kooklessen Gent

Hulp voor kooklessen in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Gent

Kooklessen in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Na mijn opleiding in het middelbaar, studeerde ik een jaar aan Spermalie Brugge. Hier behaalde ik met glans mijn diploma Kok en Zaalverantwoordelijke. Ik studeer nu talen maar zoek toch een manier om mijn ervaring in de keuken om te zetten naar de praktijk. Ik heb al ervaring in lesgeven (zangles) en zou dit willen verruimen naar mijn andere passie, koken.
Kooklessen in Waarschoot (9950) - Cedric
Cedric
Waarschoot
5/5 (3 reviews)
Ik 3 jaar kooklessen gevolgd in avondschool (kisp), thuis ben ik ook de kok des huizen. en ben opgegroeid in een bakkerij van mijn ouders, dus bakken is ook geen probleem! ……………………………………………
Kooklessen in De pinte (9840) - Filip
Filip
De pinte
5/5 (1 reviews)
Mijn eerste werkervaringen deed ik op binnen de horeca (attest traiteur - banket). Ik kan dus zeker mijn mannetje staan in een keuken. Ik kom bij u thuis om samen met u een lekkere maaltijd op tafel te toveren. Noem me maar een 'SOS Piet' in 't klein ;-) Kostprijs = aankoop ingrediënten + € 10/u
Kooklessen in Gentbrugge (9050) - Swaanhilde
Swaanhilde
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik geef binnen het vak techniek ook kooklessen. Daarnaast hou ik zelf van koken. Ik ben een vegetariër en ben zeer creatief in de keuken. Groenten en goede vleesvervangers hebben voor mij geen geheimen.
Kooklessen in Gentbrugge (9050) - Shirley
Shirley
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb als opleiding koken gevolgd ik kan dan ook zeer lekker koken, ik geniet er van om in de keuken te staan en mensen iets nieuws te laten proeven.
Kooklessen in Landegem (9850) - Ruth
Ruth Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Landegem
Nieuw
Ik bak veganistische taarten. Deze smaken even lekker of zelfs lekkerder dan taarten gemaakt van dierlijke ingrediënten. Dus geen eieren, boter gemaakt van melk, ... Ik bak heel graag en laat me inspireren door verschillende koks, bloggers, ...
Kooklessen in Lovendegem (9920) - Audrey
Audrey
Lovendegem
Nieuw
Ik kook zeer graag. Laatste tijd ben ik ook aan het experimenteren met vegan en veggie gerechten. Daarnaast kan ik ook huiswerkbegeleiding geven en liefst op een creatieve, aangename manier. Dus saai zal het niet worden!
Kooklessen in Gent (9000) - Daan
Daan
Gent
Nieuw
Als bakker met kookervaring in een feestzaal en een passie voor lesgeven, kan ik zeker en vast enkele zaken aanleren aan de beginnende hobbykok. Zelf ben ik gespecialiseerd in gebakjes en zeer geïnteresseerd in de klassieke franse keuken :)
Kooklessen in Gent (9000) - Hannah
Hannah
Gent
Nieuw
Ik ben hannah en een van mijn passies is koken. Ik kook vooral dagdagelijks, goedkoop en gezond! Ik kook elke dag zelf en probeer zoveel mogelijk gevarieerd te koken, maar met de basisingrediënten. Ik kook zeer vaak met bijvoorbeeld enkel groeten en vlees/vis of groenten en pasta/aardappel/rijst. Ik ben graag in de weer in de keuken en weet mijn plan er te trekken.
Kooklessen in Lochristi (9080) - Jolien
Jolien
Lochristi
Nieuw
Koken is één van mijn passies. Voornamelijk de typisch Belgische/Franse 'grootmoeders keuken' kent voor mij geen geheimen meer, maar ik ga ook graag aan de slag met mensen die bijvoorbeeld een bepaald dieet moeten/willen volgen.
Kooklessen in Mariakerke (9030) - Doenja
Doenja
Mariakerke
Nieuw
Ik ben gepassioneerd door koken en goed op de hoogte van allerlei technieken, ingrediënten en de keukenterminologie. Wil je graag je kookkunst aanscherpen, dan help ik je graag!
Kooklessen in Oostakker (9041) - Aymeric
Aymeric
Oostakker
Nieuw
Koken is mijn passie. In mijn vrije tijd kook ik continue. Ik heb zeer veel jobstudenten in de horeca gedaan. In mijn kindertijd heb ik ook meegedaan met junior masterchef. Kookles aan groep of 1 iemand geven vind ik super. Ik maak van u een ware chef. Ik beschik over een auto, dus ik geraak overal.
Kooklessen in Sint-martens-latem (9830) - Jean
Jean Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
Nieuw
Groepen van 8 tot 10 personen koken samen onder mijn leiding. Er wordt samen geproefd, getafeld en opgeruimd. Elk recept wordt uitgeschreven en aan alle deelnemers meegegeven. Specialiteit is kreeft.
Kooklessen in Gent (9000) - Gitte
Gitte
Gent
Nieuw
Koken en bakken zijn altijd al passies van mij geweest. Ik word enorm geïnspireerd door de culturen waar ik mee ben opgegroeid en kan heel gevarieerd koken.
Kooklessen in Gent (9000) - Eva
Eva
Gent
Nieuw
Heb 3 jaar zelf kookles gevolgd op middelbare school, kook elke dag vers voor eigen gezin. Heb ook 2 jaar stage gedaan in lager onderwijs dus de vaardigheden zijn aanwezig. Op mijn huidige job geef ik IT lessen aan volwassenen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kooklessen Gent: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Gent, kookles volwassenen Gent, kookles Gent, kookleraar Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden