personal trainer Berchem

Ontdek talentvolle personal trainers in Berchem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Berchem

Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.95/5 (22 reviews)
Afgestudeerd in de sportschool, heb ervaring met sportles geven. Arbitrage in enkele sporten. Ben getraind in verschillende disciplines en heb een tijd lang personal training gegeven. Dit om extra ervaring op te doen. En te leren omgaan met verschillende trainingsdoelen voor verschillende personen.
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben altijd gepassioneerd om zowel fysiek als mentaal actief te zijn. Ik organiseerde een ultiem frisbeespel in Park Spoornord in 2018, en ik heb een uitgebreide training geleid (en het staat open voor iedereen en alle leeftijden). Ik help je graag door het gezonde pad en het is nooit te laat om te beginnen met het nemen van goede zorg voor jezelf!
Personal trainer in Deurne (2100) - Marieke
Marieke
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik ben 28 jaar en al 4 jaar voltijds sportleerkracht in het middelbaar. Ik werk graag doelgericht en science based om zo efficiënt mogelijk de gewenste resultaten te bereiken. Je kan bij mij terecht voor o.a. krachttraining op maat, bodybuilding, functionele en sportspecifieke training, algemene fitheid en afvallen. Dit allemaal kan via online begeleiding, bij uw thuis of op locatie!
Personal trainer in Berchem (2600) - Joeri
Joeri
Berchem
5/5 (3 reviews)
Na enkele intensieve opleidingen te hebben gevolgd en praktijkervaring te hebben opgedaan kan ik je goed helpen als personal trainer. Dat doe ik in enkele Antwerpse parken zodat je ook in de buitenlucht komt. Over een win-win gesproken!
Personal trainer in Berchem (2600) - Bart
Bart
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ben Bart ...vanaf m’n 7 jaar getennist,ben nu 44 jaar,heb 19 jaar competitie gespeeld op hoog niveau..heb cursus gehad van Steve Martens(Belgische coach)wil tennisles gaan geven aan beginnende tennissers of al basis...per 2 of alleen,zodat je veel leert en niet enkel ballen raapt..heb al m’n materiaal dus kan direct beginnen...uurloon zit tussen de 20a 30€/u..Bart
Personal trainer in Mortsel (2640) - Didier
Didier
Mortsel
3.5/5 (2 reviews)
Samen sporten is erg plezant dus ik ben eigenlijk een sport partner om samen te joggen of fitnessen ga je dat leuk vinden.Ondertussen gaan we samen werken op alle figuren en jouw zwaakte te verterken en ook altijd ervan genieten. Want boven alles moet je plezier en genoot hebben tijdens sport, uitraard moet gewerkt worden. Bel mij
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Khalid
Khalid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Met heel veel ervaring in Sport en gezondheid ben ik een zeer geschikte kandidaat voor Sportchoach . naast mijn Telecom onderneming spendeer ik de rest van mijn tijd in sporten gezondheid en leren hoe de mensen lichaam optimaal kan functioneren
Personal trainer in Antwerpen (2000) - Timmy
Timmy
Antwerpen
Nieuw
3 jaar bachelor leerkracht lichamelijke opvoeding & bewegingsrecreatie 10 jaar ervaring in breakdance lessen gezondheid & welzijnscoach 6 jaar ervaring in sportkampen en workshops Uiteraard ook ervaring in fitness op maat
Personal trainer in Berchem (2600) - Nico
Nico
Berchem
Nieuw
al 20j intensief bezig met krachttraining/fitness.ervaring niet via cursussen maar uit de praktijk! Geen dure personal coach nodig? no nonsense advies? contacteer me dan en we bekijken een plan op JOUW maat/behoeftes
Personal trainer in Berchem (2600) - Ivanildo
Ivanildo
Berchem
Nieuw
Als Personal Trainer kom ik wekelijks bij u thuis voor een training op maat. De trainingen worden opgemaakt om u lichaam weer te doen bewegen zoals u al een lange tijd niet meer hebt ervaren. Met effectieve lichaamsgewichtsoefeningen help ik u om uw doel te bereiken. Lopen, springen, duwen, trekken, en tillen zijn een paar van de functionele bewegingen. Het verbeteren van de functionele bewegingen om beter te kunnen functioneren in het dagelijkse leven!
Personal trainer in Borsbeek (2150) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borsbeek
Nieuw
Reeds enkele jaren werkzaam als personal trainer. EREPS level 4. Revalidatie training, NASM, correctiestrategie, afvallen of spiermassa en kracht, Voedingscoaching, ...
Personal trainer in Antwerpen (2018) - Lore
Lore
Antwerpen
Nieuw
Hi! Ik ben afgestudeerd als master in de kinesitherapie en ben dus de geknipte persoon voor gepersonaliseerde trainingen! Trends en diëten vind je bij mij niet terug, wel het veranderen naar een gezonde levensstijl, die je gemakkelijk kan volhouden. Groetjes, Lore
Personal trainer in Antwerpen (2000) - Saddam
Saddam
Antwerpen
Nieuw
Dag iedereen, ik ben zeer geinteresseerd in sporten. Vele jaren ervaring met fitness en kan je helpen met de juiste opbouw en hulp die je nodig hebt wil je meer spieren kweken, afvallen, etc.. Dan kan je me contacteren en kunnen we bekijken wat ik voor je kan betekenen. Groetjes!
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Thirusan
Thirusan
Borgerhout
Nieuw
Ik ben 22 jaar ik ben vaak bezig met sport door dat ik in mijn vrij-tijd met vrienden en voetbal meestal speel ik ook toernooi in het buitenland ik vindt mijn gezondheid belangrijk ik kan ook hier en daar lesgeven hoe je je gezondheid kan onderhouden.
Personal trainer in Mortsel (2640) - Yannick
Yannick
Mortsel
Nieuw
Al vele jaren golf speler en ook een diploma initiator op zak. Ik ga de volgende stap aangaan om officieel lesgever te worden. Deze optie kan me hierbij helpen om beter les te geven
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Berchem: geëvalueerd met 4.78 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Berchem, personal training Berchem, bodybuilding coach Berchem, fitness coach Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Berchem via Ring Twice


Personal training Berchem kan je helpen met het bereiken van je persoonlijke doelstellingen. Een personal trainer Berchem beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je met plezier om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag afvallen, jezelf bijschaven in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Berchem? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Berchem


Voor personal training in Berchem, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede gemeenschap met persoonlijke trainers in Berchem. Zo vind je dus de juiste trainer voor het behalen van je doelstellingen, maar wat doet een personal trainer Berchem juist?

Een persoonlijke trainer Berchem is gespecialiseerd in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Berchem, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Berchem is gespecialiseerd in zijn of haar domein en heeft jarenlange ervarenheid in het geven van personal training Berchem, die de coach van harte met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar discipline en voor extra motivatie zorgt om jouw doelstellingen te bereiken.

Een personal trainer Berchem stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de coach rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Berchem of je je nu wil concentreren op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Berchem


Wat een personal trainer Berchem kost, hangt erg af van de vormingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Berchem bijvoorbeeld een specifieke sportopleiding? Dan zal deze een hoger tarief rekenen dan een persoonlijke trainer Berchem zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Berchem heeft, zal het tarief naar boven brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Berchem te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Berchem extra uitgaven, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld uitgaven voor uitrusting, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Berchem


De kosten van een personal trainer Berchem hangen af van jouw wensen en de bijkomstige uitgaven. Zo rekent de personal trainer Berchem een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Berchem maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun tarieven.

Voor een sport coach Berchem kunnen bijkomende kosten, de onkosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Berchem die bij jou thuis komt, zal daarbovenop reiskosten factureren. Het uurtarief van een personal trainer Berchem ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Berchem

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Zwemles€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Berchem


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Berchem beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de trainer maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Berchem en kun je uitgebreid bespreken in een inschrijvingsgesprek.
 
Heb je doelstellingen die je wil halen? Geef dit aan je persoonlijke trainer Berchem door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitdenken. Voor personal training Berchem op maat, kun je dus je doelstellingen en wensen met je trainer bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Berchem wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Berchem


Ook voor een fitness trainer Berchem kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een juiste fitness trainer Berchem in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Berchem, die vervolgens een plan op maat maakt. Wil je graag meer spieren kweken of is je doel om je vetpercentage te verlagen? Je fitness trainer Berchem houdt rekening met je doelstellingen en noden.

Je fitness trainer Berchem heeft uitrusting beschikbaar, waarmee je de vordering van je personal training Berchem kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training nuttig is geweest of juist niet en kun je waar nodig bijstellen.

Personal trainer aan huis in BerchemJe personal training Berchem vindt plaats op jouw gekozen locatie. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Berchem in het perfectioneren van jouw voeding? Dan kan je trainer bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de coach thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Berchem in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach ongetwijfeld een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Berchem.

Wanneer je een sport coach Berchem of fitness trainer Berchem inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een gespecialiseerde sportlocatie vereist. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Berchem in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Berchem via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Berchem of personal training Berchem in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een getalenteerde buur in Berchem op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun vakbekwaamheid aan, waaronder personal training Berchem. Plaats je oproep voor een personal trainer Berchem op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je doelstellingen te behalen.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden