Zangles in België: 99 zangleraars

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zangles in Antwerpen (2000) - Radjishkoemar
Radjishkoemar
4.81/5 · 16 reviews
2000 Antwerpen
Ik geef graag basis gitaarles, en basis zangles inclusief noten leer, ook linkshandigen, ik heb ervaringvanaf 16de jaar. Ook zangles, ademhalings oefeningen , italiaanse basis opera, maar waar je alle kanten mee opkunt, zoals popmuziek, ook heb ik de mogelijkheid om uw zankunsten op te nemen met een studio microfoon via computer
Zangles in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
5/5 · 9 reviews
9040 Sint-amandsberg
Ik geef al 4 jaar zangles bij VZW Based on Stage en heb bij deze VZW ook zelf zanglessen gevolgd. Ik ben geschoold in musical en zing zelf pop en jazz. Ik geef zangles aan kinderen, maar heb ook met jongvolwassenen gewerkt. Ik kan vooral enkele technieken aanleren, maar kan ook helpen met het zoeken naar het bereik van de eigen stem en het projecteren hiervan. Ik volgde 12 jaar muziekschool.
Zangles in Berchem (2600) - Milan
Milan
5/5 · 3 reviews
2600 Berchem
Door mijn 10+ jaar aan podiumervaring kan ik je leren hoe u zich kan inleven in uw song en hoe u deze het best overbrengt om een publiek mee te nemen op reis in uw lied. Dit inlevingsvermogen en tekstanalyse is mijn specialiteit. Ik bied ook demo opnames aan zodat je zelf goed kan luisteren naar jezelf om je werkpunten te achterhalen en verbeteren.
Zangles in Anderlecht (1070) - Ian
Ian
5/5 · 1 reviews
1070 Anderlecht
Hallo, ik ben Ian, 20 jaar. Momenteel studeer ik musical aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Buiten de lessen die ik krijg op school geef ik zelf ook les. Dit doe ik in het weekend. Dan geef ik zangles en toneel aan kinderen tot 16 jaar.
Zangles in Ekeren (2180) - Jef
Jef
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Hulp nodig met je stem tot het optimale te krijgen of zijn er bepaalde gitaartechnieken die niet echt lukken? Dan ben ik wie je zoekt. Ik zit nu 3 jaar in een koor en speel al 6 jaar gitaar. Ik kan zorgen voor begeleiding op meerdere manieren en zal hopelijk erg behulpzaam zijn. Ik ben calm en geduldig dus stress zal ik je zeker nier bezorgen :) .
Zangles in Sint-niklaas (9100) - Athal melchior
Athal melchior
5/5 · 1 reviews
9100 Sint-niklaas
Opgegroeid in een internationaal muzikale familie ben ik van jongs af aan in aanraking gekomen met muziek. Ik heb mij dan ook al vroeg gefocust op de natuurlijke stem, het authentieke stemgebruik. Ik heb lessen opgezocht van Nederland tot Frankrijk voor zoveel mogelijk te leren, en dit door te kunnen geven aan anderen. Ik geloof dat iedereen kan zingen en dat iedereen kan leren hoe goed te zingen.
Zangles in Mol (2400) - Sasha
Sasha
5/5 · 1 reviews
2400 Mol
Jij kan leren zingen, en dat wil ik graag bewijzen! Je zult zowel individuele coaching krijgen, alsook (indien gewenst) in koor. Inhoud lespakket: - Ademhalingstechniek (Theorie + Praktijk) - Stemkleur/effecten - Vocal range - Repertoire perfectioneren/uitbreiden Extra: - Jouw eigen lied componeren (Tekst/muziek) - Scatten/improviseren - Podium performance - ... Tot snel!
Zangles in Herdersem (9310) - Cynthia
Cynthia
5/5 · 1 reviews
9310 Herdersem
Gediplomeerd leerkracht muzikale opvoeding. Ik speel zelf al 17 jaar saxofoon en heb al 7 jaar koor-ervaring. Ik ben bereid om bijles te geven voor notenleer (lagere graad). Andere opties omtrent muzieklessen zijn bespreekbaar.
Zangles in Gent (9000) - Iris
Iris
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik ben afgestudeerd als logopedist en heb ervaring in het geven van stemvorming en zanglessen. Ik hou me bezig met het versterken van de stem en het opbouwen van zelfvertrouwen via de stem. Daarnaast ben ik flexibel genoeg om te luisteren naar wat jij wilt leren (zang en spraak) en je zo goed mogelijk verder te helpen, gebruik makend van wat ik kan en weet. Zin in? :)
Zangles in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Coach sinds 24 jaar, onderlegd in Complete Vocal Technique. Ook aandacht voor stemeffecten. Gezond stemgebruik staat centraal! Ook een van de enige vocalcoaches die extra aandacht besteed aan 'performance': acteerleraar.
Zangles in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 1 reviews
3001 Heverlee
Ik speel gitaar en ik zing. Op mijn 8 jaar ben ik begonnen met notenleer, en heb ik nadien gitaarles gevolgd op de muziekschool. Ik heb ook enkele jaren zangles gevolgd, en sinds 4 jaar ben ik lid van een showkoor (d.i. een koor waar we zingen en dansen). Ik zou het fijn vinden om kinderen, jongeren, volwassenen gitaar te leren spelen in de vorm van akkoorden, en samen muziek te maken!
Zangles in Doel (9130) - Amina
Amina Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9130 Doel
Hallo! Ik ben een zangeres van hoofdberoep en ik geef nu ook les. Ik heb al +10 jaar ervaring in de muziekwereld en ik zou graag alles wat ik heb geleerd delen met andere mensen. Ik focus me vooral op het intuïtief leren zingen en schrijven. Hopelijk tot snel!
Zangles in Antwerpen (2060) - Georgina
Georgina
5/5 · 1 reviews
2060 Antwerpen
I am a gospel singer with over 20k on Facebook. I have been a music director and a vocal trainer for my church's choir for over 18 years now. I have come up with a vocal therapy for people who have lost their voice called voice Anatomy. You cannot wait to follow this program.
Zangles in Gent (9000) - Sofie
Sofie
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo, ik ben Sofie. Ik ben al heel mijn leven gepassioneerd door muziek en geef al 3 jaar zang- en pianoles. Listminut' geeft mij de mogelijkheid om mijn passie met meer mensen te delen. Ben je op zoek naar een pianoles voor beginners of naar een betere zangtechniek, in gelijk welk genre? Hou je van een persoonlijke aanpak? Dan kan ik je helpen! Hopelijk tot snel!
Zangles in Schoten (2900) - Andy
Andy
Nieuw
2900 Schoten
Vooral gespecialiseerd in privé-zanglessen. Zelfzerdete zangopleidingen achter de rug. Ik hou van een persoonlijke aanpak aangezien iedereen andere hulp nodig heeft. Elke stem is anders! Kan ook online :)

Ring Twice zangles: geëvalueerd met 4.99 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen: zangles aan huis, privé leraar zang gezocht, leren zingen, zanglessen gezocht, prive zangles,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen zangles

De laatste aanvragen in de categorie zangles

zangles - Prijs - Zangles - Zangles - Zangles voor 15-jarige - Leren zingen - Zangles - Leren zingen - Zangles - zangles - Zangles - Zangles en gitaarles - The Voice Kids - Zangles & pianoles - Zangles 7 jarig meisje - Graag zangles voor opera. - prive zangles - Zangles voor kind van bijna 12 jaar - Private singing coach - zangles - Zangles volgen - Zangles voor dochter 10j te schoten - Zangles beginner - Zangles tiener - zangles in groep, meerstemmig - Zanglessen 4u keer per week - Zangles 12 jarige met ASS - Zangles - Zangcoaching - Zangles - op zoek naar pianoles (en eventueel ook zangles) - op zoek naar drumles - Zangles - Zanger les - Zangles in het weekend - Leren zingen - Cour de chant métal - Zangles - Tweewekelijkse Zangles - 1-op-1 zanglessen - Aanleren stem gebruik - ik zou graag zingen met gitaar - Zangleraar - Zangles - Privé zangles - prijs - Zangles - Ik zoek graag een en zang coach - Zangles individueel online of ofline - opera - Mijn droom is al van kinds af aan al gitaar lessen en zingen - Drie mensen willen samen zangcoaching op maat - Privé Zangles - Privé Zangles - Zangleraar
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden