kok aan huis Hemiksem

Kok aan huis Hemiksem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Hemiksem: Onze selectie dienstverleners

Kok aan huis in Hoboken (2660) - Johan
Johan
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Liefhebber van het betere keukengegoochel. Ik kom bij u thuis koken of ik lever aan huis. Het door u gekoze recept, maar ik adviseer u ook graag. De afwas neem ik er dan graag bij ;-) Pasta's, mexicaans, of gewoon "konijn met pruimen etc..." van bij oons
Kok aan huis in Hoboken (2660) - Yenthe
Yenthe
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Ik kook zelf heel graag en zou het fijn vinden om voor jou te koken en het voedsel nadien naar jou te brengen. Ik heb op Instagram ook mijn eigen kookpagina
Kok aan huis in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik kook graag voor mezelf en voor anderen. Ik organiseer graag een brunch voor vrienden of een diner voor mijn dichte familie. Ik bak graag taarten en cakes of maak graag andere desserts. Voor mensen die geen tijd hebben om te koken, maak ik graag (gezonde) ovenschotels die enkel nog opgewarmd moeten worden. Samen koken, ingrediënten inkopen of hulp bij de voorbereiding van een feest.
Kok aan huis in Edegem (2650) - Sabine
Sabine
Edegem
5/5 (1 reviews)
Een basic dagelijkse maaltijd kan ik makkelijk voorzien als iemand daar nood aan heeft. Verse groenten, een mals stukje kip bv. en saus met kwalitatieve bouillon. Ook halal koken is geen probleem.
Kok aan huis in Hoboken (2660) - Cindy
Cindy
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik kook al jaren voor mezelf mijn kids en mijn ouders nog nooit heeft er iemand geklaagd of ziek van geworden dus ik denk wel dat ik goed kan koken ben natuurlijk geen grote chef
Kok aan huis in Antwerpen (2020) - Nina
Nina
Antwerpen
Nieuw
Mijn mama heeft een chef diploma en zij heeft mij al op zeer jonge leeftijd leren koken. Ik kook regelmatig thuis en mijn gerechten zijn altijd een succes! Indien u niet meer in staat bent om zelf te koken kunt u gerust beroep doen op mij. Ik kan ook boodschappen doen.
Kok aan huis in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Hallo, mijn naam is Shelsey. Ik ben 21 jaar en student leerkracht aan de hogeschool. Mijn keuzevak is voeding-verzorging, ik moet leerlingen leren koken. Om het te kunnen leren aan leerlingen moet je zelf al heel wat kookervaring hebben. Ook heb ik een tijd in de thuiszorg gewerkt, hier moest ik ook telkens koken voor hulpvragers.
Kok aan huis in Wilrijk (2610) - Roxanne
Roxanne
Wilrijk
Nieuw
Ik kook ondertussen al wel langere tijd. Maar kan perfect alles klaarmaken naar uw wensen. Ik kan ook perfect volgens recept werken en ga weinig dingen uit de weg.
Kok aan huis in Hoboken (2660) - Nele
Nele
Hoboken
Nieuw
Beste, ik heb geen ervaring in een keuken. Enkel in mijn eigen keuken. Ik kook super graag en laat het achteraf ook netjes terug achter. Ik experimenteer af en toe wel eens met iets nieuw maar kan ook de goede oude keuken koken.
Kok aan huis in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Hallo, mijn naam is Shelsey. Ik ben 3de jaars studente leerkracht voeding-verzorging dus ik weet heel wat over voeding. Koken is mijn passie daarom kom ik dit met plezier en vooral veel liefde voor u doen.
Kok aan huis in Antwerpen (2020) - Joke
Joke
Antwerpen
Nieuw
Kook en/of boodschappenhulp nodig? Ik doe het met plezier. Ik kook ontzettend graag! Of het nu om dagelijkse gerechten of om een feestmenu gaat, ik help je graag!
Kok aan huis in Beveren-waas (9120) - Timothe
Timothe
Beveren-waas
Nieuw
Een manusje-van-alles, ook wel klusjesman of factotum genoemd, is een term die gebruikt wordt om iemand aan te duiden die vele kleine karweitjes opknapt. Een manusje-van-alles is iemand die beschikt over méér dan buitengewone handvaardigheid op alle vakgebieden. ...
Kok aan huis in Wilrijk (2610) - Sofie
Sofie
Wilrijk
Nieuw
Ik ben 38 jaar. Ben onderwijzers en werkt ook al 10 jaar in de horeca. Ik werk graag bij om een centje bij te verdienen. Normale kost en gezonde voeding kan ik lekker klaarmaken.
Kok aan huis in Hoboken (2660) - Saske
Saske Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
Nieuw
Ik ben zelfstandig kok met 15 jaar ervaring en hou van gezonde voeding, hou rekening met uw dieet, gluten- en lactosevrij, vegetarisch of veganistisch, vlees of vis.
Kok aan huis in Boom (2850) - Martine
Martine
Boom
Nieuw
Ik heb al ettelijke jaren ervaring in eten klaarmaken en kan get goed. Krijg ook dikwijls complimenten van mensen, dus dat zegt al veel ik vind het zelf ook lekker natuurlijk.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Hemiksem: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Hemiksem, prijs kok aan huis Hemiksem, chef aan huis Hemiksem, privé kok aan huis Hemiksem, kok aan huis prijs Hemiksem, chef-kok Hemiksem, kok inhuren Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een kok aan huis in Hemiksem: wat houdt dat in?

U hebt het zeer druk op het werk en weinig tijd om te koken? Of gewoon geen zin om boodschappen te doen? Of u wilt eens topgastronomie aan huis? Onze thuis kok nemen het graag van u over. Zij maken heerlijke gerechten voor u klaar, wanneer u dat wilt. Maar wat houdt een kok in huis Hemiksem precies in? U denkt misschien niet direct aan een thuis kok Hemiksem op te bellen wanneer u geen zin of geen tijd hebt om te koken, of wanneer u eens gewoon een avondje met vrienden hebt? Een privé kok of een kok aan huis klinkt heel chic. Niets is minder waar, maar een privé kok of kok aan huis in Hemiksem is perfect mogelijk voor iedereen. Er is voor ieders wat wils! Of het nu gaat om een simpel dinertje thuis met vrienden of gewoon een lekker huisgemaakte maaltijd bestellen na een zware werkdag, alles kan met een kok in huis. U beslist zelf wat u graag zou willen eten. De thuis kok in Hemiksem zal dan voor u alle benodigdheden kopen en voor u koken. U kunt natuurlijk ook carte blanche geven aan de kok. Zo blijft het een verrassing! Dit kan bij u thuis of de gerechten kunnen ook geleverd worden. Sommige thuiskoks in Hemiksem hebben een vaste menu per avond of per week. Maar alles valt steeds te bespreken!

Wat doet een een privé kok precies? Er is voor ieders wat wils: van simpele huisgemaakte gerechten tot een gastronomisch diner. U beslist zelf wat u graag zou willen eten of u kunt u laten verrassen door de privé kok. Alles kan!

Wat doet een kok aan huis in Hemiksem?

Een thuis kok in Hemiksem kan heel veel doen. Dit hangt natuurlijk af van uw budget en uw verwachtingen. U kan een kok aan huis in Hemiksem aanwerven voor alledaagse gerechten. Als u het te druk hebt op het werk om bijvoorbeeld gezond te koken voor uzelf en uw gezin, dan kan een kok aan huis in Hemiksem helpen. Denk aan lekkere huisgemaakte maaltijden zoals een simpele groentensla of ovenschotel. U hoeft enkel samen met de thuis kok in Hemiksem af te spreken hoeveel keer per week u op zijn of haar diensten wenst beroep te doen en wat u wel of niet graag lust. En dan enkel nog genieten van al dat heerlijks! U moet enkel een datum afspreken, laten weten met hoeveel u juist zal zijn en dan is het enkel nog genieten van al dat lekkers! Een verjaardagsfeestje op de planning staan? Of uw huwelijksverjaardag? Of iets om te klinken? Alle gelegenheden zijn goed om een lekker gastronomisch diner bij uw thuis te organiseren! Hiervoor kunt ook beroep doen op een privé kok in Hemiksem. Zij hebben dan misschien een vaste menu, maar dit valt ook steeds te bespreken.

U hebt beslist om een kok aan huis te laten komen, maar u vraagt u af wat een kok aan huis allemaal kan doen? Een kok aan huis kan allerlei maaltijden klaarmaken, gaande van simpele gerechten tot een gastronomisch diner voor een speciale gelegenheid.

Wat kost een kok aan huis in Hemiksem?

Een kok aan huis in Hemiksem inhuren kan zeer weelderig klinken, maar er is voor ieders wat wils! De vraagprijs hangt af van verschillende elementen. Zo hangt de vraagprijs af van hoeveel gerechten u per week wilt laten leveren. Gaat het om één à twee keer per week? Of is het frequenter? Wilt u een kok aan huis in Hemiksem voor een speciale gelegenheid laten komen? De frequentie met dewelke u beroep wilt doen op een kok aan huis in Hemiksem heeft een grote impact op de kostprijs van de thuis kok in Hemiksem.

Een andere factor is het aantal mensen voor wie de thuis kok in Hemiksem zou moeten koken. Gaat het om één persoon of een gezin van zes of zelfs een hele familie? De ingrediënten en voorbereidingstijd voor één persoon zijn namelijk different dan als het voor meerdere genodigden is. Hiermee moet u dus rekening houden. Een laatste factor die u in uw achterhoofd moet houden is het type maaltijd dat u wenst te bestellen. Een spaghetti bolognaise zal minder kosten dan een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van de ingrediënten is verschillend! Een varkenshaasje en een tarbotfilet kosten niet hetzelfde.

Ook hangt de vraagprijs af van de deskundigheid van de thuis kok in Hemiksem. Een beginnende kok zal minder vragen dan een 5-sterren chef. Maar de vraagprijs is ook afhankelijk van of u te maken hebt met een persoon die van koken zijn of haar hobby heeft gemaakt, of een professionele chef. Via Ring Twice kunt u zowel een particuliere kok aan huis in Hemiksem vinden als een professionele chef. U kunt steeds nakijken welk ervaringsniveau de kok aan huis in Hemiksem heeft door naar zijn of haar profiel te gaan kijken. Wilt u een idee hebben van de meest frequente dienstaanvragen in kok aan huis in Hemiksem op Ring Twice? En wilt u vooral een beeld hebben van hoeveel een kok aan huis in Hemiksem kost? Bekijk onderstaan de tabel in dewelke we ze hebben verzameld. Let wel op dat dit richtprijzen zijn.
DienstenGemiddelde prijzen kok aan huis in Hemiksem
Kok aan huis voor twee tot tien personen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ik zoek iemand die met mijn boodschappen wil doen€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis€ 15 à € 25/uur Deze dienst aanvragen
Middageten€ 15 à € 25/uurDeze dienst aanvragen
Kok aan huis voor gerechten maandag tot donderdag€ 15 à €25/uurDeze dienst aanvragen
Wilt u een op maat gemaakte prijsaanbieding? Dien dan een aanvraag in en krijg verschillende prijsoffertes van onze privé koks in Hemiksem!

Hoe een kok aan huis in Hemiksem vinden?

U hebt geen zin om te koken? U hebt een zeer drukke agenda waardoor gezond koken moeilijk is? U hebt een etentje en zou graag een gastronomisch diner aan uw genodigden voorstellen? U bent dus op zoek naar een kok in huis in Hemiksem. Maar hoe vindt u iemand die zowel lekker kan koken, als binnen uw budget past? En waar u vooral verzekerd van bent dat het eten niet zal aanbranden? Wij verzamelden enkele manieren om een thuis kok te vinden die lekker voor u zal kunnen koken en u van uw stoel zal omver blazen met zijn of haar kookkunsten!

U wilt graag beroep doen op een privé kok aan huis? Er zijn verscheidene manieren om de ideale kok aan huis te vinden: vraag rond bij uw buren, misschien heeft iemand wel verborgen kookkunsten. Hebt u een huishoudhulp? Zij kunnen ook kleine, eenvoudige gerechten voor u klaarmaken. Een andere optie is om rechtstreeks te zien bij restaurants in uw buurt en een laatste optie is om via een platform van de deeleconomie een aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur?

Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Hoewel een privé kok en een traiteur in het algemeen hetzelfde doen, is er toch een klein verschil. Een kok in huis kunt u inschakelen als u door de week geen tijd hebt om te koken. U hebt bijvoorbeeld een zeer drukke werkweek, waardoor gezond koken niet lukt. Een kok in huis kan elke week komen, maar ook slechts één keer om de zovele keren. Dit is echt hoe u het wilt. Een thuis kok kan ook wel zorgen voor een gastronomisch diner of een menu voor meerdere personen. U hebt vrienden uitgenodigd, maar u bent geen kei in het koken? Of u wilt ze verrassen met een heerlijke diner? Een kok aan huis zal u kunnen helpen. U kunt dan zelf kiezen of de thuis kok bij uw thuis komt koken of enkel de maaltijden aan huis levert. Een traiteur doet hetzelfde. Hoewel u meer beroep doet op een traiteur voor grotere events, zoals communie- of lentefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsetentje enzovoort.

Wat is nu het verschil tussen een kok aan huis en een traiteur? Beide termen worden vaak door elkaar gehaald. Een kok aan huis kan vanalles koken, van alledaagse maaltijden tot een gastronomisch diner voor 10 man. Een traiteur kan dit ook, maar wordt vaak ingeschakeld voor grotere evenements, zoals een huwelijk of bedrijfsetentje


Andere categorieën binnen kok aan huis in Hemiksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden