Pianoles in België: 165 pianoleraars

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Pianoles in Merelbeke (9820) - Marie
Marie
4.9/5 · 10 reviews
9820 Merelbeke
Hallo, ik ben Marie. Ik geef al een tijdje pianoles aan kinderen en ik doe het met hart en ziel. Voor mij is het belangrijk dat kinderen zélf geïnteresseerd zijn in wat ze spelen. Door veel inspraak en speelse lessen kunnen kinderen hun liefde voor muziek ontwikkelen.
Pianoles in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
5/5 · 5 reviews
2890 Lippelo
Ik ben Heidi en leer je met veel plezier één van je lievelingsstukken op de piano of leer je simpelweg je eigen stuk te componeren... Ik hou van zachte pop-muziek en kan je wegwijs maken in de verschillende mogelijkheden met je piano. Je kan bij mij terecht voor de pianolessen of ik kan bij je langskomen. Contacteer me gerust voor vragen of om een pianoles in te plannen.
Pianoles in Dudzele (8380) - Sofie
Sofie
5/5 · 4 reviews
8380 Dudzele
Ik heb mijn diploma hogere 3 piano behaald. Ik studeer om muziekleerkracht te worden. Ik kan u dus helpen bij het spelen van pianostukken, maar ook bij het uitleggen van theorie. Zelf speel ik voornamelijk klassieke muziek, maar andere stijlen zijn zeker mogelijk. Ik geef les aan beginnende pianisten. Indien u in Gent centrum woont, kunnen pianolessen bij u doorgaan. Bij mij op kot lukt ook.
Pianoles in Deurne (2100) - Sandra
Sandra Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
2100 Deurne
Ik heb mijn eerste muzikale stapjes gezet in de muziekacademie van Deurne. Naast piano heb ik daar ook notenleer gevolgd. Tijdens mijn studies aan het conservatorium heb ik praktijkervaring opgedaan als pianolerares in verschillende muziekscholen in Schilde, Borgerhout, Brasschaat en Antwerpen Ik heb reeds 30 jaar ervaring in het geven van pianolessen aan beginners en gevorderden. (5j-80j)
Pianoles in Gent (9000) - Bram
Bram
4.75/5 · 4 reviews
9000 Gent
Gepassioneerd producer van elektronische muziek, expertise in het softwareprogramma Ableton Live, geschoold in muziektheorie en basis pianoles. 12 jaar muziekles in klassieke/jazz saxofoon. Referentie elektronische muziek: Spotify => Kimman
Pianoles in Edegem (2650) - Annemie
Annemie
5/5 · 4 reviews
2650 Edegem
Ik ben afgestudeerd aan de muziekacademie met de grootste onderscheiding voor piano en beschik daarnaast over diploma's notenleer en muziekgeschiedenis. Ik genoot een klassieke opleiding, maar ben eveneens vertrouwd met andere muziekgenres. Ben jij ook fan van Einaudi, Hans Zimmer, Yann Tiersen ...? Kan je nog geen noten lezen? Dit wordt stap voor stap geïntegreerd in de lessen. Waar wacht je op ?
Pianoles in Antwerpen (2060) - Hany
Hany
5/5 · 3 reviews
2060 Antwerpen
Sinds mijn acht jaar ben ik bezig met muziek. In de academie (piano), aan de Kunsthumaniora (woord-muziek) en in het jaar muziektherapie heb ik mijn skills ontwikkeld. Verder heb ik tussendoor lessen jazzpiano, songwriting en klassieke piano gevolgd. Nu probeer ik me vooral te focussen op improvisatie. Mijn lerarendiploma is daarbovenop een hulp om didactisch tegemoet te komen aan jouw wensen.
Pianoles in Laarne (9270) - Joeri
Joeri Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9270 Laarne
Ik ben professioneel muzikant (master in de muziek) en heb meer dan 10 jaar ervaring in het privéonderwijs. Afhankelijk van wat je wil kunnen, stel ik het verloop van de lessen samen. In het begin starten we met het leren ontcijferen van partituren en dit overzetten naar piano. Doorheen de lessen leer je geleidelijk aan de theorie vanuit de praktijk.
Pianoles in Puurs (2870) - Peter
Peter
5/5 · 2 reviews
2870 Puurs
* 1ste prijzen KVMC Antwerpen: Harmonie (1987) - Piano (1988) - Fuga (1992) * Pedagogisch getuigschrift KVMC Antwerpen: Piano (klassiek en jazz/pop/rock) * Cursus Jazz piano: Diederik Wissels (jazzpianist) * 30 jaar ervaring als leraar piano, begeleidingspraktijk, samenspel en als pianobegeleider * 30 jaar actief bij oa Libertango Kwartet en als begeleider van verschillende zangeressen jazz-pop.
Pianoles in Afsnee (9051) - Natalia
Natalia
5/5 · 2 reviews
9051 Afsnee
Beginner of gevorderde, jong geweld of op leeftijd, stap voor stap leer ik je de knepen van het vak. Heb je een piano in huis en zou je er graag het maximum uithalen? Laat het me weten en we doen het samen. Ervaring: 16 jaar Vorming: Bachelor in de Kunsten (Muziek - Piano)
Pianoles in Brugge (8000) - Sien
Sien Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Ik heb piano en cello gestudeerd aan het Stedelijk Conservatorium in Brugge. Ben jij net als ik geprikkeld door muziek? Misschien kan ik jou helpen door een initiatie piano, cello of notenleer te geven.
Pianoles in Gent (9000) - Dieuwertje
Dieuwertje
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ga niet zonder begeleiding aan de slag met een instrument, want dan is de kans heel groot dat je de verkeerde techniek aanneemt. Ik help je graag bij deze technieken, houding, vingerzetting, noten en ritmes kunnen lezen en deze overbrengen op piano,.. zin krijgen om piano te spelen! Ook als je reeds wat basiservaring hebt of een bepaald stuk wil leren, ben je zeker welkom.
Pianoles in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
5/5 · 1 reviews
3071 Erps-kwerps
De eerste les is een ONTMOETING waarbij we elkaar leren kennen en het VERDERE VERLOOP wordt besproken. De lessen vinden hun FUNDAMENT in de RUSSISCHE piano school. De Russische pianoschool is de meest SYSTEMATISCHE en SUCCES VOLLE methode met een zeer rijke traditie. Met veel passie en enthousiasme geef ik les. Ik ben geduldig, sociaal, communicatief, flexibel en pas mij aan. Iedereen is welkom.
Pianoles in Brussel (1000) - Simon
Simon
5/5 · 1 reviews
1000 Brussel
Ik heb de hele 'loopbaan' in het Stedelijk Conservatorium van Brugge doorlopen voor piano, en ben in 2012 afgestudeerd met grote onderscheiding. In 2013 behaalde ik het diploma voor viool, maar volg ondertussen verder les. Tevens volgde ik vier jaar les muziekgeschiedenis. Momenteel studeer ik Muziekschriftuur aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel.
Pianoles in Eppegem (1980) - Francis
Francis
5/5 · 1 reviews
1980 Eppegem
Als professioneel violist met jarenlange ervaring help ik amateurviolisten zodat zij meer plezier kunnen beleven aan hun hobby. Ook wie vragen heeft over muziektheorie (algemene muzikale vorming), kan bij mij terecht. Zelf ben ik geen pianist. Wie met piano wil starten, kan wel al via eenvoudige klassieke stukjes een eindje op weg geholpen worden.

Ring Twice pianoles: geëvalueerd met 4.98 door 51 klanten

Populaire dienstaanvragen: pianoles aan huis, privé leraar piano gezocht, piano leren spelen, piano leren spelen volwassenen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen pianoles

De laatste aanvragen in de categorie pianoles

Keyboard beginner - Pianoles 1u/week - Prijs - Pianoleraar gezocht (2) - Noten leren naar mijn kind van 9 jaar - Piano voor volwassene - beginner - Privéles piano (beginner) - Les om accordeon te leren - Piano les voor mijn zoon hij is 5 jaar - keyboard leerkracht gezocht - pianoles - Pianoles voor mijn zoon van 11 jaar - Thuis piano lessen - Privé les - Noteleer en piano lessen - Les aan volwassene - privaat pianoles thuisb - Piano les voor kleuter gezocht - Pianoles (mama), elektrische gitaarles (zoon) - Pianoles aan huis op woensdagnamiddag - Pianoleraar voor een 4jarige jongen - Pianoleraar gezocht - Pianoles thuis voor volwassenen - Privéles electrische gitaar voor 10-jarige jongen (5) - pianoles bij ons thuis - Privé pianoles Leuven - Piano leren spelen - The Voice Kids - Pianolessen - pianoles - piano bijles Hugo - Start piano - 9 jaar - Piano leraar gezocht - Pianoles aan huis - pianoles - Pianolessen voor mijn dochter van 8 jaar - Piano les absolute beginner Melsele - Keyboard les - Piano les - pianoles privé - Privé pianoles beginnende volwassene - Pianoles aan huis - Pianoles beginners - Pianoles (7) - Pianoles - Pianoles aan huis (St Martens Latem) - Pianoles aan huis - piano/keybordles aan huis - Pianoles - Piano leraar voor kinderen en volwassenen - Pianoles kind 8 jaar - Pianolesgever gezocht voor beginner - Filip Lietar. Aanvraag pianoles aan huis. - Music leraar voor kinderen in Frans/Professeur de musique pour enfants en français - Piano teacher
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden