Ring Twice

Hulp voor muziekles bij jou in de buurt

Meer dan 352 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muziekleraars

Ben is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Muziekles in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (8 reviews)
15 jaar ervaring met het geven van privélessen op maat voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. De gitaarlessen kunnen door gaan bij mij in een studioruimte of op locatie... Je hoeft enkel je eigen gitaar mee te brengen en zelfs dat is geen must. De leerling krijgt elke les nieuw materiaal mee om op voort te bouwen.
Muziekles in Antwerpen (2018) - Frank
Frank
Antwerpen
4.83/5 (53 reviews)
Op mijn 8 jaar begonnen met gitaar/muziek studie.Volledig afgestudeerd ( 9 jaar ) aan muziekacademie voor het instrument gitaar ( theorie/praktijk ).Pianoles gevolgd ( 1 jaar ) academie.In verscheidene bands/projecten gespeeld als gitarist/zanger. Academie voor Singer- Songwriter , compositie en Pop/Rock ensemble. Lid van Band " Elixir "
Muziekles in Aaigem (9420) - Gábor
Gábor
Aaigem
4.83/5 (18 reviews)
In het lesgegeven van gitaar focuseren wij voornamelijk op de rechhandtechniek biij het uitvoeren van een bekende nummer ,zoals bij het aanleren van de ritme sectie , ontwikkelen de juiste houding voor de optimaal plectrumtechniek om vlot uw livelingsnummer te kunnen spelen.ik ben volledig afgestudeerd 9 jaar muziekademie instrument gitaar -praktijk en theoerie , en speel in diverse bands .
Muziekles in Antwerpen (2000) - Radjishkoemar
Radjishkoemar
Antwerpen
4.81/5 (16 reviews)
Ik geef graag basis gitaarles, en basis zangles inclusief noten leer, ook linkshandigen, ik heb ervaringvanaf 16de jaar. Ook zangles, ademhalings oefeningen , italiaanse basis opera, maar waar je alle kanten mee opkunt, zoals popmuziek, ook heb ik de mogelijkheid om uw zankunsten op te nemen met een studio microfoon via computer
Muziekles in Merelbeke (9820) - Marie
Marie
Merelbeke
4.9/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben Marie. Ik geef al een tijdje pianoles aan kinderen en ik doe het met hart en ziel. Voor mij is het belangrijk dat kinderen zélf geïnteresseerd zijn in wat ze spelen. Door veel inspraak en speelse lessen kunnen kinderen hun liefde voor muziek ontwikkelen.
Muziekles in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Ik geef al 4 jaar zangles bij VZW Based on Stage en heb bij deze VZW ook zelf zanglessen gevolgd. Ik ben geschoold in musical en zing zelf pop en jazz. Ik geef zangles aan kinderen, maar heb ook met jongvolwassenen gewerkt. Ik kan vooral enkele technieken aanleren, maar kan ook helpen met het zoeken naar het bereik van de eigen stem en het projecteren hiervan. Ik volgde 12 jaar muziekschool.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan muziekles

Muziekles in Gierle (2275) - Nick
Nick
Gierle
4.78/5 (9 reviews)
Liefde voor muziek die in graag doorgeef , Ik speel al sinds kleins af op alle mogelijke instrumenten heb ook een paar jaar muziek les gevolgd maar speel liever op gevoel of gehoor
Muziekles in Bilzen (3740) - Lieven
Lieven
Bilzen
4.86/5 (7 reviews)
Dag allemaal, heb jij altijd al gitaar willen leren spelen of kan je al een beetje gitaar spelen en lukt het je niet om bepaalde nummers te kunnen spelen? Wel, hierbij wil ik je helpen om die nummers toch te leren spelen of toch een goed gevoel te krijgen om gitaar te spelen en de microbe te pakken te krijgen.
Muziekles in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
Lippelo
5/5 (5 reviews)
Ik ben Heidi en leer je met veel plezier één van je lievelingsstukken op de piano of leer je simpelweg je eigen stuk te componeren... Ik hou van zachte pop-muziek en kan je wegwijs maken in de verschillende mogelijkheden met je piano. Je kan bij mij terecht voor de pianolessen of ik kan bij je langskomen. Contacteer me gerust voor vragen of om een pianoles in te plannen.
Muziekles in Dudzele (8380) - Sofie
Sofie
Dudzele
5/5 (4 reviews)
Ik heb mijn diploma hogere 3 piano behaald. Ik studeer om muziekleerkracht te worden. Ik kan u dus helpen bij het spelen van pianostukken, maar ook bij het uitleggen van theorie. Zelf speel ik voornamelijk klassieke muziek, maar andere stijlen zijn zeker mogelijk. Ik geef les aan beginnende pianisten. Indien u in Gent centrum woont, kunnen pianolessen bij u doorgaan. Bij mij op kot lukt ook.
Muziekles in Deurne (2100) - Sandra
Sandra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik heb mijn eerste muzikale stapjes gezet in de muziekacademie van Deurne. Naast piano heb ik daar ook notenleer gevolgd. Tijdens mijn studies aan het conservatorium heb ik praktijkervaring opgedaan als pianolerares in verschillende muziekscholen in Schilde, Borgerhout, Brasschaat en Antwerpen Ik heb reeds 30 jaar ervaring in het geven van pianolessen aan beginners en gevorderden. (5j-80j)
Muziekles in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben een muzikant en geluidskunstenaar. Ik heb een MFA-graad in goed oefenen. Ik help graag iedereen die muziek wil beginnen spelen of zijn vaardigheden wil verbeteren.
Muziekles in Gent (9000) - Bram
Bram
Gent
4.75/5 (4 reviews)
Gepassioneerd producer van elektronische muziek, expertise in het softwareprogramma Ableton Live, geschoold in muziektheorie en basis pianoles. 12 jaar muziekles in klassieke/jazz saxofoon. Referentie elektronische muziek: Spotify => Kimman
Muziekles in Edegem (2650) - Annemie
Annemie
Edegem
5/5 (4 reviews)
Ik ben afgestudeerd aan de muziekacademie met de grootste onderscheiding voor piano en beschik daarnaast over diploma's notenleer en muziekgeschiedenis. Ik genoot een klassieke opleiding, maar ben eveneens vertrouwd met andere muziekgenres. Ben jij ook fan van Einaudi, Hans Zimmer, Yann Tiersen ...? Kan je nog geen noten lezen? Dit wordt stap voor stap geïntegreerd in de lessen. Waar wacht je op ?
Muziekles in Mariakerke (9030) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Ik ben erg geduldig en heb al heel wat mensen de basis van gitaar spelen bijgebracht. Ik wil graag dat iemand die gitaar wil leren spelen zich dat ok voor inzet. De smaak van de leerling primeert.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ - Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. - Duidelijke info (behalve over de kost die je betaalt aan List Minut, het tariefplan) - Leuk concept! ”
Elisabeth
“ fijn om in contact te komen, om beroepte doen met en op buren. Redelijk laagdrempelig, brede waaier aan diensten die zich aanbieden. Hopelijk groeit het aanbod nog meer, dan zou het nog beter werken. ”
Marie
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice muziekles: geëvalueerd met 4.98 door 201 klanten

Populaire dienstaanvragen

muziekles aan huis, privé leraar muziek gezocht, muziek leren spelen, muziekles volwassenen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen muziekles

De laatste aanvragen in de categorie muziekles

Piano leren spelen - Pianoles - piano leren - Pianoles bijna-zevenjarige - Muziekles Perdad - pianoles bij Anastasiia K. - Pianolessen - pianoles voor twee - Pianoles krijgen - Pianoles - Gitaarles - Pianoles Gent - Pianoles gezocht - Piano spelen - algemene info - Pianoles thuis. Kinderen 10 & 8 jaar. - Pianoles - eerste pianoles :D - Piano les - Pianoles - Gitaarles - piano lessen volgen - Pianoles - Pianoles voor beginner - gitaarles student kleuteronderwijs - Pianoleerkracht gezocht - Prive les zang - Cursus piano - Pianolessen vanaf 8 januari - Prive zangles gezocht (omgeving Sint-Gillis-Waas) - PIANOLES VOOR DOCHTER VAN 6 JAAR - Pianoles voor dochter van 6 jaar - Pianoles voor beginner - Pianoles - 8jaar beginner - pianoles - Pianoles zesjarige - Lessen & hulp - Muziekles : Gitaarles - start pianoles - Gitaarles - Arno - Pianoles voor absolute beginner - Muziekles in Gent (9000) - Pianoles in Gent (9000) - Pianoles in Grimbergen (1850) - Muziekles in Gent (9000) - Zangles in Zele (9240) - Gitaarles in Gooik (1755) - Gitaarles zonder notenleer - Pianoles in Nieuwpoort (8620) - Zangles in Vilvoorde (1800) - Pianoles in Hoeilaart (1560)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden