Vind de beste poetsvrouw van Nijlen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Elke
Elke
5/5 · 20 reviews
2500 Lier
Hey, ik ben Elke en 45 jaar. Netheid en properheid is mijn ding. Nu de kinderen groter zijn en er meer vrije tijd is wil ik graag anderen voor anderen een hulp zijn in hun huishouden. Ik kan heel efficiënt en en snel werken. Als je enkele uren per week hulp nodig hebt of eens extra je huis wil laten onderhouden contacteer me dan.
Poetsvrouw in Ranst (2520) - Femke
Femke
4.83/5 · 6 reviews
2520 Ranst
Ik maak thuis ook schoon, en heb gewerkt in een cafe als schoonmaakmedewerker. Ik do dit heel graag ook auto's wassen en ramen wil ik doen. Ds heb je geen tijd om dit te doen contacteer me dan snel.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Wendy
Wendy
5/5 · 4 reviews
2500 Lier
Hoe leuk is het niet om in een proper gepoetst huis thuis te komen! Ik vind dit zelf heel belangrijk en wil dit voor mijn klantjes ook zeker doen!!!!!
Poetsvrouw in Lier (2500) - Maggy
Maggy
4.0/5 · 1 reviews
2500 Lier
Ik poets vaak thuis Heb ook eventjes gewerkt in een hotel als poetsvrouw.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Amber
Amber
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Hallo! Thuis heb ik het taakje om het huis altijd proper te houden, dus ik heb al een beetje ervaring door het zelf te doen thuis. Als je weinig tijd hebt mag je mij altijd contacteren voor extra poetshulp! Hopelijk tot snel! :)
Poetsvrouw in Berlaar (2590) - Farah
Farah
5/5 · 1 reviews
2590 Berlaar
Hallo! Ik heb al gewerkt als schoonmaakster voor een kantoor met dienstencheques. Ook wanneer ik in de horeca actief was of tewerkgesteld als verkoopster in een bakkerij, stond ik mee in voor de schoonmaak. Nu woon ik sinds kort alleen en er is niets zo fijn als een proper huisje! Heeft u tijd tekort om alles rond te krijgen? Ik kom u met een lach helpen! Hopelijk zien we elkaar snel.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Christel
Christel
Nieuw
2500 Lier
heb jarenlang gepoetst voor een schoonmaakbedrijf milo en tevens ook bij bru textiles maar dat was ter vervanging via de interim en dan heb ik nog een paar jobs gedaan in de prive ik ben zeer netjes wat hygiëne betreft bij wijze van spreken kan je van mijn vloer eten haha (grapje) hebben jullie hulp nodig laat maar weten dan ik beschik over een scooter dus in een omtrek van 15 km vanuit lier is wel haalbaar, hoor in de week steeds beschikbaar groetjes
Poetsvrouw in Lier (2500) - Nathalie
Nathalie
Nieuw
2500 Lier
Ik ben van mezelf een propere persoon en mijn moeder schakelde me al snel in om mee te helpen in het huishouden. Twee zomers lang heb ik als studentenjob met dienstencheques gewerkt voor een interimkantoor.
Poetsvrouw in Wommelgem (2160) - Calders
Calders
Nieuw
2160 Wommelgem
Ik ben spic en span ik heb alles graag netjes en clean. Graag kom ik u helpen indien u het even rustig aan wil doen of niet kan wegens omstandigheden, ik steek graag een handje toe dan. Zelf heb ik veel bij jobs gedaan als poetsvrouw terwijl ik in de dag op kantoor werk. maar iets dat je graag doet, doe je goed en blijft een voldoening en daar doen we het voor.
Poetsvrouw in Duffel (2570) - Ellen
Ellen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2570 Duffel
Hallo, ik help je met plezier je huis schoon te maken. Ik hou er van dat het huis bij aanvang van de klus is opgeruimd zodat ik snel kan doorwerken. Hoewel, als je orde wil scheppen in je huishouden of paperassen, dan kan ik je ook daarbij helpen. Ik beschouw dat echter als een klus apart. Ik volgde al verschillende opruimcursussen en kan je heel goed helpen met tips hieromtrent.
Poetsvrouw in Schilde (2970) - Manon
Manon
Nieuw
2970 Schilde
Ik ben iemand die heel graag kuist en altijd proper en netheid promoot. Natuurlijk zal ik mijn best doen om de klant het beste resultaat te geven. Maakt niet uit wat mij word gegeven om te kuisen.
Poetsvrouw in Wommelgem (2160) - Jeane
Jeane
Nieuw
2160 Wommelgem
Woon al 16 j samen en doe alles alleen met plezier alles wat u vraagt ,.... ......... ........ ...... ...... ......... ..... ................ ......
Poetsvrouw in Berlaar (2590) - Evi
Evi
Nieuw
2590 Berlaar
Dag allemaal, ik ben een een vrouw van 33 jaar, woonachtig te Berlaar. ik beschik over een rijbewijs en heb een auto met trekhaak. Samen met mijn vriend, ben ik op zoek naar klussen zoals schoonmaak van gebouwen, ramen ( mijn vriend is ramenwasser ) en allerlei klusjes waarbij we kunnen helpen zoals ook tuin werk. hebben jullie een taak zoals ook afbraakwerken, alles is mogelijk. laat maar weten
Poetsvrouw in Nijlen (2560) - Anne-mie
Anne-mie
Nieuw
2560 Nijlen
Ik poets graag en goed. Ik weet hoe moeilijk het soms is om iemand te vinden die goed en grondig poetst, daarom wil ik graag mijn diensten hiervoor aanbieden.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Evi
Evi
Nieuw
2500 Lier
Ik kan u helpen bij het poetsen van ramen of vloeren,afwassen,kasten uitkuisen,etc... Liefst niet afstoffen,zoals kasten vol beeldjes,of andere zaken.

Poetshulp Nijlen: geëvalueerd met 4.81 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Nijlen, kuisvrouw Nijlen, ruitenwasser Nijlen, glazenwasser Nijlen, poetsdienst Nijlen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Nijlen zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan kuisen? Of u wilt een grote lenteschoonmaak houden? Doe beroep op een poetshulp in Nijlen. Maar hoe vindt u de perfecte poetshulp in Nijlen? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, u wilt een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Nijlen langskomen?

Dit is volledig hoe u het wilt. Wilt u dat uw poetshulp in Nijlen elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan uw behoeften. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw uurrooster. Onze poetsvrouwen in Nijlen passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw uurrooster speciferen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het huishouden. Afhankelijk van uw weekplanning kunt u de werkuren van uw poetshulp vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw poetshulp in Nijlen langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Nijlen allemaal doen?

Een poetsvrouw in Nijlen mag allerlei taken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Nijlen kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetshulp vragen om de vaat te doen. Als uw poetshulp in Nijlen ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetshulp in Nijlen in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw poetshulp de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke taken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Nijlen mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Nijlen?

Hoeveel een poetsvrouw in Nijlen kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetshulp. Als u elke week een poetshulp laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat u juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat u juist nodig hebt. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsoffertes van verschillende poetshulpen in Nijlen. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Nijlen
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Nijlen?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Nijlen! U hebt de perfecte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulp in Nijlen. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw poetshulp niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wilt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Nijlen

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden