Ring Twice

Hulp voor zangles bij jou in de buurt

Meer dan 105 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zangleraars

Zangles in Antwerpen (2000) - Radjishkoemar
Radjishkoemar
Antwerpen
4.81/5 (16 reviews)
Ik geef graag basis gitaarles, en basis zangles inclusief noten leer, ook linkshandigen, ik heb ervaringvanaf 16de jaar. Ook zangles, ademhalings oefeningen , italiaanse basis opera, maar waar je alle kanten mee opkunt, zoals popmuziek, ook heb ik de mogelijkheid om uw zankunsten op te nemen met een studio microfoon via computer
Zangles in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Ik geef al 4 jaar zangles bij VZW Based on Stage en heb bij deze VZW ook zelf zanglessen gevolgd. Ik ben geschoold in musical en zing zelf pop en jazz. Ik geef zangles aan kinderen, maar heb ook met jongvolwassenen gewerkt. Ik kan vooral enkele technieken aanleren, maar kan ook helpen met het zoeken naar het bereik van de eigen stem en het projecteren hiervan. Ik volgde 12 jaar muziekschool.
Zangles in Anderlecht (1070) - Ian
Ian
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Ian, 20 jaar. Momenteel studeer ik musical aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Buiten de lessen die ik krijg op school geef ik zelf ook les. Dit doe ik in het weekend. Dan geef ik zangles en toneel aan kinderen tot 16 jaar.
Zangles in Sint-niklaas (9100) - Athal melchior
Athal melchior
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Opgegroeid in een internationaal muzikale familie ben ik van jongs af aan in aanraking gekomen met muziek. Ik heb mij dan ook al vroeg gefocust op de natuurlijke stem, het authentieke stemgebruik. Ik heb lessen opgezocht van Nederland tot Frankrijk voor zoveel mogelijk te leren, en dit door te kunnen geven aan anderen. Ik geloof dat iedereen kan zingen en dat iedereen kan leren hoe goed te zingen.
Zangles in Mol (2400) - Sasha
Sasha
Mol
5/5 (1 reviews)
Jij kan leren zingen, en dat wil ik graag bewijzen! Je zult zowel individuele coaching krijgen, alsook (indien gewenst) in koor. Inhoud lespakket: - Ademhalingstechniek (Theorie + Praktijk) - Stemkleur/effecten - Vocal range - Repertoire perfectioneren/uitbreiden Extra: - Jouw eigen lied componeren (Tekst/muziek) - Scatten/improviseren - Podium performance - ... Tot snel!
Zangles in Herdersem (9310) - Cynthia
Cynthia
Herdersem
5/5 (1 reviews)
Gediplomeerd leerkracht muzikale opvoeding. Ik speel zelf al 17 jaar saxofoon en heb al 7 jaar koor-ervaring. Ik ben bereid om bijles te geven voor notenleer (lagere graad). Andere opties omtrent muzieklessen zijn bespreekbaar.
Zangles in Gent (9000) - Iris
Iris
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als logopedist en heb ervaring in het geven van stemvorming en zanglessen. Ik hou me bezig met het versterken van de stem en het opbouwen van zelfvertrouwen via de stem. Daarnaast ben ik flexibel genoeg om te luisteren naar wat jij wilt leren (zang en spraak) en je zo goed mogelijk verder te helpen, gebruik makend van wat ik kan en weet. Zin in? :)
Zangles in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Coach sinds 24 jaar, onderlegd in Complete Vocal Technique. Ook aandacht voor stemeffecten. Gezond stemgebruik staat centraal! Ook een van de enige vocalcoaches die extra aandacht besteed aan 'performance': acteerleraar.
Zangles in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik speel gitaar en ik zing. Op mijn 8 jaar ben ik begonnen met notenleer, en heb ik nadien gitaarles gevolgd op de muziekschool. Ik heb ook enkele jaren zangles gevolgd, en sinds 4 jaar ben ik lid van een showkoor (d.i. een koor waar we zingen en dansen). Ik zou het fijn vinden om kinderen, jongeren, volwassenen gitaar te leren spelen in de vorm van akkoorden, en samen muziek te maken!
Zangles in Doel (9130) - Amina
Amina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Doel
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben een zangeres van hoofdberoep en ik geef nu ook les. Ik heb al +10 jaar ervaring in de muziekwereld en ik zou graag alles wat ik heb geleerd delen met andere mensen. Ik focus me vooral op het intuïtief leren zingen en schrijven. Hopelijk tot snel!
Zangles in Antwerpen (2060) - Georgina
Georgina
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
I am a gospel singer with over 20k on Facebook. I have been a music director and a vocal trainer for my church's choir for over 18 years now. I have come up with a vocal therapy for people who have lost their voice called voice Anatomy. You cannot wait to follow this program.
Zangles in Oud-turnhout (2360) - Joris
Joris
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Zangles in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Sofie. Ik ben al heel mijn leven gepassioneerd door muziek en geef al 3 jaar zang- en pianoles. Listminut' geeft mij de mogelijkheid om mijn passie met meer mensen te delen. Ben je op zoek naar een pianoles voor beginners of naar een betere zangtechniek, in gelijk welk genre? Hou je van een persoonlijke aanpak? Dan kan ik je helpen! Hopelijk tot snel!
Zangles in Schoten (2900) - Andy
Andy
Schoten
Nieuw
Vooral gespecialiseerd in privé-zanglessen. Zelfzerdete zangopleidingen achter de rug. Ik hou van een persoonlijke aanpak aangezien iedereen andere hulp nodig heeft. Elke stem is anders! Kan ook online :)
Zangles in Hasselt (3500) - Nele
Nele
Hasselt
Nieuw
Leerkracht gitaar aan de academie. Sinds 3 jaar ook zelfstandig in privélessen gitaar en zang. master in de muziek (Lemmensinstituut) gitaar en zang (Maastricht) opleiding van leraar mijn lessen gaan door bij mijn thuis in Hasselt, makkelijk te bereiken met zowel wagen als openbaar vervoer. www.neleraymaekers.be
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice zangles: geëvalueerd met 4.99 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen

zangles aan huis, privé leraar zang gezocht, leren zingen, zanglessen gezocht, prive zangles,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen zangles

De laatste aanvragen in de categorie zangles

Lessen hulp muzieklessen - Beter worden in zingen, eigen lied schrijven - notenleer en muziekles - Zangles gerne blues, roots - Muziekles - Zangles - stemcoach/zangles opbouw zelfvertrouwen - Zanglerares - Muziekles - Zangles - Zang en gitaarles - zangles voor meisje van bijna 10 jaar - Zangles voor basistechnieken - zangles dochter 10 jaar - Zangles - Zangles voor 11-jarig meisje - Muziekles en geduld - Zang en gitaar les - Zangles - Zangles - Zanglera(a)r(es) gezocht - Leren zingen - Leren zingen - Leren zingen - Zangles - Zangles kind - Op zoek naar en zangcoach - Zangles - Beter stemgebruik - Viool introductie les- 2800 Mechelen - Op zoek naar lerares zang - zangles om te leren zingen als een soprano - singing lessons to sing like a soprano - Gitaar les en zingen - Lessen & hulp - Muziekles : Zangles - Zanglessen - zanglessen voor beginners volgen - Les gevraagd aan huis - Gezocht: zangcoach - prive les piano - Leren zingen om in een koor te gaan - Pianoles/zangles - Zangles - Leren zingen - Zangles - Privé zangles voor beginner - Zangles - privé zangles sopraan - Opleiding van nu tot professionele zanger - Zangles - zangles en pianoles - Zangles - zangles - Zangles - Zangles
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden