerkt in een cafe als schoonmaakmedewerker. Ik do dit heel graag ook auto's wassen en ramen wil ik doen. Ds heb je geen tijd om dit te doen contacteer me dan snel.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Wendy
Wendy
Lier
5/5 (4 reviews)
Hoe leuk is het niet om in een proper gepoetst huis thuis te komen! Ik vind dit zelf heel belangrijk en wil dit voor mijn klantjes ook zeker doen!!!!!
Poetsvrouw in Lier (2500) - Kevin
Kevin
Lier
5/5 (2 reviews)
Ik ben niet vies van een klus . Ik sta open voor kelder op te ruimen en deze proper te maken zodat je van de vloer kan eten . Dus als jullie een kelder hebben die jullie graag terug willen gebruiken laat maar iets weten. Woning leeghalen en opkuisen kan je ook bij mij terecht
Poetsvrouw in Lier (2500) - Amber
Amber
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo! Thuis heb ik het taakje om het huis altijd proper te houden, dus ik heb al een beetje ervaring door het zelf te doen thuis. Als je weinig tijd hebt mag je mij altijd contacteren voor extra poetshulp! Hopelijk tot snel! :)
Poetsvrouw in Berlaar (2590) - Farah
Farah
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb al gewerkt als schoonmaakster voor een kantoor met dienstencheques. Ook wanneer ik in de horeca actief was of tewerkgesteld als verkoopster in een bakkerij, stond ik mee in voor de schoonmaak. Nu woon ik sinds kort alleen en er is niets zo fijn als een proper huisje! Heeft u tijd tekort om alles rond te krijgen? Ik kom u met een lach helpen! Hopelijk zien we elkaar snel.
Poetsvrouw in Koningshooikt (2500) - Emilia
Emilia
Koningshooikt
5/5 (1 reviews)
Ik doe met werk zeer zorgvuldig en gewetensvol. Veel klanten vertrouwen voor mij en we werken al vele jaren samen. Het is belangrijk voor me om zorg te dragen voor het milieu en een tevreden klant. Ik raan mezelf aan .
Poetsvrouw in Lier (2500) - Nur
Nur
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik heb erg schoon persoon en ik vind het veel belangrıjk dat het huis schoon is, want ik heb twee kleine kinderen. Ik ben zo praktisch en snel in het schoonmaken.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Joni
Joni
Lier
5/5 (1 reviews)
Vroeger als vakantiewerk deed ik elke week de opkuis van een traiteurszaak. Zowel de keuken, de machines en de vloer. Graag help ik je bij het kuisen van je woning of appartement.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Christel
Christel
Lier
Nieuw
heb jarenlang gepoetst voor een schoonmaakbedrijf milo en tevens ook bij bru textiles maar dat was ter vervanging via de interim en dan heb ik nog een paar jobs gedaan in de prive ik ben zeer netjes wat hygiëne betreft bij wijze van spreken kan je van mijn vloer eten haha (grapje) hebben jullie hulp nodig laat maar weten dan ik beschik over een scooter dus in een omtrek van 15 km vanuit lier is wel haalbaar, hoor in de week steeds beschikbaar groetjes
Poetsvrouw in Ranst (2520) - Steve
Steve
Ranst
Nieuw
Hallo, ik ben Steve, bediende in de verkoop. Ik heb een flexibel uurrooster. In m’n vrije tijd zou ik graag een extraatje bij verdienen voor m’n 2 zoontjes 😃 ik ben stipt, nauwkeurig, gemotiveerd en efficient. Groetjes Steve
Poetsvrouw in Lier (2500) - Nathalie
Nathalie
Lier
Nieuw
Ik ben van mezelf een propere persoon en mijn moeder schakelde me al snel in om mee te helpen in het huishouden. Twee zomers lang heb ik als studentenjob met dienstencheques gewerkt voor een interimkantoor.
Poetsvrouw in Nijlen (2560) - Vanessa
Vanessa
Nijlen
Nieuw
Ook dit behoord in de week bij mijn vaste job , schoonmaken , alle hulp is soms welkom en ben ik bereid te komen helpen bij mensen die daar hulp in nodig hebben.
Poetsvrouw in Berlaar (2590) - Evi
Evi
Berlaar
Nieuw
Dag allemaal, ik ben een een vrouw van 33 jaar, woonachtig te Berlaar. ik beschik over een rijbewijs en heb een auto met trekhaak. Samen met mijn vriend, ben ik op zoek naar klussen zoals schoonmaak van gebouwen, ramen ( mijn vriend is ramenwasser ) en allerlei klusjes waarbij we kunnen helpen zoals ook tuin werk. hebben jullie een taak zoals ook afbraakwerken, alles is mogelijk. laat maar weten
Poetsvrouw in Nijlen (2560) - Anne-mie
Anne-mie
Nijlen
Nieuw
Ik poets graag en goed. Ik weet hoe moeilijk het soms is om iemand te vinden die goed en grondig poetst, daarom wil ik graag mijn diensten hiervoor aanbieden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Nijlen: geëvalueerd met 4.97 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Nijlen, kuisvrouw Nijlen, ruitenwasser Nijlen, glazenwasser Nijlen, poetsdienst Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden