gitaarles

Hulp voor gitaarlessen bij jou in de buurt

Meer dan 233 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie gitaarleraars

Gitaarles in Antwerpen (2018) - Frank
Frank
Antwerpen
4.83/5 (78 reviews)
Op mijn 8 jaar begonnen met gitaar/muziek studie.Volledig afgestudeerd ( 9 jaar ) aan muziekacademie voor het instrument gitaar ( theorie/praktijk ).Pianoles gevolgd ( 1 jaar ) academie.In verscheidene bands/projecten gespeeld als gitarist/zanger. Academie voor Singer- Songwriter , compositie en Pop/Rock ensemble. Lid van Band " Elixir "
Gitaarles in Aaigem (9420) - Gábor
Gábor
Aaigem
4.88/5 (33 reviews)
In het lesgegeven van gitaar focusseren wij voornamelijk op de rechthand-techniek bij het uitvoeren van een bekende nummer. Maar ook het aanleren van de ritme sectie , de juiste houding ontwikkelen voor de optimaal plectrum techniek om vlot uw lievelingsnummer te kunnen spelen. Ik ben volledig afgestudeerd 9 jaar muziekacademie instrument gitaar -praktijk en theorie en speel in diverse bands.
Gitaarles in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (22 reviews)
15 jaar ervaring met het geven van privélessen op maat voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. De gitaarlessen kunnen door gaan bij mij in een studioruimte of op locatie... Je hoeft enkel je eigen gitaar mee te brengen en zelfs dat is geen must. De leerling krijgt elke les nieuw materiaal mee om op voort te bouwen.
Gitaarles in Gierle (2275) - Nick
Nick
Gierle
4.78/5 (9 reviews)
Liefde voor muziek die in graag doorgeef , Ik speel al sinds kleins af op alle mogelijke instrumenten heb ook een paar jaar muziek les gevolgd maar speel liever op gevoel of gehoor
Gitaarles in Bilzen (3740) - Lieven
Lieven
Bilzen
4.88/5 (8 reviews)
Dag allemaal, heb jij altijd al gitaar willen leren spelen of kan je al een beetje gitaar spelen en lukt het je niet om bepaalde nummers te kunnen spelen? Wel, hierbij wil ik je helpen om die nummers toch te leren spelen of toch een goed gevoel te krijgen om gitaar te spelen en de microbe te pakken te krijgen.
Gitaarles in Kwaadmechelen (3945) - Dirk
Dirk
Kwaadmechelen
4.8/5 (5 reviews)
Ik leer je geen noten lezen maar samen halen we het mysterie uit de akkoorden. Begin je pas of ken je al enkele akkoorden maar wil je verder komen? Zingen terwijl je gitaar speelt? Tweede stem en close harmony? Leren liedjes schrijven? Dan kan ik je verder helpen.
Gitaarles in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben een muzikant en geluidskunstenaar. Ik heb een MFA-graad in goed oefenen. Ik help graag iedereen die muziek wil beginnen spelen of zijn vaardigheden wil verbeteren.
Gitaarles in Mariakerke (9030) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Ik ben erg geduldig en heb al heel wat mensen de basis van gitaar spelen bijgebracht. Ik wil graag dat iemand die gitaar wil leren spelen zich dat ok voor inzet. De smaak van de leerling primeert.
Gitaarles in Bavegem (9520) - Niels
Niels
Bavegem
5/5 (3 reviews)
Met 22 jaar ervaring in zingen en gitaarspelen, en met een achtergrond als internationaal muziekproducent, is mijn passie onwankelbaar. Ik heb ik meerdere bands opgetreden en ben toegewijd om mijn levenslange liefde voor muziek te delen. Ik hanteer een praktijkgerichte aanpak, leer zelfstandig je favoriete nummers spelen vanaf de eerste les. Tot binnenkort!
Gitaarles in Lede (9340) - Maxim
Maxim
Lede
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben momenteel 21 en ik speel reeds 8 jaar gitaar. Muziek is mijn passie en juist daarom wil ik heel graag beginners helpen met het maken van vooruitgang. De muziekgenres die mijn voorkeur hebben zijn: Blues, soul, funk, (alternative) rock & Pop/indie. Ik ben goed in het improviseren van solo's over eender welke toonaard/genre. Wil je beter leren soleren? Dan kan ik je misschien helpen!
Gitaarles in Jabbeke (8490) - Jeroen
Jeroen
Jabbeke
5/5 (2 reviews)
Heel mijn jeugd muziekles gevolgd en daarnaast heel wat ervaring opgedaan (gitaar/zang) in verschillende bands en ook als zanger/gitarist in een duo op trouwceremonies. Grote fan van meerstemmig zingen en gitaar spelen. Momenteel leerkracht lager onderwijs en ook organisator van het plaatselijke kinderkoor en in de zomer van een musicalkamp. Enthousiaste muzikant klaar om ervaring door te geven!
Gitaarles in Kruishoutem (9770) - Frederik
Frederik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kruishoutem
5/5 (2 reviews)
Drumles en (elektrische rock)gitaarles voor beginners! Ik heb ruime podiumervaring en leer met alle plezier de beginselen van het vak aan!
Gitaarles in Destelbergen (9070) - Gulzhaina
Gulzhaina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Ik ben lerares geweest aan het conservatorium van Moskou en Almaty en speel in een ensemble ‘Les Misérables’. Ik heb 13 jaar les gegeven in een school voor hoogbegaafde muzikanten. Vandaag geef ik les in academies in Brussel en Mechelen en bij mij thuis in Gent en Destelbergen.
Gitaarles in Leuven (3000) - Febe
Febe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik volgde een 7 jarige opleiding notenleer, gevolgd door 3 jaar Algemene Muzikale Vorming. Dit in combinatie met 9 jaar gitaarlessen (klassieke gitaar), waarvoor ik uiteindelijk een diploma Hogere Graad behaalde (met grote onderscheiding). Nu maak ik mijn eigen muziek. Ik wil graag mijn passie delen met anderen.
Gitaarles in Boom (2850) - Delfine
Delfine
Boom
5/5 (1 reviews)
Wegens interesse in de moraalwetenschappen, ben ik niet voor het conservatorium (gitaar) gegaan, maar oorspronkelijk was dat wel het plan. Kinderen/jongeren met ambitie om het gitaarspelen te leren beheersen, zijn bij mij dus ook aan het juiste adres. Al mijn handboeken zijn nog steeds bewaard.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel gitaarleraars

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice gitaarlessen: geëvalueerd met 4.96 door 193 klanten

Populaire dienstaanvragen

gitaarles aan huis, privé leraar gitaar gezocht, gitaar leren spelen, gitaarles voor beginners,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost een uur gitaarles?


De kosten voor een uur gitaarles kunnen variëren, maar gemiddeld liggen de prijzen tussen de €20 en €30 per uur. Hier zijn enkele factoren om te overwegen bij het bepalen van de kosten:

Het is belangrijk om verschillende gitaarleraren te vergelijken en hun achtergrond, lesmethoden en referenties te onderzoeken. Kies altijd een leraar die past bij je niveau, doelen en budget. Investeer in kwalitatieve lessen, want gitaarleraren met een hoger tarief kunnen over het algemeen meer ervaring en expertise bieden.

Kun je op latere leeftijd nog gitaar leren spelen?


Op latere leeftijd gitaar leren spelen is zeker mogelijk en kan een verrijkende ervaring zijn. Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen:


Ongeacht je leeftijd, is het nooit te laat om te beginnen met het leren bespelen van de gitaar. Met de juiste mindset, inzet en begeleiding kun je al snel plezier beleven aan het bespelen van dit veelzijdige instrument.

Hoeveel gitaarlessen heb je nodig?


Het aantal gitaarlessen dat je nodig hebt, kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals je doelen, startniveau, leertempo en toewijding aan oefenen. Er is geen vast aantal lessen dat voor iedereen geldt, maar hier zijn enkele overwegingen:


Over het algemeen kan een beginnerscursus bestaan uit 10 tot 20 lessen, maar het is gebruikelijk om door te gaan met lessen zolang je gemotiveerd bent om te leren en te verbeteren. Sommige mensen blijven gedurende hun hele leven lessen volgen om hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

Andere categorieën gelijkaardig aan gitaarles

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden