pianoles

Hulp voor pianoles bij jou in de buurt

Meer dan 283 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor pianoles aan huis

Pianoles in Hasselt (3500) - Stefan
Stefan
Hasselt
5/5 (16 reviews)
In m'n jeugdjaren speelde ik piano en dwarsfluit, vervolledigd met de 9jarige volwassenopleiding orgel aan het stedelijk conservatorium in Hasselt. Graag help ik je bij het opfrissen van de de lessen notenleer en piano.
Pianoles in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
Erps-kwerps
5/5 (14 reviews)
De eerste les is een ONTMOETING waarbij we elkaar leren kennen en het VERDERE VERLOOP wordt besproken. De lessen vinden hun FUNDAMENT in de RUSSISCHE piano school. De Russische pianoschool is de meest SYSTEMATISCHE en SUCCES VOLLE methode met een zeer rijke traditie. Met veel passie en enthousiasme geef ik les. Ik ben geduldig, sociaal, communicatief, flexibel en pas mij aan. Iedereen is welkom.
Pianoles in Edegem (2650) - Anna maria
Anna maria
Edegem
5/5 (12 reviews)
Ik ben afgestudeerd aan de muziekacademie met de grootste onderscheiding voor piano en beschik daarnaast over diploma's notenleer en muziekgeschiedenis. Ik genoot een klassieke opleiding, maar ben eveneens vertrouwd met andere muziekgenres. Ben jij ook fan van Einaudi, Hans Zimmer, Yann Tiersen ...? Kan je nog geen noten lezen? Dit wordt stap voor stap geïntegreerd in de lessen. Waar wacht je op ?
Pianoles in Merelbeke (9820) - Marie
Marie
Merelbeke
4.9/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben Marie. Ik geef al een tijdje pianoles aan kinderen en ik doe het met hart en ziel. Voor mij is het belangrijk dat kinderen zélf geïnteresseerd zijn in wat ze spelen. Door veel inspraak en speelse lessen kunnen kinderen hun liefde voor muziek ontwikkelen.
Pianoles in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
Lippelo
5/5 (5 reviews)
Ik ben Heidi en leer je met veel plezier één van je lievelingsstukken op de piano of leer je simpelweg je eigen stuk te componeren... Ik hou van zachte pop-muziek en kan je wegwijs maken in de verschillende mogelijkheden met je piano. Je kan bij mij terecht voor de pianolessen of ik kan bij je langskomen. Contacteer me gerust voor vragen of om een pianoles in te plannen.
Pianoles in Brasschaat (2930) - Sarah
Sarah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Ik geef graag les aan beginnende volwassenen en kinderen. Mijn motto is: pianoles zonder stress! Ik leer je graag hoe muziek is opgebouwd, en ik toon je de beste manier om een stuk te oefenen. Zelf heb ik de academie helemaal doorlopen, en heb daarna nog 3 jaar piano en compositie gestudeerd.
Pianoles in Sint-martens-latem (9830) - Lukas
Lukas
Sint-martens-latem
5/5 (5 reviews)
Ik speel nu al 10 jaar piano en heb dus redelijk veel ervaring. Sinds 3 jaar volg ik nu ook les met een Braziliaanse leerkracht via Skype en nu ben ik het derde deel van Beethoven's moonlight aan het spelen. Je kunt altijd eens een kijkje nemen naar mijn niveau op mijn instagram waar ik "the.piano.brothers" heet.
Pianoles in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik heb mijn diploma hogere 3 piano behaald. Ik studeer om muziekleerkracht te worden. Ik kan u dus helpen bij het spelen van pianostukken, maar ook bij het uitleggen van theorie. Zelf speel ik voornamelijk klassieke muziek, maar andere stijlen zijn zeker mogelijk. Ik geef les aan beginnende pianisten. Indien u in Gent centrum woont, kunnen pianolessen bij u doorgaan. Bij mij op kot lukt ook.
Pianoles in Oosterzele (9860) - Dominique
Dominique
Oosterzele
5/5 (4 reviews)
Je favoriete nummers spelen op piano of keyboard, alleen of in een bandje? Componeren of improviseren ? Dit hoeft niet zo moeilijk te zijn! Op basis van éénvoudige tot meer complexe akkoordenschema's of partituren en ritmiek, opent zich een nieuwe wereld aan mogelijkheden. Een basiskennis notenleer is handig maar niet noodzakelijk. Ideaal voor absolute beginners of half-gevorderden.
Pianoles in Gent (9000) - Bram
Bram
Gent
4.75/5 (4 reviews)
Gepassioneerd producer van elektronische muziek, expertise in het softwareprogramma Ableton Live, geschoold in muziektheorie en basis pianoles. 12 jaar muziekles in klassieke/jazz saxofoon. Referentie elektronische muziek: Spotify => Kimman
Pianoles in Paal (3583) - Bart
Bart
Paal
5/5 (3 reviews)
Ik ben al vanaf mijn 5 jaar bezig met muziek. Ik heb momenteel reeds 16 jaar pianoles gevolgd waarvan 12 jaar klassieke muziek en 4 jaar jazz. Ik ben op klassieke piano afgestudeerd met grote onderscheiding. Door mijn lessen jazz piano heb ik ook een grondige kennis van akkoorden en begeleiding.
Pianoles in Afsnee (9051) - Natalia
Natalia
Afsnee
5/5 (3 reviews)
Beginner of gevorderde, jong geweld of op leeftijd, stap voor stap leer ik je de knepen van het vak. Heb je een piano in huis en zou je er graag het maximum uithalen? Laat het me weten en we doen het samen. Ervaring: 16 jaar Vorming: Bachelor in de Kunsten (Muziek - Piano)
Pianoles in Antwerpen (2060) - Hany
Hany
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Sinds mijn acht jaar ben ik bezig met muziek. In de academie (piano), aan de Kunsthumaniora (woord-muziek) en in het jaar muziektherapie heb ik mijn skills ontwikkeld. Verder heb ik tussendoor lessen jazzpiano, songwriting en klassieke piano gevolgd. Nu probeer ik me vooral te focussen op improvisatie. Mijn lerarendiploma is daarbovenop een hulp om didactisch tegemoet te komen aan jouw wensen.
Pianoles in Laarne (9270) - Joeri
Joeri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laarne
5/5 (2 reviews)
Ik ben professioneel muzikant (master in de muziek) en heb meer dan 20 jaar ervaring in het privéonderwijs. Afhankelijk van wat je wil kunnen, stel ik het verloop van de lessen samen. In het begin starten we met het leren ontcijferen van partituren en dit overzetten naar piano. Doorheen de lessen leer je geleidelijk aan de theorie vanuit de praktijk.
Pianoles in Eppegem (1980) - Francis
Francis
Eppegem
5/5 (2 reviews)
Als professioneel violist met jarenlange ervaring help ik amateurviolisten zodat zij meer plezier kunnen beleven aan hun hobby. Ook wie vragen heeft over muziektheorie (algemene muzikale vorming), kan bij mij terecht. Zelf ben ik geen pianist. Wie met piano wil starten, kan wel al via eenvoudige klassieke stukjes een eindje op weg geholpen worden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel pianoleraars

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pianoles aan huis: geëvalueerd met 4.99 door 123 klanten

Populaire dienstaanvragen

pianoles volwassenen, pianoles kinderen, prive pianoles, pianoles peuters, pianoles voor beginners, eerste pianoles, privé pianoles, pianoles kind, vanaf welke leeftijd pianoles, pianoles aan huis, privé leraar piano gezocht, piano leren spelen, piano leren spelen volwassenen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Hoe lang duurt het om piano te leren spelen?


Er is geen vaste tijd om te leren piano spelen, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de frequentie van oefenen, de inzet van de student en het niveau van de gewenste vaardigheid. Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen bij het bepalen van de tijd die nodig is om piano te leren spelen:


Over het algemeen kan het leren spelen van piano enige tijd duren, maar met regelmatige oefening, toewijding en de juiste begeleiding, kunnen studenten in korte tijd vooruitgang boeken. Het kan enkele maanden tot enkele jaren duren om vaardigheden op te bouwen, afhankelijk van de individuele omstandigheden. Het is belangrijk om te onthouden dat het leren van piano een voortdurend proces is en dat de vaardigheden verbeteren naarmate de tijd verstrijkt.


Op welke leeftijd begin je best met pianoles?


De leeftijd waarop het beste kan worden begonnen met pianoles is afhankelijk van het individu en hun vermogen om te leren. Er zijn echter een paar overwegingen om te maken bij het beslissen over de juiste leeftijd om te beginnen met pianoles:

Het is belangrijk om te onthouden dat de beslissing om te beginnen met pianoles afhangt van het individu en dat er geen "perfecte" leeftijd is om te beginnen. Sommige kinderen beginnen op jonge leeftijd en bloeien op, terwijl andere kinderen op een latere leeftijd beginnen en even succesvol zijn. Het is belangrijk om de interesse en motivatie van het kind te ondersteunen en hen aan te moedigen om te leren en te groeien.


Hoeveel kost privé pianoles?


De kosten van privé pianoles variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie, de ervaring van de leraar en de duur van de les. Hier zijn een aantal zaken om rekening mee te houden als het gaat om de kosten van privé pianoles:

Over het algemeen liggen de tarieven tussen €20 - €30 per les, afhankelijk van de hierboven genoemde factoren. Het is belangrijk om de kosten af te wegen tegen de ervaring en kwaliteit van de leraar, en om te zoeken naar een leraar die past bij jouw specifieke behoeften en doelen. Het kan ook de moeite waard zijn om te kijken naar groepslessen, die over het algemeen goedkoper zijn dan privélessen.

Andere categorieën gelijkaardig aan pianoles

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden