Ring Twice

Hulp voor gitaarlessen bij jou in de buurt

Meer dan 141 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie gitaarleraars

Ben is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Gitaarles in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (8 reviews)
15 jaar ervaring met het geven van privélessen op maat voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. De gitaarlessen kunnen door gaan bij mij in een studioruimte of op locatie... Je hoeft enkel je eigen gitaar mee te brengen en zelfs dat is geen must. De leerling krijgt elke les nieuw materiaal mee om op voort te bouwen.
Gitaarles in Antwerpen (2018) - Frank
Frank
Antwerpen
4.83/5 (53 reviews)
Op mijn 8 jaar begonnen met gitaar/muziek studie.Volledig afgestudeerd ( 9 jaar ) aan muziekacademie voor het instrument gitaar ( theorie/praktijk ).Pianoles gevolgd ( 1 jaar ) academie.In verscheidene bands/projecten gespeeld als gitarist/zanger. Academie voor Singer- Songwriter , compositie en Pop/Rock ensemble. Lid van Band " Elixir "
Gitaarles in Aaigem (9420) - Gábor
Gábor
Aaigem
4.83/5 (18 reviews)
In het lesgegeven van gitaar focuseren wij voornamelijk op de rechhandtechniek biij het uitvoeren van een bekende nummer ,zoals bij het aanleren van de ritme sectie , ontwikkelen de juiste houding voor de optimaal plectrumtechniek om vlot uw livelingsnummer te kunnen spelen.ik ben volledig afgestudeerd 9 jaar muziekademie instrument gitaar -praktijk en theoerie , en speel in diverse bands .
Gitaarles in Antwerpen (2000) - Radjishkoemar
Radjishkoemar
Antwerpen
4.81/5 (16 reviews)
Ik geef graag basis gitaarles, en basis zangles inclusief noten leer, ook linkshandigen, ik heb ervaringvanaf 16de jaar. Ook zangles, ademhalings oefeningen , italiaanse basis opera, maar waar je alle kanten mee opkunt, zoals popmuziek, ook heb ik de mogelijkheid om uw zankunsten op te nemen met een studio microfoon via computer
Gitaarles in Gierle (2275) - Nick
Nick
Gierle
4.78/5 (9 reviews)
Liefde voor muziek die in graag doorgeef , Ik speel al sinds kleins af op alle mogelijke instrumenten heb ook een paar jaar muziek les gevolgd maar speel liever op gevoel of gehoor
Gitaarles in Bilzen (3740) - Lieven
Lieven
Bilzen
4.86/5 (7 reviews)
Dag allemaal, heb jij altijd al gitaar willen leren spelen of kan je al een beetje gitaar spelen en lukt het je niet om bepaalde nummers te kunnen spelen? Wel, hierbij wil ik je helpen om die nummers toch te leren spelen of toch een goed gevoel te krijgen om gitaar te spelen en de microbe te pakken te krijgen.
Gitaarles in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben een muzikant en geluidskunstenaar. Ik heb een MFA-graad in goed oefenen. Ik help graag iedereen die muziek wil beginnen spelen of zijn vaardigheden wil verbeteren.
Gitaarles in Mariakerke (9030) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Ik ben erg geduldig en heb al heel wat mensen de basis van gitaar spelen bijgebracht. Ik wil graag dat iemand die gitaar wil leren spelen zich dat ok voor inzet. De smaak van de leerling primeert.
Gitaarles in Wijnegem (2110) - Jo
Jo
Wijnegem
5/5 (3 reviews)
Aan de hand van een aantal gemakkelijke popsongs (ook recente!) leren we alle basisakkoorden. En dan beginnen we met de samenstelling van een songook met al je favoriete songs en leer ik je al die songs spelen (en zingen als je wil). Je zal verbaasd zijn hoe snel je echt aan het gitaarspelen bent!
Gitaarles in Destelbergen (9070) - Gulzhaina
Gulzhaina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Ik ben lerares geweest aan het conservatorium van Moskou en Almaty en speel in een ensemble ‘Les Misérables’. Ik heb 13 jaar les gegeven in een school voor hoogbegaafde muzikanten. Vandaag geef ik les in academies in Brussel en Mechelen en bij mij thuis in Gent Ledeberg
Gitaarles in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Gitaarles in Hallaar (2220) - Pieter
Pieter
Hallaar
5/5 (1 reviews)
Ik ben Pieter reeds 20 jaar een professionele muzikant/gitarist en producer. Ik heb naast een master diploma gitaar, jazz en lichte muziek ook een pedagogisch diploma. Ik beheers vele muziekstijlen: jazz, rock, klassiek, singer songwriter, fingerpicking, blues enz... Ik ben een gepassioneerd lesgever die op een heel persoonlijke manier te werk gaat.
Gitaarles in Leuven (3000) - Febe
Febe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik volgde een 7 jarige opleiding notenleer, gevolgd door 3 jaar Algemene Muzikale Vorming. Dit in combinatie met 9 jaar gitaarlessen (klassieke gitaar), waarvoor ik uiteindelijk een diploma Hogere Graad behaalde (met grote onderscheiding). Nu maak ik mijn eigen muziek. Ik wil graag mijn passie delen met anderen.
Gitaarles in Boom (2850) - Delfine
Delfine
Boom
5/5 (1 reviews)
Wegens interesse in de moraalwetenschappen, ben ik niet voor het conservatorium (gitaar) gegaan, maar oorspronkelijk was dat wel het plan. Kinderen/jongeren met ambitie om het gitaarspelen te leren beheersen, zijn bij mij dus ook aan het juiste adres. Al mijn handboeken zijn nog steeds bewaard.
Gitaarles in Gent (9000) - Sam
Sam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb 5 jaar lang Jazzgitaar gestudeerd (LUCA, Jazzstudio) daarnaast ook een specialisatiejaar muziekproductie (MUDA) en jaren gitaar en muziekles gevolgd aan het APK in Gent. Een jaar geleden ben ik in bijberoep begonnen als privé-muziekleraar, ondertussen heb ik meerdere terugkerende leerlingen. Muziekles geven combineert twee van mijn passies, van mij kan je nooit te veel vragen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice gitaarlessen: geëvalueerd met 4.95 door 131 klanten

Populaire dienstaanvragen

gitaarles aan huis, privé leraar gitaar gezocht, gitaar leren spelen, gitaarles voor beginners,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen gitaarles

De laatste aanvragen in de categorie gitaarles

notenleer en muziekles - We zoeken iemand om gitaarles te geven aan onze zoon - Gitaar beginner Spaans - Privé gitaarles voor jongen van 5 jaar (3de kleuterklas) die echt heel veel interesse toont - Gitaarles - Aanvraag les klassieke gitaar.Opus 59 carcassi.Be. - Ik ben opzoek naar n gitaardocent(e). - Muziekles - Electrische gitaar leren spelen - Leren electrisch gitaar spelen - Gitaarles - Elektrische gitaar - Akoestische gitaar Lotte - gitaarles - gitaarles 8 jarige - Elektrische gitaar - Basis gitaar - Gitaarles beginner Laarne - Bijsturing gitaarles - vraag gitaarles - toffe gitaarleraar/lerares gezocht - Zang en gitaar les - Uurtje gitaarles - Gezocht leraar gitaar voor 12 jarige - Elektrische gitaar - wil muziek leren spelen, voorkeur piano, ook gitar - GITAARLESSEN - Ik zou graag gitaar leren spelen (heb een klassieke gitaar) - Wie helpt onze 8jarige zoon op gang met gitaarspelen? - Gitaarlessen in Schoten voor mijn kleinzoon Liam Hij is 10j en woont in Schoten - gitaarles - Gezocht: leraar elektrische gitaar - Gezocht: leraar elektrische gitaar - Gitaarles dinsdagnamiddag wijnegem - Gitaarlessen kind - Basgitaar - Gitaarles - Gitaarles (Ben B.) - Gitaarles - jongen 5 jaar - Klassieke gitaarles voor 7-jarige - Les ukelele voor 5jarige - Prive gitaal les - gitaarles - Gitaarlessen client Kzienvantel - Op zoek naar een leerkracht basgitaar - Gitaar docent gevraagd - Gitaarles - Prive gitaarles aan 12jarige - Initiatie basgitaar - Basgitaar leraar gezocht - Gitaarlessen - prive gitaar lessen regio Beveren - Gitaarles zoon 8 jaar - Bijscholing gitaar - Basgitaar les
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden