kok aan huis Hemiksem

Kok aan huis Hemiksem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Kok aan huis Hemiksem: Onze selectie dienstverleners

Wendy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Kok aan huis in Boom (2850) - Wendy
Wendy
Boom
5/5 (4 reviews)
Ik kan van mezelf al wel zeggen dat ik mijn weg goed kan vinden aan het fornuis. Ik denk dat dit zowat meegekregen is uit de familie. Ik ben daar ook altijd super hard in geïnteresseerd in geweest , waardoor ik dus al heel veel geoefend heb. Ik kan het best het alledaagse eten, ovenschotels, stoofpotje, .... ook probeer ik dikwijls iets nieuws. Dessertjes is minder mijn categorie, maar kan wel.
Kok aan huis in Hoboken (2660) - Johan
Johan
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Liefhebber van het betere keukengegoochel. Ik kom bij u thuis koken of ik lever aan huis. Het door u gekoze recept, maar ik adviseer u ook graag. De afwas neem ik er dan graag bij ;-) Pasta's, mexicaans, of gewoon "konijn met pruimen etc..." van bij oons
Kok aan huis in Antwerpen (2020) - Stephanie
Stephanie
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik neem het koken sinds enkele jaren over van mijn moeder, sindsdien heb ik er ook echt een soort hobby van gemaakt en ik doe het ook super graag. Ik kan naar u komen of eventueel bij mij thuis klaarmaken en het komen brengen.
Kok aan huis in Hoboken (2660) - Yenthe
Yenthe
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Ik kook zelf heel graag en zou het fijn vinden om voor jou te koken en het voedsel nadien naar jou te brengen. Ik heb op Instagram ook mijn eigen kookpagina
Kok aan huis in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik kook graag voor mezelf en voor anderen. Ik organiseer graag een brunch voor vrienden of een diner voor mijn dichte familie. Ik bak graag taarten en cakes of maak graag andere desserts. Voor mensen die geen tijd hebben om te koken, maak ik graag (gezonde) ovenschotels die enkel nog opgewarmd moeten worden. Samen koken, ingrediënten inkopen of hulp bij de voorbereiding van een feest.
Kok aan huis in Wilrijk (2610) - Kris
Kris
Wilrijk
5/5 (2 reviews)
Ik ben creatief, geduldig en kan goed kinderen entertainen op hun niveau. Ik hou van natuur, kunst, wandelen en muziek. Graag deel ik mijn kennis en passie.
Kok aan huis in Hoboken (2660) - Kim
Kim
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben dagelijks aan het kokerellen thuis en steek hier graag mijn tijd in!ik zou mijn hulp willen aanbieden voor de personen waar het gevraagd word.Bij deze stel ik me heel graag kandidaat!ik hoop nog snel iets te horen van u.
Kok aan huis in Edegem (2650) - Sabine
Sabine
Edegem
5/5 (1 reviews)
Een basic dagelijkse maaltijd kan ik makkelijk voorzien als iemand daar nood aan heeft. Verse groenten, een mals stukje kip bv. en saus met kwalitatieve bouillon. Ook halal koken is geen probleem.
Kok aan huis in Hoboken (2660) - Cindy
Cindy
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik kook al jaren voor mezelf mijn kids en mijn ouders nog nooit heeft er iemand geklaagd of ziek van geworden dus ik denk wel dat ik goed kan koken ben natuurlijk geen grote chef
Kok aan huis in Wilrijk (2610) - Stephanie
Stephanie
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als allround medewerker van een restaurant. Daar deed ik zowel zaal als keuken. Van bestellingen opnemen tot koken van de gerechten. Ik kreeg ook extra bestellingen binnen van mijn huisgemaakte desserten waar nog steeds enorme vraag naar is
Kok aan huis in Antwerpen (2020) - Nina
Nina
Antwerpen
Nieuw
Mijn mama heeft een chef diploma en zij heeft mij al op zeer jonge leeftijd leren koken. Ik kook regelmatig thuis en mijn gerechten zijn altijd een succes! Indien u niet meer in staat bent om zelf te koken kunt u gerust beroep doen op mij. Ik kan ook boodschappen doen.
Kok aan huis in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Hallo, mijn naam is Shelsey. Ik ben 21 jaar en student leerkracht aan de hogeschool. Mijn keuzevak is voeding-verzorging, ik moet leerlingen leren koken. Om het te kunnen leren aan leerlingen moet je zelf al heel wat kookervaring hebben. Ook heb ik een tijd in de thuiszorg gewerkt, hier moest ik ook telkens koken voor hulpvragers.
Kok aan huis in Wilrijk (2610) - Roxanne
Roxanne
Wilrijk
Nieuw
Ik kook ondertussen al wel langere tijd. Maar kan perfect alles klaarmaken naar uw wensen. Ik kan ook perfect volgens recept werken en ga weinig dingen uit de weg.
Kok aan huis in Hoboken (2660) - Nele
Nele
Hoboken
Nieuw
Beste, ik heb geen ervaring in een keuken. Enkel in mijn eigen keuken. Ik kook super graag en laat het achteraf ook netjes terug achter. Ik experimenteer af en toe wel eens met iets nieuw maar kan ook de goede oude keuken koken.
Kok aan huis in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Hallo, mijn naam is Shelsey. Ik ben 3de jaars studente leerkracht voeding-verzorging dus ik weet heel wat over voeding. Koken is mijn passie daarom kom ik dit met plezier en vooral veel liefde voor u doen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koks in Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kok aan huis Hemiksem: geëvalueerd met 5.0 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

kok Hemiksem, prijs kok aan huis Hemiksem, chef aan huis Hemiksem, privé kok aan huis Hemiksem, kok aan huis prijs Hemiksem, chef-kok Hemiksem, kok inhuren Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kok aan huis in Hemiksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden