muziekles

Hulp voor muziekles bij jou in de buurt

Meer dan 569 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muziekleraars

Muziekles in Antwerpen (2018) - Frank
Frank
Antwerpen
4.83/5 (78 reviews)
Op mijn 8 jaar begonnen met gitaar/muziek studie.Volledig afgestudeerd ( 9 jaar ) aan muziekacademie voor het instrument gitaar ( theorie/praktijk ).Pianoles gevolgd ( 1 jaar ) academie.In verscheidene bands/projecten gespeeld als gitarist/zanger. Academie voor Singer- Songwriter , compositie en Pop/Rock ensemble. Lid van Band " Elixir "
Muziekles in Aaigem (9420) - Gábor
Gábor
Aaigem
4.88/5 (33 reviews)
In het lesgegeven van gitaar focusseren wij voornamelijk op de rechthand-techniek bij het uitvoeren van een bekende nummer. Maar ook het aanleren van de ritme sectie , de juiste houding ontwikkelen voor de optimaal plectrum techniek om vlot uw lievelingsnummer te kunnen spelen. Ik ben volledig afgestudeerd 9 jaar muziekacademie instrument gitaar -praktijk en theorie en speel in diverse bands.
Muziekles in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (22 reviews)
15 jaar ervaring met het geven van privélessen op maat voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. De gitaarlessen kunnen door gaan bij mij in een studioruimte of op locatie... Je hoeft enkel je eigen gitaar mee te brengen en zelfs dat is geen must. De leerling krijgt elke les nieuw materiaal mee om op voort te bouwen.
Muziekles in Hasselt (3500) - Stefan
Stefan
Hasselt
5/5 (16 reviews)
In m'n jeugdjaren speelde ik piano en dwarsfluit, vervolledigd met de 9jarige volwassenopleiding orgel aan het stedelijk conservatorium in Hasselt. Graag help ik je bij het opfrissen van de de lessen notenleer en piano.
Muziekles in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
Erps-kwerps
5/5 (13 reviews)
De eerste les is een ONTMOETING waarbij we elkaar leren kennen en het VERDERE VERLOOP wordt besproken. De lessen vinden hun FUNDAMENT in de RUSSISCHE piano school. De Russische pianoschool is de meest SYSTEMATISCHE en SUCCES VOLLE methode met een zeer rijke traditie. Met veel passie en enthousiasme geef ik les. Ik ben geduldig, sociaal, communicatief, flexibel en pas mij aan. Iedereen is welkom.
Muziekles in Edegem (2650) - Anna maria
Anna maria
Edegem
5/5 (12 reviews)
Ik ben afgestudeerd aan de muziekacademie met de grootste onderscheiding voor piano en beschik daarnaast over diploma's notenleer en muziekgeschiedenis. Ik genoot een klassieke opleiding, maar ben eveneens vertrouwd met andere muziekgenres. Ben jij ook fan van Einaudi, Hans Zimmer, Yann Tiersen ...? Kan je nog geen noten lezen? Dit wordt stap voor stap geïntegreerd in de lessen. Waar wacht je op ?
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan muziekles

Muziekles in Merelbeke (9820) - Marie
Marie
Merelbeke
4.9/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben Marie. Ik geef al een tijdje pianoles aan kinderen en ik doe het met hart en ziel. Voor mij is het belangrijk dat kinderen zélf geïnteresseerd zijn in wat ze spelen. Door veel inspraak en speelse lessen kunnen kinderen hun liefde voor muziek ontwikkelen.
Muziekles in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Ik geef al 4 jaar zangles bij VZW Based on Stage en heb bij deze VZW ook zelf zanglessen gevolgd. Ik ben geschoold in musical en zing zelf pop en jazz. Ik geef zangles aan kinderen, maar heb ook met jongvolwassenen gewerkt. Ik kan vooral enkele technieken aanleren, maar kan ook helpen met het zoeken naar het bereik van de eigen stem en het projecteren hiervan. Ik volgde 12 jaar muziekschool.
Muziekles in Gierle (2275) - Nick
Nick
Gierle
4.78/5 (9 reviews)
Liefde voor muziek die in graag doorgeef , Ik speel al sinds kleins af op alle mogelijke instrumenten heb ook een paar jaar muziek les gevolgd maar speel liever op gevoel of gehoor
Muziekles in Bilzen (3740) - Lieven
Lieven
Bilzen
4.88/5 (8 reviews)
Dag allemaal, heb jij altijd al gitaar willen leren spelen of kan je al een beetje gitaar spelen en lukt het je niet om bepaalde nummers te kunnen spelen? Wel, hierbij wil ik je helpen om die nummers toch te leren spelen of toch een goed gevoel te krijgen om gitaar te spelen en de microbe te pakken te krijgen.
Muziekles in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
Lippelo
5/5 (5 reviews)
Ik ben Heidi en leer je met veel plezier één van je lievelingsstukken op de piano of leer je simpelweg je eigen stuk te componeren... Ik hou van zachte pop-muziek en kan je wegwijs maken in de verschillende mogelijkheden met je piano. Je kan bij mij terecht voor de pianolessen of ik kan bij je langskomen. Contacteer me gerust voor vragen of om een pianoles in te plannen.
Muziekles in Brasschaat (2930) - Sarah
Sarah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Ik geef graag les aan beginnende volwassenen en kinderen. Mijn motto is: pianoles zonder stress! Ik leer je graag hoe muziek is opgebouwd, en ik toon je de beste manier om een stuk te oefenen. Zelf heb ik de academie helemaal doorlopen, en heb daarna nog 3 jaar piano en compositie gestudeerd.
Muziekles in Sint-martens-latem (9830) - Lukas
Lukas
Sint-martens-latem
5/5 (5 reviews)
Ik speel nu al 10 jaar piano en heb dus redelijk veel ervaring. Sinds 3 jaar volg ik nu ook les met een Braziliaanse leerkracht via Skype en nu ben ik het derde deel van Beethoven's moonlight aan het spelen. Je kunt altijd eens een kijkje nemen naar mijn niveau op mijn instagram waar ik "the.piano.brothers" heet.
Muziekles in Kwaadmechelen (3945) - Dirk
Dirk
Kwaadmechelen
4.8/5 (5 reviews)
Ik leer je geen noten lezen maar samen halen we het mysterie uit de akkoorden. Begin je pas of ken je al enkele akkoorden maar wil je verder komen? Zingen terwijl je gitaar speelt? Tweede stem en close harmony? Leren liedjes schrijven? Dan kan ik je verder helpen.
Muziekles in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik heb mijn diploma hogere 3 piano behaald. Ik studeer om muziekleerkracht te worden. Ik kan u dus helpen bij het spelen van pianostukken, maar ook bij het uitleggen van theorie. Zelf speel ik voornamelijk klassieke muziek, maar andere stijlen zijn zeker mogelijk. Ik geef les aan beginnende pianisten. Indien u in Gent centrum woont, kunnen pianolessen bij u doorgaan. Bij mij op kot lukt ook.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel muziekleraars

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ - Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. - Duidelijke info (behalve over de kost die je betaalt aan List Minut, het tariefplan) - Leuk concept! ”
Elisabeth
“ fijn om in contact te komen, om beroepte doen met en op buren. Redelijk laagdrempelig, brede waaier aan diensten die zich aanbieden. Hopelijk groeit het aanbod nog meer, dan zou het nog beter werken. ”
Marie
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice muziekles: geëvalueerd met 4.98 door 334 klanten

Populaire dienstaanvragen

muziekles aan huis, privé leraar muziek gezocht, muziek leren spelen, muziekles volwassenen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost een uur muziekles?


De kosten van een uur muziekles kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het niveau van de docent, het instrument en de duur van de les. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:


De kosten van een muziekles bij Ring Twice beginnen gemiddeld vanaf €15-€25 per uur. Het is raadzaam om prijzen te vergelijken bij verschillende muziekdocenten en om zowel de kosten als de kwalificaties en ervaring van de docent in overweging te nemen bij het maken van je keuze.

Hoe vaak moet je naar de muziekles?


Hoe vaak je muziekles moet nemen, hangt af van verschillende factoren, zoals je leerniveau, doelen, beschikbaarheid en budget. Hier zijn enkele overwegingen:

Er is geen vaste regel voor hoe vaak je muziekles moet nemen, omdat dit afhangt van individuele behoeften en omstandigheden. Het is raadzaam om te overleggen met je muziekdocent om een lesplan op maat te maken dat past bij jouw doelen en beschikbaarheid.

Wat leer je bij muziek?


Muziek is een veelzijdig en rijk vakgebied dat een breed scala aan leerervaringen biedt. Bij muziek leer je niet alleen over de technische aspecten van het bespelen van een instrument, maar ook over creativiteit, expressie en de historische en culturele context van muziek. Hier zijn enkele dingen die je leert bij het bestuderen van muziek:

Het leren van muziek biedt niet alleen de mogelijkheid om muzikale vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om creativiteit, discipline, doorzettingsvermogen en teamwork te bevorderen. Het is een uitdagend en lonend proces dat je in staat stelt om jezelf artistiek en emotioneel uit te drukken.

Wat zijn muzikale vaardigheden?


Muzikale vaardigheden verwijzen naar de bekwaamheden en capaciteiten die iemand in staat stellen om muziek te begrijpen, te maken en uit te voeren. Deze vaardigheden omvatten een breed scala aan aspecten binnen de muziekwereld. Hier zijn enkele voorbeelden van muzikale vaardigheden:


Muzikale vaardigheden kunnen worden ontwikkeld en verfijnd door middel van opleiding, oefening en ervaring. Het niveau van beheersing van deze vaardigheden varieert van beginner tot gevorderd en hangt af van de individuele inzet en toewijding.

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden