kooklessen

Hulp voor kooklessen bij jou in de buurt

Meer dan 510 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars

Kooklessen in Puurs (2870) - Filip
Filip
Puurs
5/5 (15 reviews)
Ik ben al meer dan 30 jaar chef kok en heb ook zelf mijn eigen restaurant gehad. Je bent bij mij dus zeker aan het goede adres voor kooklessen. Ik ben een babbelaar en heel vlot in de omgang!
Kooklessen in Mechelen (2800) - Filip
Filip
Mechelen
5/5 (12 reviews)
Koken is voor mij geen taak, maar een fijne hobby. Als vegetariër is de vegetarische en veganistische keuken mij niet vreemd. Verwacht geen les in snijtechnieken, maar wel tip en tricks om lekkere maaltijden klaar te maken.
Kooklessen in Rotselaar (3110) - Anne-marie
Anne-marie
Rotselaar
5/5 (10 reviews)
Kook dagelijks voor eigen gezin van 7 personen. Gaf in het verleden al kooklessen aan kleine groepjes, leerde mijn kinderen de passie voor gevarieerde, gebalanceerde en smaakvolle voeding.
Kooklessen in Aaigem (9420) - Lydia
Lydia
Aaigem
5/5 (9 reviews)
Ik heb jaren kookles aan volwassenen gegeven aan volwassenen via het CVO. Kooktechnieken en de goeie Vlaamse keuken zijn mijn specialiteiten. Ik leer u graag de basis aan en kan ook speciale volledige menu's maken op aanvraag. Ik kom ook graag ter plaatse bij u koken (bv. als u wat minder mobiel bent of wegens tijdsgebrek zelf geen ruimte hebt)!
Kooklessen in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Na mijn opleiding in het middelbaar, studeerde ik een jaar aan Spermalie Brugge. Hier behaalde ik met glans mijn diploma Kok en Zaalverantwoordelijke. Ik studeer nu talen maar zoek toch een manier om mijn ervaring in de keuken om te zetten naar de praktijk. Ik heb al ervaring in lesgeven (zangles) en zou dit willen verruimen naar mijn andere passie, koken.
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
Hoi! Ik heb ondertussen een paar jaar ervaring in de horecasector en hierdoor bezit ik de kennis over de keuken. Ik verdiep me liefst in vleesgerechten, zuiderse gerechten en nagerechten!
Kooklessen in Alsemberg (1652) - Katia
Katia
Alsemberg
5/5 (6 reviews)
Ik eet en kook bijzonder graag en heb nutritherapie gestudeerd en probeer het gezonde aan het lekkere te koppelen. Ik geef ook demo's met de Thermomix. Geeft u een stel vrienden die een clubje willen vormen, dan kan ik u kookles geven. Tot gauw!
Kooklessen in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Ik heet Marc, ben gediplomeerd kok/traiteur,,Ik doe dat al meer dan 20 jaar, koken is mijn hobby en passie!Ik geef kookles aan huis of bij jou thuis voor 2tot 6 personen, bezit een heel assortiment keukenspullen als volwaardig kok,,,dus een veelzijdig kok op alle gebied! Wil je de fijne kneepjes van t koken onder de knie krijgen, neem dan gerust kontakt op met mij,, Tot snel
Kooklessen in Houthulst (8650) - Nele
Nele
Houthulst
5/5 (6 reviews)
Ik ben graag bezig met andere mensen te helpen. Een passie van mij is koken. Ik heb sinds enkele maanden een foodblog met bijna 1000 volgers. Kooklessen geven is dan ook een ideale combinatie om mijn passies te combineren.
Kooklessen in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Als voormalige chef van oa Belgische ambassade, yachts en sterrenzaken wil ik mijn ervaring en kennis delen. Als aspirant leerkracht secundair onderwijs in het Frans kan ik u ook bijstaan de Franse taal onder de knie te krijgen
Kooklessen in Melle (9090) - Micheline
Micheline
Melle
4.2/5 (5 reviews)
Vanuit mijn passie voor koken heb ik ervaring met verschillende keukens. Ik begeleid u graag bij het leren koken, maar ook als u samen met vrienden een kookworkshop wenst te organiseren (max 6 personen).De keukens waarin u zich kan verdiepen zijn onder meer de Belgische, Franse, Italiaanse, Spaanse, Griekse, maar ook Arabische, Afrikaanse, Aziatische en in het bijzonder de Ayurvedische keuken.
Kooklessen in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
Lippelo
5/5 (5 reviews)
Ik ben Heidi en leer je met veel plezier gerechten koken die spontaan doen watertanden en naar meer doen snakken... Ik hou van verwennerijen en vanalle lekkers en kan je wegwijs maken in het koken van voorgerechten, hoofdgerechten en/of nagerechten. Je kan bij mij in de keuken terecht of ik kan bij je langskomen. Contacteer me gerust voor vragen of om een kookles in te plannen.
Kooklessen in Schilde (2970) - Wim
Wim
Schilde
5/5 (5 reviews)
Ik volgde de gerenomeerde PIVA kokschool een aantal jaren geleden. Ik heb het diploma Hulpkok en moet nog maar een paar modules volgen voor het diploma Kok. Ondertussen kan ik u helpen om de basisprincipes aan te leren indien die ontbreken. Soms neemt het leven inderdaad een andere wending en sta je er plots alleen voor; ook in de keuken. Ik kan u dan zeker op weg helpen om goed te leren koken.
Kooklessen in Boom (2850) - Wendy
Wendy
Boom
5/5 (5 reviews)
Ik kan jou met veel plezier de dagdagelijkse dingen aanleren, zoals stoofpotjes, ovenschotels, sausjes, pasta , vlees, vis, .... koken is mijn passie. Ik kook ook al van mijn 16jaar zelf , en heb door de jaren heen al veel bijgeleerd. Ook heb ik een cursus keukenmedewerker gevolgd, waar ze de basiskeuken aanleerden.
Kooklessen in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf al 2 jaar chef kok, Ik sta al sinds mijn 13e in de keuken el heb het van thuis uit ook altijd meegekregen van mijn moeder, Ik zou graag mensen inspireren om zelf meer te koken en hier passie voor opwekken
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kookleraars

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice kooklessen: geëvalueerd met 4.77 door 180 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookles aan huis, kookworkshop, vegerarische kooklessen, vegetarische kookworkshop, kookles volwassenen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Hoeveel kost een kookcursus?


De kosten van een kookcursus kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de cursus, het niveau van de cursus, de locatie en de reputatie van de kookschool. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

Bij Ring Twice beginnen de de kosten van een kookcursus vanaf €15-€25 per uur, afhankelijk van de bovengenoemde factoren. Het is raadzaam om prijzen te vergelijken bij verschillende koks. Lees ook beoordelingen van eerdere klanten om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van de service. 

Wat is een kookworkshop?


Een kookworkshop is een interactieve en educatieve ervaring waarbij de deelnemers de kans krijgen om onder begeleiding van een professionele chef-kok nieuwe kookvaardigheden te leren en gerechten te bereiden. Het is een leuke en praktische manier om meer te leren over koken en om samen met anderen te genieten van de culinaire wereld. Hier zijn enkele kenmerken van een kookworkshop:


Kookworkshops zijn populair bij zowel beginnende koks als ervaren liefhebbers die hun culinaire vaardigheden willen verbeteren. Het is een leuke en leerzame activiteit die de passie voor koken kan stimuleren.Andere categorieën gelijkaardig aan kooklessen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden