petsitter Zuienkerke

Ontdek talentvolle petsitters in Zuienkerke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Zuienkerke

Petsitter in Varsenare (8490) - Wendy
Wendy
Varsenare
5/5 (12 reviews)
Naast oppas aan huis voor katten, honden, paarden, weidedieren,....is er ook de mogelijkheid om gekooide dieren bij ons te laten verblijven. Met net zo veel liefde en toewijding zorg ik voor deze kleine lieverds. Denk vooral ook verder dat vogel, vis, hamster,... ik hou van ALLE dieren 😉 Ik kom ze met veel plezier ophalen en breng ze terug op de dag dat het u best uitkomt.
Petsitter in Brugge (8000) - Khephren
Khephren
Brugge
5/5 (9 reviews)
Ik ben opgegroeid met 2 Saint Bernards waar ik voor zorgde van toen ze klein waren en bij bleef tot hun laatste momenten. Dit geeft mij ervaring met alle leeftijden, ik ben zelf 27 jaar en werk van thuis uit wat mij enorm veel vrije tijd geeft die ik graag besteed aan honden!
Petsitter in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I have a lifelong deep love for animals. I I spent many years as a veterinary assistant starting from the age of 18. I have had pets all my life, mostly cats but I love dogs! I can't pass a dog without saying 'hello'! I currently have two adorable cats. I will always put the care and safety of your beloved animal above all else!
Petsitter in De haan (8420) - Eric
Eric
De haan
5/5 (5 reviews)
Heb zelf sinds jaren diverse teckels. Elke dag (en zeker sinds corona) een flinke wandeling in en rond het mooie De Haan maakt mijn dag. Heb ook al met andere honden gewandeld, voor zover het welopgevoede diertjes zijn.
Petsitter in Brugge (8000) - Dominiek
Dominiek
Brugge
5/5 (5 reviews)
Heb zelf een hond en hou enorm veel van dieren, mn hond is een border collie en heeft zelf beweging nodig. Ik ben graag buiten. Ik voel dieren goed aan.
Petsitter in Assebroek (8310) - Ann
Ann Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Assebroek
5/5 (3 reviews)
Ik ben een gediplomeerd dierenartsassistente en heb ervaring met een hond met extreme angst door mijn eigen hondje Shela, afkomstig uit Roemenië. Ik vind het heel belangrijk dat dieren in hun eigen omgeving kunnen blijven omdat dit veel minder stress geeft voor hen. Heb ook diploma hondentrimmer.
Petsitter in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
Brugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf een hond en dus regelmatig op stap, misschien is dit combineerbaar met uw hond maar dit hoeft niet noodzakelijk. Ook een uitstap naar de zee behoort tot de mogelijkheden
Petsitter in Assebroek (8310) - Philippe
Philippe
Assebroek
5/5 (2 reviews)
Ben groot dierenvriend, ik heb zelf vroeger ook een hond gehad, heb veel tijd en energie om met uw hond te gaan wandelen, eventueel ook met meerdere honden, weer en wind zijn voor mij geen hindernis om flink te gaan wandelen met uw hond.
Petsitter in Jabbeke (8490) - Joni
Joni
Jabbeke
5/5 (2 reviews)
Ik ben van jongsaf aan al een dierenvriend en heb al huidieren sinds ik geboren ben. Mijn moeder is professioneel dierenverzorger en ik ga geregeld met haar op pad. Het zorgen voor dieren is me dus niet vreemd.
Petsitter in De haan (8420) - Jade
Jade
De haan
5/5 (2 reviews)
ik verwen de dieren zo veel als ze nodig hebben. ik respecteer ook de nodige ruimte die het dier nodig heeft om mij eerst te leren kennen. hierdoor kom ik graag eerst eens langs om te zien hoe het klikt met het dier zodat de eigenaar met een gerust hart kan vertrekken
Petsitter in Brugge (8000) - Yaoyao
Yaoyao
Brugge
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Yaoyao en ben van Chinese afkomst. Ik ben een grote dierenvriend en ik hou vooral van honden. Ik heb een wagen en kan aan huis komen om honden te trimmen, te wassen of eventueel de honden uit te laten
Petsitter in Brugge (8000) - Elisa
Elisa
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgegroeid met honden en katten. Ik ben een grote dierenvriend en heb zelf 6 katten nu en heb heel mijn leven honden gehad. Ik ga graag gaan wandelen met honden.
Petsitter in Jabbeke (8490) - Patricia
Patricia
Jabbeke
5/5 (2 reviews)
Ik hou van poezen, welk karakter ze ook hebben ! Ik ben onlangs verhuist en ondertussen voelen straatpoezen zich hier thuis ! Ik heb een positieve, zachte uitstraling en knuffel en praat graag met de dieren! Een aai is nooit teveel!
Petsitter in Brugge (8000) - Lisa
Lisa
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik ben betrouwbaar en verantwoordelijk. Ik ben bereid om je hond en kat tijdens een huisbezoek te verzorgen, van eten en drinken te voorzien en eventueel uit te laten. Met honden kan ik ook een wandeling doen.
Petsitter in Sint-michiels (8200) - Herlinde
Herlinde
Sint-michiels
Nieuw
Ik ben opgegroeid met katten en heb daarnaast ook een 'soft spot' voor honden. Ik paste al verschillende malen op de huisdieren van vrienden en kennissen en was een tijdlang vrijwilliger in het Blauwe Kruis Brugge. Momenteel deel ik mijn huis met twee poezen maar ik kom ook graag langs om uw dieren te vertroetelen als u er even niet bent.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Zuienkerke

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Zuienkerke: geëvalueerd met 4.88 door 138 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Zuienkerke, pet sitting in Zuienkerke, dierenopvang Zuienkerke, dierenpension Zuienkerke ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden