Kooklessen in België: 259 kookleraars

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kooklessen in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 41 reviews
8000 Brugge
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar oud en woon in Brugge. Ik houd van koken en volgde dan ook een aantal jaren opleiding aan hotelschool Spermalie. Koken moet vooral lekker, plezierig en soms ook gewoon praktisch zijn. Ik help u graag om samen te ontdekken wat voor lekkers we op uw bord kunnen toveren :-) Vele groeten, Elisabeth
Kooklessen in Oostende (8400) - Ronny
Ronny
4.85/5 · 13 reviews
8400 Oostende
Bijgeschoold dit jaar (tot stop door Corona) tot broodbakker (allerlei soorten broden), vanaf september bijscholing tot 'speciale' broden: brioches, chocoladebrood, croissants, speciale koeken etc ...
Kooklessen in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
5/5 · 9 reviews
9040 Sint-amandsberg
Na mijn opleiding in het middelbaar, studeerde ik een jaar aan Spermalie Brugge. Hier behaalde ik met glans mijn diploma Kok en Zaalverantwoordelijke. Ik studeer nu talen maar zoek toch een manier om mijn ervaring in de keuken om te zetten naar de praktijk. Ik heb al ervaring in lesgeven (zangles) en zou dit willen verruimen naar mijn andere passie, koken.
Kooklessen in Antwerpen (2040) - Kurt
Kurt
5/5 · 8 reviews
2040 Antwerpen
Ik ben in 1997 afgestudeerd aan de hotelschool Stella Maris (nu: Groenendaalcollege) en heb een aantal jaren in de horeca gewerkt. Ik kan je verderhelpen met *basistechnieken *productkennis *het samenstellen van bijvoorbeeld een feestmenu Ik heb didactische ervaring, en weet dingen goed over te brengen op je eigen niveau Ik beschik over een wagen en ben beschikbaar s'avonds in de week
Kooklessen in Puurs (2870) - Filip
Filip
5/5 · 8 reviews
2870 Puurs
Ik ben al meer dan 30 jaar chef kok en heb ook zelf mijn eigen restaurant gehad. Je bent bij mij dus zeker aan het goede adres voor kooklessen. Ik ben een babbelaar en heel vlot in de omgang!
Kooklessen in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
5/5 · 6 reviews
2930 Brasschaat
Ik heet Marc, ben gediplomeerd kok/traiteur,,Ik doe dat al meer dan 20 jaar, koken is mijn hobby en passie!Ik geef kookles aan huis of bij jou thuis voor 2tot 6 personen, bezit een heel assortiment keukenspullen als volwaardig kok,,,dus een veelzijdig kok op alle gebied! Wil je de fijne kneepjes van t koken onder de knie krijgen, neem dan gerust kontakt op met mij,, Tot snel
Kooklessen in Houthulst (8650) - Nele
Nele
5/5 · 6 reviews
8650 Houthulst
Ik ben graag bezig met andere mensen te helpen. Een passie van mij is koken. Ik heb sinds enkele maanden een foodblog met bijna 1000 volgers. Kooklessen geven is dan ook een ideale combinatie om mijn passies te combineren.
Kooklessen in Alsemberg (1652) - Katia
Katia
5/5 · 5 reviews
1652 Alsemberg
Ik eet en kook bijzonder graag en heb nutritherapie gestudeerd en probeer het gezonde aan het lekkere te koppelen. Ik geef ook demo's met de Thermomix. Geeft u een stel vrienden die een clubje willen vormen, dan kan ik u kookles geven. Tot gauw!
Kooklessen in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
5/5 · 5 reviews
2890 Lippelo
Ik ben Heidi en leer je met veel plezier gerechten koken die spontaan doen watertanden en naar meer doen snakken... Ik hou van verwennerijen en vanalle lekkers en kan je wegwijs maken in het koken van voorgerechten, hoofdgerechten en/of nagerechten. Je kan bij mij in de keuken terecht of ik kan bij je langskomen. Contacteer me gerust voor vragen of om een kookles in te plannen.
Kooklessen in Schilde (2970) - Wim
Wim
5/5 · 5 reviews
2970 Schilde
Ik volgde de gerenomeerde PIVA kokschool een aantal jaren geleden. Ik heb het diploma Hulpkok en moet nog maar een paar modules volgen voor het diploma Kok. Ondertussen kan ik u helpen om de basisprincipes aan te leren indien die ontbreken. Soms neemt het leven inderdaad een andere wending en sta je er plots alleen voor; ook in de keuken. Ik kan u dan zeker op weg helpen om goed te leren koken.
Kooklessen in Ekeren (2180) - David
David
4.6/5 · 5 reviews
2180 Ekeren
Als voormalige chef van oa Belgische ambassade, yachts en sterrenzaken wil ik mijn ervaring en kennis delen. Als aspirant leerkracht secundair onderwijs in het Frans kan ik u ook bijstaan de Franse taal onder de knie te krijgen
Kooklessen in Aaigem (9420) - Lydia
Lydia
5/5 · 4 reviews
9420 Aaigem
Ik heb jaren kookles aan volwassenen gegeven aan volwassenen via het CVO. Kooktechnieken en de goeie Vlaamse keuken zijn mijn specialiteiten. Ik leer u graag de basis aan en kan ook speciale volledige menu's maken op aanvraag. Ik kom ook graag ter plaatse bij u koken (bv. als u wat minder mobiel bent of wegens tijdsgebrek zelf geen ruimte hebt)!
Kooklessen in Belsele (9111) - Arno
Arno
5/5 · 4 reviews
9111 Belsele
Ik ben zelf al 2 jaar chef kok, Ik sta al sinds mijn 13e in de keuken el heb het van thuis uit ook altijd meegekregen van mijn moeder, Ik zou graag mensen inspireren om zelf meer te koken en hier passie voor opwekken
Kooklessen in Wezembeek-oppem (1970) - Kevin
Kevin
5/5 · 4 reviews
1970 Wezembeek-oppem
Koken begon als een hobby tot het groeide tot een passie. Om te koken hoef je enkel een ei te hebben toch zijn er vele recepten om het te bereiden. Mijn lessen geven een structuur en ik hecht veel belang aan het herkennen van de verschillende stylen die bestaan. Het zal zeker niet op het niveau van een chef maar hopelijk na mijn lessen zal je beter begrijpen waarom ze doen wat ze doen.
Kooklessen in Zaventem (1930) - Birgit
Birgit
5/5 · 2 reviews
1930 Zaventem
Ik kook al sinds ik jong was, ik ben begonnen met bakken en kook nu ook elke dag. Ik probeer graag nieuwe keukens uit en leer steeds nog bij. Ik help graag mensen en ik hoop dat ik iemand iets kan bijleren.

Ring Twice kooklessen: geëvalueerd met 4.81 door 139 klanten

Populaire dienstaanvragen: kookles aan huis, kookworkshop, vegerarische kooklessen, vegetarische kookworkshop, kookles volwassenen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie kooklessen

Thai koken - Snijtechnieken - kookworkshops - kersthapjes maken met senioren - Kooklessen - Jonge kok zoekt bijverdienste - kookcursus - Kooklessen / snijtechnieken - avondlessen of weekendlessen voor hobbykoken - Cheesecake & Carrot cake - Sauzen leren maken - kookles als cadeau voor mijn zoon zijn verjaardag - Basislessen huishoudelijk koken - Ik maak heel goed koekjes . - Kooklessen - Kooklessen - Wil kooklessen volgen voor is iest nieuws leren - Snijtechnieken - Kookles zoon 12j - Kooklessen volgen met mijn man - Online kookles. De basis - Gezonde weekmenu - Verschillende dipsauzen leren maken - Snelcursus beter koken - Kook namiddag of kookles 2 uur zaterdagmiddag - Kookworkshop thuis - Koolmees voor mannen - Kooklessen in het weekend - Kookles - Italiaans & Oosters - kookles aan huis voor goede amateurkoks - Aanvraag kooklessen - kookles aan huis - zandhoven - Leren koken en bakken - Kookles aan huis - Privéles koken - Kookles - Kookles/bakles gevraagd - Ik wel koken leren - Kooktechnieken en gerechten onder de knie krijgen. Woon nog niet zo lang alleen en kvind het toch belangrijk dat ik - Looklesgevraagd - Kooklessen - Kooklessen - Vraag tot kooklessen - communie 29/4 - kookles - Kooklessen in Haacht (3150)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden