personal trainer Brasschaat

Ontdek talentvolle personal trainers in Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Brasschaat

Personal trainer in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben altijd gepassioneerd om zowel fysiek als mentaal actief te zijn. Ik organiseerde een ultiem frisbeespel in Park Spoornord in 2018, en ik heb een uitgebreide training geleid (en het staat open voor iedereen en alle leeftijden). Ik help je graag door het gezonde pad en het is nooit te laat om te beginnen met het nemen van goede zorg voor jezelf!
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als jonge twintiger zit ik al 6 jaar in de fitnesswereld (competitief) en ben ik personal trainer. Kennis van afvallen tot het bewust aankomen om spiermassa te creëren. Je kan dus bij mij terecht voor onder andere krachttraining/bodybuilding (focus op spiermassa), functionele trainingen, conditionele oefeningen en afvallen. Ik kan in het mogelijke gewichten en ander trainingsmateriaal voorzien.
Personal trainer in Deurne (2100) - Thalles
Thalles
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben voetballer gewest, ik heb met kinderen van 3-21 jaar gewerkt, als coach. Verder heb ik met Leandro da Silva gewerkt een bekend coach uit Antwerpen.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Khalid
Khalid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Met heel veel ervaring in Sport en gezondheid ben ik een zeer geschikte kandidaat voor Sportchoach . naast mijn Telecom onderneming spendeer ik de rest van mijn tijd in sporten gezondheid en leren hoe de mensen lichaam optimaal kan functioneren
Personal trainer in Kapellen (2950) - Joelle
Joelle Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Reeds enkele jaren ervaring als yoga teacher tot corona kwam. Nu wil ik graag terug lesgeven. Ik heb ondertussen verder gestudeerd tot physical trainer. Bij mij ben je aan het juiste adres voor de combinatie van ontspanning en inspanning samen met mentale begeleiding onder de vorm van coaching en/of meditatie
Personal trainer in Schilde (2970) - Wesley
Wesley
Schilde
Nieuw
Afgestudeerd in de richting LO en Sport aan Sint-Eduardus instituut Merksem. Ben zeer sportief aangelegd in bijna elke sport. Ben sinds mijn 5 jaar actief als voetballer en is mijn dagelijkse bezigheid
Personal trainer in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Brasschaat
Nieuw
Student, 1ste jaar bachelor in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Heb als middelbare opleiding Sportwetenschappen gevolgd en voortdurend zelf allerlei sporten beoefend. Ik ben steeds heel geïnteresseerd geweest in sport en lichaam en geef andere mensen graag tips. Ikzelf heb ook altijd graag een coach gehad die zijn vak met passie gaf, dus wil ik zelf liefst ook zo zijn! :-)
Personal trainer in Schoten (2900) - Aukje
Aukje Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Ik ben van opleiding leerkracht lichamelijke opvoeding en gecertificeerd personal trainer. Ik werk ook in het zwembad als lesgever en hoger redder. Ik heb ervaring in de triatlon/duatlon, turnen, zwemmen en Crossfit en ik wil mijn sportieve ervaring graag doorgeven. Misschien betekent dit voor jou ook de start van een gezonder en actiever leefstijl.
Personal trainer in Ekeren (2180) - Jacques
Jacques
Ekeren
Nieuw
Ik heb zelf jarenlang gesport (voetbal-tennis-fitness) en hoor vaak dat in verschillende clubs assistenten nodig zijn. Dit lijkt me wel aangenaam om te kunnen doen als bijverdienste.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Yassine
Yassine
Antwerpen
Nieuw
Ik ben zelf voetbaltrainer en ook conditie trainer doe dit al 8 jaar. Voor de jeugd en volwassenen. Het is ook iets dat ik zeer graag doe en sporten daar kan je niks verkeerd mee doen.
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Thirusan
Thirusan
Borgerhout
Nieuw
Ik ben 22 jaar ik ben vaak bezig met sport door dat ik in mijn vrij-tijd met vrienden en voetbal meestal speel ik ook toernooi in het buitenland ik vindt mijn gezondheid belangrijk ik kan ook hier en daar lesgeven hoe je je gezondheid kan onderhouden.
Personal trainer in Hoevenen (2940) - Prince
Prince
Hoevenen
Nieuw
Veel ervaring als coach heb ik nog niet maar door mijn jaren ervaring in de thaiboks sportwereld heb ik meer als genoeg ervaring om mensen te kunnen helpen om in een goede conditie en goede gezondheid te krijgen Waar een wil is is een weg 💪🏾🔥🔥
Personal trainer in Retie (2470) - Yente
Yente
Retie
Nieuw
Initiator Zwemmen (Vlaamse Trainersschool) Opleiding Leerkracht lager onderwijs Les @ Antwerpse Zwemschool & Antwerps Badhuis +12 jaar ervaring met kinderen op vakantiewerking, speelpleinwerking,...
Personal trainer in Deurne (2100) - Christelle
Christelle
Deurne
Nieuw
Ik ben 24 jaar en heb zelf 6 jaar atletiek gedaan mijn diciplines waren de 100 meter, hoogspringen en 4x100. Ik heb ook 3 jaar op de zwemschool gezeten. Om mezelf fit te houden probeer ik 3 x per week te joggen en ook te springtouwen. Zelf ben ik 3 jaar lang elke zomer sportmonitor geweest op kampen. Sporten is iets dat ik heel graag doe.
Personal trainer in Kapellen (2950) - Milan
Milan
Kapellen
Nieuw
Ik ben al twee jaren trainer bij een voetbalploeg en ik voetbal en basket zelf ook. Ik ben vaak bezig met sporten en vind het ook leuk in groepsgebeuren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Brasschaat: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Brasschaat, personal training Brasschaat, bodybuilding coach Brasschaat, fitness coach Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Brasschaat via Ring Twice


Personal training Brasschaat kan je helpen met het halen van je persoonlijke doelen. Een personal trainer Brasschaat beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je van harte om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag vermageren, jezelf perfectioneren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Brasschaat? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Brasschaat


Voor personal training in Brasschaat, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een breed netwerk met persoonlijke trainers in Brasschaat. Zo vind je dus de juiste trainer voor het halen van je doelen, maar wat doet een personal trainer Brasschaat exact?

Een persoonlijke trainer Brasschaat is specialist in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Brasschaat, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Brasschaat is gespecialiseerd in zijn of haar vak en heeft jarenlange ervaring in het geven van personal training Brasschaat, die de coach met plezier met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar vak en voor extra motivatie zorgt om jouw objectieven te halen.

Een personal trainer Brasschaat stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de trainer rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Brasschaat of je je nu wil focussen op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Brasschaat


Wat een personal trainer Brasschaat kost, hangt erg af van de trainingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Brasschaat bijvoorbeeld een specifieke sportopleiding? Dan zal deze een hogere prijs rekenen dan een persoonlijke trainer Brasschaat zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Brasschaat heeft, zal de prijs omhoog brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Brasschaat te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Brasschaat bijkomstige kosten, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld uitgaven voor gerei, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Brasschaat


De kosten van een personal trainer Brasschaat hangen af van jouw wensen en de bijkomstige onkosten. Zo rekent de personal trainer Brasschaat een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Brasschaat maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun vergoeding.

Voor een sport coach Brasschaat kunnen bijkomstige uitgaven, de onkosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Brasschaat die bij jou thuis komt, zal daarnaast reiskosten aanrekenen. Het uurtarief van een personal trainer Brasschaat ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Brasschaat

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Volleybalcoach€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Brasschaat


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Brasschaat beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de coach maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Brasschaat en kun je uitgebreid bespreken in een inschrijvingsgesprek.
 
Heb je doelstellingen die je wil bereiken? Geef dit aan je persoonlijke trainer Brasschaat door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitstippelen. Voor personal training Brasschaat op maat, kun je dus je doelstellingen en wensen met je coach bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Brasschaat wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Brasschaat


Ook voor een fitness trainer Brasschaat kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een geschikte fitness trainer Brasschaat in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Brasschaat, die vervolgens een plan op maat ontwerpt. Wil je graag meer spieren aanmaken of is je doel om je vetpercentage te verlagen? Je fitness trainer Brasschaat houdt rekening met je doelen en verlangen.

Je fitness trainer Brasschaat heeft uitrusting beschikbaar, waarmee je de voortzetting van je personal training Brasschaat kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training nuttig is geweest of juist niet en kun je waar nodig bijstellen.

Personal trainer aan huis in BrasschaatJe personal training Brasschaat vindt plaats op jouw gekozen plaats. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Brasschaat in het verbeteren van jouw voeding? Dan kan je coach bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de trainer thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Brasschaat in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach waarschijnlijk een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Brasschaat.

Wanneer je een sport coach Brasschaat of fitness trainer Brasschaat inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een gespecialiseerde sportlocatie noodzakelijk. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Brasschaat in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Brasschaat via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Brasschaat of personal training Brasschaat in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een getalenteerde buur in Brasschaat op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun deskundigheid aan, waaronder personal training Brasschaat. Plaats je oproep voor een personal trainer Brasschaat op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je objectieven te behalen.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden