Muziekles in België: 333 muziekleraars

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Muziekles in Antwerpen (2018) - Frank
Frank
4.9/5 · 51 reviews
2018 Antwerpen
Op mijn 8 jaar begonnen met gitaar/muziek studie.Volledig afgestudeerd ( 9 jaar ) aan muziekacademie voor het instrument gitaar ( theorie/praktijk ).Pianoles gevolgd ( 1 jaar ) academie.In verscheidene bands/projecten gespeeld als gitarist/zanger. Academie voor Singer- Songwriter , compositie en Pop/Rock ensemble. Lid van Band " Elixir "
Muziekles in Antwerpen (2000) - Radjishkoemar
Radjishkoemar
4.81/5 · 16 reviews
2000 Antwerpen
Ik geef graag basis gitaarles, en basis zangles inclusief noten leer, ook linkshandigen, ik heb ervaringvanaf 16de jaar. Ook zangles, ademhalings oefeningen , italiaanse basis opera, maar waar je alle kanten mee opkunt, zoals popmuziek, ook heb ik de mogelijkheid om uw zankunsten op te nemen met een studio microfoon via computer
Muziekles in Aaigem (9420) - Gábor
Gábor
4.81/5 · 16 reviews
9420 Aaigem
In het lesgegeven van gitaar focuseren wij voornamelijk op de rechhandtechniek biij het uitvoeren van een bekende nummer ,zoals bij het aanleren van de ritme sectie , ontwikkelen de juiste houding voor de optimaal plectrumtechniek om vlot uw livelingsnummer te kunnen spelen.ik ben volledig afgestudeerd 9 jaar muziekademie instrument gitaar -praktijk en theoerie , en speel in diverse bands .
Muziekles in Merelbeke (9820) - Marie
Marie
4.9/5 · 10 reviews
9820 Merelbeke
Hallo, ik ben Marie. Ik geef al een tijdje pianoles aan kinderen en ik doe het met hart en ziel. Voor mij is het belangrijk dat kinderen zélf geïnteresseerd zijn in wat ze spelen. Door veel inspraak en speelse lessen kunnen kinderen hun liefde voor muziek ontwikkelen.
Muziekles in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
5/5 · 9 reviews
9040 Sint-amandsberg
Ik geef al 4 jaar zangles bij VZW Based on Stage en heb bij deze VZW ook zelf zanglessen gevolgd. Ik ben geschoold in musical en zing zelf pop en jazz. Ik geef zangles aan kinderen, maar heb ook met jongvolwassenen gewerkt. Ik kan vooral enkele technieken aanleren, maar kan ook helpen met het zoeken naar het bereik van de eigen stem en het projecteren hiervan. Ik volgde 12 jaar muziekschool.
Muziekles in Bilzen (3740) - Lieven
Lieven
4.83/5 · 6 reviews
3740 Bilzen
Dag allemaal, heb jij altijd al gitaar willen leren spelen of kan je al een beetje gitaar spelen en lukt het je niet om bepaalde nummers te kunnen spelen? Wel, hierbij wil ik je helpen om die nummers toch te leren spelen of toch een goed gevoel te krijgen om gitaar te spelen en de microbe te pakken te krijgen.
Muziekles in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
5/5 · 5 reviews
2890 Lippelo
Ik ben Heidi en leer je met veel plezier één van je lievelingsstukken op de piano of leer je simpelweg je eigen stuk te componeren... Ik hou van zachte pop-muziek en kan je wegwijs maken in de verschillende mogelijkheden met je piano. Je kan bij mij terecht voor de pianolessen of ik kan bij je langskomen. Contacteer me gerust voor vragen of om een pianoles in te plannen.
Muziekles in Dudzele (8380) - Sofie
Sofie
5/5 · 4 reviews
8380 Dudzele
Ik heb mijn diploma hogere 3 piano behaald. Ik studeer om muziekleerkracht te worden. Ik kan u dus helpen bij het spelen van pianostukken, maar ook bij het uitleggen van theorie. Zelf speel ik voornamelijk klassieke muziek, maar andere stijlen zijn zeker mogelijk. Ik geef les aan beginnende pianisten. Indien u in Gent centrum woont, kunnen pianolessen bij u doorgaan. Bij mij op kot lukt ook.
Muziekles in Deurne (2100) - Sandra
Sandra Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
2100 Deurne
Ik heb mijn eerste muzikale stapjes gezet in de muziekacademie van Deurne. Naast piano heb ik daar ook notenleer gevolgd. Tijdens mijn studies aan het conservatorium heb ik praktijkervaring opgedaan als pianolerares in verschillende muziekscholen in Schilde, Borgerhout, Brasschaat en Antwerpen Ik heb reeds 30 jaar ervaring in het geven van pianolessen aan beginners en gevorderden. (5j-80j)
Muziekles in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
5/5 · 4 reviews
2140 Borgerhout
Ik ben een muzikant en geluidskunstenaar. Ik heb een MFA-graad in goed oefenen. Ik help graag iedereen die muziek wil beginnen spelen of zijn vaardigheden wil verbeteren.
Muziekles in Gent (9000) - Bram
Bram
4.75/5 · 4 reviews
9000 Gent
Gepassioneerd producer van elektronische muziek, expertise in het softwareprogramma Ableton Live, geschoold in muziektheorie en basis pianoles. 12 jaar muziekles in klassieke/jazz saxofoon. Referentie elektronische muziek: Spotify => Kimman
Muziekles in Edegem (2650) - Annemie
Annemie
5/5 · 4 reviews
2650 Edegem
Ik ben afgestudeerd aan de muziekacademie met de grootste onderscheiding voor piano en beschik daarnaast over diploma's notenleer en muziekgeschiedenis. Ik genoot een klassieke opleiding, maar ben eveneens vertrouwd met andere muziekgenres. Ben jij ook fan van Einaudi, Hans Zimmer, Yann Tiersen ...? Kan je nog geen noten lezen? Dit wordt stap voor stap geïntegreerd in de lessen. Waar wacht je op ?
Muziekles in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
2610 Wilrijk
Bijna 15 jaar ervaring met het geven van privélessen op maat voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. De gitaarlessen kunnen door gaan bij mij in een studioruimte of op locatie... Je hoeft enkel je eigen gitaar mee te brengen en zelfs dat is geen must. De leerling krijgt elke les nieuw materiaal mee om op voort te bouwen.
Muziekles in Mariakerke (9030) - Steven
Steven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
9030 Mariakerke
Ik ben erg geduldig en heb al heel wat mensen de basis van gitaar spelen bijgebracht. Ik wil graag dat iemand die gitaar wil leren spelen zich dat ok voor inzet. De smaak van de leerling primeert.
Muziekles in Berchem (2600) - Milan
Milan
5/5 · 3 reviews
2600 Berchem
Door mijn 10+ jaar aan podiumervaring kan ik je leren hoe u zich kan inleven in uw song en hoe u deze het best overbrengt om een publiek mee te nemen op reis in uw lied. Dit inlevingsvermogen en tekstanalyse is mijn specialiteit. Ik bied ook demo opnames aan zodat je zelf goed kan luisteren naar jezelf om je werkpunten te achterhalen en verbeteren.

Ring Twice muziekles: geëvalueerd met 4.98 door 180 klanten

Populaire dienstaanvragen: muziekles aan huis, privé leraar muziek gezocht, muziek leren spelen, muziekles volwassenen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ - Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. - Duidelijke info (behalve over de kost die je betaalt aan List Minut, het tariefplan) - Leuk concept! ”
Zangles als cadeau voor 14-jarige
Frans raadt Elisabeth aan Elisabeth
“ fijn om in contact te komen, om beroepte doen met en op buren. Redelijk laagdrempelig, brede waaier aan diensten die zich aanbieden. Hopelijk groeit het aanbod nog meer, dan zou het nog beter werken. ”
pianoles voor kind
Lisa raadt Marie aan Marie
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen muziekles

De laatste aanvragen in de categorie muziekles

Piano leren spelen - Pianoles - piano leren - Pianoles bijna-zevenjarige - Muziekles Perdad - pianoles bij Anastasiia K. - Pianolessen - pianoles voor twee - Pianoles krijgen - Pianoles - Gitaarles - Pianoles Gent - Pianoles gezocht - Piano spelen - algemene info - Pianoles thuis. Kinderen 10 & 8 jaar. - Pianoles - eerste pianoles :D - Piano les - Pianoles - Gitaarles - piano lessen volgen - Pianoles - Pianoles voor beginner - gitaarles student kleuteronderwijs - Pianoleerkracht gezocht - Prive les zang - Cursus piano - Pianolessen vanaf 8 januari - Prive zangles gezocht (omgeving Sint-Gillis-Waas) - PIANOLES VOOR DOCHTER VAN 6 JAAR - Pianoles voor dochter van 6 jaar - Pianoles voor beginner - Pianoles - 8jaar beginner - pianoles - Pianoles zesjarige - Lessen & hulp - Muziekles : Gitaarles - start pianoles - Gitaarles - Arno - Pianoles voor absolute beginner - Gitaarles in Vilvoorde (1800) - Muziekles in Gent (9000) - Pianoles in Gent (9000) - Pianoles in Grimbergen (1850) - Muziekles in Gent (9000) - Zangles in Zele (9240) - Gitaarles in Gooik (1755) - Gitaarles zonder notenleer - Pianoles in Nieuwpoort (8620) - Zangles in Vilvoorde (1800)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden