Vind de beste petsitter van Neder-over-heembeek

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Grimbergen (1850) - Axelle
Axelle
5/5 · 11 reviews
1850 Grimbergen
Goedemorgen Mijn naam is Axelle en ik ben 19 jaar oud. Ik ben een tweetalige student en ik hou van dieren. Ik hoop je te leren kennen en ik wens je een hele goede dag. Met vriendelijke groeten Axelle
Petsitter in Meise (1860) - Tris
Tris
5/5 · 6 reviews
1860 Meise
Ik ben absoluut een kattenmens. Ik heb er 4 moeten achterlaten toen ik terugkwam uit het buitenland. Ik kan er nu door omstandigheden geen nemen, dus wil heel graag voor jou kat zorgen!
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
5/5 · 6 reviews
1800 Vilvoorde
Van sinds kleins af aan ben ik omringt door dieren. Ik heb dan ook altijd minstens 1 kat gehad. Knuffelen, spelen is dan ook zeker geen last. Op dit moment heb ik een kater (gecastreerd) die zeer goed overeenkomt met andere dieren.
Petsitter in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
5/5 · 2 reviews
1000 Brussel
Ik heb zelf een huisdier (kat) en vroeger vissen, raten, geiten, pauwen, kippen, ganzen, eekhorens... gehad. Ook weet dat het soms moeilijk kan zijn als je even weg wilt, maar huisdieren hebt. Ik zelf ben ik geen fan van honden dus doe ik dat liever niet. Hoewel ik bij men laatste reis enorm plezier had van de honden en dieren op straat. Ik heb weinig angsten en ben niet vies van alles wat met dieren te maken heeft. Vragen zijn altijd welkom.
Petsitter in Jette (1090) - Emma
Emma
5/5 · 2 reviews
1090 Jette
Ik studeer 'dierenzorg' aan HoGent en heb hierdoor dus al een mooie basis. Ik heb een hart voor dieren en wil hen altijd de beste care geven. Orde en stiptheid zijn een evidentie voor mij.
Petsitter in Brussel (1000) - Tesse
Tesse
5/5 · 2 reviews
1000 Brussel
Ik ben opgegroeid op een boerderij en dus altijd omringd geweest door dieren. Nu ik in de stad woon, mis ik dat enorm! Het zou me dus ontzettend leuk lijken om met name tijdens de zomer op uw dieren te passen, dat kan bij mij - ik heb een klein appartement vlak bij twee parken - of bij u thuis. In het laatste geval kan ik ook zeker af en toe de planten water geven!
Petsitter in Schaarbeek (1030) - Leni
Leni
5/5 · 1 reviews
1030 Schaarbeek
Ik ben een grote dierenvriend. Van kindsaf had ik thuis een hond, enkele katten en konijntjes. Momenteel heb ik zelf een grote herdershond waarmee ik graag op wandel ga en vooral in het park met zijn balletje ga spelen.
Petsitter in Grimbergen (1850) - Annelies
Annelies Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.0/5 · 1 reviews
1850 Grimbergen
Ik ben een professionele hondensitter. Ik zorg graag voor uw huisdier(en). Ik bied verschillende diensten aan: gedragstherapie, puppysessies, wandelen met jouw hond, workshops...
Petsitter in Meise (1860) - Ingrid
Ingrid
5/5 · 1 reviews
1860 Meise
Door mijn drukke baan in het verleden heb ik zelf geen huisdieren gehad maar ik hou wel van dieren. Ik ga graag wandelen met honden. Ook als u even een dierenoppas nodig hebt omdat u een tijdje afwezig bent, wil ik graag voor ze oppassen in uw woning .
Petsitter in Diegem (1831) - Younes
Younes
5/5 · 1 reviews
1831 Diegem
Zelf ben ik zot van dieren, Ben voornamelijk een kattenpersoon maar honden zijn ook mijn ding. Heb zelf ookal konijnen gehad en heb al 12 jaar mijn schildpad. Bij mijn schoonfamilie is er een Ara en een slang en daar hou ik mij ook graag mee bezig!
Petsitter in Evere (1140) - G.
G.
5/5 · 1 reviews
1140 Evere
Hallo, Ik ben G. en woon in een appartement samen met 2 grasparkietjes. Ik houd van hun vredelievende en vrolijke aard. In de 14 jaar waarin ik voor mijn vogeltjes heb gezorgd, heb ik veel geleerd over hun gedrag, behoeften en veiligheid. Aangezien vogels eigenlijk niet thuishoren in een huiskamer, zie ik het als mijn verplichting er zo goed mogelijk voor te zorgen. Hopelijk tot binnenkort!
Petsitter in Schaarbeek (1030) - Agnès
Agnès
5/5 · 1 reviews
1030 Schaarbeek
I have an excellent knowledge of French and Dutch. I have a lot of experience as a babysitter and petsitter. I am graduated in piano. I love working in the garden.
Petsitter in Wemmel (1780) - Eve
Eve
Nieuw
1780 Wemmel
Ik ben bereid om een huisbezoek uit te voeren - hond uit te laten + voeden - grote wandeling - spelen - verzorgen - boodschappen doen,... U kunt mij vertrouwen, ik heb ervaring met honden van jongsaf -
Petsitter in Grimbergen (1850) - Alexandre
Alexandre
Nieuw
1850 Grimbergen
Zelf heb ik een kat, maar heb ook altijd al een hond gewild. Thuis gaat dit niet dus kom ik graag in contact met honden waar mogelijk en met speelse honden bent u zeker aan het juiste adres. Dit is mijn kans om wat met honden bezig te zijn. Een echte hondenliefhebber zonder eigen hond.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Mimoza
Mimoza
Nieuw
1800 Vilvoorde
Allo ik ben gemotiveerde sportieve en ik hou de hond Ik heb thuis twee groote honden. Dus ik ken de honden U Kunnen me vertrouwen omdat ik ga altijd elke dagen met mijn 2 honden wandelen. Als de hond moet caca doen, ik zal een zakje pakken Ik ben gespierd,als de hond wil trekken ik kan zonder problemen ook trekken ! Ik kan ook de voet van uw hond proper maken met serviette. Als u heeft ook kroketjes te geven, dat is goed. Soms de hond heeft honger. Met vriend

Petsitter Neder-over-heembeek: geëvalueerd met 4.92 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Neder-over-heembeek, pet sitting in Neder-over-heembeek, dierenopvang Neder-over-heembeek, dierenpension Neder-over-heembeek ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Neder-over-heembeek

Lieve Dogsitter voor William en Archie - SItter voor WIlliam - SItter voor WIlliam
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden