zangles

Hulp voor zangles bij jou in de buurt

Meer dan 158 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zangleraars

Zangles in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Ik geef al 4 jaar zangles bij VZW Based on Stage en heb bij deze VZW ook zelf zanglessen gevolgd. Ik ben geschoold in musical en zing zelf pop en jazz. Ik geef zangles aan kinderen, maar heb ook met jongvolwassenen gewerkt. Ik kan vooral enkele technieken aanleren, maar kan ook helpen met het zoeken naar het bereik van de eigen stem en het projecteren hiervan. Ik volgde 12 jaar muziekschool.
Zangles in Balegem (9860) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Balegem
4.67/5 (3 reviews)
Ben je een hobby zanger(es) en leer je graag iets bij over zangtechniek? Welkom. Ikzelf ben gepassioneerd door de stem en ben actief in verschillende bands. Ik kreeg zelf met stemproblemen te kampen en deed daardoor ervaring op in het ontdekken wat de stem allemaal in haar mars heeft. Zingen is in de eerste plaats genieten, met het plezier om daar verder in te exploreren... Ik help je graag.
Zangles in Sint-jans-molenbeek (1080) - Lissy
Lissy
Sint-jans-molenbeek
5/5 (2 reviews)
Ik ben Lissy en ik studeer Opera aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Voor mijn opera studies heb ik 3 jaar Musical Theater gestudeerd aan het conservatorium. Ik kan je helpen met notenleer, piano, musical theater zang en klassieke zang. Ik kan je ook helpen met voor te bereiden om in het conservatorium binnen te geraken! Muziek is iets dat je in je leven moet hebben. En ik help je graag!
Zangles in Anderlecht (1070) - Ian
Ian
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Ian, 20 jaar. Momenteel studeer ik musical aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Buiten de lessen die ik krijg op school geef ik zelf ook les. Dit doe ik in het weekend. Dan geef ik zangles en toneel aan kinderen tot 16 jaar.
Zangles in Sint-niklaas (9100) - Athal melchior
Athal melchior
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Opgegroeid in een internationaal muzikale familie ben ik van jongs af aan in aanraking gekomen met muziek. Ik heb mij dan ook al vroeg gefocust op de natuurlijke stem, het authentieke stemgebruik. Ik heb lessen opgezocht van Nederland tot Frankrijk voor zoveel mogelijk te leren, en dit door te kunnen geven aan anderen. Ik geloof dat iedereen kan zingen en dat iedereen kan leren hoe goed te zingen.
Zangles in Mol (2400) - Sasha
Sasha
Mol
5/5 (1 reviews)
Jij kan leren zingen, en dat wil ik graag bewijzen! Je zult zowel individuele coaching krijgen, alsook (indien gewenst) in koor. Inhoud lespakket: - Ademhalingstechniek (Theorie + Praktijk) - Stemkleur/effecten - Vocal range - Repertoire perfectioneren/uitbreiden Extra: - Jouw eigen lied componeren (Tekst/muziek) - Scatten/improviseren - Podium performance - ... Tot snel!
Zangles in Aalst (9300) - Cynthia
Cynthia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Gediplomeerd leerkracht muzikale opvoeding. Ik speel zelf al 17 jaar saxofoon en heb al 7 jaar koor-ervaring. Ik ben bereid om bijles te geven voor notenleer (lagere graad). Andere opties omtrent muzieklessen zijn bespreekbaar.
Zangles in Gent (9000) - Iris
Iris
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als logopedist en heb ervaring in het geven van stemvorming en zanglessen. Ik hou me bezig met het versterken van de stem en het opbouwen van zelfvertrouwen via de stem. Daarnaast ben ik flexibel genoeg om te luisteren naar wat jij wilt leren (zang en spraak) en je zo goed mogelijk verder te helpen, gebruik makend van wat ik kan en weet. Zin in? :)
Zangles in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Coach sinds 24 jaar, onderlegd in Complete Vocal Technique. Ook aandacht voor stemeffecten. Gezond stemgebruik staat centraal! Ook een van de enige vocalcoaches die extra aandacht besteed aan 'performance': acteerleraar.
Zangles in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik speel gitaar en ik zing. Op mijn 8 jaar ben ik begonnen met notenleer, en heb ik nadien gitaarles gevolgd op de muziekschool. Ik heb ook enkele jaren zangles gevolgd, en sinds 4 jaar ben ik lid van een showkoor (d.i. een koor waar we zingen en dansen). Ik zou het fijn vinden om kinderen, jongeren, volwassenen gitaar te leren spelen in de vorm van akkoorden, en samen muziek te maken!
Zangles in Doel (9130) - Amina
Amina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Doel
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben een zangeres van hoofdberoep en ik geef nu ook les. Ik heb al +10 jaar ervaring in de muziekwereld en ik zou graag alles wat ik heb geleerd delen met andere mensen. Ik focus me vooral op het intuïtief leren zingen en schrijven. Hopelijk tot snel!
Zangles in Oud-turnhout (2360) - Joris
Joris
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik speel zelf al 15 jaar cello. Deze kennis zou ik graag willen overbrengen aan andere mensen die ook muziek willen leren. Dit hoeft niet direct met cello zijn maar dat kan ook in de vorm van muziektheorie zijn.
Zangles in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Sofie. Ik ben al heel mijn leven gepassioneerd door muziek en geef al 3 jaar zang- en pianoles. Listminut' geeft mij de mogelijkheid om mijn passie met meer mensen te delen. Ben je op zoek naar een pianoles voor beginners of naar een betere zangtechniek, in gelijk welk genre? Hou je van een persoonlijke aanpak? Dan kan ik je helpen! Hopelijk tot snel!
Zangles in Boechout (2530) - Hanne
Hanne
Boechout
5/5 (1 reviews)
Ik doe al sinds mijn 7 jaar muziekschool. Als 2e instrument heb ik op mijn 12 jaar gekozen voor piano. (1e instrument is fagot). Ik kan dus gerust en met veel plezier lesjes notenleer en piano geven. Of je nu al een beetje kent van piano of helemaal nog niets, samen zullen we ervoor zorgen dat je die leuke liedjes die je al lange tijd wilde spelen, vlotjes zal kunnen laten horen aan je vrienden!
Zangles in Jabbeke (8490) - Jeroen
Jeroen
Jabbeke
5/5 (1 reviews)
Heel mijn jeugd muziekles gevolgd en daarnaast heel wat ervaring opgedaan (gitaar/zang) in verschillende bands en ook als zanger/gitarist in een duo op trouwceremonies. Grote fan van meerstemmig zingen en gitaar spelen. Momenteel leerkracht lager onderwijs en ook organisator van het plaatselijke kinderkoor en in de zomer van een musicalkamp. Enthousiaste muzikant klaar om ervaring door te geven!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zangleraars

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice zangles: geëvalueerd met 4.98 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

zangles aan huis, privé leraar zang gezocht, leren zingen, zanglessen gezocht, prive zangles,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost zangles per uur?


De kosten voor zangles per uur variëren doorgaans afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, ervaring van de zangleraar en het niveau van de student. Gemiddeld liggen de prijzen tussen €15 en €25 per uur. Belangrijke aspecten die de prijs kunnen beïnvloeden zijn:


Het is raadzaam om verschillende zangleraren te vergelijken en eventuele extra voordelen, referenties en beoordelingen in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste zanglesoptie binnen het opgegeven prijsbereik.

Kan iedereen leren zingen?


In het algemeen kan vrijwel iedereen leren zingen, maar het niveau van vocaal talent kan per persoon variëren. Zingen is een vaardigheid die kan worden ontwikkeld en verbeterd met de juiste training en oefening. Belangrijke punten om te overwegen zijn:


Hoewel sommige mensen misschien meer natuurlijk talent hebben dan anderen, kan bijna iedereen met de juiste inspanning en begeleiding de vaardigheden ontwikkelen om beter te zingen. Het belangrijkste is om geduldig te zijn, consistent te oefenen en te genieten van het proces van vocale groei.

Op welke leeftijd moet je het best zangles volgen?


Het ideale moment om zangles te volgen kan variëren afhankelijk van de individuele behoeften en doelen. Over het algemeen kan zingen op elke leeftijd worden geleerd en verbeterd, maar er zijn enkele overwegingen:


Over het algemeen is het belangrijk om een zangleraar te vinden die ervaring heeft in het werken met de leeftijdsgroep van de student en die aansluit bij de specifieke doelen en behoeften van de leerling, ongeacht de leeftijd.


Andere categorieën gelijkaardig aan zangles

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden